Sevgilimin eski sevgilisiyle öpüştüğünü ogrendim sizce bu önemlimidir bana yemin etti başka bişey yaşamadiga bu dogrumudur
Cevabın nedir?
geçmiş geçmiştir. bir kız olarak sana başta demediyse senin bu dar görüşünden ötürü dememiştir. seni kaybetmekten korkmuştur. size tam doğru gelse bir kız suçlu, sizden saklasa huzurunuz için yine suçlu. seviyorsan herkesin öncede kendinin ağzını kapatki sana değer vereni kaybetme. emin ol sana gerçekten değer veriyorsa şu an o yaptıklarına pişmandır elinde olsa yapmazdı. biraz mantıklı düşün. geçmiş gitmiş insanlar için ilişki bitirilmez. ya da şöyle düşün o kız sana gelmek için o yollardan geçmeliydi sonuçta şu an sen varsın. bu devirde herkes birşey yaşamıştır. sen bile. eğer yaşamadıysan öyle birini bul. yaşadıysanda ben erkeğim havalarına girme durum namus yalan serefsizlik genişlikse bunun kızı erkeği olmaz
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok dogru soyluyorsun bana bunu basit bir şekilde demesi koydu kavga ettik sordum bu soruyu yemin et dedim yemin etti ben olsaydim soylemezdim bende yaşadim boyle şeyler ama asla ona soyleyemem
Soran+1 yılBen yarin onunla bulusucagim ona sormak istedigim sey kimle opustun sana ne yapti benle opustugun gibi zevk aldinmi sana başka bişey yaptimi kafamda deli sorular var sence napmam gerekiyor
Bizim toplumumuzda insanları buna ikna etmek zor olsa da hayır, önemli değildir. İnsanlar ilişki yaşar, anlaşamaz, ayrılabilir. İlla ilk öpüştüğüyle el ele tutuştuğuyla evlenmek zorunda değil.
20 Yorumla
+1 yılBenimle çıkarken eski sevgilisiyle öpüştüğünü öğrenseydim çok kırılırdım ve bir daha onu affedebileceğimi sanmazdım.
Ben onu seviyorum, ona sonsuz güveniyorum o ise sevgiye ihanet ediyor.
Eyvallah de yoluna bak, sevgine ihanet edenle işin olmasın.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılseninleyken mi?
yoksa senden önceki yasadiklariyla alakali bir konumu?
yabi senle beraberken yaptiysa tabiki önemli bir konu olur. senle birlikteyken13 Yorumla- +1 yıl
deilse olan olmus demesini bilmelisin. tabi guven veriyorsa.
Soran+1 yılBenden once oldu
- +1 yıl
Guven duyuyorsan sorun etme..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
12Cevap
Önemli midir ne ya? Sen öğrendin ama o söylemedi yani ve yarın öpüştüğün ağza dikkat et bence bir başka şey öğrendiğinde kendi dudaklarını kesmek isteyebilirsin. İyi geceler.
20 Yorumla
+1 yılallah tevbe edin affedicem diyor kulu neye takılıyor... cinsel ilişkiye girse bile motor olmamışsa sevgili olabilirsin kardeşim motor olmuşu ben bile istemem
00 YorumlaNeden bu kadar güvensizsin sorun başkası değil sorun senin kendine güvenmemen o eleman ile kendini karşılaştırman
10 YorumlaLan bırak başka birşey yaşamamayı o kişiyle diyaloğa girmesi bile yanlış eyvallah erkeğim empati yapmak gerekirse bana aynısı yapılsa hazmedemem
10 Yorumla
+1 yılöpüşme olduysa başka şeyler de olmuştur. kendine bak önce
sen temizsen karşındakinden aynısını beklersin. değilsen önemsememek zorundasın10 Yorumlaherkes hata yapar oda onun hatasıdır pişman olduğuna eminim
00 YorumlaSevgilim sana yalan söyler mi ama bu durumda sık yalan söyleniyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılvalla öpüşme varsa öpüşürken elleşme de olmuştur emin ol bundan
10 Yorumla
+1 yılBiz nerden bilelim doğru olup olmadığını? Alnımız da müneccim mi yazıyor karrrdeş
10 Yorumla
+1 yılbaşka bişi yaşasın yaşamasın senle beraberken mi yaptı bunu
14 Yorumla
Soran+1 yılBenden once
- +1 yıl
senden önceyse ne önemi var öncesinin
Soran+1 yılabi benim kisiligim boyle yediremiyorum kendime
- +1 yıl
herkesin yapısı farklıdır tabi saygı duyuyorum ama bence yanlış bir düşünce umarım kendince en doğru kararı verebilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan ne var ki bunda, sen hiç kimseyle öpüşmedin mi hayatın boyunca?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 kuralı öpüştüm diyorsa en az 2 şey daha yapmıştır güven bana her zaman 3 le çarp
00 Yorumla
+1 yılÖnemli midir derken? Ov
01 Yorumla
Soran+1 yılPişmanim dedi ben kendimi durduramiyorum napicagimi bilmiyorum bu soruyu sormak icin uye oldum bu siteye cevaplar hemen hemen dusuncelerimle ayni
Cinsel Yaşam konusunda 952 cevap paylaştı. Hala ayrılmadın mı geniş mideli adam
12 Yorumla
Soran+1 yılSilebilsem..
+1 yılDuruma göre ya. Yalan söyşemişse sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılSen öpmwdin mi hiç bir kızı?
10 YorumlaBunu kendinden öğrenebilirsin ancak biz ne bilelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılDurustce soylediyse sorun yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesin vermistir son kez s. k ve yol ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 852 cevap paylaştı. Hersey beklenir guven olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Çok normal değil mi?
10 Yorumlaönemi yok
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım