“Evlenip boşanmışsın dikkat et kullanılma” sözünü iki erkekten duymuştum. Neden bu söz? Evlenip boşanınca artık değersiz, basit mi oluyoruz? Ciddi gözle bakacak, gerçekten sevecek çıkmayacak mı sanki? Ne düşünüyorsunuz siz bu konu da erkekler? Ve çocuklu bir kadınla evlenir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBay ve bayanın ; Çocuklu veya çocuksuz olarak boşanmış olması o insanın güvelimez olduğu, o insana kötü gözle bakılıp kötü niyetle ona yaklaşılabilinir olduğu, o insanla bire bir aynı durumda olanlar evlenebilir veya evlenmelidir vb. anlamda düşünce ve uygulamalar kabul edilemez.
İster bir taraf hiç evlenmemiş olup karşı taraf çocuklu ya da çocuksuz olarak boşanmış olsun, ister 2 tarafta hiç evlenmemiş veya boşanmış olsun vb. Karşılıklı ön yargısız ve dürüstçe muhattaplık kurularak ; Saygı, sevgi, empati, uyum, güven, vefa, sadakat, anlayış ile hoşgörü, ve de geçim ehlilik karşılıklı var ise? evlilik için yeterlidir.
Hiç evlenmemiş bir insanın, evlendikten sonra çocuğu olsun veya olmasın, karşısındaki insan'dan veya kendinden kaynaklı sorunlar yaşamıyacağının ya da sorun yaşasa'da sorunu çözmeye çalışsa'da eşinin sorun çıkarmaya devam etmeyip boşanmadan mutlu yaşayacağının garantisi var mı? İlk evliliğinde Boşanma tecrübesi yaşayan insana ; Ön yargı ile sen artık sadece kendin gibi boşanmış biriyle evlenebilirsin , hatta senin çocuğun yok sende çocuğu olmayan boşanmışla evlen ya da senin çocuğun var sen sadece kendin gibi çocuğu olup boşanmış biriyle evlenebilirsin denirse? o zaman bu insan ; ben eşya değil insanım, ne alakası var boşanmış olmamın tekrar yuva kurmam adına, bana ön yargıyla bakış açısı olur benim güvenilmez biri oluşum yüksek ihtimaldir, benim boşanmışlığımdan faydalanmak isteyenler olabilir, hiç evlenmemiş biriyle evlenemem ya da çocuklu veya çocuksuz biriyle evlenebilirim vb. kurallara dayalı olarak dengim ile evlenebilirim dayatması yapılır..! demezmi? O zaman hiç evlenmemiş bir insan'da olunsa ; Çocuğu olan veya çocuksuz olup'ta boşanmış bir insana ön yargıyla bakılmaması gerektiğini o insanın ve kendisinin'de denk kriterler içinde olursa sadece evlenebilinir sanmaması gerekli.
Boşanmış biriyle evlilik niyeti olursa dikkat edilmesi gerekenler ; Evliliğinin başlangıcından boşanma sürecine kadar geçen zamanda, tek veya 2 taraflı yaşanan sıkıntılarda yapıcı ve olumlu çabaları oldumu?, kendi hataları var ise? bunları düzeltmeye çalıştımı yoksa sadece karşı tarafın hatalarına bakıp kendini haklı sayıp akabi boşanmak için karşı tarafa bilinçli ve de planlı kışkırtma ve soğutma çabasıylamı boşandı vb. gibi durumların anlaşılması, o insan hakkında çevresin'de araştırma yaparak ve de o insanla bire bir konuşarak değerlendirmek lazım.''Şahsi görüşüm olup genelleme yoktur''...
Örneğin ; X Bay ve X bayan olarak ; Karşı cinse karşı ''Genellemesiz'' ve istisnai olarak, karşılıklı istekle gayri meşru özel ilişki yaşaması,2 tarafın biri veya ikisi evli yada-boşanmış olarak gayri meşru özel ilişkilerini sürdürmesi, ekstra başkalarıyla'da 1 veya 2 tarafın bir birine gayri meşru özel ilişki niyetini belirterek ya da karşı cinsin kendine olan sevgi ile güven duygusunu'da kötü niyetle kullanarak nefsinin arzularını uygulama çabalarına şahit olan veya zamanında kendisi bahsettiğim hataları yapmış olup başkalarını iyi niyetle uyarmas, ı yahut yukardaki örnek olarak yazdıklarımı kulaktan dolma duydukları ile 2 cinside konu üzeri uyarması ihtimelleri üzeri soru başlığın ve içeriğindeki bahsettiğin durum oluşmuş olabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılBakire olunca ilişkiye girerek vebal almak istemiyor çünkü çoğu erkek. Şimdi bakire bir kız düşünelim. Bir adama aşık oldu ve bekaret gitti. Sonra adam bunu terk edince bu durumda kim zarar görecek? Kız başka sevgili yapsa erkeklerin bir çoğu artık açık kapı gözüyle bakacak. Neden peki evlenmiyor erkekler? Çünkü kızların bir çoğuna güvenmiyorlar. 20 tane adamın altına yatıp 1 kişiyi sevdim aldattı terk etti yalanını söylüyorlar. Bakire olmayan bazı kızların standart yalanı bir kişiyi çok sevdim ona inandım sevdim. Onun her istediğini verdim çünkü evlenecek sandım. Evlilik vaadi verdi. Sonra o iş olduktan sonra beni aldattı. Bende ayrıldım. Fix değişmez yalan bu. Erkeğinde aklında şüphe kalıyor. Kız doğrumu söylüyor yoksa yalan mı? Evlensem yıllarca aklımda bu şüphe kalacak diyor. Bu şüpheyle yaşamaktansa cinsellik yaşamamış biriyle evlenmek daha mantıklı diyorlar. Evlenmiş boşanmış biri için şartlar aynı değil. Çünkü resmiyette evlilik var. Diğerinde ise yalan olma ihtimali. Biri belgeli diğeri belgesiz. O yüzden boşanan kadınlara da bazı erkekler sadece cinsellik yaşarım gözüyle bakıyor iken bazıları normal karşılıyor. Benim şahsi fikrimi soracak olursan, ben Allah'ın emir ve yasaklarına göre yaşayan biriyim. Ben nasıl ki bekar ve erkek olmama rağmen zinadan uzak duruyor isem evleneceğim insandan da aynı şeyi beklerim. Zinaya karşı olan bir düşünce yapısı olması lazım. Böyle biri evlenmiş boşanmış olabilir, insanlık hali. Ama boşandıktan sonra da hala Allah'ın emir ve yasaklarına göre yaşamaya devam ediyor ise yine evlenirim. Benim için bana değil Allah'a sadık bir kul olup olmaması önemli çünkü
12 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda cinsellik yaşamamış erkek arasın o zaman ne saçma sapan cümleler ya bakirelik diye bi kavram zaten yok yüzyıllardır Türk milletine böyle gösterilmiş bir batıl inanç bilimde onun adı zardır normal bir zar mikroplardan koruyor.. erkek evlenmeden önce ilişkiye kaç kez giriyor kadının aklında şüphe olmuyor da erkeğin aklında kadın kaç kişiyle yattı diye mi şüphe oluyor iğrenc bi zihniyet evlenmem daha iyi kullanılmış erkek istemiyorum bende o zaman !
- +1 yıl
@belizcan mantıklı. Zina sana da yasak erkeğe de çünkü. Bunu isteme hakkın doğal olarak var zaten. Ha ben Müslüman değilim diyorsan kafama göre yaşarım diyorsan istediğin günahı işlemekte özgürsün. Ölünce hesabını sen vereceksin sonuçta. Diğer konu ise sen istesen de istemesen de kızlık zarı namus olarak bizim topluma yerleşmiş köklü bir gelenektir. Sana saçma gelir başkasına gayet makul gelir. Bu yüzden bu gelenek toplum var oldukça hep devam eder.
Kesinlikle saçma bir laf. Yani belki ilişki başlangıcında birlikte olduktan sonra gidenler oluyor ondan demişlerdir. Ancak konuya gelecek olursak. Bu dediğiniz erkek içinde geçerli. Yani evlenip boşanmak normal bir şey. Ben sana evli ve eşinden boşanmış biri ile görüştüm. Evlenmeyi istedim ama başka sebeplerden olmadı. Benim gözümde bakire biri ile boşanmış birinin hiç farkı yok. Hatta ciddi bir hayat tecrübesi var boşanmış olan insanın. Yani belki daha güzel bile olabilir. Yani canını sıkma bence. İnançlı birimisiniz bilmem ama peygamber efendimizin ilk eşi Hz Hatice efendimizden önce evlenmiş idi ve efendimiz 25 yaşında Hz hatice 40 yaşında idi. Sence bundan güzel örnek var mı. Yani canını sıkmana gerek yok
10 Yorumla
+1 yılBence bu gözle bakan ve bunu söyleyen kişiler zaten kötü kalpli ve niyetli insanlardır. Bu tür kişilerden zaten uzak durun yani evlenip boşanmış olmanız yeni bir ilişkiye veya evliliğe adım atmanıza engel olacak bir durum değil ki, sizi sevecek birisi zaten her haliniz ile kabul etmeli öncelikle zaten sizi kabul etmeyen biri sizi sevmiyordur. Bence insanların düşüncelerine aldırış etmeden hayatınıza devam edin.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBoşanmış birine ciddi gözüyle bakmayan insanlar aslında azınlıkta. Bir kaç sene önce daha yoğundu. Farketmiyor aslında ama yeri gelirde yüzüne vurulabilir. Bu bence boşanmaların çoğalmasından dolayı, eh artık “boşanan” kadın ve erkekler arttı ve insanlar “benimde başıma geldi, gelebilir” diye düşünüyorlar artık
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadece arap zihniyeti olan yerlerde böyle
10 Yorumla Daha rahat olur cinsellikte diye düşünüyorlar ama evlenmemisler daha rahat şimdi. İnan boşanmış bir kadın olduğumu biriyle tanışınca söylesem mi söylemesem mi diye düşünüyorum. Açık kapı diyorlar ama diyenler ne peki? Onlar abone olanlar. boş ver takma kimseyi.
45 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeyince bu zaten bakire değil diye basit görürler bu sefer de… Kadınların çektikleri nedir böyle ya.
- +1 yıl
Katılıyorum arkadasim sana..
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
+1 yılGüya Müslümanı, güya Müslüman bir toplumda yaşıyoruz... ama onun gibi hareket etmiyoruz...
Emin olun tüm kadınlar kutsaldır.. kadını çirkinleştiren bizleriz.. cinsel obje olarak görüyoruz.. (ama maalesef ki sizin hemsinsleriniin de payı çok büyük)
20 Yorumla
+1 yılBizim mahalle de benden yaşça büyük erkek vardı evlenmişti iki çocuğu vardı. Geçen gün bana evlenme teklifi etti kabul etmedim red ettim hayır diyerek cevap verdim. Neden onunla evlenmedim şimdi yazıyorum. Çünkü benim tipim değildi ırk olarak onu sevmedim azınlık birisiydi çirkin birisiydi tipini hiç beğenmedim. Asla kesinlikle onunla evlenmem.. liseyi bitirdim başka erkek ile evleneceğim. Bir tek kadınlar değil erkekler de evlenecek birini bulamıyor herhangi bir nedenle birisi bizi istemeyebilir.
10 YorumlaHayatın ne getireceğini kimse bilemez. Ama o kullanılma durumu şöyle evlenmeden kızları toplumsal olarak bakirelik durumu koruyor evliyken evlilik bağı ayrılınca ikiside kalmıyor. Sonra biriyle bir yakınlaşma olunca sevgili tarzında ister istemez cinselliğe daha yatkın oluyor ilişki. Sonra ayrılınca da kadınlar kendini kullanılmış hissediyor.
10 Yorumla
+1 yılÇocuklu ile evlenmem yalan yok ön yargı değilde benden olmayan çocuğa bakmak büyük zor sorumluluk ama çocuksuz dul olursa evlenirim normal hatta bekar ilişki olmuş yerine dulu tercih ederim daha iyi ama diyeceğim çocuklu olmaz net çocuksuz olur seversem
10 Yorumla
+1 yılValla bende evlenip ayrıldın böyle bir düzgün kadın bulsam evlenicem çocuğu olmayan boş ver sen başkalarını ok
18 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten düşündüm de çocuğuda olabilir
Soran+1 yılNeden fikrin değişti?
- +1 yıl
Bendede var annesi ile beraber yaşıyor
- +1 yıl
Yeterlimi
Soran+1 yılYeterli. Allah bağışlasın, kaç yaşında? Kız/erkek?
- +1 yıl
Burdan yazmasam
- +1 yıl
Ok aciuorum ok
- +1 yıl
Açtık efenim
+1 yılAçık kapı muhabbeti çünkü kızlar "evlenmeden vermem bekaretimi bozdurmam" diye o kısmı o kadar çok şişirince o gittikten sonrada geriye bir şey kalmıyor, çok değerli kızlık zarınızı kime verdiyseniz onunla yaşamaya devam edin , bir kadının biyolojik kpcası severek altına yattığı bekaretini verdiği ilk adamdır, sonrası edebiyat parçalamaktan başka bir şey değil 😎 çocuklu bir kadınla evlenmem çocuk ayağına habire eski kocasıyla iletişimde olmasına tahammül edemem o kadar geniş değilim
02 Yorumla- +1 yıl
Zihniyetin çok yanlış. Ya tacize uğrayıp o çok değerli gordugunuz ki*lik zari bozulmuşsa. Gitsin o kişi ile mi evlensin. Ne sarmasınıx. Tamam evlenmeyin ama zihniyetinizi de değiştiriniz lütfen... biraz mantık..
- +1 yıl
Okuma yazman yokmu, severek altına yattığı ilk kişi demişim. Siz gidin zihniyetinizi değiştirin evlenmeden önce vermem dediğiniz şey sizden gitmiş ise biz niye size değer verelim siz onu başkasına vermişken
Tercih edilir, sadece ilk tercih edilen bir kadın olmaz. Üstelik çocuklu bir kadın, bana ne verebilecek bu durumda. Güzelliği ve parası da yoksa, erkeğe direkt yük ve külfet. Bir şeyi alabilmek için bir şeyler vermek gerekir, çağımız böyle. Zaman değerli ve heba edilemez.
00 YorumlaBiz Türk kadınları maalesef kendimizi erkeklere beğendirmek için uğraşıp duruyoruz. Öyle gördük diye mi bilmiyorum ama aksini yapan çok az kadın var. Bir erkeğin normalde size ağzını dahi açamaması lazım. Böyle sözler basit şeyler değil. Ama Türk kadınları öyle ezilmeye alışmış ki, erkeklerin götü arşta. Şahsen ben hiç aşağılayıcı cümleler duymadım, kimsenin söylemesine izin vermem çünkü. ERKEKLERE YÜZ VERMEYECEKSİN. Verirsen her fırsatta böyle ağzına s*çarlar.
00 Yorumla
+1 yılÇocuklu kadınla evlenmem. O çocuğa ısınıp babalık yapamam artı babası ile diyaloglar canımı sıkar. O yüzden çocuk varsa bana uymaz. Onun haricinde kafalar uyuyor birlikte keyifli vakit geçiriyor begeniyorsam hatunu birde güven veriyorsa cinsel hayat geçmişi önemli değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNiye bakılmasın çok saçma bir düşünce.
1 defa yapılan hata niye bütün hayatına mal edilsin.
Aynı hatayı 1 kaç defa yaparsa o zaman haklısınız ama 1 defa yapılan hata yüzünden bu şekilde düşünülmesi saçma olur.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes dengiyle olmalıdır...
Sizin bir lekeniz yok, ama toplumda kullanmaya müsait bakılıyor bazı aşağılıklar tarafından maalesef.
Siz de sevilebilirsiniz, Rabbim yardımcınız olsun, kendiniz gibisini bulmanız dileğiyle.
10 Yorumla
+1 yılBoşanmak kusur değildir. Kimse boşanmak için evlenmiyor.
Ayrıca küçükken göster amcana pipini diye büyütülen ataerkil yobaz toplumdan ne bekliyorsunuz ki. O sözleri söyleyenlerin zihniyetini de beynini de s... keyim10 YorumlaBelaltı konusacam biraz yalns anlama yani kapılar acık oldugu için sana dikkat et kullanılma demişlerdir ciddi bakacak erkeklerr vardır tabiki ve benim görüşimde tabiki asla basit görmem evlenmiş bosanmıssan ne olmus yani
10 YorumlaKültürel saçmalıklar. Millet şimdi birlikte yaşıyor. Benimde üniversitede birlikte yasadığım insanlar oldu. Evlilik aynı evi paylaşan insan demek senin problemin sadece resmiyete dökülmüş bir ilişkin olmuş 😄 onun dışında millet zaten konuşmaya bahane arıyor.
00 Yorumla
+1 yılOnu diyenler halt etmiş kime ne? Sanki kadın keyfinden çocuğunun sorumluluğunu üstlenerek boşanmaya karar veriyor.. Sen herkese kulağını kapat ayaklarının üzerinde sağlam dur ve çocuğunu büyüt.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılO onların sorunu, senin değil.
Zaten bu işlere problemli olarak bakan ne bir şey görmüştür, ne yaşamıştır, ne de duymuştur.. EMPATİ YOKSUNUDUR..
10 Yorumla
+1 yılo sözü söyleyen 2 kişiye dikkat et.. basitlik vicdansız düşüncesiz kişilerin karakteridir. fiziğine sağlığına iyi bak sadece her şey olur zamanla
10 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerinde var yalnız bu, yabancı erkekler hatta Arap erkekleri bile böyle değil. Aslında Türk erkeği dünyanın en Çomar erkeği de haberleri yok kendilerinden.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen dul birini bul bacım bekar biri dul bir kadınla hele de çocuklu dul bı kadınla evlilik düşünmez
Eğer erkekte dulsa kadın gibi düşünür bekar erkekler dul biriyle evlenmek istemezler ssikkemek isterler "ne alaka saçmalık,"" diyorsan dene ve gör o zaman diyorum...
Haklı çıkarsam site beni eig scsin 😅22 Yorumla- +1 yıl
Pembeli haklı
- +1 yıl
Lütfen ; Genellemesiz diye belirt.
Bana ; Boşanmış olup çocuğu olmayan veya olan bayan tavsiye ediyorlar , yuva kurma niyetimi bildikleri ve de beni tanıdıkları için. Ön yargıyla yaklaşmıyorum. Sonuçta insanız defolu yani üretiminde hasar almış eşya veya kazalı araba vb. değiliz'ki belli kriterler'de hassas olunulsun..
evlilik niyetinde olan kişi tabiki ciddi bakar. o ciddiyeti algılamak gerekiyor en başta ve ona göre yol izlemek lazım.
ciddi olmayan kişi boşanmış veya bekar farketmeksizin yine ciddiye almaz.
önemli olan yuva kurmak mutlu olmak tabiki. bunun bilincinde olmak lazım. herkes bu şekilde düşünmüyor ama
00 Yorumla
+1 yılSen başkalarının lafına bakma
Evet evlenirim yeter ki karşılıklı sevgi saygı ve anlayış olsun gerisi hallolur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. hala eski kafada olan insan çok kadında bosanabilir erkekte çocuğuda olabilir burada tek sorun çocuğa oluyor
10 Yorumla
+1 yılYok neden bakılmasın olabilir erkeklerde evlenip ayrılıyoruz sonuçta ilk evlilik olmasa ikincisi olur yanliş algı bence
10 YorumlaEmin ol sevdikten sonra o kadinin cocuklari da ondan bir parca oldugunu biliyorsun.
Oylesine denk gelebilirsen kacirma.10 Yorumlaya etraf bir sürü boşanmış insanla dolu. kimsenin de bunu sorun ettiği yok sizin dışınızda. ilk boşnanan da siz değilsiniz. olayı ne kadar da dramatize ediyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten bunu sorun etmiyorum, garipsemiyorum da. Sadece iki kişiden o sözü duyduğum için, acaba farklı mı bakıyorlar böyle durumlar da diye düşündüm.
- +1 yıl
Kişisine göre değişiyor ; Fikir ve bakış açıları, yaşanmış tecrübeler ve de yaşanacak tecrübeler.
Soru başlığı ve içeriğindeki açıklamalar üzeri, tecrübe edilen veya şahit olunan ya da güvenilir insandan duyulan olumsuzlukları bilmek sakla samanı gelir zamanı misali vb.''insanın kendi başına ya da çevresinde değer verdiği bir insanın başına aynı veya benzer durumun gelme ihtimali veya gelmesi durumunda bilginin paylaşılması ile tedbirli olunması sağlanabilir.
+1 yılCiddi gözle bakılmaz diye bsy yok o karsindakilerin karaktersizlikleriyle alakalı bı durum.
10 Yorumla
+1 yılZihniyetleri bacak arasında olduğu için çünkü adi insanlar
10 YorumlaErkekler cok terbiyesizler. Madem öyleyse biz de dul erkeklere o gözle bakarız 🤷🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılBu bakış açısı bazı erkek vatandaşların fakir olduğunu gösterir.. ahlak terbiye fakiri...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle deme sebepleri şu kadınlar cinsellik yaşayıp bosaninca cinsel aç imajı oluşuyor çoğunun gözünde. Bu yüzden suistimal edilme dikkat et diye uyariyorlar
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun var mı? Ve yaşın kaç
Cevap sahibi+1 yılVe çalışıyor musun
Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı. Mesele basitlik felan değil bence burada güven kaygısı daha ağır basıyor niye boşanmış Sürekli sorun çıkaran birisi mi çekilmez birisi mi gibi düşünceler
00 Yorumla
+1 yılEvlenmemişler evlenip boşanmışlardan daha rahatlar artık.
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten de öyle.
Sanki sen ciddi düşünüyorsun da karşına çıkanlar ile... Kalkmış ciddiyet arıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSen beni tanıyor musun da bu yorumu yapıyorsun gereksiz? Ciddi düşünmediğim insanla işim yok benim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyede bekar bir erkeğin boşanmış özellikle çocuklu bir kadınla evlenmesini hiç bir aile istemiyor. İsteyen aileler ise çocuğunu zabıtedemedikleri için en azından bize dert olmasın düşüncesiyle onay veriyor.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam işim varsa evet. Siz mal degilsiniz cinsel obje degilsiniz bunu once siz kabullenin sonra topluma kabullendirirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcocuklu kadinin evlenmemesi gerek. Daha gecen muge anlida daha 3 yasinda bebek uvey babasi tarafinda tecavuzedilerek igrenildigi goruldu. Ne cesaret evlenirmisiniz diye soruyorsunhz.. Anneler uyanik olun.
00 YorumlaŞöyle sanıyorlar; bu bir şeyler yaşadığı için artık öyle konularda çekingenliğini olmaz ve önüne gelenle yapar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmadığını herkes resmi olarak biliyor ve o gözle yaklaşıyor. Direkt olarak ilk niyet sevmek değil yatmak oluyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler çocuklu biriyle zor evlenir başkasının çocuğuna şimdi baksa bile ilerde sorun olur sen dulsun çocuklu kabul ettim seni der
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılBen insan olarak bakarım boşanmış ya da bakire diye bakmam ama bizim toplumumuzda maalesef dul kadın yatağa rahat atılır diye bir kanı mevcut.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBasit biri değilsiniz o düşüncede olanlar basit aslında
10 Yorumlasaçmalıktan ibaret evlenip boşanmış kadına değer verilmiyor maalesef evlenirken bile dul kadın alıyoruz zaten masrafa gerek yok ona gerek yok buna gerek yok mantığı ile her şey geçiştiriliyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evlenmez genelde erkekler herkese vermiştir dulken deyip
00 Yorumla
+1 yılZihniyetleri değişmedikce milletin toplumda hep aynı algı devam edecektir yazak gerçekten …
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliliski icerisinde oldugum kadın bosanmis ve iki çocuğu vardı. ama en basta ona fazla baglanmamasini söylemiştim. cunku umut vermek istemiyordum. o da bunun farkındaydı. cunku aramizda cok yas farki var ve benim kisisel sorunlarim evlilige hazir degil.
00 YorumlaBoyanması sorun değil çocuk olunca biraz sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi bakılmaz değil. Ama neticede birinin olmuş ve ilişki yürümemiş. Istisnadır erkek kaynaklı sıkıntı. Kadın çekip çevirememiş ister istemez insan çeknir geri durur yani. Ayrıca toplumun bir de gerçeği var yani kız değil duldur artık. Kadınlar için on tane erkekle birlikte olmak çok basit. Bedenine dokunmuş öpmüş bunlar önemli değil. Ama erkek için bu kolay ve basit değil tabiki de
00 Yorumla
+1 yılBekarlar hiç evlenmeyenlerde kullanılıyor ne alaka yani evlenip boşanmakla
00 Yorumla
+1 yılHiç öyle düşünmedim, benim için dul diye bişey yoktur
00 Yorumla
+1 yılNe alaka yani evlenmis bosanmis degersiz biri anlaminami geliyor
00 YorumlaEvlenirim yeterki ne istediğini bilen evliliğin ne demek olduğunu bilsin önemli olan bu
00 YorumlaYa benim şartlarını kabul eden herkesle evlenirim ben çocuk ta olabilir :)
012 Yorumla
Soran+1 yılŞartların nedir ki?
Soran+1 yılAma çok merak ettim ya 😅
Soran+1 yılAaaa ne göreyim? Ben seni engellemişim… 😂 Neden acaba hatırlamıyorum da
Soran+1 yılEngelleyen ben olduğuma göre, sen benim canımı sıkmışsın😁
Soran+1 yılBen KS de kimseye kötü bir şey yazmadım hiç.
Soran+1 yılÖzürlülerin mi 🥲 Evet açıklayamıyorsun maalesef
+1 yılDaha rahat olur cinsellik olarak diye öyle bakılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu düşünce yıllardan beri var 2. el muamelesi yapıyorlar. Şimdiye bakarsak her yer evlenmeyip dul kalmak isteyen kadınlarla dolu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olmadıkları için birde bazı boşanmış kadınlar kötü olduğu için böyle alışılmış kolay yatağa atılmalık görüyor erkekler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimse kolay kolay evlenmek istemez çünkü ondan. Tek gecelik olarak bakanlar genelde çok olabilir. Çocuklu kadını neden isteyeyim ki?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKırmızı hap alman lazım o zaman anlarsın.
kapı açık giriş çıkış serbest ve isteyince de bırakabilirsin demek istemişler benim görüşüm boşanmış bir bayanla evlenilebilir sonuçta erkek de boşanıyor erkek evlenebiliyorsa kadın niye evlenmesin ki
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem