Sevgilimle daha önce hıc seks yapmadık sadece telefonda sesli konusarak yapıyoruz konusurken seni anal yapmak istıyorum falan dedi bide kanata kanata diyo o an gaza gelmıstı cok hevesi kacmasın diye tamam dedim ama daha sonra asla böyle bi şey istemediğımı söyledim onu aklından sil asla öyle bı sey olmıcak dedim güldü ben yaparım nolmus falan dddi ciddiye almadı gibi beni asırı sogudum anal istemesınden napmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Dun ciddi ciddi konuştum ve ayrılmak istedıgımi söyledim şok oldu resmen ve benı asla istemedıgım bi seye zorlamıcagını söyledi cok özur diledi seni kaybetmemek için her seyi yaparım dedi inanmalı mıyım sizce
Sevgilim anal istedıgınden bahsetti?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
napayim var mı ? sevgilin gay falan mi? bir kadin icin en asagilayici sey. Bir durusmaya girmistim, kadin kocasina bosanma davasi acmisti. Ve kocasinin kendisinden anal istedigini soylediginde tum salon buz kesmisti
@rızıo ulkeden ulkeye degisiyor. Ben isvecte bir durusmaya cevirmen olarak girmistim. Turk ciftelerdi. Kadin adamin teyze kizi, ve turkiyeden getirmis kizi. Kiz bunu durusma salonunda anlatirken ben zor cevirmistim. Cevirdigimde ise salon buz kesmisti. Adam yuklu nafaka odemeye mahkum edildi, kadin korunma evine yerlestirildi. ama asil neden adamin " kizi turkiyeye gonderirim diye tehdit etmesiydi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
napayim var mı ? sevgilin gay falan mi? bir kadin icin en asagilayici sey. Bir durusmaya girmistim, kadin kocasina bosanma davasi acmisti. Ve kocasinin kendisinden anal istedigini soylediginde tum salon buz kesmisti
anal sapkınlıktır ve boşanma sebebi olarak görünüyor diye bılıyorum
@rızıo ulkeden ulkeye degisiyor. Ben isvecte bir durusmaya cevirmen olarak girmistim. Turk ciftelerdi. Kadin adamin teyze kizi, ve turkiyeden getirmis kizi. Kiz bunu durusma salonunda anlatirken ben zor cevirmistim. Cevirdigimde ise salon buz kesmisti. Adam yuklu nafaka odemeye mahkum edildi, kadin korunma evine yerlestirildi. ama asil neden adamin " kizi turkiyeye gonderirim diye tehdit etmesiydi.
bir kadına anal ilişkiye girmek istemek suçmu ve yuklu nafakamı ödetiyorlar
Ulan hiç öyle denir mi kanata kanata. . arkadan çarptıkca önden sulandıra sulandıra dese daha iyi olurdu
Çok kabalık etmiş. Yani ilerde benzer şeyler olabilir tekrar.
Sen onunla olmaya devam edersen bunu sana yapmaya calışacak
Bi kere tamam demişsin artık yapana kadar vazgeçmez
İğrençlikten başka bir şey değil bende olsam soğurum
Ilk sevişme gerçekleştiğinde tecavüz bile edebilir. iliskini gözden geçir.
Erkek adamlığını red edilince ve terk edilince gösterir
anal çok normalleşti... yakındır çiş çıkışına sokmak isticekler 👌👏👏👏
kanatarak olmaz insan gibi yapn biriyle analdan yap, jel şart mesela
geçmiş olsun artık bu sevdadan dönmez ;)
eğer bir daha lafını açarsa kesin ayrılırsın
Bakiresin diye başka yol bulamamış ne yapsın
Vazgeçmezsen iyi şeyler olacak gibi durmuyor
Kaç dotunu kurtar, 😄
Anal isteyen
Yapar ancak sanal de, geç git
Dikkat et seni anal halledecek
soğumakta haklısın.
Sktrrr et gitsin
Ayrılmak istiyorum de artık olmaz de artık avuçlarında o istediğini yaptır
Anal neydi
dikkat et şakayla yırtmasın 😁