Eski sevgilimle öpüştüm, sonu ne olur?

Onun hatalarından ötürü ben bırakmıştım ama hala seviyordum. 5-6 ay sonra kendim mesaj attım. O da altta kalmadı görüşmek istedi. Sanki hiç ayrılmamış gibiydik. Samimi davrandı ama mesafeliydik yine de. Bu arada sevgiliyken seks türevi bir birliktelik olmadı ben istemediğim için. Bir şeyler içelim dedik o araba kullanacağı için bir tane kokteyl içti bende 2 tane içtim kocamandı ve çok içen bir tip olmadığım için çarptı. Eski mevzular falan konuşuldu şöyle … sonra ben sarhoş değildim ama gevşedim böyle bi nasıl özlemişim zaten anlatamam duygusallaştım. O hesabı ödemeye gitti. Sonra geldi koltuğa yanıma oturdu. Normalde karşı karşıya oturuyorduk. Sonra dibimde tabi özlemişim bi ufaktan sarılır gibi oldu ben öptüm yanağından o da öptü sonra normalde hiç dudağımdan öpmez milletin içinde.. sonra o yanaktan öpeyim derken dudağa kaydı şöyle bi 3 4 saniye öptü çekildi. Sonra el ele çıktık tabi konuşa konuşa yürüdük. Sonra arabaya bindik öpüşmeye başladık sanki birbirimize hasret kalmış gibi. Başka bir şey olmadı bu arada saçma sapan yorum yapmayın. Çok özlemişim özlemime duygularıma kafamın biraz güzelliğine yenildim. Öpmemem gerekirdi ama o ayrıldığımız süreçte bile hiç unutmadım hep benimleydi çok özlüyodum. Sonra arabayı kullanırken eli elimdeydi bırakmadı.. bende çekmek istemedim çok özlemişim ne yalan söyleyeyim. Ne yapacağım bu sabah uyandığımda keşke öpmeseydim de dedim ama bir yandan iyi ki de dedim 1 senem onunla geçti …
Eski sevgilimle öpüştüm, sonu ne olur?