Hem öyle hem de kendime yakıştırmam hayvanmıyım ben, hem de sağlığa zararlı, birçok kadının anüsü yırtılıyor yırtık iyileşmiyor acı veriuor sıçamıyorlar ameliyat olmak zorunda kalıyorlar. Ayrıca uzun süre yapanlar ilerde kasları gevşiyor kakasını ve gazını tutamıyor
Beni başkası alâkadar etmez demek istediğim çarşaflı eş tercih edipte anal teklif edecek erkeğin aklından şüphe ederim az çok idrak etmesi lazım dini hassasiyetlere önem verdiğini eşi çünkü tanır
Günah oldugunu biliyorum ama kimine göre haram, kimi oralda haram diyor, bazısı degil diyor, herkes farklı birsey diyor. İnaçsız degilim ama cok fazla karısıklık var bence
İşte merak ettiğim için soruyorum. Sevap ya da günah olmayan bir sey için neden caiz ya da caiz degil denir? Başka neler var bu şekilde yaptığımız ama günah olduğunu bilmeden devam ettiğimiz.
Aslında bir nebze monotonluğun dışına çıkmak amaç ama bunu yaparken ahlaki değerleri de zorlamamak. Anal bunlardan biri mesela yapan kadar yapmayanda var. Oyuncakalr yine aynı şekilde. Ama sizin bakış açınızda farklı. Dini boyutunu pek bilmiyorum çünkü her hacı hoca farklı yorumluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu boşanma sebebidir. Dinen de derhal boşanmaya haklı sebep sayılıyor.
Böyle bir ima ya da teklif almadınız mı?
Hayır
Bu teklifle gelse gerçekten boşanırmısınız?
Kesinlikle
Günah ve haram olması yüzünden mi?
Hem öyle hem de kendime yakıştırmam hayvanmıyım ben, hem de sağlığa zararlı, birçok kadının anüsü yırtılıyor yırtık iyileşmiyor acı veriuor sıçamıyorlar ameliyat olmak zorunda kalıyorlar. Ayrıca uzun süre yapanlar ilerde kasları gevşiyor kakasını ve gazını tutamıyor
her gun yaparsa olur o sanırım ancak
O hiç teklif bile etmedi. Ben teklif ettim ama istemiyor
Neden istemiyor peki? Dini sebepler mi?
İğrenç leş gibi hemde aci verir diyo kabul etmiyo. Halbuki lavman yapsa, anestol pomad kullansa sorun çözülecek
Kaç yıllık evlisiniz?
2,5 senelik
Oyuncak konusu açıldı mı hiç? Anal pluglar ozellikle?
Hayır almadım
Alırsanız tepkiniz ne olur?
Sert olur ki bir daha aklından bile geçirmesin 😠
evlisiniz demi?
Evet 7 senelik
İmasında bile bulunmadı mı bunca sene?
Hayır, çarşaflı eşine bunu ima edecek hali yok yani 🤔
Cinselliğin çarşafla vs ile alakası yok bence. Ne kapalılar var neler yapıyorlar akla hayale sığmaz.
Beni başkası alâkadar etmez demek istediğim çarşaflı eş tercih edipte anal teklif edecek erkeğin aklından şüphe ederim az çok idrak etmesi lazım dini hassasiyetlere önem verdiğini eşi çünkü tanır
Affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum
Kapalı bir çiftin cinsellik konusundaki sınırları anal ile mi sınırlıdır yoksa oral vs içinde aynı kısıtlar geçerli mi?
Oral da dinen caiz değildir ama erkek bunu çok istiyorsa oral yok diye yuva yıkılacaksa yapılması yönünde fetva vardır anal gibi haram değildir
günah ya da haram olanalr nedir?
Bilmediğiniz için mi soruyorsunuz?
Evet.
Neden bilmiyorsunuz peki inançsız mısınız inancınızdan uzak mısınız?
Günah oldugunu biliyorum ama kimine göre haram, kimi oralda haram diyor, bazısı degil diyor, herkes farklı birsey diyor. İnaçsız degilim ama cok fazla karısıklık var bence
Oral caiz değil sadece yuva yıkılmasın diye yapılmasına müsaade var keyfi zevk için yapılmasına müsaade yok sadece
Yani yapınca günah mı işliyoruz? Caiz değilin manası yapılamsı uygun değildir mi demek yoksa yapmayın günahtır bu mu demek?
Yapılması uygun değil dinen
Yapınca sevap ya da günah kazanmıyorsunuz ama demi? Yani yapıp yapmamak size kalmış oluyor. Diğer konularda böyle mi peki?
Sevap kazanmıyorsun tabi ki konusuna göre çok şey var hassas mevzular
İşte merak ettiğim için soruyorum. Sevap ya da günah olmayan bir sey için neden caiz ya da caiz degil denir? Başka neler var bu şekilde yaptığımız ama günah olduğunu bilmeden devam ettiğimiz.
Aklıma gelmiyor ki sayayım anca konusu olacak
Takip edip aklıma geleni sorabilirmiyim?
Malesef
Yatakta argo vb şeyler caiz mi?
Küfür mü? Argo mu?
Argo konuşmak yatakta sevişme esnasında
Argo da bir şey yok
oyuncak vb şeyler kullanımı peki?
Oyuncak derken
penis halkaları, vibratör, kelepçe, fantezi kıyafetler vs
Olabilir
Aslında bir nebze monotonluğun dışına çıkmak amaç ama bunu yaparken ahlaki değerleri de zorlamamak. Anal bunlardan biri mesela yapan kadar yapmayanda var. Oyuncakalr yine aynı şekilde. Ama sizin bakış açınızda farklı. Dini boyutunu pek bilmiyorum çünkü her hacı hoca farklı yorumluyor.
Evet öyle
Gizli oldugunuz için soruyorum. Sizin oyuncakalra bakışınız nedir? Kullandınız mı? Kullanılmasını doğru bulurmusunuz? Anal gibi sogukmusunuz yoksa?
Nötr bir bakış açım var ne olumlu ne olumsuz
denediniz mi? Denermisiniz?
Denemedim deneyeceğim şeye bağlı
Vibratör mesela?
Hiç sanmam
Peki monotonluğu önlemek için tavsiye edebileceğiniz neler var
Bir önerim yok
olmalı ama :(
Kendime kadar var anca
paylasın işte fikirlerinizi
Gereğinden fazla paylaştığımı düşünüyorum
Daha önce yaptıysa isteyebilir
eşim yok 😭
Sevgilinden?
şu an o da yok
teklfi gelirse yaparmısınız peki?
bilmiyorum ama böyle bir şey istemez o benden
Her erkek ister :)
eğer o isterse kabul ederim ama istemez gibi
Denemeye açık olma güzel bence.
altta birisi boşardım demiş ama bu kadar basit bir şey değil bence evlilik çok istekliyse onun için kabul ederdim
Tebrik ediyorum. Doğru düşünce bu bence de.
teşekkürler
Şanslı adam olacak sevgilin. Daha önce yapmadın demi?
hayır yapmadım hoşlandığım biri var onu baz alarak yazmıştım zaten
Hayır. Ama iğrenç zaten.
bunu teklif edemez
Neden?
kabul etmeyeceğimi ve rahatsızlık duyacağımı bilir