Belki de cinselliğe bu kadar aç olmamamızın sebebi bu. Neden bu konuları konuşamıyoruz, neden bu kadar normal olan şeye ayıp gözüyle bakılıyor?
Ay sinirlerim bozuldu. Kimseyle konuşmaz olduk.
Belki de cinselliğe bu kadar aç olmamamızın sebebi bu. Neden bu konuları konuşamıyoruz, neden bu kadar normal olan şeye ayıp gözüyle bakılıyor?
Ay sinirlerim bozuldu. Kimseyle konuşmaz olduk.
İşte bunun sebebi şu toplum ahlak konusunu sadece cinsellik üzerinden yargıladığı için, sanki hiç olaydan haberleri yok ne olduğunu bilmezler konuşanı gördükleri zaman ayıplarlar absürt gibi yaklaşırlar bu baskıda yetişen insanlar da işte bunlar gibi olur ve baskılaya baskılaya en sonunda patlak verir ve sağa sola salça olur bu sosyal medya üzerinden daha çok ve daha kolay. Ha konuşan insanlar da yok değil onlarda işte ya bazıları çıkarları doğrultusunda kullanıyor herhangi bir kız normal olarak konuşsa aa işte bu kız cinsellik muhabbeti açtı kesin işte bu konulara meyilli kolay gibi görüp yaklaşıyorlar. Durum tamamıyla vahim.
Toplumumuzda bazı konular insanlara çocukluktan itibaren ayıp diye lanse edildiği için hep kapılı kapılar ardından sohbet edilebilinecek bir şey olarak kalmaya mahkum.
Bunu sorana da sapık damgası vurmak kötü bir alışkanlıktan öteye geçmiyor.
Cinsellikte kadın erkek arasında önemlidir birbirimize her konuda konuşup tartisabilmeliyiz her tür sorunu konuşup tabuları kurtulmalıyız hatta ihtiyaçlarımızı bile bu kanallardan karşılamakta mümkün bu imkanlardan azami yararlanmaliyiz
Tam yerine yazdın şimdi arizona kertenkeleleri seninle cinsellik konuşmak için yanıp tutuşuyorlar ajdjjddj cinsellik cinselliğe doymuş kişiyle konuşulabilir onun dışında erkeklerin kendini tatmin etme duygularından ileri gidemez
Cevap
37Cevap
Ayıp değil hiç utanmadım arzularını konuşmak başka cinsel bir konuşma başka
İfşalanma korkusu hem dinsel hem fiziksel oysa ki sevişerek insanoğlu üredi kırılamaz tabular için ket vuruluyo içsel zevklere. Toplumsal eleştiriyi kaldıramayan ayni zamanda eksik etek olarak büyütülen dişiler ister istemez zevkleriyle yüzleşemiyo karşı tarafın tepkiside önemli faktör gerçi coğrafi konumda önemli falan filan neyse sevişin
Konuşsak bi türlü konuşmasak bi türlü.
Sıradanlaştırılamıyor çünkü herkes konuyu başka yerlere getiriyor ve afedersin ama o. gözüyle bakıyorlar sonra geri çekiliyoruz konuşmayınca da sen çok yanlış düşünüyorsun oluyor..
Konuşanına ben denk gelmiyorum o halde
Yoo ne alâka o. gözüyle bakmam ben bakanda aptldır çünkü cinsellik bir ihtiyaçtır illaki konuşmak ister insan
Cinsellik ayıp değildir ama abazalar bu cinselliği kötüye kullanıyor ve smacından daha kötü gösteriyorlar bize
Valla ben rahatça konuşuyorum ama şu var şimdi trene bakan öküze o tiren eski model daha iyileri var daha hızlısı gel seni ona bindiriyim diye istitediğin kadar anlat öküz gene öküz😉
Kiminle konuştuğuna bağlı. Cinsellik üzerine konuşabiliyorsun diye ağzı sulanmadan, sana yürümeden, fırsatçılık yapmadan seninle sohbet edebilecek birini bulursan konuşursun.
anlamıyorum ki. sexyting yapmak çok zevkli adeta beyin fırtınası ama bizim ülkede korkuluyor tabi işin ifşa kısmı da var hak vermek lazım.
Sen belli ki erkeksin... Ama yine de cevap vereyim insanlar konuşunca suyunu çıkarıyor çünkü
Konusan vardir illaki bulursun ama duzgununu ins
her önüne gelenle seks konusu konusulmaz, iyi taniyip güvenmek lazim
Korkuyorlar konuşma bile hamile kalma sebebi sanan cok
Konuştukça amaç güdüp beklentiye girmekden dolayı tek sebep bu bence
Ben de anlamıyorum senin gibi birini arıyorum sitede ama herkes ret ve ego
1
Konusu açılınca bile garip garip bakıyorlar.
En büyük etken o zaten konuşmamak ve yasakçı zihniyetin getirdiği yapma ic gudusu
Evet cidden öyle konusulsa bile hep bi yerlere giduyo konu
ohoo bir sürü var onlardan
Çekingen ve utangaç insanlar hala var
insanlar eşle bile konuşamıyor maalesef
Konuşabiliriz çekinmem. Beklerim yazarsaniz
Herkesin özeli neticede bir başkasına anlatmak zor
Konuşsan kasalar damgası yersin
Keşke kpnuşabilsek ama kimse ypk
biz konuşmak isteince sapık oluyoruz
Konuşabilirsin tabii ki
Haklısın istersen bu konuyu masaya yatırabiliriz
Düşüyor mu böyle bir deneyelim