- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ay😏 Çünkü çoğu erkek “cinsellik konuşmak” yerine direkt “yaşamak” istiyor.
🙃 Konu açıldığında sohbeti değil, fırsatı görüyorlar.
🧠 Halbuki cinselliği konuşmak da bir zeka, güven ve paylaşım işidir.
💬 Doğru erkekle konuştuğunda ise konu başka yerlere çekilmez, derinleşir. 😉14 Yorumla
Soran8 ayevet
- 8 ay
Bol şanslar sana
Soran8 aysize de
- 8 ay
😂😂😂
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayO erkeğin yaşantısına ve durumuna gore değişir maalesef
Kimisi o konuda kendine güvenmediği için ya da iyi olmadığı için konuşmak istemez kızlarla
Belki hiç cinsellik yaşamadığını öğrendiğinde onunla dalga geçeceğini düşünecek ya da inanmayacan belki de
Belki utanır ya da dogru bulmaz diye bu konuyu bir kizla konuşmaya konuşmaz
Kimisi de var cinsellik hakkında konuşursam benim hakkımda yanlış düşünecen..
ya da belki doğru zamanı bekliyorlar.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı.
8 ayO an onları kurgulayıp bir hayal dünyasına dalıyor çoğu kişi, sorsan bu konuda profesör baksan abaza, ee bizim ülkede cinselliğin afrikası olduğu için normal diyebilirim ama iyi konuşanlarda fikir alışverişinde bulunanlarda oluyor arada
110 Yorumla
Soran8 aybunu diyorum da anlayan nadir
- 8 ay
Bizim insanımız bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı sever bazen at gözlüğü ile baktığı için anlatamazsın anlayabilen kesim az da olsa var o da belli eder kendini zaten
Soran8 ayşu soruda bile anlamayn yüz kisi var
- 8 ay
Yorumlara bakıyorum zaten görünen köy kılavuz istemiyor :)
Soran8 ayve kabul etmemeleri djxslmsjssjso
- 8 ay
Ön yargılı olmayan kabul eder aslında bazıları anlamamış gibi yapıp konuşmak istiyor bazıları cidden anlamamış ama inkar ediyor kimiside ne düşürsem kar der 🤔😁
Soran8 ayahahaha erkekleri anlamak guc bi de kızlar icin aynısını diyosunuz
- 8 ay
Empati yapabilen biriyim her kesimle iyi anlaşırım insanların ne istediğini az çok bilirim ordan yola çıkarsak kadınıda erkeği de anlamak pek zor değil tamamen bakış açısı analitik düşünme yapısı bu kadar :) ancak bazen iki tarafında anlaşılmaz lığı oluyor tabi ki ee o da insanlık hali diyebiliriz sanırım öyle değil mi? 🤔 😊
Soran8 aytabii ki öyle ben de bazen yanlıs anlayabiliyorum
- 8 ay
Hepimiz öyle yanlış anlaşılabiliyor ve ya yanlış bir şekilde ifade edebiliyoruz kendimizi :) çokta problem değil bu 10 ncu yorum anlaşmanın bir göstergesidir mesela bak en basitinden bir örnek
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
8 aybaşka yere çekmekten kastın nedir anlayamadım ama tabiki her şey herkesle paylaşılmaz konuşulmaz ve yaşanmaz.. kafada ki acabalardan kurtulabilmek aslında bir çok önyargıyı kırıyor.. ve daha güzel keyifli dilaoglar oluyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Ben 47. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum herkesle de rahat rahat konuşuyorum
Bu platformda da dışarıda sosyal medyada10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
8 ayyani cinsellikle alaklı ne konuşup çekilmemsini istiyorsun tam olarak
17 Yorumla
Soran8 ayanlamadınız
- 8 ay
anlatınız :d
Soran8 aybenim demek istediğimi bazı kişiler anlamış onlara evet dedim mesela
- 8 ay
sen uğraşmassan ben hiç uğraşmam
Soran8 ay😂😂 ay allahım yaa gerçekten pes yani saka mı buu
- 8 ay
şaka değil d: erindim yahu cinsellik konuşup illa yatağa gitmeye gerek yok konuşulabilir merak ettikleirn sorulabilir
Soran8 aycinsellik konusunca insanların karşıdakini kolay lokma sanması ve mesafeyi gözü görmemesi mesela
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayerkeğin doğası bu, hemen değil ama cinsel anlamda tartmak isterler , sosyal platformlardan bahsetmiyorum
00 Yorumla
8 ayKonuşmayı sevdiğim bir konu ama karşımda ki kişinin ilgisi nispetinde devam ediyorum
04 Yorumla
Soran8 ayanlamadıgnız sanırım
- 8 ay
Bak anladım demek istediğini , cinsellik konuşuluyor ama konuyu hadi gel beraber yapalım bak sana şöyle böyle yapardıma getiriyorlardı değil mi? Ben ise işin daha sanatsal boyutuyla ilgileniyorum
Soran8 aynasıl sanatsal
- 8 ay
Bu soru cevap şeklinde yapılan bir sohbetle anlatılır böyle 2 dakikalık özetlerle değil
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik nasıl bir başka yere çekilir ki
anlamadım12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soru cevap ya da bilgi paylaşımı olabilir tabi ama olay başka yere gidiyor sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYani bi bakıma doğru, sohbet havasında da cinsel konularda konuşulabilir. Karşılıklı merak edilenler falan sorulabilir.
11 Yorumla
Soran8 ayevet
8 ayKarşı cins olduğun için
Bazı erkekler hemen seks yapmak isterler çünkü konuştukça tahrik olurlar00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
8 ayErkekler konuşmayı hemen yaşamak zannediyor
Bunu algılayabilen az
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yoo konuşuyoruz hemde karşı tarafın istediği gibi ama konuşan yok pek ☺
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Erkekler de hemen testestoron salgılanıyor çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
8 ayilla sonuçta bir şeyler kazanmak için konuştuklarından hemen yaşamak kısmına geçiyorlar konuşma onlar için gereksiz bilgi alışverişi daha iyi
10 Yorumla Onlar sonuca odaklı o yüzden… oysa kadın ve erkek konuşabilse harika bir konu ve konuşulması ayrı zevk
12 Yorumla
Soran8 ayevet
Gizli Üye(45 üstü)8 ayKonuşulur, çok kişi ile konuştum ben, normal konu gibi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
8 aybence konuşulur , yani mesafe koyabilirsin, ben sadece cinsel sohbet ve paylaşım da bulunuyorum karşı tarafta öyle 😌 hatta danışma gibi oldum
00 Yorumla
8 ayCinsellik konusunu açıp cinsellik konuşmamak nasıl olacak
10 Yorumla
8 ayValla dediklerine inanmak isterim gercek misin
11 Yorumla- 8 ay
Yazamıyorum takiipel
8 ayCunku altina alip aciyor
30 YorumlaNasil yani gel be sorun yok yardım ederim
12 Yorumla
Soran8 ayneye yardım etceksiniz
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. erkoların kadınla sohbet kültürü yok, üzgünüm.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
8 ayValla ben konuşuyorum
10 Yorumla
8 ayBenimle konuşabilirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Sanki sizle konusuluyor
10 YorumlaErkekler de mantık aramamak lazımm
10 Yorumla
8 aykonuşmayı bilmiyorsan ondan dır
10 Yorumla
8 ayTroll soru 🤣🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayCinsellikten konu nereye gidiyorki siyasetrmi
10 Yorumla
8 ayHer şeyi cünselliğe çekiyor desen neyse :)
10 Yorumla
8 ayCinselliği daha nereye çekebilirler ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
8 ayKonustugum cok oldu bu karakter meselesi
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cinsellikle ilgili ne konuşmak istiyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cinsel hayatını mı ne konuşacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nasıl yani asıl erkekler cinselliğe çeker konuuyu
00 Yorumla
8 ayCinselliği başka yere nereye çekiyolar anlamadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkekler kızlar arkadaş olmaz o yüzden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Yoo ben gayette konuşuyorum yaşamak şart degilb
00 YorumlaAyip denen bişey var aşk olsun 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
8 ayNasıl yani normal değilmi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sorabilirsin istediği ni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
8 aynereye cekiyorlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı.
8 ayNe gibi
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yo ben konuşuyorum
10 Yorumla
8 ayNe içtin kizim 😂
10 YorumlaSiz çekiyorsunuz asıl kim deniş bunu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayNasıl ya😅
10 Yorumla
8 ayher erkek çekmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Nasıl konuşulmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayOnu da sen firenle baştan
00 Yorumla
8 ayAmacın ne.. d
115 Yorumla
Soran8 ay?
- 8 ay
Konuşsa edepsizlik konuşmasa pisirik oluyor size yaranmak mümkün değil
Soran8 aytürkçe eğitimi alsanız
- 8 ay
Yeterince aldım hanımefendi kelime kalıpları yahut cümle anlamlarını idrak edebiliyorum tabi kişi kendisinde olmayan noksanlığı başkasında arar mış dilersen eğitim verebilirim;)
Soran8 aytürkçem çok iyidir beni anlaynlar var hem
- 8 ay
Tabi Türkçem demekle anlaşılıyor zaten dil anlatım deseydin Türkçe'den şüphe ederim 🙂😃 birde özellikle seni anlayan yokluk içinde kalmış arkadaşları tebrik ediyorum iletirseniz sevinirim 😃
Soran8 aybeni anlayanlar bence yokluk icinde degil yam tersi siz öyle anlamak istediginiz gibi anladınız
- 8 ay
Yam tersi mi evet Türkçeniz gayet süper harika wonderfull very good nice 😃😃😃 benim anlayışım biraz zayıf gidip çalışma yapsam iyi olacak mazallah yokluk içinde olurum sonra
Soran8 ayevet bence de bjkli olmanız zaten sizi anlattı
- 8 ay
Anlamadım fenerli misiniz o yüzden mi laf altında kalmanız 😃
Soran8 ayyok ben takım tutmuyorum ama genelde fıtbol fanatikleri böyle olıyo o yuzden dedim
- 8 ay
ya da bir Beşiktaşlı bireyden tranva mı yaşandınız😃
- 8 ay
Fıtbol fanatikliği değilim çünkü onun adı fıtbol değil futbol olacak Türkçesi iyi insan 😃😃
Soran8 aydil hatası değil demek istedigim anlama hatası🙄
- 8 ay
Peki futbol ile karakterizik özelliği nasıl bağladın onu merak ediyorum ayrıca ben sensin anlatmaya çalışıp beğendiğini de anladım zaten yorma kendini
Nasıl yani yaaa
10 Yorumla
8 ayNereye cekiyolar
00 YorumlaNalaka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayNe saçma soru bu aq
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayNereye çekiyorlar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği