Cinsel Yaşam Evlenmeden yapmak ayıp mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Evlenmeden yapmak ayıp mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. evlenmeden yapmam ben 0 0 Yorumla
İremYalcnn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Tercih meselesi. Ben ayıp bilmiyorum. Bulanın da neden anladığını anlıyorum ama karşı çıkıp da saldıranlar yok mu.. 6 1 Yorumla mechlbestekar 1 yıl Sen fenasindir bence Yorumla
MastrClass Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yani ondan öte kendine saygın olmalı yapanlar kendine saygısı olmayanlardir... Evlilik süreçte kocan olacak kişi kabul etmeyebilir bakirelik önemlidir yani 0 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl tek gecelik heves ise dogru bulmuyorum ama ciddi bir iliski icinde birbirimizi yillardir taniyoruzdur sevgiliyizdir bunda bir ayip görmüyorum 1 0 Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Ben de hiç yaşamadım ve kendim gibi yaşamayan biri ile bozmak hariç her şeyi yapacağım bir ilişki düşünüyorum. Sence mantıklı mı 0 0 Yorumla
TunaGokdemirr Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 64% 1 yıl Herkesin ayıbı kendine. Herkes bu konuda özgür, isteyen istediğini yapar. 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bu senin aile yapının ve çevrenin yapısına bağlı... mesela bana göre ayıp değil 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bi fırsat olsa yapar mıydın? Tam birleşme ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben dayanamamistim bekarken kime ne ki 11 3 Yorumla 2001amircan 1 yıl Yaptın yani Yorumla HeadSh0t 1 yıl Şimdi evli misin peki Yorumla Öylesinebiriyizz3434 1 yıl Yaptığın kişiyle mi evlendin Yorumla
woomaaniizeer1 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Güvenle alakalı bir çok insan karşısındakine güvenmediği için anal yapar 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İki tarafta ciddi ise olur 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bakış açısına göre değişir 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Serbest ıstediğini yap 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Değil. 0 0 Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Yapasın varsa yap 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hiçte değil 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. zevktir 0 0 Yorumla
bilal035 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Ayıp değil artık 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ayıp değil günah 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Değil hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Değil 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seks olmadan sadece yüzeysel ve oral yaşamak ister miydin peki Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Dinen haram. 0 0 Yorumla
mechlbestekar Takip Et Bilge Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Çok muistiyosun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
evlenmeden yapmam ben
Tercih meselesi. Ben ayıp bilmiyorum. Bulanın da neden anladığını anlıyorum ama karşı çıkıp da saldıranlar yok mu..
Sen fenasindir bence
Yani ondan öte kendine saygın olmalı yapanlar kendine saygısı olmayanlardir... Evlilik süreçte kocan olacak kişi kabul etmeyebilir bakirelik önemlidir yani
tek gecelik heves ise dogru bulmuyorum ama ciddi bir iliski icinde birbirimizi yillardir taniyoruzdur sevgiliyizdir bunda bir ayip görmüyorum
Ben de hiç yaşamadım ve kendim gibi yaşamayan biri ile bozmak hariç her şeyi yapacağım bir ilişki düşünüyorum. Sence mantıklı mı
Herkesin ayıbı kendine. Herkes bu konuda özgür, isteyen istediğini yapar.
bu senin aile yapının ve çevrenin yapısına bağlı... mesela bana göre ayıp değil
Bi fırsat olsa yapar mıydın? Tam birleşme ama
Ben dayanamamistim bekarken kime ne ki
Yaptın yani
Şimdi evli misin peki
Yaptığın kişiyle mi evlendin
Herkesin kendi kararı.
Güvenle alakalı bir çok insan karşısındakine güvenmediği için anal yapar
İki tarafta ciddi ise olur
Bakış açısına göre değişir
Serbest ıstediğini yap
Senin ahlaki sinirlarina bagli
Ayıp değil günah haram
Tabi ki ayıp annen öğretmedi mi
Haram tabi müslümansan
Ayıp değil pişman olacak bir şey de degil
Değil.
Bencede. ayıp abazalar defolun yorum yapmayın.
Yapasın varsa yap
Değil
Neden ayıp olsun
Evet ayıp
Hiçte değil
zevktir
Ayıp değil artık
Evet
Değil
Ayıp değil günah
Bence değil
Yaptın mi