Son zamanlarda sürekli Öperim, ısırırım diyip duruyor. Sürekli sarılmak, temas içinde olmak istiyor. Sinemaya gidelim demeye başladı
Ama ben cinsellik falan istemiyorum. Sizce onu mu amaçlıyor?
Son zamanlarda sürekli Öperim, ısırırım diyip duruyor. Sürekli sarılmak, temas içinde olmak istiyor. Sinemaya gidelim demeye başladı
Ama ben cinsellik falan istemiyorum. Sizce onu mu amaçlıyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Merhaba iyiden iyiye senin için nabız yoklaması yapıyor açıkçası vereceğin tepkiyi görmeye çalışıyor ve hergun mutlaka dozu yavaş yavaş artacaktır
Ama ben istemiyorum. Direkt desem saçma mi olur
Tabiki saçma olur o halde yavaş yavaş uzaklaşmak vereceğin doğru karar olacaktır
Zaten 2 aydır sevgiliyiz ama 2 yıldır tanışıyoruz
Tercih senin uzun zamandır tanışma olduğu için bu kadar rahat davrandığını düşünüyorum
Off ama istemiyorum ve ondan soğudum şu an. Bana düzgün biri gibi gelmişti
Evet kesinlikle amac cinsellik. İstersen git sinemaya o zaman anlarsın
Gitmeyi düşünmüyorum
Azcok niyeti belli sevgilinin ileriki zamanlarda da cinsellik konusunda konuşmaları olacaktır
2 yıldır tanışıyoruz bi de. Gerçekten amacı o mu emin misin? şu an nasıl davrancam ona bilmiyorum
Nasil
Bekliyorum
Ya başka neyi amaçlayacak sen şu an ilişkinizi sabit tutmaya çalış yoksa sonun hiç iyi değil diyeyim sana
Sabit tutmak derken
Cinselliğe gitmemek
Ayrılmak mantıklı mı sence
Seni rahatsız eden bir boyuta gidiyorsa konu mantıklı
Artık şimdilerde sinemaya yiyişmek isteyenler ve boş evi olmayanlar yoğunluklu olarak gidiyor zaten!
Doğru diyorsun
Yani seni istiyor olabilir. Onu istemiyorum bunu istemiyorum demeye devam edersen oda seni istemiyorum diyebilir.
canı seni istiyor galiba
Amcaoğlu ilişkisi :)
inanılmaz bi acemilik
Yani niye sevgili olsun ki başka türlü
evett sxecek
Sıkı fıkı olmak istemiştir sevgili değil misiniz
Evet evet