Güncellemeler
+1 yıl
GÜNCELL ERKEKLERRRRRR
Mesela dün normal konuşuyorduk. Ben uyudum. Gece 1 buçukta napıyorsun dedi. Hani arkadaş değiliz ama açık açık hoşlanma ya da flortoz bir davranış yok. Yanı öyle cinsellik yönünde bi konusma da olmadı. Libido artisin da açık konuşma istemez mi insan?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Konuşmak isterse konuşur musun peki
Böyle bi istekte bulunmadı ve bubyonde bi beklentisi yok bence
Buyuk ihtimalle istegide vardir
Nasıl yani nerden bu fıkra kapildn
Vaktin var mı tkp edebilir misin biraz uzun onun için
Tabi var
Nasıl edeceğim ama
Bekliyorum
Normalde ister
Işte ama bisey demedi.
Gecenler de sana karşı merakım artıyor bellu etmesemde dedi. Böyle günde belli cümlelerden ibaret olmamalı diye düşünüyorum dedi. Bir defasında otel odasından video attı bak şu halime ne durumdayım açlık çok kötü bisey dedi
Elinde yarısı ısırılmış bi halley bisküvi masada karton bardaklar iki paket sogara komodunin üzerinde çıkarılmış bir pantolon ve yatağın ucunda çıkarılan bi atlet vardı sanırım onu görünce hemen videoyu kapattı çünkü video orada kesildi
İliski istiyor besbelli ama, tepkinden de cekiniyor
Ilişki derken cinsellik değil mi sadece
4 5 gün önce de konser haberi attı tam gidukmelik değil mi dedi olabilir dedim gitmek istersen haber verirsin bana dedi bende kesin gidiyorsun galiba dedim kesin değil tek başıma gidip ne yapacağım sen gelirsen giderim dedi kahkaha emohusu attı
O atlet ve pantolon yanlışlıkla değildi o vakit
Evt cinsellik
Ne sandin
Ne bilim öylesine diye düşündüm pantolon da aklıma bisey gelmedi. Sadece atlet iç çamaşır sonuçta ona şaşırdım
Ve utandı sandım. Ben sadece yine otel yine sen dedim. Oda bo ayarsizlik yapmadi
Uygun anını bekliyordur😏
Seni daha yakından tanımak istiyorum belli etmesemde merakım her geçen gün artiyir sana karşı dedi. Geçen gece resmen terapi yaptı. 2 idi saat neden uyumadın dedi. Uykum kaçtı dedim. Arada bana da oluyor sıcak basıyor terliyrum dedi bende peki nasıl uyuyorsun dedim
Işte şöyle yapıyorum falan dedi biraz konuştuk. Sabah da iyi oldu ya uyudum dedim. Oyu gelmek iyidir ne zaman istersen yaparız dedi
Oho sen ışığı yakmışsın tamam az bekle😂
Ben vermişim derken ben bisey yapmadım sordu uykum kaçtı dolanıyorum dedim sadece
Geçenler dede konser haberi attı tam gidukmelik değil mi dedi olabilir dedim gitmek istersen haber verirsin bana dedi bende kesin gidiyorsun galiba dedim kesin değil tek başıma gidip ne yapacağım sen gelirsen giderim dedi emoji atti. Konserde tek olmak kötü mu
Yanında biri olsun ister tabiki insan sen ne istiyorsun onu söyle
5 yıl önce 2 ay çıktığım eski sevgilimin akrabası olmasaydı bir ilişki düşünebilirdim belki.
O zaman yol ver gitsin ya da pozisyonunu koru
Ha geçen günde bu hafta müsait olma durumun var mı dedi bende bilemiyorum şimdiden dedim 25 saat boyunca cevap vermedi sonra görüldü attı. Ertesi gün napıyorsun dedi
Bir defada otel odasında bak şu halime ne durumdayım açlık çok kötü dedi video attı elinde yarışı ısırılmış bir halley masada karton bardaklar iki paket sogara komodunin üzerinde çıkarılmış bir pantolon ve yatağın ucunda çıkarılan bi atlet vardı
Yastığı falan çekti. Sonra atlet görününce videoyu kesti sanırım utandı yanlislik la çekti herhalde
Bide yeşil ışık yaktın demissin ya hani hangi davranışımdab kaynaklı dediniz
Ona gore davranayim
Bana iyi geldin vs cümlesi kurma normal iletişimini kur fazla cevap verme mümkünse geç cevap ver
Bana iyi geldin demedim yöntemin ise yaradı dedim
Ama tabi o nasıl anladı bilemem
Senden bekliyordur , çekingenlik vardır🙄
Eee ama erkekler çekinir mi ki
Emin ol çekingenleri de tahmin etmediğin kadar fazla 🙏
Bu bana ben çok duygusalım inanmazsın sadece dışardan belki etmiyorum dedi
Kişi ve kişiler hakkında yorum yapamam ama dediğim gibi 5 parmağın 5 de bir olmadığı gibi tüm erkeklerde aynı kefeye konmamalı 🙏 ( hepside abaza tayfası değildir emin ol)
Sana yürümüş o
Geçenlerde konuşurken sence nasıl biriyim söz veriyorum burada kalacak unutucam dedi. Bende bikac bisey dedim. O anlattı da anlattı bende tanıyor gibisin dedim. Yok hani bazen kalp gözüyle bakmak derler ya öyle dedi Bende ayy o bende hiç yok ya gözümün önünde kini göremem dedim ona ne şüphe dedi emoji attı
ver coskuyu deseydin
Bana ne kadar versede boş (:
huhuhuhu bu da cok iddaali oldu
Ben isterim her detayını