Sevgilimin anal takintisi gecmiyor ne yapmaliyim önde arka kadar dar sayilir ben ön istedikce o arkaya yoneliyor bosalacakkende cogu kez arkaya sokuyor canim cok yaniyor ustune oturamiyorum anal hic olmasin istiyorum nasil onun ilgisini vajinaya kaydirabilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılçok zor erkeğin zevkiyle alakalı ben örneğin anal yapmak isterim arkaya hiç ilgi duymam ve kadının göğüsleri hoşuma gider yani erkeğin zevk ve alakası ile ilgili bir durum bazıları ayak sever ne bileyim ama zamanla değişebilir evlendiğiniz zaman çocuk olabilmesi için mecbur anal yapmaya başlayacak büyük ihtimalle senin hamile kalmaman içinde yapıyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılAnal zaten ters iliski demek sen vajinal olmasindan bahsettin sanirim
- +1 yıl
evet aynen ben vajina tarafından yapmak isterim yanlış yazmışım kadının canını yakmak günah insan sevdiği kadının canı yanarken nasıl o ilişkiden zevk alabilir ki sana sormak istiyorum gerçekten erkek arkadaşın bundan zevk mi alıyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynını yapmıştım sevgilim ağlıyordu resmen çıkart diye yalvarmıştı, çok zevk akmıştım anal'ın zevki çok farklı tabi erkek için
Sonra öğrendim ki? Anal yolla yapılan ilişki kadını küçük düşürüyor ve ilerisi için kadına zarar veriyor ve bir daha yeltenmedim aynısı bana olsaydı ne yapardım diye..12 Yorumla
Soran+1 yılBende agliyorum kalin oldugu icin ama o zevkinden vazgecmiyo :(
Cevap sahibi+1 yılzevki için senı hiçe sayan biriyle beraber olma açık ve net
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinin penisi çok kalın ise sorun olabilir. Fakat normal ya da inceyse sorun olmamalı.. Ben de anal yapiyorum çoğu zaman, senin bahsettiğin gibi bir acı olmuyor bende..
Anal seks öncesinde sevgilin seni iyi hazırlarsa ikiniz De zevk alabilirsiniz.62 Yorumla
Soran+1 yılAnal seksin bedenen bir zevki yokki belki ruhen tatmini vardir sevgiliminki kalin ve uzun ben acidan baska bisey hissetmiyorum ve tuvaletimi getiriyor.
Cevap sahibi+1 yılBen zevk alıyorum.. :) kişiye gore değişiyor demek ki :)
Anal kadini asagilamaktan başka bisey değildir. Ayrica makatinin isleyisi bozuluyor. İgrencligi cabasi. Genelde azgin bakireler bekaretini korumak icin bu ilişkiye yönelir. Ona straponla bir kadın sana aynısını yapsa ne hıssedersın diye soru yönelt.
61 Yorumla
Soran+1 yıl%100 haklisin bende straponla seni yapacagim dedim korkuyor bundan biraz ama parmaklanmaya izin veriyor makatin isleyisi bozdugu dogru cunku iliski sonrasi hemen tuvalete gitmem gerekiyor rahatsiz oluyorum hem zevki yok hem bostan yere canim aciyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
49Cevap
+1 yılAçIığa sabredersin adı ‘ORUÇ’ oIur. Acıya sabredersin adı ‘METANET’ oIur. İnsanIara sabredersin adı ‘HOŞGÖRÜ’ oIur. DiIeğe sabredersin adı ‘DUA’oIur. DuyguIara sabredersin adı ‘GÖZYAŞI’ oIur. ÖzIeme sabredersin adı ‘HASRET’ oIur. Sevgiye sabredersin adı ‘AŞK’ oIur.
32 Yorumla
Soran+1 yılKonuyla ilgisi nedir :)
- +1 yıl
O beden testisi ab-ı hayatla dopdolu, bu beden testisi ise ölüm zehiri ile. İçindekine bakarsan padişahsın, kabına bakarsan yolu yitirdin.
+1 yılBenim ki de anal sever benimde hoşuöa gidiyo. Tatlı bir acısı var. Şöyle düşün. Mecburiyet gibi düşünürsen olmaz. Ve kesinlikle kayganlaştırıcı boşaltın oraya ve önce serce parmakla hafiften denesib. Zor bişey degil.
22 Yorumla
Soran+1 yılTatli bir acisi yok fena bir acisi var sevgilinin penisi kucuk sanirim
- +1 yıl
Pek sayılmaz 😭😭
+1 yılaman de aman valla isteğini yerine getir kaydırıcı sür vs. vs. çünkü aynısını ben istiyorum karım redddeiyor ama evliliğimiz tehlikede oyüzden. nediyosa yap nolur habide tabi evlenmeyi düşünüyorsan aynı kişi ile tabi. bu çok önemli. hadi bay.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar onemli olabilirmi ya evliligi tehlikeye atacak kadar bnimde bir takim isteklerim var ama karsidaki bu uç seyleri kabul etmiyor diye ondan ayrilamam hersey seks degil
Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Arkadaşım anal istek tüm erkekler de vardır biraz bence yeterince kayganlaştırıcı kullanarak onu bir miktar memnun et Daha sonra zaten Doyum noktasına ulaştığında kendiliğinden analı bırakacaktır
09 Yorumla
Soran+1 yılKayganlastirici kullanmadan yapiyor en kisa zamanda kayganlastirici alcam aci cekmekten cok biktim
Soran+1 yılZevk almiyorum aci cekiyorum önden zevk alabiliyorum oda arkayla ilgileniyo uzucu yani
Soran+1 yılHayir dile getirmiyor illa arka olacak demiyor iliski sirasinda onden cikarip arkaya sokuyo zorlayarak
Soran+1 yılHer seferinde yapiyor bana sormadan ben seks yapacagimiz ani bile bilemiyorum bir anda oluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu çok özel bir zevktir ama usule uygun olmak şartıyla.
Kendini buna hazırlamalı vr 15 günde 1 kez yapmalısın
Nasıl hazırlıyacağını biliyormusun peki 😆😆033 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama istegim yok :)
Cevap sahibi+1 yılAslında bunu sevip sevmediğini test etmek istermisin 😆
Çok özel bşr mast tekniği ile
Soran+1 yılEvet ama sevmedigimi biliyorum cok kalin ve uzun bir penisle yaptigim icin sevmememde normal :)
Cevap sahibi+1 yılKayganlaştırıcı yapmadan olursa zaten zevk almazsın ki?
Bak sana bir mast tekniği ile buna biraz alışmanı sağlıyabilirim 😊😊
Cevap sahibi+1 yılÖnyargindan kurtul
Soran+1 yıltamam soyle mast teknigini mrk ettim :)
Cevap sahibi+1 yılAma seni uyarayım hayatında ilk kez çok yoğun orgamz yaşayacaksın. 😆😆😆
Bize titreşimli alet alet
Diş fırçası
Epilatör
Masaj aleti
Şarjlı traş makinası
Pili traş pıçağı
Eski bir telefon
Hangisi var 😆 😆
Cevap sahibi+1 yılOrdamısın 😊
Soran+1 yılEpilator dis fircasi ve eski bir telefon var titresimmi vercem hayirdir :)
Cevap sahibi+1 yılTitreşimli fırça yı kullanırsan ona göre anlatayım
Zevkten uçacaksın 😆😆😆 evet titreşim
Hangisini kullanırsın 😆😆😆
Cevap sahibi+1 yılEvet bekliyorum
Soran+1 yılTiresimli fircayi kullanjrim tamam anlat :)
Cevap sahibi+1 yılHemen yazıyoryö ama uzun bir yazı olacak Oba göre😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılMasta orgazm olman için kontrol sende olmamali. Bunun için dış fırçası kullanacağız. 😆
Fırçanın uç dil temizleme kısmını klistorisine gelecek. orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir. Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir. 😆
Kısaca uc dil temizle kısmı klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek. Titremeyi hissetmen lazım klistriste. Fırçayı sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orda sabit durmasını sağlıyorsun. 😆yani fırçayı vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım. Titreşimi klistorisi titretmek için kullanacağız.
Anladın san devam edecegim
Soran+1 yılEvet anladim peki arka nasil olacak :)
Cevap sahibi+1 yılSıra geliyor o kısma😆😆
Şimdi bundan Sonraki kısımlar çok mustehsen. 😊😊 uyarı gelir kesin. Bayaa uyarımda oldu.
İstersen diğer yerde devam edelim mi?
Sorun olursa burda biraz kırparak yazarım artık
Kararını hemen vee 😆😆
Cevap sahibi+1 yılEvet kararım
Hemen başlıyacam yazmaya
Soran+1 yılHadi anlatsana cok mrk ettim bekliyorum :)
Cevap sahibi+1 yılTamam burdan mı Devam ediyim yoksa özel mi diye sordum.
Çok muhtehsen ondan söyledim.
Hemen kararını ver hemen bende anlatmak istiyorum 😆😆😆
Cevap sahibi+1 yılTamam burdan mı Devam ediyim yoksa özel mi diye sordum.
Çok muhtehsen ondan söyledim.
Hemen kararını ver hemen bende anlatmak istiyorum
Biraz çabuk yazarsın
Soran+1 yılBurdan devam et canim :)
Cevap sahibi+1 yılHele şükür canım.
HızlI yazarsan sevinirim. Lütven
Soran+1 yıltamam canım
Cevap sahibi+1 yılFırçayı yerleştirecek ve o şekilde çalıştıracaksin. Burada kural vajinaya dokunmak yok ama kesinlikle. 😆Vajinayi fırça halledecek. Vajinaya en az 20 dakika dokunmadan durmaN lazım. bu kadar dayanman lazım. 😆😆 muthiş zevk alman için.😆😆
Tamam sa anal kısmına hemen geçeceğim
Soran+1 yılTamam ama dayanamayabilirim dillenirken de cok uzun sure dayanamiyorum ama kendimi tutcam :) anala gec
Cevap sahibi+1 yılVajinanı fırça hallediyor tek başına ve kesinlikle dokunmuyorsun Tamam mı? Sol el işaret ve orta parmağın tamamını ve arkanı yağlı kremle kremle. Az olmasın.😆 Sol elin ile arkani yani anüs çevresine sert ve dairesel masaj yapıyorsun.
Fırça klistrosi titrettikce kendinden geçersin. Bir acayip olmaya başlasın. Sonra arkandan yavaş yavaş zevk almaya basliyacaksin. İşaret parmağını yavaş yavaş sokacaksın. Bu sırada vajinaya dokunmak yok. en az 20. Arkadan zevk aldıktan sonra zaten vajinaya dokunma isteğine karşı koyamaz hale geleceksin. İşareti çıkarıp orta parmağı sokmuyacaksın. İleri geri yapacaksın. Belin kasılacak ve kontrolu kaybedeceksin. Sonra iki parmağı aynı anda sokacaksın. İleri geri artık zeckten kontrolu kaybediyorsun. Fırçayıçıkarıp elle kendini bosaltacaksin
Bu. çok şiddetli bir boşalma olacak. Kural 15 dakika falan vajinaya dokunmamak yok
Dokunmadan dayanman lazım
Yapabilir misin.
Cevap sahibi+1 yılYoğun orgazm hazzı nda analı deniyorsun
Bunu sevmeyen bayan şimdiye kadar hiç rastlamadım 😆😆😆
Cevap sahibi+1 yıl20 dk da vajinaya dokunmadan durabilirmisin peki
Soran+1 yılUuhh guzele benziyor bunu deniycem peki bu firca anal sekstede ise yararmi :)
Cevap sahibi+1 yılHemde çok yarar.
Ama bunda ilk başlarda dayanması çok zor 😆
Bayanlar 2 dk sonra sıkılıp vajinayı okalmaya başlıyorlar. Burda kontrol çok önemli
Eğer ıslandıysan doğru yoldasın demektir 😆
Cevap sahibi+1 yılIslandın mı peki😆😆😆
Soran+1 yılGenelde masturbasyon yapmam cunku bosalamiyorum uzun suruyor sabredemiyorum cokta istekli olamiyorum titesimle belki olabilir hic denememistim saol :)
Cevap sahibi+1 yılBak ilk birkaç sefer zordur. Bu çok şiddetli boşalma ve arkadan muthiş zevk verir. Analı hiç sevmeyen bile sevmeye başladı😆😆
İlk sefer de dokumadan dayanmak zor olduğu için küçük bir yardımım olabilir 😊 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZorla güzellik olmaz ki.
İstemiyorsan yapmayacaksın.30 Yorumla
+1 yılKabul etme. Sağlıksız bir durum. Sevgilini terkedbilirsin bence
23 Yorumla
Soran+1 yılTerketmelimiyim sirf bu yuzden
- +1 yıl
Iyi de anal seks normal bisey değil ki. Git bir doktora sor istersen genel cerrahide
Soran+1 yılNormal bisey degil haklisin cinsellige ara vermeyi dusunuyorum ona bir daha asla izin vermicem
+1 yılIsyedigi herseyi vermissin. Oda başlamışken vajinal oral sonrasinda anal herseyi yapiyor yani. Vajinal in yetip yetmemesi degil onun icin önemli olan sadece senin her yerine sahip olmak.
02 Yorumla
Soran+1 yılBana zaten sahip analin her seferinde olmasi sartmi
- +1 yıl
Benkik bir durum yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bu dertten bende çok muzdarip im henüz yaşamadım lakin zor bazen kavga bile ediyoruz
21 Yorumla
Soran+1 yılYasamani hic tavsiye etmiyorum kimseyi memnun etmek icin yapma
+1 yılÖne boşalırsa çünkü sen biliyon hamile olmandan korkuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBir anda onde hizlaniyor sonra cikarip arkaya sokuyo tam bosalcagi zaman değil bosalmadan once
- +1 yıl
İşte o Zaman çıkarma sa kendisini tutamaz ve öne boşalır öylede sen hamile kalırsın işte kalmaman için öyle yapıyor sen hamile kalmak istermisin
- +1 yıl
Yanlış anlamazsan özelden yazarmısın bişi sormak istiyorum
Bende anal seviorum ama kalin olduğundan dolayı yasayamiyoruz sorun oluyor
06 Yorumla
Soran+1 yılOnunkiside kalin ve uzun cok zorlaniyorum
Soran+1 yılBidaha yaparsam kullanirim
Soran+1 yılTskr ederim
Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Anal kaydırıcı jel var onu kullanırsan hiçbir şekilde acımaz hatta çok zevk alırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılJelide o alsin cok isteyen o
+1 yılSevgilinde sevgi yok önce bunu bil iyı bir haz kadinisin amacı haz almak
027 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorum beni sevdigine eminim
- +1 yıl
Ben öyle düşünüyorum yaşlarınız kaç kaç
Soran+1 yılBen 21 o 24
- +1 yıl
Yaşlarınız İdeal ilk erkeğin mi cinsellik olarak
Soran+1 yılHayir ondan once baskasi oldu
- +1 yıl
Anal seksi hem dini hem de hijyen duygusal vs yönlerden uzak dururum. Kız istemediği halde ısrar eden erkekte sorun var özellikle duygusal. Öğrenci hayatı mi ikiniz de
Soran+1 yılBen ogrenciyim zaten baski yapmiyor illa yapacagiz demiyor iliski esnasinda onden cikarip arkaya giriyo bana sormadan bu konuyu cok konustum oda one bosalmamak icin yapiyorum dedi ama sanmiyorum arkayi sevdigi icin yapiyor istememe ragmen
- +1 yıl
Saygı göstermiyor ise olarak partner gözüyle bakıyor sen istememene rağmen bunu gösteriyor
Soran+1 yılPartnere daha saygili ve mesafeli olur ben nasilsa onunum diye yapiyor
- +1 yıl
Bir nevi ne yaparsam yapayım benimle gitmez gibi bakıyor
Soran+1 yılBelkide benim ona yaptiklarimin ocunu seksle aliyo bende ona cok cektiririm o bana katlanir :)
- +1 yıl
farklı bir anlayış ama sen daha masumca bakıyorsun, saygı göstermediğini kabullenmiyorsun
Soran+1 yılOnun icin seks saygi gerektirmiyor anliyorum davranislarindan bende
- +1 yıl
bir nevi partnersiniz dugyusallık daha az?
Soran+1 yılHayir duygusallik daha fazla asigiz birbirmize yuzuk bile taktik ben annesiyle tanistim benimle uyuyor cogu zaman birlikte kaliyoruz
- +1 yıl
sen öğrenci evindesin o ailesiyle mi yaşıyor
Soran+1 yılDaha cok benimle yasiyor evet ogrenci evindeyim
- +1 yıl
kendi ne iş yapıyor, okul sonrası evlilik olabilir mi
Soran+1 yılPolis. Evet okulum bitince evlenecegiz
Soran+1 yıl1 sene kaldi zaten
- +1 yıl
her şey gönlünüzce olur umarım..
Soran+1 yılUmarim saol
- +1 yıl
şehir neresi ist mi
Soran+1 yılAnk
- +1 yıl
tavsiyem analdan uzak dur, ikincisi de her şey netleşmeden çok ümitkar olma, evlilik vs için
Soran+1 yılBenden daha umitli olan o evlenmek isteyende o ben evlilik konusu bile acmamisken bana yuzuk takip ailesiyle tanistiranda o :) sevdigine eminim cok buyuk bir engel cikmazsa seneye evlenmis olcaz ben istesem okulum bitmedende evlenirim.
- +1 yıl
hayırlısı olsun :)
+1 yılİliskiye girmeden once uhu dok oraya mecbur vacinaya yonelecek
04 Yorumla
Soran+1 yılİcimden hicmi cikamasin :D
- +1 yıl
Aynen içeride kalir böylece cikarip anal bölgeye yonelemez problem ortadan kalkmis olur
Soran+1 yılİcimde durdukca degil hizla git gel yapinca zevk aliyorum analda oldugu kadar önde de iyi olabilse keske
- +1 yıl
Tamam o zaman popona beton dök içeri giremez
+1 yılMantıksız. Erkek olarak hiç yapmadım istemem de anal.
Oylelerini çok mu arıyorsunuz01 Yorumla
Soran+1 yılKeske bende boylesini bulmasaydim
bu sevgilinin seni sevmediğinin belirtisidir insan sevdiği kişiye karşı bu şekilde davranmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılHer konuda bana karsi iyi sadece cinsellikte degil o benim ilkim deildi ondan once baska birine bekaretimi verdim bundan yapiyor olabilirmi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBildiğin kullanıyo seni keyfin için canımı yakamazsın de geç
02 Yorumla
Soran+1 yılDedim tepkimi cok sert belirttim bidaha seks yok
Cevap sahibi+1 yılvuuuh :o
Gizli Üye(30-35)+1 yılEeee arka tarafına mı boşalıyor icine? . Yaşlar kaç? Hangi pozisyondayken sen arkadan sokmaya çalışıyor?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet arkaya bosaliyor benim yas 21 onun 24 daha cok doggy pozisyonunda onden cikarip arkaya sokuyo veya kucakta
Cevap sahibi+1 yılAşırı mı zevk alıyor seni becerirken?
Soran+1 yılEvett inleyerek titreyerek bosaliyo zevkten cok fazla hizlaniyo
Cevap sahibi+1 yılO zaman demek ki aşırı zevk alıyor senden tnrı yrdmcısı olsun o arkn :D
Soran+1 yılTanri belasini versin :D
sen kararını bozma hiç ama onun ilgisi asla kaymayacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılKaymazsa ben ona kayarim yillarca arkadan vercek halim yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden anal yapmayı öğrenmiyorsun? Önce bir temizliğini yap sonra bol kayganlaştırıcı
04 Yorumla
Soran+1 yılAnaldan fiziksel zevk almiyorumda ondan
Cevap sahibi+1 yılYa yumuşak olursa olur
Soran+1 yılHayir analin bir zevki yok
Cevap sahibi+1 yılAnaldan girdiginde kayganlastirici var mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılpopona si ke mez sin! yaz.. yapmazsa verme vajinadan da
06 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))
Cevap sahibi+1 yıl:))) çözebildin mi
Soran+1 yılSorun cozuldu hic vermiyorum :)
Cevap sahibi+1 yıl:) En iyisi de senin canın istemeyecek mi
Soran+1 yılİstesin biraz ne olcak hem oda adam gbi davranmasi gerektigini ogrensin :)
Cevap sahibi+1 yıldayanabilmen güzel :) İdareten sana gif vs önerebilirim :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende seni strapon ile yapayım her Anala karşı de vazgeçer
06 Yorumla
Soran+1 yılSoylemistim bunu zaten parmak atmaya bisey demiyo ama strapondan korkuyo :)
Cevap sahibi+1 yılkorkması iyi kolay mı anla söyle :D peki senin için çok mu zor oluyor
Soran+1 yılKalin ve uzun bir penisle cok zor oluyo ve kayganlastiricisiz vajinamin sulariyla girebiliyo birde ben oral yaptigimda veya o arka deligimi dillediginde sanki daha kolay gbi ama yinede aci var cok aciyo
Cevap sahibi+1 yılpeki sen onu parmakladığında hoşuna gidiyor mu onun?
Soran+1 yılEvet gidiyor oral yaparken parmakliyorum oda sacimdan tutarak girtlagima kadar bastiriyor bu sekilde bosalabiliyorda
Cevap sahibi+1 yılKeşke özel görüşme şansımız olsa var mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalaklasma hic iyi bisey değil ileride çok sıkıntı olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBirdaha yapmamayi dusunuyorum önun zevki varken arkayi niye isteyim
Cevap sahibi+1 yılVajina da biseyler uygulanan başka bisey istemez anal yapma ileride idrarini tutamazsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapamazsın analın zevki herzaman farklıdır :)
010 Yorumla
Soran+1 yılNesi zevk asiri dar olmasimi
- +1 yıl
Darlığı sıcaklığı yasak olanın verdiği zevk bir çok sebep var
Soran+1 yılÖn daha sicak bence
- +1 yıl
O sence :)
Soran+1 yılHayir ön daha sicak ustelik sulu bie cok erkege gore ön daha tahrik edici :)
- +1 yıl
Onlar düz sevişen fantezi dünyası olmayan hayatı monoton yaşayan tipik erkekler.
Macerayı seven serseri özgür ruhlu erkekler asla anala hayır demez :) erkeğim sonuçta bırakta aramızdaki muhabbetleri senden iyi bileyim :)
Soran+1 yılHahaha simdi sadece ters iliskiye girdin diyemi maceraci serseri ruhlu ve ozgur bir erkek oluyosun madem fantazilere aciksin asirlardir yapilan ve cokta siradanlasmis tercihleri birak bir kerede sen ver arkadan :)
- +1 yıl
Sadece ters ilişkiye girdin diye değil sıradan olanı değil alternatifleri tercih ettiğin için :) cinsel yönelimim kadınlara iken bu biraz saçma değilmi :) cinsel tercih ve fanteziler birbirinden çok ayrı şeylerdir saçmaladın şu anda :)
Soran+1 yılBunu bir kadinda straponla yapabilir cinsel tercihini degistirmen gerekmez :)
- +1 yıl
Yatakta sınır olmaz olmamalı zaten bunu yapacak kadar uc noktaya geldiğim hatunla zaten ne fanteziler yapmışızdır daha önce :)
sende resmen söyle asla olmaz diye
12 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra aramizda hic cinsellik olmayacak dedim bozuldu
izlediklerine özeniyo
11 Yorumla
Soran+1 yılSanirim oyle
+1 yılhiçbir şekilde kaydıramazsın..
03 Yorumla
Soran+1 yılKeske bir yolu olsaydi ama vajinal seks yoksa analda yok dedim :)
- +1 yıl
Vajinali swverim ama once oral
Soran+1 yıl@Seawolf345334 bende orali severim oncelikle bana oral yapilmasi lazim :)
+1 yılonu ikna etmen çok zor çookk anal bir takıntı
113 Yorumla
Soran+1 yılGecmiycekmi hic bir zaman
- +1 yıl
geçmez hatta yapsanız bile yine ister hatta hiç önden olmasın desen havalara uçar
Soran+1 yılBelki ben ondan daha istekli olursam oda sikilir ve istegi gecer olamazmi
- +1 yıl
olmaz
- +1 yıl
bence sende istiyosun hemde şimdi
Soran+1 yılArkadan istemiyorum
- +1 yıl
nerden istiyosun
Soran+1 yılÖnden tabiki
- +1 yıl
önüneee girsin bari napalım
Soran+1 yılGirsin :)
- +1 yıl
arkayada ben gireyim
Soran+1 yılÖne kim gircek
- +1 yıl
ona da ben sgirerim
+1 yılHalinden memnun gibisin
050 Yorumla
Soran+1 yılDegilim
- +1 yıl
O zaman keskin bir dille soyleyeceksin
Soran+1 yılO zevk aldigi icin bisey diyemiyorum cunku ben ne istesem o onu yapar bende bu isteginde sert olamiyorum
- +1 yıl
O zaman sikayet etme hatun ama fazla da müsaade etme fazla genislemesin osurayim derken mıçma
Soran+1 yılElimle öne sokuyorum uzerine oturuyorum musade etmemeye calisiyorum genisletemedi zaten
Soran+1 yılYaparkende sicasim geliyor tutuyorum anal sonrasi tuvalete gidiyorum
- +1 yıl
O sicasim geliyor olayi psikilojik kabiz misali ☺ fazla müsamaha gosterme sikinti yasama
Soran+1 yılGirip ciktikca o anda tuvaletimi yapacak gbi hissediyorum ishal oluyorum psikolojik flan degil fizyolojik bu :D
- +1 yıl
Zik girmesiyle ishal olan tek hatun olarak tarihe gectin tebrik ederim ahahahaha
Soran+1 yılSen arkadan verdinmi hic yahu nerden bileceksin arka tuvaletimi getiriyo ishal yapiyo bu bir gercek
- +1 yıl
Vermedim lakin pek cok kez yaptim bu dediklerini cok duydum tecrubelerimi aktariyorum
Soran+1 yılAklima birsey daha geliyor sevgilim ilkim degil bu yuzden yapiyor olabilirmi bekaretimi ondan once baska birisine verdim bunu kafa takmissa yaparmi
- +1 yıl
Yani bu da bir ihtimal.. Nasil olsa bakire degildi baskasiyla da yapmistir ben de gireyim olayi. Eger oyleyse asagilikca bir dusunce
Soran+1 yılOyle dusunseydi önden iliskiye girmek isterdi nasilsa bakire degilim diye
Soran+1 yılArkadan hic olmadi o ilkim oldu
- +1 yıl
O zaman erkek arkadasin dötçü annem 😊
Soran+1 yılBir kerede ben ona yapacagim bakalim nasil bisey oldgunu gorsun bana yapabiliyomu :D
- +1 yıl
Yaptiracagina seni kim inandirdi 😀😀
Soran+1 yılO izin vermezse tum cinsel hayatimiz biter koz bende :)
- +1 yıl
Vermeyecek emin ol 😊
Soran+1 yılBende vermicem emin ol :)
- +1 yıl
Vermicem vermicem ahahahah kadinlar mukemmel yaratiklar 😊
Soran+1 yılBeraber uyuyup 1 hafta seks yapmamaya dayanabilirim peki ya o ne yapacak popomu donup yatcam ve istemedigim icin dokunamayacak bile :)
- +1 yıl
Masturbasyon diye bir sey var 😀😀 yanind sen varken mast yapmasi da zoruna gider soylemesi.. 😊
Soran+1 yılBazen sabahlari beni uyandirmamak icin yapiyor ben yaninda olmadigindada yapiyor ama adam masttan bikmis bence uzun bir sure dayanamaz seks yapmamaya :)
- +1 yıl
Bana 1 hafta vermeyecek hatunu pisman ederim seve seve vermek zorunda kalir 😀😀
Soran+1 yılNe yaparsinki :D
- +1 yıl
Ruh halime bagli 😀😀 karsisinda p. rno acip mast bile yaparim 😁😁
Soran+1 yılAynisini bende yaparim onun hatalarinida yuzune carparim sekste ne kadar beceriksiz oldugunu ogrenmis olur :D
- +1 yıl
O dedigin adami sogutur beceriksiz imaji vermek..
Soran+1 yılAma gercekten beceriksiz eksiklerini ogrenmesi gerek :)
- +1 yıl
Ne gibi eksikler onlar?
Soran+1 yılYanimda p*rno izlemesi beni cok sinirlendirirdi umarim boyle bisey yapmaz :D
- +1 yıl
Eksikleri neler?
Soran+1 yılOn sevismesi guzel oralda guzel ama sekste zevk aldirmiyor mutlu etmiyor
- +1 yıl
Penis boyuyla mi alakali?
Soran+1 yılArkanin hic bir zevki yok onunla sekste hic orgazm olamadim ama onceki beraberligimde her iliskide oluyodum
- +1 yıl
Benim anlamadigim onden niye yapmıyor
Soran+1 yılPenis boyuyla alakasi var evet cok buyuk ve arkada aci cekiyorum yalniz onden zevk aliyorum
- +1 yıl
Neden onden yapmiyosunuz
Soran+1 yılÖnden yapiyor ama cok uzun surmeden arkaya geciyor
- +1 yıl
Anladim arkadas dötcu yapcak bisey yok 😀😀
Soran+1 yılDöt yok artik ona ;)
- +1 yıl
sen yaşıyor musun gizli özne :D noldu yaptırmam dedi dimi :D
Soran+1 yılParmaga karsi degil ama strapondan korkuyo :)
- +1 yıl
ben de korkarım düşman dötüne :D :D
Soran+1 yılAhahah hayir erkek arkadan zevk alir prostat arkaya yakindir ve prostati baskilar arkadan iliskiye girersen ust uste bosalirsin :)
- +1 yıl
Gerek yok ablacım üst üste falan bana tek atış yeter :D isteyen varsa çüktürsün kendini :D
Soran+1 yılSen bir dene normal seks yapmak istemiceksin :)
- +1 yıl
Hatun ben becerilmem beceririm ;)
+1 yılBu sorular troll bazında iyi iş yapıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılTroll degil gercek
Söyle sende verme arkadan bakalım ne yapacak
01 Yorumla
Soran+1 yılVermiyorum artik kicim rahat etti :D
sende onun gtunu parmak at odesmıs olursunu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDenedim hic ses etmiyor :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyle ona aciyo felan de
13 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum ama dinlemiyor ki bende onun zevk aldigini gordugum icin cikarttirmiyorum
Cevap sahibi+1 yılArka dar zevk aliyor tabi birakmaz iyice kayganlastirin o zaman
Soran+1 yılÖnde genis degilki niye önü istemiyor :(
Ibnelikten hep bunlar
00 Yorumla
+1 yılArka berbat onden devam..
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen berbat hak veriyorum
- +1 yıl
:) Onden her turku oral cinsel
+1 yılgünah de
hastalık bulaşıyo de
acıyo de :D04 Yorumla
Soran+1 yılHepsini dedim :D
- +1 yıl
pipini keserim de de:D
Soran+1 yılBirgun gecerken kesicem :D
- +1 yıl
işin bittiğinde kes :D
+1 yılSende aile terbiyesi yok edep yok boşver
00 Yorumla
+1 yılArkani bantla iliski zamaninda😂😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahah :D
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Gotüne girilmez tabelası sok
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bisey girmesin diyorum sen sok diyosun :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöyledin mi istemediğini ?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet soyledim
Cevap sahibi+1 yılOlayı anlamak adına soruyorum , sevgilinle ileriye dönük ciddi şeyler düşünüyormusunuz?
Soran+1 yılEvet yuzuk taktik kendi aramizda
Cevap sahibi+1 yıl2nedeni olabilir
Birincisi seni garanti gözüyle bakıyor ve herşeyi yaşamak istiyor... Ne olsa gitmez ben istesemde diye..
İkincisi ise herşeyi yapayım , olur ya ayrılırsak filan eksik kalmasın mantığıyla..
Erkek beyni böyle çalışır. Sapıkça gelbilir ama böyle.
Sen biye istemiyorsun anal?
Özel bir nedenin varmı?
Acı mı? Zevk mi vermiyor? Neden?
Yani erkeğini niye geri çeviriyorsun?
Soran+1 yılBana karsi rahat evet garanti gozuyle bakiyo olabilir sonucta bir cinsellik icin ayrilacak degilim ben önden zevk aliyorum ve önden olsun istiyorum arka olsa bile daha az olmali arkadan sadece aci cekiyorum ve ishal oluyorum
Soran+1 yılBirsey daha var o benim ilkim degil kizligimi ondan once bir baskasina verdim bakire olmadigimi ogrenince cok mutsuz olmustu bundan yapiyor olabilirmi?
Cevap sahibi+1 yılKanama da olabilir.
Zaten kadınlar analda bedenen zevk almaz.
Sadece ruhen tarmin olur.
Erkekte anal zevk verir, çünkü penis içeride prostata baskı yapınca zevk verir.. Erkekler de kadının zebk aldığını sanıyor
Cevap sahibi+1 yılBende yüzük işin maskesi gibi geldi..
Senin bakire olmaman ona bu tip bir tavır sergiletir...
Senin dediklerine güvenmez. Sen desende ben anal kimseyle yapmadım, o güvenemez. Tamamen olaya herşeyi yaşayayım bununla mantığında bakıyor..
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım kızlar arkadan verir sadece
013 Yorumla
Soran+1 yılBen bakire degilimki onede giriyor ama daha cok arkayi seviyor
Cevap sahibi+1 yılSen aptal olursan sokar tabi
Soran+1 yılAptal degilim onun cok zevk aldigini gordugum icin katlandim
Cevap sahibi+1 yılTamam iste adam zevk alsin diye sagliginla oynuyosun bu aptalliktir
Soran+1 yılOda benim icin cok sey yapti bende ona her istedigini vermek zorunda hissediyorum o zevk alirken mutlu oluyorum aci bile ceksem
Cevap sahibi+1 yılSenin icin sagligini tehlikeye attimi? Herseyi yapmak farklidir saglik farkli
Soran+1 yılOzgurlugunu gelecegini tehlikeye atti yetmezmi
Cevap sahibi+1 yılSagligi yerindeyse yeniden ozgur olabilir hakli cikmak icin bahane bulma gotunden kan geldiginde senin yanindami olcagini saniyosn
Soran+1 yılHakli cikmak icin bahane bulmuyorum onuda haksiz buluyorum gotumden daha once kan gelmedi bu olursa ne demektir?
Cevap sahibi+1 yılKan gelirse bagirsak yirtilir altini tutamazsin ameliyatla ugrasirsin
Soran+1 yılUff tamam soyleme olmuyodu bir kac gundur bidaha hic olmaz
Soran+1 yılPeki bu pornostarlara niye olmuyoki hepsi arkayi genisletmis
Cevap sahibi+1 yılonlarda milyondolar var her türlü ameliyatı vs olurlar belkide alıstılar reelde hayatlarını kim biliyor?
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajina gibisi yok bence
06 Yorumla
Soran+1 yılBencede vajinanin sicakligi kayganligi arkada yok
Cevap sahibi+1 yılEvet özellikle oral yaparken sulanması
Soran+1 yılOral yapmasi muthis icimdeyken performansida muthis ama arkaya sokmasi herseyi mahvediyo
Cevap sahibi+1 yılSokturma sende bem bir kere Soktum oda o gün regliydi
Soran+1 yılRegliyken önden yaptim adetin ilk gunuydu az kan geliyodu ve superdi :)
Cevap sahibi+1 yılHarikasın seni tanımak isterdim
+1 yılSağlığını öne sür.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin sevgilin yapmasini bilmiyor gibi duruyor
16 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapmali
Cevap sahibi+1 yılBurdan soylenmez utanirim
Soran+1 yılGizliye gec soyle
Cevap sahibi+1 yılHangi pozisyonda deniyor
Soran+1 yılEn cok doggyde deniyor kucak pozisyonunda ve arkam donuk uzanirken
Cevap sahibi+1 yılMutlaka sen sirtustu yapmali adamda yan yatmali
Yani T seklinde olmali pozisyon
Tabii daha once seni rahatlatmasi lazim
Yapma o zaman
012 Yorumla
Soran+1 yılYapmiyorum :)
Soran+1 yılHayir en son 3 gun once yaptim hala agrisini hissediyorum :)
Soran+1 yılOral anal vajinal
Soran+1 yılHayir bidaha yapmicam anal asla :D
Soran+1 yılYok olsaydi niye sikayetleniyimki yapmaya devam ederdim :)
Soran+1 yılYorum okuyorum burdakilerin msjiyla mast yapcagimimi saniyosun
ayrıl
07 Yorumla
Soran+1 yılDusunuyorum
Soran+1 yılAyrilmayi dusunmemmi
Soran+1 yılEvet haklisin
doktora git :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDoktora o gitsin sapik olan kisi o :)
Terk et
08 Yorumla
Soran+1 yılMantikli
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yılOnsuz olmayi bile dusunemiyorum cok seviyorum
Soran+1 yılSeviyorum iliskimiz baslamadan oncede seviyordum sevgimden eminim
+1 yıldirek ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılDusunuyorum :)
İstedigini ver :)
11 Yorumla- +1 yıl
Sen oyle yapiyosun galiba 😄
+1 yılvermeyerek
02 Yorumla
Soran+1 yılVermiyorum artik
- +1 yıl
verme ki latın gibi bekledikce degerlenir a m c ı k t a
+1 yılYapma sende
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmiyorum
+1 yılBoşa gitsin
017 Yorumla
Soran+1 yılSeks haricinde hersey guzel birakamiyorum
- +1 yıl
Seksi baskasiyla yap o zqman
Soran+1 yılBir defa aldatmistim sonra cok pisman oldum
- +1 yıl
O da cezalandiriyo seni o zaman arkadan canini yakacak
Soran+1 yılBilmiyorki hic bizamanda bilmeyecek
- +1 yıl
Bilirse gozunun yasina bakmaz hem s*ker hem atar
Soran+1 yılBeni arkadan yaparken bazen soyleyesim geliyor
- +1 yıl
Öldürür seni söyleme.. Yani ben olsam s*kerek hastanelik ederdim seni 😂😀
Soran+1 yılAhahah sinirlenmedigi hali bile hard sinirlense ne yapardi acaba :D
Soran+1 yılSikerek hastanelik edilebilirmi yahu :D
- +1 yıl
Ben ederim onu bilmem.. Kuruyana kadar tapardim alev alir yanardın 😀😁😂 bir kere yapmistim bir daha yaparim. acimam
Soran+1 yılEvwt bunu yasadim 9 posta onden ardi ardina seks yaptim ve artik suyum tukendi ama ikimizde yara olmustuk :)
- +1 yıl
Seviyosun yani hem sinirsiz hem de sabaha kadar 😁😂😃
Soran+1 yılEvett seviyorum :)
- +1 yıl
Eleman cok sanslı.. Sen neden aldattin onu
Soran+1 yılİlgisizdi benimle kalmadi 1 hafta annesinin yaninda kaldi bende kizdim baskasiyla takildim
- +1 yıl
bir dahaki sefere benimle takıl o zaman yine senle ilgilenmezse
tıpa tak,
00 Yorumla
+1 yılDe siittir loğ de
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok canın yanar
02 Yorumla
Soran+1 yılYaniyor
Cevap sahibi+1 yılDurum nedir
+1 yılİşin zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl
010 Yorumla
Soran+1 yılDusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılaçıkça senı kullanıyor. bende oylesıne takıldıklarımla anal yaptım
Soran+1 yılBiz evlenmeyi dusunuyoruz
Cevap sahibi+1 yılbellı. poponda aynı seyı dusunuyor mu?
Soran+1 yılHic sanmiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılyaptıgım kızlar genelde oturamadıgını soyluyor sende de oluyor mu?
Soran+1 yılEvet bende oturamiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılaynısınız yazar mısın bana bırsey soracagım
Soran+1 yılBurdan sorabilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılılıskımdekı durumu anlatmam gerekıyor buraya olmaz soru cevap seklınde gıtmelı
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası