Eskiden erken boşalma sorunum vardı. O sorunu aştım ama bu seferde partnerim boşal dedikten sonra ne yapsam boşalamıyorum. Bir süre sonra partnerin acı çekmeye başlayınca mecbur çıkıyorum içinde ve tuvalette mastürbasyonla tatmin oluyorum. Ne yapmalıyım?
Rahat bir ortamda yap, video izleme ve bosalmaya odaklı olma o anki zevke bak. 4 defa boşalmaya yakın bırak tekrar devam et sonunda 4 den sonra bırak kendini zaten baya uzun zaman alıyor bunu yaparken devamlılığını getirirsen bu seni gelistirir birde sıktırma sakın alabilirsen yapay vajina al
ya arkadaş allah rızası için ne yiyip içiyorsunuz bize de söyleyin biz neden geç boşalamıyoruz bunun sırrı ne ben hep erken geliyorum 2 postayı da geç boşalmak için alkole başlamayı düşünüyorum nası oluyor bu
başkan istersen 1500 farklı pozisyonda yap bu nası bir şey olduğunu sende biliyorsun kuyu gibi değil yani suyu basarken gelir bırakırsan yerine gider olayı yok sperm yuvadan çıktığı an geri dönmez pozisyonda değiştirsen farketmiyor beyinde kontrolü nası oluyor bunun pozisyon değiştirmekle bir bağı yok bu işin