Merhaba arkadaşlar şimdi ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve sağlıkçı olarak görev yapıyorum, Instagram'da bir kadınla tanıştım ve kısa bir sohbet ettik iyi gidiyordu sonra kadın beni çıkardı, kadının boşanmış kocasının bir akrabası bizim serviste çalışıyor imiş ama kadın isim vermedi kısacası beni çıkardı ve bugün gene ekledi ve sıcak bir sohbet ediyor, kahve icebiliriz vs dedi arkadaşlar sorum şu sizce bu kadın benimle dalga mı geçiyor (servisteki ile beraber) yoksa tek gecelik ilişki derdinde mi? yorum yaparsanız sevinirim iyi geceler
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende o eski eşi babınsa korkuyor
Nasıl yani anlamadım
Şimdi bunun eski kocasının bir akrabası bizim serviste çalışıyor ve ben kim olduğunu bilmiyorum, kadın beni çıkardı aradan 1 hafta geçti tekrar ekledi ne yapmaya çalışıyor olabilir
Ya o servisi çalışanı yüzünden yaptı bence
Çekiniyor tanındığına yakalanır tekrar Başka erkekle olurum diye
Eee peki neden çıkardı beni, kadın diyor buluşmaya hastahaneye gelcem diyor
Ben olmaz diyince bakarız dedi
Sen neden olmaz diyorsun
Ya hastahanede ismimiz çıkar dul kadınla takılıyor diye
Töbe yarabbi, ne isim çıkması o hasta olarak gelmiş olacak oraya
Yok oraya gelcem orada bir yerlerde oturup kahve içelim diyor
Ha öyle de tabi öyle kahve işi olmaz, bu arada tek severlik seks için seninle buluşsak tek seferlik çakar sorna yoluna devam mı edersin yoksa onu sevip asla bırakmaz mısın
Kanka çakar bırakırım kadın benden 11 yaş büyük, bana abla diyebilirsin dedi, ben de demesem olmaz mı dedim olur dedi gülücük attı
Çocuğu var boşanmış eski eşinin bir akrabası bizim serviste çalışıyor ve ben kim olduğunu bilmiyorum isim vermedi, beni çıkardı sonra gene ekledi benim kafa mı karıştıran durum şu acaba o ile bizim serviste ki beni trolluyr olabilir mi
Vallahi ben zinayı hiç sevmem çok iğrenç bir şey seveceksen sev sevmem yaşı büyük diyorsan engelle gitsin
* için uğraşma bence
Kanka inan yapacak değilim ama ne bilim yazismak o heyecanı yasamak hoşuma gidiyor acaba kadın beni trolluyr olabilir mi o kafama takıldı
Bilemem ama senin baya iyi basasın var gibi karıya
Sohbetin konusuna bağlı
Ya işte kahve icebiliriz dedi sohbet ediyoruz işte ama kadın benden 8 yaş büyük nihayetinde
Kaç yaşında
O 87 doğumlu ben 95
Kaç yıl evli kalmış
İşte bir kızı var 5 6 yaşlarında fazla bilmiyorum
Boy kilo fizik nasil
169 işte var bir 60 kilo felan da bunlar ne alaka
Kadın ne arıyor onu öğrenmek için
Kanka işte 169 boyunda 55 kilo vs var , kadını İlk ben ekledim sonra konuştuk biraz bir baktım beni çıkardı sonra bugün gene eklemiş, küçük bir şehirde batı Karadeniz'de bir şehir neden beni geri ekledin diye aordum, beni yanlış anlama diye ekledim, işte boşanmış kadına millet farklı bir gözle bakıyor vs gibisinden konuştu yok yanlış anlamadım dedim
Kendi yapmamış mi
Kendi yapmış ama beni yanlış anlamaman için çıkardım, yani tek gecelik düşünme diye bahane işte, benim anlamadığım acaba beni oyuna mı getiriyor yoksa azdıgı için mi ekledi
Tek gecelik ilişki gibi geldi
Oyuna getiriyor olabilir mi sizce
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!