Cinsel Yaşam Libidosu yüksek ama cinsellik konusunu açmıyor, neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 libidosu yüksek olup cinsellik konusu açmayan erkek karşısındaki kadına masum mu bakıyordur? Güncellemeler+1 yıl ( evlenmeyi düşünüyoruz ) Libidosu yüksek ama cinsellik konusunu açmıyor, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Masum değil hamile bırakıp başıma bela olur diye çekiniyor olmalı gadası 0 0 Yorumla
musty001 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Ya diyordur dünya ahiret bacımsın ya da diyordur bu beni yer 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uzun süre olmasına rağmen açmıyorsa masum duygular besliyor olabilir. 0 0 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Inanci aciisindan engelliyordur. Peki sen nerden anladin libidosu yuksek 0 0 Yorumla
FurkannBeyy55 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Zamanı bekleyip güven kurmaya çalışabilir tek seferlik değil de sürekli olsun diye yapiyo olabilir 0 1 Yorumla FurkannBeyy55 +1 yıl E sen iş at, fotoğraf video falan at seni istiyorum diye Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kesinlikle kendimden biliyorum 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. yani çok zor bu durum zaman sizi mbitirir 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Isteksiz 0 0 Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı. onu nerden anladn ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Masum değil hamile bırakıp başıma bela olur diye çekiniyor olmalı gadası
Ya diyordur dünya ahiret bacımsın ya da diyordur bu beni yer
Uzun süre olmasına rağmen açmıyorsa masum duygular besliyor olabilir.
Inanci aciisindan engelliyordur. Peki sen nerden anladin libidosu yuksek
Zamanı bekleyip güven kurmaya çalışabilir tek seferlik değil de sürekli olsun diye yapiyo olabilir
E sen iş at, fotoğraf video falan at seni istiyorum diye
Yüksek olsaydı açardı o konuyu
kesinlikle kendimden biliyorum
Sen bunu nasil anlıyorsun
Masum gözükmeye çalışıyordur
yok senden etkilenmemiştir
yani çok zor bu durum zaman sizi mbitirir
Isteksiz
onu nerden anladn ki
Hm sen aciyonmu