sevgilimle işlerinin yoğunluğudan dolayı az görüşebiliyoruz - kendisi boşanmış biri ve çocuklarıda var çocukları olduğu için onlarla ilgileniyor - bir işde çalışıyor bir işide var onda hem çalışıyor hemde hobi oalrak yapıyor sevdiği için - bunları yaptığı için onunla çok az görüşebiliyoruz - görüştüğümüzdede sevişmek istiyor seni istiyorum diyor - birlikte oturup film izleyelim desem hemen konuyu sevişmeye getiriyor - amacı sadece kullanmakmı - yeni sevgili değiliz bir kaç yıldır sevgiliyiz ilk sevgili olduğumuz zamanlardada istedi ama ben kabul etmedim bir kaç yıl devam ettik bişey yapamdan - şimdide ne zaman görüşsek konuyu sevişmeye getiriyor istiyor - amacı sadece kullanmakmı? işlerinden dolayı çok az görüşebiliyoruzda? bazen bir kaç ay görüşmediğimiz oluyor?
+1 yılAçık ve net söyleyebilirimki seni sadece sevişmek için kullanıyor. Biraz cinsel mesafe koyarsan tavrından anlayabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılistemediğim zaman sen ne zaman istersen diyor kabul ediyor
- +1 yıl
Bence o zamanda seni test ediyordur
Soran+1 yılkaç yıl bekledi ben istemedim diye amacı sadece bu olan beklermi bir kaç yıl
- +1 yıl
Sanmıyorum
Soran+1 yılbeklemesi sevdiğini gösterirmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılHer görüşme sevişme odakli ise, sosyalleşmek ve duygusallık katan aktivite yoksa kesinlikle onun gözünde cinsel objesin. Bunu kabullen. Ve bosa umut etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle gözüküyor. İnsan sevdiği ile birlikte zaman geçirmek de ister.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı seks olsa başta seninle olmazdı. Başkasını bulurdu hemen elde edebileceği birini
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni seviyormu sence
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki. Ama amacı sadece cinsellik olsaydı çabuk elde edeceği başkasını bulmak kolay artık. Etraf istekli kadın dolu. Seninleyse sana sevgisi var demekki
+1 yılBen de bu tür bir şey yaşıyorum çok fazla görüşemiyoruz gorusunce de sürekli cinsellik ama istemeden bir şey yapmıyor dokunmuyor bile 6 7 aydır böyle seviyor mu acaba emin olamiyorum hiç?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmacı açık net seni skmk valla başka bir amacı niyeti yok sen de istiyorsan keyfine bak boş ver akışın da yaşayın işte
02 Yorumla
Soran+1 yılbir kaç yıl bekledi ama amacı sadece bu olan beklermi
Cevap sahibi+1 yılBekler ya beklemez olur mu seni bikere skse devamı gelir beklerken de eskortlara gitmiştir %100 yani sen elinin altındasın seni ürkütüp kaçırmak istemez
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden doğruları görmemeyi seçiyorsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar