Arkadaşlar sevgilim anal istiyor çok sıcak bakmıyorum ama ola da bilir. Sadece temizlik konusunda tereddütlüyüm. Nasıl yapıcam bilmiyorum. O benim için sorun olmaz diyor ama ben rahat edemem öyle ve kyk da kalıyorum nasıl temizlik yapıcam burada?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbi gün öneden lifli şeyler yani dışkılamana neden olacak şeyler yememeye başla
o gün de lavman yapman yapamıyorsan kendin bol su ve özel böloge yıkama jelleri ile temilemen önemli. sevgilin sorun olma dmeiş ama sorun olur elbette
ve lütfen korunun31 Yorumla
Soran+1 yılSoruma cevap veren birisi olmuş bunun için çok teşekkür ederim. Ve tabii li korunacağım, teşekkürler. 😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Temizleme konusunda haklısın evet... Onun için önemli değil zevkini düşünüyor ancak ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir
16 Yorumla
Soran+1 yılYa araştırdım biraz rahat olursak yeterince kaygan olursa sağlık açısından sorun olmazmış ve zaten kondom da kullanıcaz
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılTamamdır sağ ol
+1 yılguzelce yıka yapmadan once vcye gır anladınmı bıde ozel vazelın alsın vede ozel kayganlastırı paraya kıycak alcak yoksa tehlıkleı olabılır her acında prezervatıfte sart
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevabın için
- +1 yıl
onemlı deıl
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nıye bu kadar canım senı almayacak bı erkek için ne bu caba
00 Yorumla
+1 yılAklı varsa bunarkadaşın yapmasın olan kendisine olıcak bir idrar yolu enfeksiyonu çektir onada seks hayatı komple bitsin
00 Yorumla
+1 yılLavman yap ama anal canını çok yakar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Öncesinde katı tüketme temizdir zaten
00 YorumlaE sen bilirsin. Araştır iyice öyle yap.
00 YorumlaYapma sorun yasarsin ilerde
00 Yorumla
+1 yılGit öyle yapsın bir daha tövbe eder hem
015 Yorumla
Soran+1 yılSadece 1 kez olucak zaten
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEvet kalçamı aşırı beğeniyor her görüşünde deliriyor.
- +1 yıl
Peki vajinalde kaç yıldır yapıyorsunuz onunla? Sende anal istiyor musun
Soran+1 yıl4 aydır falan yapıyoruz. Ben bazen istiyorum bazen istemiyorum. Temizlik açısından biraz geriliyorum.
- +1 yıl
Bişey olmaz. kondom taksın ama arkası pis sonuçta. vajinalde yaparken kondom takıyor mu?
Soran+1 yılEvet takıyor
- +1 yıl
İyi bari. ya yeni vajinal yapmaya baslamissiniz ya boşalma süresi kaç dk sürüyor onun ve haftada kaç defa yapıyorsunuz vajinalde?
Soran+1 yılBu kadar detaya ne gerek var ki şu an
- +1 yıl
Hayır bizde yapıyoruz da sevgilimle. kıyaslamak için sordum bizde 5 aydır yapıyoruz onunla. pek zevk almıyor sanırım sevgilim
- +1 yıl
Ya lütfen cevap verir misin lütfen çok onemli
Soran+1 yılHaftada 1-2 falan öyle canımız ne zaman isterse yapıyoruz süresi de 40 dakika falan sizde ne kadar sürüyor
- +1 yıl
Kanka sevişme hariç süreyi sordum ben. yani boşalma süresi 1 boşalma bende 4 dk filan ortalama. sizde kaç?
Soran+1 yılHaa pardon yanlış anladım o zaman. Bilmiyorum ki onu
- +1 yıl
?
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıllavman kullan knka
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilin şanslı ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılİğğğğğğğrenççççç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDetay vereyim istersen
14 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılİstersen ses atayım ya çok durmuyorum burada kanka sana instaami versem yazar mısın bana
Soran+1 yılTamam yazarım
Cevap sahibi+1 yılİzabelya746
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddimisin bok olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem