Erkekler evlendikten sonra değiştiği için ilk 1 2 ay ilişkiye girmeden evliliğin gidişatını izlemek istiyorum. Olmazsa o 2 ayda bosanicaz olursa devam edicez sonrasında ilişki de olacak. Sacma mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kesinlikle saçma. Her şeyin 2 ay boyunca gayet iyi gittiğini düşün ve ilişki yaşamaya başladınız yaşadığınız ilişki sizi hiç memnun etmedi ya da eşiniz hiç memnun kalmadı ve her şey iyi olmasına rağmen cinsel hayatınız çok kötü o zaman ne yapacaksınız?
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsel hayat çok da umrumda değil
- +1 yıl
Senin umrunda olmayabilir fakat eşinin belki umrunda olacak? Bunu bilemezsin bence değişik fanteziler aramayın. Evliliğinizi en iyi şekilde değerlendirin. Fakat bu düşünce yapısı ile bence zor bir evlilik olur demedi demeyin.
Soran+1 yılZten cinsellik icin evleniypsa ilk 2 ay durmaz ve boşanır. Ben cinsellik icin evlenen adami istemem
- +1 yıl
Hayatım demek istediğim şey cinsellik için evlenmeniz değil , evliliğin yapı taşlarından birisi cinselliktir ve evlendikten sonra her çift bunu yaşamak ister. En başından sen bu taşlardan birisini eksik bırakıp bir şeyleri görmek istiyorsun adamın niyetini sen bozarsın bu şekilde yaparsan. Bence akışına bırakın evliliği ve yaşayarak görün.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. evlendikten sonra kadında değişiyor. biz aynı şeyi yapsak başımıza neler gelir acaba? bir ton tazminat ve nafaka. iyice çocuk oyuncağına çevirdi yeni nesil evliliği. sevmediğiniz anlaşamayacağız adamla evlenmeyin o zaman
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Insanlar sırf ücretsiz cinsellik için bir ton masraf yapmayı göze alıyor, bunun sorduğu soruya bak.
06 Yorumla
Soran+1 yılAlakasız. O zaman eskorta gitsin
Soran+1 yılE o zaman eskorta gitsin diyorum. Daha ucuza geliyor dugun masrafindan
Soran+1 yılDini kim umursuyor? Her b. ku yerken din aklina gelmiyo kimsenin niyeyse
Saçma kardesim.. ilk iki ay evlilikte ilişki yasanmasa eşinden uzak durursan bu yüzden adam değişir istenmeyen kavgalar tartişlmalar başlar evliliğinizi kötü etkiler bu yaptığın
00 YorumlaÇok mantıklı.
Zekice düşünülmüş bir gidişat.
Daha sonra 5 yıllik kalkınma planı yapilabilir
00 YorumlaÖmrümde duyduğum en saçma şey.. adam aldatmakta haklı
02 Yorumla
Soran+1 yıladamla bosancaksam bakireliği bozdurmaya gerek yok
+1 yılSaçma tabiki ben birlikte yaşamak için evlendim deneme tahtası değil
evlendim düğünden sonra eve geçer geçmez ilişkiye girdik :)00 Yorumla
+1 yılBunu eşime ben yaptım ilişkiye girdim fakat çocuk yapmadım ilk iki sene
00 Yorumla
+1 yılAsiri sacma bir uygulama, evliligini temelinden sen kendin bozarsin karsi tarafa firsat vermeden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçma. Eğer ilişki olmazsa erkek agresifleşir ve sen boşamadan o boşar seni.
02 Yorumla
Soran+1 yıladamla bosancaksam bakireliği bozdurmaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılBu zihniyetle evlenilmez ki zaten. siz boşanmaya endeksli evleneceksiniz. yanlış yoldasınız. Eğer kocanızla ilişkiye girmezseniz boşanmaya hazır olun. mahkemeler tek celsede nafakasız boşuyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz öyle şey. Erkek bunu kaldıramaz.
00 Yorumla
+1 yılBakirelini bozdurmamak için mi
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
He anladım mantıklı aslında seks düşkünü koca icin gerek yok bozdurmaya seks icin evlenilmez zaten
Soran+1 yılBrn de böyle düşünüyorum işte adamla bosancaksam bozdurmaya gerek yok
- +1 yıl
Evet bakirelik dediğin özel olmalı ömür boyu yanında olacak birine vermeli
- +1 yıl
Peki bunu sevgilin biliyor mu ve siz ne kadar süredir sevgilisiniz
Soran+1 yıl1yil. Bilmiyor ama o zaten cinsellik meraklısı değil
- +1 yıl
Peki hic sevisme yakınlaşma oldumu
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Hm anladım kapalı mısın peki
+1 yılsaçma
00 Yorumla