Benim sevgilim istedi ama zorlamadı. günah olduğunuda biliyor. sanırım dayanamadı. normalini evlenince dediğim için başka yollara sarmaya başladı ondan istedi galiba. yani abaza biri değil 2 gün kaldığımda uyuyakaldığı bile oldu. yani bu isteği günahı bildiği halde kendini tutamadığı İçin mi anlık? Not ciddiyiz yazın ailelerimiz tanışıyor 3 yıldır birliklikteyiz ilk defa böyle isteği oldu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGünah kısmı da var, onu bir kenara koysak bu bence kadına bir hakarettir, ne demek ya anal , bu sapıkça bence arkadaş ilişkiye girecek yer belli, bence hemen o sapına haddini bildirmek ve defet derim.
05 Yorumla
Soran+1 yılYani ne yapmam lazım kendisi şehrine döndü. yanımdayken çok kızmalıydım ki anlamalıydı hayır dedim günah Dedim acırsa Bırakıcam Dedi durdu sonra sustu
Cevap sahibi+1 yılKardeşim yapman gereken arayıp o davranışından ötürü kendisinden sogudugunu ve ayrılmak istediğini söyle ve muhatap olma, madem ki inançlı birisin bu sana yapılana kayıtsız kalma, afedersin bence bu iş bir hayat kadınına bile yapılmaması gereken bir şey, hayasızca
Soran+1 yılYa ailelerimiz tanıştı nişan günü aldık yazın. ben Nasıl ayrılayım
Cevap sahibi+1 yılBizler Türküzaman ve de Müslümanız , bende nisanliyken (dini nikah olmasına rağmen) nisanlimi sadece opmusumdur, biraz nefsimize sahip olmak lazım.
Cevap sahibi+1 yılVala durumu açık etmeden bir bahane bul, olmayacak anlaşamıyorum de gitsin. Bir insanın aklından bu geçmişse evlenince de ister haberin ola.
En İyi Cevaplar
Ayda bir kere anal seks yapıyoruz biz. Sevgilim beni mutlu etmeyi çok istiyor. Seninkinin de istemesi bence gayet normal. Kesinlikle sapıklıkla alakası yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
+1 yılAbaza olmadığı belli. Abaza olmasa kaç yazar ki? Öncelikle sana saygısı yok. Saygısı olsa boyle bir talepte bulunmaz. Seninde az kendine saygın olsa o erkekle, "adam demiyorum" erkekleee ilişkin olmazdı. Neyse uzatmaya gerek yok
https://i.hizliresim.com/g833A2.gif10 Yorumla
+1 yıl''Günah olduğunu biliyor?''
İşte buna çok güldüm. Sevgilinin olmayan beynine bir selam söyle.01 Yorumla
Soran+1 yılKendine hakim olamadı galiba olmayan beyin demede
yahu günahla ilgili ahkam kesmeyin dicektim ama benzer bişey söylemişler susuyorum :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılgünah ve sağlıksız oldugunu biliyor ama ne senin toton neden günahı umrunda önemli olan zevki :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet zevk-i için tamamen bir anlık. belkide tamam desem kendide soğucak üzülcek farkında değil
- +1 yıl
Bisey olmazdi zevk alur gecerdi
+1 yılNormal. Eski kız arkadaşım bakireydi ama analdan yapıyorduk ve bunu ilk kendi istemişti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 kere yaptım allah bir daha böyle biseyi istedmesin. Hic zevk almadım. Cok günahmış bilmiyordum o kadar günah olduğunu bir daha tövbe asla...
00 Yorumla
+1 yılEhehe. Laf da kondurmazmış.
Anal istemek saçmalık. Azsa bile bir insan, istememeli.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim benzer durumdayız aynı hatta ben de istedim sonra pişman oldum yapmadık ama belki öyle bir anda yine isterim. sevimmek yetmiyor bazen
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyo Musun peki? insan sevdiğinin acı çekmesini ister mi veya günaha girmek
Cevap sahibi+1 yıl2yıldır beraberiz seviyorum. sence? istrmez tabi ama bu işler de hep akıl mantık değil şeytana uyuyor insan vermeyeceğini bilse de yelteniyor
Soran+1 yılİşte çok günah Nasıl ister anlamıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bir çok defa yaptım. İçine girmek beni tatmin etmedi onun bağırması tatmin etti
00 Yorumla
+1 yılBirçok kez yaptığım şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ilişkin miydi.
- +1 yıl
Farklı kadınlarla. Arasında eski eşim de var.
mastürbasyon yapmasına yardımcı olabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılAzmis kız çocuk kızma ona:)
00 YorumlaNormal degilmi seni arzulamasi
00 YorumlaNormal yoldan birlikte oldunuz mu?
00 Yorumla
+1 yılBok yoluna gitmeye gerek yok iyi yapmışsınız
00 YorumlaSonunda deniyceksin nasıl olsa..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Ben sevmem vajina varken
00 Yorumla
+1 yılvetEvet istediğini verdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayım ben bile korkuyorum anala ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbok yolu tekin değildir
00 YorumlaNe münasebet
00 Yorumla
+1 yılsen ne dedin peki
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki
- +1 yıl
içinden acaba kabul etsem mi diye çok düşündün dimi
Soran+1 yılHiç düşünmedim hem haram hemde Nasıl beni düşünmez dedim Can'ımı Yapcağını bile bile
- +1 yıl
demek ki artık dayanamıyor
+1 yılAynen anlık durumdur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçook yaptık
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü değil mi kabul ettin yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet istedi
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptın peki?
- +1 yıl
ama bizde merak ettik
- +1 yıl
@Sallabeya yok kanka demin arkadaş açıktı yazdı heralde sonra gizlendi :D
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılistemedim asla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormali sevap yani😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılazmış artık
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri