Bakalım sitedeki kaç erkek cinsel teklif almış ya da kaç erkek cinsel teklif almamış :)
Evet..
Hayır..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben meslegim barmenlik ee ister istemez birçok insanla karsılasıyorsunuz her milletten insan tanıyorsunuz bi çok kez ilişki teklifi aldım ama yasadım mı yasadıklarımda oldu tabii ne derece dogru bilmiyorum ama bi saatten sonra vazgeçemiyorsun kaç defa dedim artık yapmıyacam diye kendi kendime ama kadınlarr seytan olur alttan girer ustten çıkar bişekilde seni bastan çıkarır hele ki seni de çok arzulamıssa.. birçok milletle ilişki yasadım ama italyan kızlarının uzerine sevişen kız görmedim ama böyle genellemek belki de yanlış olur ama benm gözlemim bu gerçekten sekste italyan kızlarının uzerine yok bu belki sorunun cevabı değil ama ne bileyim size de bu konuda bişeyler soylemek istedim
Yeni tanıştığım kız arkadasım ikinci buluşmamızda yeni aldığını söylediği südyenini gömleğini hafifçe araliyarak göstermişti ve üçüncü buluşmamızda südyenin takımı olduğunu söylediği yeni çamaşırını eteğinin üstünü hafifçe açarak göstermişti.Dördüncü çıkmamızda kendimizi sevişirken bulmuştuk.Bu arada kendisi nişanlıydı.Eyer sözlü teklif diyorsan hayır ima etmek sayılıyorsa evet :))
Cevap
39Cevap
Evet aldım hemde internette tanıştığım bi bayandan ;) evliyim ama şeytana uyacağım galiba hemde açık açık söyledi walla şaşırmamak lazım :) erkeğin istemesi kadar kadının istemeside gayet doğal, saklanacak bişi değil bu yetişkin insanlar için tabii her erkeğe direk söylememek lazım yinede bayanlar dikkat :)
kadından cinsel ilişki teklifi mi ? tööbe tööbe başımıza taş yağacak :)
cinsel teklif almak ne demek yahu? yani ima etmeden direkt sormak mı? gerçi ne fark eder her türlü ewet aldım:) hatta bi kaç tanesi çok bomba hikaye keşke uygun bir dil bulabilsem anlatmak için:)
evet...direk ekmek ister gibi değil tabi...istediğini önce birşekilde bayan belirtti...oldukçada fazla sayıda..bence bu çok şaşırılacak bişeyde değil...çünkü cinsel ilşkiye girmeyi sadece erkekler istemiyor..haksızmıyım..
aldım gibi :D cinsel içerikli konuşma yapma istedi hatta 2 kişi :D ikisinide reddeetim hala arkadaşları avanak gibi baksada ben farklı bişey yaptığım için mutluyum :D
aslında hayır dedim ama düşününce staj yaptığım yerde benden büyük olan dul bir bayan gece bara gidelim araba kullanabiliyo musun falan demişti, bu sayılırsa evet.
kızlardan hiç almadım ama erkeklerden aldım euehee :)) soru güzel güncel bir soru olsun :)
bana teklif eden baya oldu. sadece biriyle yaptık. .
birinden direkt, birinden de endirekt yollardan cinsel ilişki teklifi adım:)
teklif almadım .teklif etmedim.. eğer bir bayan teklif edersede duruma bakar öyle değerlendiririm..
bir bayandan böyle bir teklif almadım ve de teklif etmedim. yaşadığım bütün ilişkiler spontane gelişti.
aldım biraz uzakta yaşıyodu ama gittimmi evet gittim
Ben almıştım. Arkadaş olarak gördüğüm felsefe konuştuğum bir kız, bana tam tersi yönünde istekte bulununca bu arkadaşlığımı bitirdi tabi ki...
Yani anlattığım felsefeye ters bir şekilde bu istekte bulundu. Aseksüel bişeyler anlatıyordum...
para karşılığında bi kaç bayandan böle bi teklif almıştım
evet aldım, hemde tehdit edilerek :) taylant'da abisinin polis olduğunu eğer onla takılmazsam başımın belaya gireciğini söylemişti :) çokta çirkin bişiydi yaa :)
tamam dedim yarın akşam yine bu bara gel dedim, ama o akşam gelmedi..
ertesi akşam geldi , çok yağmur yağdı evden çıkamadım dedi, ( gerçektende yağmıştı) bende o sıra başka kızla takılıyodum, beni yine hem tehdit etti, hemde senin takıldığın bu kızı biliyorum onda hastalık var sende hastalık kapıcaksın dedi,kafamı allak bullak etti. bende ikisinide bıraktım çıktım o bardan, daha da bütün tatil botunca o bara takılmadım :)))
:))
Üniversitede öğrenci iken almıştım.yine almak isterim.
evet bunu yaşadım ama direk teklifti yani değişikti :)
evet aldım ve gercekten cinsellik yaşamak isteyen kadınla sevişmek muhteşem
almadım çünki bilgisayardan kızlara ayıracak zmnm olmadı ama artık ara sıra kızlarlada takılıp özel şeyler yapmanın zamanı geldiğini düşünüorm
Aldım ama sevgilim olduğu için yapmadım.Antalya alanyada diskodayken,sarhoş bi hollandalı sormuştu.
almadım ama belli etmişti bir kere ben ilerletmemiştim. yapmamıştım.
almadim ama boyle ahlaksiz bir teklifi kabul edcek kadar kalitesiz deglim
Bir kere oldu ama kız nemfomanyaktı, uzak durdum.
yani tanımadığım birinden değil sevgilimden aldım
çok aldım hala alıyorum .)
Evet aldım ve ara sıra görüşüyoruz halen
evet aldım ...çok hoş teklif oldu...
almadım ,ama almak isterim..yok demem..
evet diyen kızlar kızlardanmı teklif aldı ?
soruda 'Hiç bir bayandan cinsel ilişki teklifi aldınız mı?' yazıyor :)
almadım almak isterdim :(
aldım. hatta kullanıldım diyebilirim
Hayır
evet aldım pişman degılım yine yaparım :)
maalesef leş bi durumdu
hayır
malesef aldım.
evet aldım birkere
almadım ,
hayır almadım
hayır
evet kaç dafa aldım
almadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar