Sevgilimle aktif cinsel hayatımız var ama ben çok geç boşadığım için onun bu durumdan sıkılmaya başladığını hissetmeye başladım.
Uzun süre yapsamda boşalamıyorum sonra bırakıp elle boşalmak zorunda kalıyorum bunun sebebi sizce ne olabilir?
Sevgilimle aktif cinsel hayatımız var ama ben çok geç boşadığım için onun bu durumdan sıkılmaya başladığını hissetmeye başladım.
Uzun süre yapsamda boşalamıyorum sonra bırakıp elle boşalmak zorunda kalıyorum bunun sebebi sizce ne olabilir?
Bu durum doktorluk falan değil burdaki yorumlara aldanma, bu bir kere kişiden kişiye farklılık gösterir ve aynı şekilde bu kafayıda buna odaklamaklada ilgili bir şeydir. Bunun bir diğer sebebiyse masturbasyona çok fazla alışmış olmandan dolayıdır, mastürbasyon yaparken penisini fazla sıkabilirsin dolaysıyla buda tutuşunun daha dar olması anlamına gelir fakat vajinanın içi senin elin kadar dar değil biraz daha geniş, bu yüzdende pek boşalamıyor olabilirsin.
Bu zamanla geçecek bişi mastürbasyon yapıyosan kesiceksin bu kadar basit.
Düzenli kullandığın ilaç var mı? Anti depresan mesela? Bazılarının yan etkisi geç boşalmadır.
bir dönem citoles kullanıyordum (reçeteli ve doktor kontrolünde) o dönemki partnerimi 7 defa boşalttığını hatırlarım anca gelebilmiştim.
bunu övünmek için söylemedim ilacın yan etkisi
Ürolojiye görünmenizi tavsiye ederim hep mi böyleydiniz yeni mi oldu?
Hep böyle değildim 2 yıldır böyleyim..
O zaman bir sıkıntı vardır doktorluk
Haklısınız belkide ama sıkıntı olsa boşalamazdım elle boşalabiliyorum.
Partnerizden zevk alamıyorsunuz olabilir o zaman
Evet buda olabilir ya da vajina genişliği belkide beni tatmin edecek kadar sıkı değil..
büyük ihtimal zevk alamadığınız İçin boşalamıyorsunuzdur
sanırım ondan kaynaklı elimle kavradığım için hemen boşalıyorum çünkü.
Partnerinizi değişin öyleyse
Bunu düşünmem lazım ya da başka biriyle denemem lazım.
Sonucu da burada paylaşırsanız memnun olurum
Elbette isterseniz takibe alabilirsiniz sorular siliniyor bazen.
En iyi görüş İçin teşekkürler 🙏
Rica ederim...
Bu arada başka biriyle seks yaptım ve normal boşalma oldu sorun partnerdeymiş vajina dudakları dar olmadığı içinmiş.
Yeterince zevk alamadığınız için boşalamıyormuşsunuz tahminim doğru çıktı bazen bu durumlar partnerden partnere değişiyormuş
Haklısınız sekste partner ve ten uyumu çok önemliymiş anlamayınca insan kendinde arıyor kusuru..
Cevap
2Cevap
süper
Doktor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?