Bundan yaklaşık 4 yıl önce bir kızla tanıştım ikimiz de çocukça düşünüyorduk sevgili olduk ayrıldık barıştık vs yaklaşık 1 2 yıl konuşmadık fakat yaşadığımız yer okul vs derken birbirimizi görüyorduk her neyse yaklaşık 3 4 aydır da tekrar konuşuyoruz artık eski çocukluğumuzdan arınmış insanlarız, kavga ediyoruz küs kalamıyoruz resmen bir ilişkimiz var ama ikimiz de yokmuş gibi davranmaya çalışıyoruz bir öpüşme bu aşkı sizce yeniden alevlendirebilir mi? İkimiz de boş değiliz birbieimize.
Cevabın nedir?
+1 yılValla öpüşme alevlendirseydi, yanardağlar fahişelerden oluşurdu bana sorarsan çok kavga ediyorsanız birbirinize uygun değilsinizdir sadece o eski yıllardaki kalan özlem duygusunu, eski yıllardaki birinde yaşama ümidi içindesinizdir. İnsanoğlu bu yüzden eski çocukluk arkadaşlarını aşklarını görünce tuhaf ve ümid dolu olurlar sanki onlarla birlikte o eski zamanların huzurunu yaşayacakmış gibi fakat yaşamazlar kimse yaşayamaz bu sadece hayal ürünüdür sizde farkında olmadan bu ümide kapılmışsınız ve tahminimce eski zamanların huzurunu hissetme ümidinin olumlu sonuçlanmadığı için kavga ediyorsunuz sürekli fazla kasmaya gerek yok otur köşene ve düşün fark edersin zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılKavgalarımızı geçmişimiz çıkartıyor aslında, bana sürekli ondan sonraki ilişkilerimi soruyor bende ayrılma sebeplerimizi kavga sebebi yapıyorum, 15-20 dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyoruz.
Bana karşı boş olmadığını hissediyorum ama histen daha ilerisi olması lazım emin olabilmem için bu kız benim her halimi gördü ve her an yanımdaydı biz ayrıykende yanımda olmaya çalıştı ondan dolayı silip atasım yok bir kere daha denemeyi istiyorum.- +1 yıl
Adım gibi aramız en fazla bir kaç yaş oynar bu anlattıklarını emin ol ben de yaşadım 2 senelik ilişkim vardı ayrıldık uzun süre sonra senin gibi barışma çabaları filan tamam etmicez kırmıcaz desekte eskilerden bilmem ne sebeplerden kavgalar çıkıyordu sonra gene barışıyorduk filan emin ol sen de anlarsın ilerki zamanlarda birbirinizi yormaktan başka bir şey yapamazsınız artık ben 2 3 senedir kimseyle ilişki yaşamadım ondan başka ayrıldıktan sonra ara sıra konuştuk buluştuk çalıştık fakat sonu yok sonra büyüklerime sordum dedem yaşındakilere bile herkesin çocuklu aşkı olmuştur ilk aşkı ben kabullendim o benim ilk aşkımdı bundan ilersi olmuyor herkeste öyle sonu yok boşa yorma kendini dostum elbette hatırlasın özlersin ama emin ol zamanla daha da rahatlarsın sal kendini olgun bir insan olunca aşkın önemi yok sevginin var aşkın sebebi olmaz arzusu olur şehveti olur sebebsiz yere olur fakat sevgi zamanla emekle saygıyla minnetle oluşan bir şey herkesin çoçukluk aşkı vardır herkes o evreden geçti kendine iylik yap ve otur düşün baştan sona kadar anlarsın o zaman umarım onada kendine iylik yap bitir sonu yok dostum
+1 yılSaçma Etin Ete değmesi duygu değiştirmiyor bildiğim öyle olsa :) bu kurban bayramında danalara aşık olurduk
02 Yorumla
Soran+1 yılahaha gece gece güldüm hocam
- +1 yıl
:))
+1 yılÖpüşmek sadece arzuları canlandırır, duyguları değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmenin sorunları çözdüğü sadece masallarda görülür.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ki haklısınız hocam.
Eski sevgili ile öpüşmek saçma
00 Yorumla
+1 yılöpüşme oldu mu o kısmı pek anlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılSon 4 aydır olmadı, fakat eski dönemlerimizde çok oluyordu, şu an yakınlaşıyoruz fakat birbirimizi iten bazı şeyler var.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne