Sevgilim cinsellik konusu açıyor niyeti ciddi mi yoksa sadece cinsellik mi düşünüyor?

Sekiz aylık bir ilişkim var. O 29 ben 24 yaşımızdayiz. Biraz yavaş ilerleyen bir ilişki bizimkisi benim daha önce hiç sevgilim olmadı. Çok çekingen olduğum için başlarda elimi dahi tutturmuyordum gel zaman git zaman şimdi artık el ele tutuşup sarılıyor yanaktan öpüyoruz. Hatta bazen ben onu tam öpecekken o kafasını çeviriyor ve anlık dudaktan opusmus oluyoruz.

Her neyse bu ara sevgilimle sohbet ettiğimizde bir şekilde konu cinsellige geliyor yani mesela bana dudaklarin, bacakların vs çok güzel seni öpmek istiyorum gibi şeyler söylediğinde tepki gösteriyorum rüyanda görürsün diyorum o da ne evlenip aynı yatağa girmeyecek miyiz gibi şeyler diyor.

Sizce bu adam beni gerçekten sevip ciddi mi düşünüyor? Hiç birlikte olalım diye ısrar etmedi sadece öpüşmek çok istiyor ama izin vermiyorum bir şey demiyor gerçekten niyeti ciddi mi?

Sevgilim cinsellik konusu açıyor niyeti ciddi mi yoksa sadece cinsellik mi düşünüyor?