Onun hatalarından ötürü ben bırakmıştım ama hala seviyordum. 5-6 ay sonra kendim mesaj attım. O da altta kalmadı görüşmek istedi. Sanki hiç ayrılmamış gibiydik. Samimi davrandı ama mesafeliydik yine de. Bu arada sevgiliyken seks türevi bir birliktelik olmadı ben istemediğim için. Bir şeyler içelim dedik o araba kullanacağı için bir tane kokteyl içti bende 2 tane içtim kocamandı ve çok içen bir tip olmadığım için çarptı. Eski mevzular falan konuşuldu şöyle … sonra ben sarhoş değildim ama gevşedim böyle bi nasıl özlemişim zaten anlatamam duygusallaştım. O hesabı ödemeye gitti. Sonra geldi koltuğa yanıma oturdu. Normalde karşı karşıya oturuyorduk. Sonra dibimde tabi özlemişim bi ufaktan sarılır gibi oldu ben öptüm yanağından o da öptü sonra normalde hiç dudağımdan öpmez milletin içinde.. sonra o yanaktan öpeyim derken dudağa kaydı şöyle bi 3 4 saniye öptü çekildi. Sonra el ele çıktık tabi konuşa konuşa yürüdük. Sonra arabaya bindik öpüşmeye başladık sanki birbirimize hasret kalmış gibi. Başka bir şey olmadı bu arada saçma sapan yorum yapmayın. Çok özlemişim özlemime duygularıma kafamın biraz güzelliğine yenildim. Öpmemem gerekirdi ama o ayrıldığımız süreçte bile hiç unutmadım hep benimleydi çok özlüyodum. Sonra arabayı kullanırken eli elimdeydi bırakmadı.. bende çekmek istemedim çok özlemişim ne yalan söyleyeyim. Ne yapacağım bu sabah uyandığımda keşke öpmeseydim de dedim ama bir yandan iyi ki de dedim 1 senem onunla geçti …
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir yolluuu için sorun olmaz s.. kerr geçerrrr o da gerçi zaten o var
Ne saçmalıuorsun öyle bir şey olmadı.
Kötü bişey değil pişman olma istemissin ki yapmışsın yaptığın şeylerden pişman olmamalisjn
Çok özlemiştim ya ama biraz alkolünde etkisi oldu
Sorun olmamali bu hala seviyorsun belliki kaybetme
Evet çok seviyorum ayrılırken de çok seviyordum
Bence onu bırakma mutlu olmaya çalış kötü şeyler düşünme
Beni mecbur bırakmıştı artık ayrılığa bende ayrıldım
Şimdi daha sağlam temel atin
Nasıl olacak ki bu
Birbirinize inanarak güvenerek danışarak
:D nerde yaşıyorsun ki
Ne alaka sorduğum soruyla
sevişirsiniz bir süre. sonra ayrılırsınız gene
Niye ayrılırız ben evlenmek istiyorum
Ee siz artik eski degilsiniz dknejxjx
Haha dimi bu nasıl eski barıştık gibi mi sanki bilemiyorum
Kiz öpuştunuz ya ne halasi 😂
Bana göre de sanki barıştık gibi bir şey ama acaba o istiyor mu beni … korkuyorum tekrar o ayrılığı yaşamaktan falan çok seviyorum onu
Ne kadar sure ayri kaldinoz
5.5 ay … dayanamadım sonra
Kanka başta bi temkinli ol hala akli bende mi diye sonra devam edin bence
Ne yapayım peki?
Agirdan al kendini bence
Öpüştük ama moralim bozuldu ya
Bozma zamani geri alamazsin ya
Görseydin bi halimi gözler kaymış yanağından kokusunu çeke çeke öpüyorum falan 🥹 bi ara öpüştük burnumun ucundan öptü 🥹
Umarim bir gun bende dogru kişiyi bulurda yasarim mutluluklar dileirm 🌸
Teşekkür ederim kuzum amin inşallah istediğin gibi biri hayatına girer aslında bu insan doğru insan değil bence benim için kalbimi kırdı ama hala çok seviyorum..
Kanka belki ondan başkasi sana iyi hissettiremiyecek diye dusundugun icin seviyorsundur
Umarım ilerde pişman olmazsınn