3 yıllık ciddi ilişkim var sorunumuz yok ama çok fazla cinselikten bahsediyor sürekli zamanın her diliminde sadece geceleri falan olsa onada neyse ama sürekli olunca artık sorun olmaya başladı konuştum ama pek işe yaradığını söyleyemem ne yazık ki bu konudan ayrılma durumuna kadar geldim seni seviyorumdan daha çok bunları duyuyorum acaba bana olan hisleri artık duygusal değil mi diye merak ediyorum sorduğumda öyle bi şey olmadığını söyledi insan sevdiğiyle cinselik konuşmaz gibi bi düşüncem yok ama bu kadar konuşur mu? Bu konuda şüphem var sizce bana olan duygusunda azalmamı var
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal şeyler konuşmuyor mu? Sevildiğini hissediyor musun?
09 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar çok cinsellik olunca hissetmiyorum sürekli mesela gün içerisinde 5 kere ilk mesajı atiyorsa 4 ü cinselik ve cinselik konustugumuzda konusmaya devam etmiyor konusmayi bitiricek sekilde konusuyor öncedende konusurduk ama baska seylerde konusurduk birbirimizi nasıl sevdiğimizden bahsederdik simdi yok
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek hakkında ne düşünüyor? Ciddi bir adımı vs var mı peki?
Soran+1 yılİlersi için evlenmek istediğini sötlüyor
Cevap sahibi+1 yılBu adam senin ilkin falan mı da bu kadar çekiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılSöylediğin halde devam ediyor, rahatsız olduğunu iyice belli et bence bakalım davranışları nasıl değişecek
Soran+1 yılEvet ilk cinsel deneyimimi yaşadığım insan o
Cevap sahibi+1 yılBiraz kendini geri çekip gözlemlemek mantıklı geliyor, rahatsız olduğun halde üzerine gelmesi çok çirkin, seni ona mecbur mu zannediyor bu neyin rahatlığı
Soran+1 yılAynen öyle yapmak lazım haklısın değersiz hissetmeye gerek yok en kötü yolları ayırırız
Cevap sahibi+1 yılİyi düşün de sonra pişman da olma tabi sonuçta ilkin olmuş kaç senelik ilişki, o da adam gibi biraz rahat versin cinsellik yaşantınız dahi varken fazla sıkboğaz etmesi uygunsuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
Mesela senle dışarıda buluştuğunda güzel zaman geçiriyor mu işte aktivite olarak yürüyüş olur sinema olur vb
13 Yorumla
Soran+1 yılSon senemizi nerdeyse her zamanımızı kapalı yerlerde geçirmek istedi dışarda geçirdiğimiz vaktin çoğunu benim ısrarla geçirdik diye bilirim biraz kiloluyum benden utaniyo olabilir diye de düşünmüştüm
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılAzalma olur mu bilmiyorum. Ama ilişkiye girmek istiyordur
14 Yorumla
Soran+1 yılCinsel bir hayatımız var zaten
- +1 yıl
Daha çok istiyordur veya bu konuyu konuşmayı seviyordur
Soran+1 yılEvet seviyor
Soran+1 yılSadece bana olan duygusu sadece buna mı yönelik duygusal şeyler azalır mı diye endişeleniyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılYeniden cinsellik konusu açıldığın cevap verme o zaman bakalım ne dicek rahatsız olduğunu birde öyle yaparak belli et
11 Yorumla
Soran+1 yılÜsteliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yıl3 Yıl ne demek ya ne yapsın çocuk duvarlara mı baksın :D Yapmayın şunu yazık :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten ben buna karşı değilim 😃 konuşalım tabi yaşayalım ama sürekli günün nerdeyse hemen hemen her zamanında fazla cinselik konuşmak istiyo cinselliğin bu kadar artışı acaba paylaşılcak başka bir şey kalmadı mı tehlike çanlarımı çalıyor duygu düşüşte sadece cinselik mi yükselişte demek bunu analamaya çalışıyorum yoksa duvara değil bana baksın tabi 😃
3 yil nasil sabrettin
15 Yorumla
Soran+1 yılİlk sene hatta ikinci senenin ortasına göre normale yakındı bu durum ama malesef bu sene özelikle iş artık boka sardı
Soran+1 yılOkulum bile bitmedi daha
Soran+1 yıl😃inşallah
- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun ağzına bal sürünce tadı damaginda kaldırmış misali bu böyle gider sen kapattikca o bı şekilde çeker oraya
01 Yorumla
Soran+1 yılKonu bu değil böyle davranan birinin duyguları değişmiş midir? Konu bu
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSende anla çocuğun halinden
12 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorum zaten konu benim anlamam değil ki 😃 aşırı bahsediyor zamanın her diliminde resmen gün içinde başka konusmak istedigi bi sey yok
- +1 yıl
Gı herif yokluğun zirvesinde geziyor gı
+1 yılSende geceleri konuşma
13 Yorumla
Soran+1 yılSadece geceleri açılmiyo konu hep gündemimizde
- +1 yıl
O zaman geçmiş olsun artık evlenme gözüyle bakmıyor
Soran+1 yılEvlenmek istediğini söylüyor ama fazl bu konuları açmasından dolayı benimde sevgisinde bir azalma olduğuna dair düşüncelerim var
Evlenin
12 Yorumla
Soran+1 yılOkullarımız bile bitmedi
+1 yılTensel bir birlikteliğiniz var mı
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet var
- +1 yıl
Uzun zamandır yakınlaşmıyorsunuz öyleyse
Soran+1 yılŞu aralar biraz öyle oldu farklı şehirlerdeyiz ama bu normaldede böyleydi yani buluştuğumuzda bile sürekli kapalı mekanlara gitmek istiyodu konun bunla alakası olabilir ama tamamen sevebinin bu oldugunu dusunmuyorum acaba bana olan duygusu benimle paylasmak istedigi tek sey cinselik mi beni artık sevmiyor mu diye endiseleniyorum
- +1 yıl
Araya zaman girmesi seni özlettiren bir faktör
Aranızda ki sevgiyi sen kendin daha iyi bilirsin
Seninde ona karşı cinsel arzuların boş olmadıgını düşünüyorum
E nihayetinde seven erkek ve seven kadının arasında bir kıvılcım bir ateş normaldir bunu yaşamak isteğide ne kadar bastıralabilir bilmiyorum
Soran+1 yılHaklısın ☺️☺️tabiki sadece çok gündemimizde olması kafamı karıştırıyor o kadar
- +1 yıl
Bak bu gülümsemeler senin yaramazlıklarına işaret sanki :)
Elde edemediğiniz sürece dilinizden düşmesi mümkün mü dersin tekrar düşün
+1 yılCanı cekıyor demekkk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 31,8b cevap paylaştı. İdeali o
04 Yorumla
Soran+1 yılNormal diyosun yani
Soran+1 yılAşırı olunca bana olan duyguları değişti sandım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri