Bir keresinde göğüsume dokunmak istediğini söyledi olmaz dedim bende buluşmuyorum o zaman dedi bugünde bir cinselliğe yakın bir imada bulundu sıkıldım artık sabırlı olamıyorum dedi ben flörtken konuştum cinsellik olmaz evlilik öncesi diye kabul etti şimdi de böyle yapıyor bu yüzden de ayrılmayı düşünüyorum 1 yıllık ilişkimiz var bilmiyorum ama bu durumda hassasım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Benim de vardı, her yerine dokunuyordum. Göğsüne dokununxa ben öyle insan değilim diyordu. Komil.
Ben öyle temasta bile izin vermiyordum el tutma sarılma dışında
İşte sinemada her yerine dokundurup, yarım saat öpüştük ama, ben göğsünü okşayınxa, triplere girmişti. Neyski yok artık kendisi
Eski sevgiliniz o ben benim ben çok katıyım inançla da alakalı değil sağlık bakımından
Hıhı iyi ediyon
Sen çok doğru düşünüyorsun bu şekilde devam et seviyorsa sabreder evlenince helalin olur zaten istediği
seviyorsa sabreder
Dindar birisi değilim sadece sağlık açısından düşünüyorum bir de özel olmalı herkesle olmaz o şey
Doğrusu da bu değil mi zaten
Zaten öyle mesela o gün bir kız sevgilisinden hpv kapmış, başka birisi hiv kapmışti millet dalgaya alıyorda işin ciddiyetinin farkında değiller maalesef
Aynen öyle dinimizde bu gibi sebeplerden yasaklamış ya zaten
Allah bir şeyi yapmamamız gerektiğini söylüyorsa gerçekten sağlık açısından veya bilim yönünde zararları vardır
İslâm a uzağım zina konusunu ve anal ilişkinin neden haram olduğunu anladım
👍👍👍
Anal ayrı bir sıkıntı
Biride gelmis normal diyor sana göre olabilir ama ben bazı şeyleri bazı insanlardan daha acı ve gerçek şekilde görüyorum hastane ortamında
1 yıllık ilişki artık resmi adımlar atmaya yanaşmayip cinselliğe yönelmişse niyeti bellidir bence
Annesine falan anlattı hatta Şubat 'ta ailelerle tanışacaktik asker kendisi zaten öyle her gün görüşme imkanımiz yom
ikiside yanlış senin yaptığında onun yaptığıda
Benim yaptığım neden yanlış evlilik öncesi yaşamak zorunda mıyım flört zamanı dedim tamam dedi şimdi böyle yapması komedi
önden söylemişsin olmaz diye o konuda haklısın. ama sonuçta bu doğal bir istek. ısrar etmesi yanlış ama. ben herşeyin her zaman dozunda yaşanması gerektiğini düşünüyorum. diğer taraftan sen açıkça söylemene arşı tehdit ya da ısrar ediyorsa zaten sıkıntı büyük
Gelipte sabırsızlanıyorum, sıkıldım artık demesi kırıcı başta tavrımi koydum madem o zaman yolunu ayırsaydi bir zahmet uckuruna sahip çıksın bende istekli oluyorum ama her şeyin yeri zamanı var
işte yeri ve zamanı kişilere göre değişiyor iki kişi içinde bu zaman uymuyorsa kişiler de birbirine uymuyor demektir. bence o senden vazgeçmiş zaten terk edecek barı ne faydalanırsam kar demiş olabilir.
Başta dedim o zaman ilişkiyi bitirseydi zaten zorla dokunmaya bir yerleri yemez boksörüm sakat bırakırım
işte o zaman deseydi olmuyor. belkide ilk başndan beri niyeti buydu. zamanla ikna ederim deyip kandırmış olmaz ı
Sutlarim isterse aşkından öleyim
yapmadığın kabahat. gerçekten seviyor da değilsin benec sen onu
Seviyorum diye evlilik öncesi ilişki yaşamak zorunda mıyım
zorunda mısın?
Değilim işte evlilik öncesi yaşamam cinsellik maalesef hastane ortamında olduğum için böyle sevgilisine kanipta kaç kişinin hpv HIV hepatit b kaptigini gördüm
sen bileceksin işte :) bize sormana da gerek yoktu. bu iş bitmiş sanırım
Bitti tâbi ki de ben insan gibi flörtken dedim o zaman sohbeti bitirip kendi gibi birisini bulsaydi sevgilim diye de bazı şeylerden tolerans veremem özellikle cinsellik konusunda
tamamda o öyle yapsaydı böyle yapsaydı demenin ne faydası var. adamın seçimi bu. seni oyalayıp kandırmayı denemiş.
Suratını kum torbasına çevirince görür
neden sinirlendin ki bu kadar. sadece adamın gerçek niyetini anlamışsın işte. kafayı takmaya gerek yo
Böyle adilik yapmaları canımı sıkıyor başta dedim uymuyorsa iletişimi kesseydin bir tane de flörtüm vardı adam ilk haftadan nude istedi vereceğimi zannetti ama atmadım engelledim sonra da asıl kızdığım şey vaktimi boşa alıyorlar
daha fazla düşünme istersen.
Sevgililikte cinsellik olamazmi
Ben sıcak bakmıyorum evlilik öncesi.
Tabi ki yaşayanlara lafım yok ama ben istemiyorum evlilik öncesi bunu dedim flört zamanı kabul etti sonra R yapması rezillik
Tabikide, baştan konuşulmuş şeyler var ise, ama suda var bazı şeyleri yasamayanlar sonrasında pişman oluyor 😉
Hiç gereği yok bende zaten bulaşıcı hastalık obsesyonu var risk alamam
Bulaşıcı hastalığın evlenincemi geçecek?
Hayır ama kan testi görüyorsun yaşamak zorunda değilim
Cinsellik evlilik öncesi
Senin tepkini deniyor olabilir
Ben başta flörtken dedim katıyım diye güvenimi kırdı sıkıldım artık diyerek
Sen nasik dayaniyorsun
Niye dayanamayayim zaten cinsellik manyağı değilim cinsel yolla bulaşan hastalıklar ile ilgili araştırma yapıyorum makale için öyle görünce de aşırı korktum şu an uzağım cinselliğe evlilik öncesi
Bekaretini vermeyedebilirsin
Bu konuyu başta konuştum onunla sonradan r yapması rezillik
Dayanamiyor senin gibi guzele demekki
Bir zahmet dayansın bende dayanıyorum benimde hormonum var
Seninki çok az
Kolayca anlarsın bunu
Sapık daha niye konuşuyon
Sen onu arzulamiyor musun
Arzuluyorum ama evlilik öncesi sıcak bakmıyorum
Biraz yakinlasirsniz
senin sevgilin sen bilin
Fikir almak için sordum