+1 yılKadınların ters ilişkide maruz kaldıkları ilk zarar, bu bölgede yer alan kaslar ve sinirlerin deforme olması, anal bölgeden akan bağırsak sıvısının vajinaya ulaşarak enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kalmaları, yine bu bölgedeki dokulardaki yırtılmalardır.
Öyle ki, ters ilişkiye giren kadınların çok büyük bir kısmı, anal bölgede yer alan halka şeklinde kasların zamanla deforme olması sonucu, ilerleyen yaşlarda dışkı tutmakta zorluk çekmektedirler. Hastanelerin genel cerrahi klinikleri hemen her gün bu tarz şikayetlerle gelen kadınlarla doludur. Öyle ki dışkılarını hemen hiçbir şekilde tutamayan ve bu sebeple tedavi olana dek kendini bezlemek zorunda kalan kadınlar mevcuttur.
Diğer yandan ters ilişkiden sonra penisin temizlenmeden vajinaya sokulması ise çok ciddi bir enfeksiyon (iltahap) riski ile kadını kadınları bırakmaktadır. Çünkü makatta bulunan dışkı içerisindeki mikroplar, penis yardımı ile vajinanın en derin noktasına kadar ulaşabilmekte ve burada üreyerek enfeksiyona sebep olmaktadırlar. Ters ilişkiden sonra kadının vajinasını temizlemeye çalışması, bu açıdan hiçbir fayda yaratmamaktadır.
Kadınlarda ters ilişkinin zararları bunlarla sınırlı değildir. Her ne kadar ortada henüz çok ciddi bir ibare bulunmasa da, genel cerrahların pek çoğu ters ilişkinin hemoroid sürecini en azından hızlandırdığını düşünmektedirler.11 Yorumla- +1 yıl
Ya bi sus ya
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmadan önce domates falan tüketme. Onun haricinde adam işini biliyorsa bir şey olmuyor. Temizlik ekstra bir şey olmamalı sende normalde hergün duş almıyor musun zaten? Tüylerini almıyor musun? Vücut Losyonu kullanmıyor musun? Bakımlı birinin sevişmeden önce hazırlık yapmasına gerek yoktur o zaten hijyenine dikkat ediyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılO bolge nasil temiz olck tobe tobe b. k var
Cevap sahibi+1 yılE o zaman niye anal yapıcaksın ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılAçıkçası spontane gelişecekse öncesinde tuvalete gitmen iyi olur.. ama hazırlık yapma zamanın varsa lavman iyi olur...
00 YorumlaTemizlik yapmadan git yapsın igrensin bı daha istemez
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılAyrıl ondan. Ne saçma ya zorla ne demek saygısı da mı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizlik yapsanda içine hortum tutup yıkayamayacagına göre? Her türlü deligin içinde dıskı olcak ister temizlik olsun ister olmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. öncesinde icinin iyice temiz olması gerek. bolca kayganlastırıcı
00 Yorumla
+1 yılNormal seks yapıyor musunuz?
09 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Anal denedin mi hiç?
Soran+1 yılHayirr
- +1 yıl
Acır canın çok
Soran+1 yılEvet herkes oyle diyo karsi cikabilirsm cikicm
- +1 yıl
Vajinal düşünmüyor musun?
Soran+1 yılBiraz dusunuyorum
- +1 yıl
Çıplak gördü mü seni?
Soran+1 yılGordu
yok biz pohlu yapıyoz:D
021 Yorumla
Soran+1 yılOf 🙄 anlik bi anda olursa diyorum
Soran+1 yılBence de iiiiyyyyyy
Soran+1 yılDurduramam ki onu
Soran+1 yılAjsakjajskak gucum yetmez
Soran+1 yıl😅neyse bakalim olursa
Soran+1 yılBekleme bn korkuyorum
Soran+1 yılCok sagol yaa baya iyi geldi 🤣
Soran+1 yılSkskjskskk
Soran+1 yılBende anlamiyorum igrenccc ama benimki biraz hayvan skaksjsksl
Soran+1 yılOndan hoslanan bir adam zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn sağlamı önceki öğünde bişey yememek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemizlikden kasıtın ne ajsjdj
015 Yorumla
Soran+1 yılLavman vs
Cevap sahibi+1 yılİğrenç bence yaptırma daha iyi. Ben erkek olduğum halde bile kızla anal yapılması iğrenç geliyor bana
Soran+1 yılBana da igrenc geliyo ama o biraz degisik canimi yakmaktan hoslaniyo
Cevap sahibi+1 yılÖnden oldunuz mu?
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılPeki arkadan kabul edicek misin? Ama nasil zevk alinir ki anlamiyorum 🤦🏻♂️
Soran+1 yılBen istemiyoruuum laf dinlemiyo ki adam
Cevap sahibi+1 yılSanal yaptiniz mi? Gordu mu ozel bolgelerini?
Soran+1 yılEvet gordu canli da gordu
Cevap sahibi+1 yılPeki sen onun bosalmasini gordun mu? Yani dokunma falan anlatsana
Cevap sahibi+1 yılCinsel istegim vardi, yorumlari okuduktan sonra mastürbasyon yapasim yok 😂
Soran+1 yılSkakajsksjsjkshs
Cevap sahibi+1 yılBari uyandirsan mi istegimi biraz? 😃
Soran+1 yıl🙄
Cevap sahibi+1 yılBence birazcik yardim ederek istegimi geri getirmeme yardimci ola bilirsin 🙄 sevgilin kadar igrenc degilim korkma 😃
Sdsfghvhhhb oluay
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar