Merhaba arkadaşlar iyi geceler henüz yeni evliyim. Eşim simidiye kadar hep eli ile yapmış o işi yani mastürbasyon, ve benimle ilişki sırasında boşalamiyor , yinede eli ile kendi kendine yapıp boşalıyor ztan hemen boşalan biri de değil bu alışkanlığından nasıl kurtulacak başına böyle bişey gelen var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu anlattığın probleme ereksiyon problemi de dahil mi?
Neden sordum, şayet görünen iki durum var. Bunlardan birincisi mastürbasyona psikolojik bağımlılık. Cinsel ilişki sırasındaki uyarılar, mastürbasyonunki kadar belirgin ve kişinin tam kontrolünde değil. Bu nedenle özelikle tecrübesiz erkeklerde gözlenebilen bir durum.
İkinci durum ise kafa karıştırıcı olan nokta, mastürbasyon bağımlısı olan erkekte aynı zamanda erken boşalma olması da gerekir. O yüzden cevabımın en başında eşlik eden erektil difsonkisyon da var mı diye sorudm.
Bu tip durumların çözümü ise öncelikle bir üroloji hekimine görünüp, problemin fizyolojik kaynağı olup olmadığını belirlemek, varsa ona yönelik tedavi uygulamaktır. Fziyolojik olarak bir problem yoksa, konu hakkında uzmanlaşmış psikolog eşliğinde bu problemi atlatabilirsiniz.
Geçmiş olsun...
03 Yorumla
Soran+1 yılEşimde erken boşalma yok yaklaşık yarım saat 40 dakika benimle seks yapabiliyor ve penisinde inme vs olmuyor yorulana kadar yapıyoruz boşalmak istedgnde eli ile boşalıyor
Soran+1 yılVe kendisi bu konularda pek tecrübeli degil
- +1 yıl
O halde sorun tamamen psikolojik, konusunda uzman bir psikoloğa danışırsanız daha kolay çözülecektir...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba hanımefendi aynı şekil bende yeni evliyim ve bizde bu ilişki esnasında bir türlü tam birleşim yaşayamadık eşim yüzünden zamanla düzelir diye bekliyoruz bakalımne olacak ne bitcekw onun böyle olması beni derindende kahrediyor😞😞
021 Yorumla
Soran+1 yılNe kafar süredir evlisiniz biz neredeyse bir ay boyunca tam birlesemedik benim canım çok yanıyordu ama sonunda oldu ve artık tam anlamı ile birleşiyoruz , zevk kısmında da sorun yok sadece eşim ilişki sırasında değil de ilişki sonunda eli ile devam edip boşalması 🤷♀️
Cevap sahibi+1 yılTam Ağustos 20 de düğünümüz oldu. Evet eşimle hiç yaşayamıyoruz dokunamıyorum cinsel organına izin vermıyor kokruyor ve bu korkusunu yenmesı için defalarca konustum agladı agladım ama hala aynı yerdeyiz ve bir adım dahi gidemedık desem yeridir bir türlü korkusunu yenemedı bilmiyorum ne yapacagımıda siz nasıl yendiniz hanımefemdı?
Soran+1 yılSizi istemiyor mu yeteri kadar on sevişme yapıyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişmeyi olabildiğine uzun tutuyorum en az 30 dk sonrası hep hüsran
Soran+1 yılTamam ama yani neden birlesemiyorsuz deniyorsunuz girmiyor mu yoksa , Başka bişey mi
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılEşinizin size izin vermesi gerekiyor yoksa olabilecek bişey değil yavas yavaş her denemwde 1 cm daha fazla girmiş olucak zamanla alışıyor insan
Cevap sahibi+1 yıl2 aydır daha hiç girmedik korkusundan dolayı
Soran+1 yılHiç denemediyseniz bu kafar korkması normal değil belkide sandığı kadar canı yanmayacak , yani benim canım aşırı yanmıştı o yuzddn ama denemeden bilemezsiniz ki bunu
Cevap sahibi+1 yılİlk gece bekaretini aldım ama o bile cok acı içerisinde gectı onun için
Cevap sahibi+1 yılSiz nasıl başardınız
Soran+1 yılBiz ilk gece yapamadık olmadı bir türlü girmedi , sonra kayganlastirici kullandık o sayede girer gibi olunca benim canım çok çok fazla yandı birparcasi girdi ve az bişey kan geldi biz bir ay boyunca kayganlastirici yardımı ile denedik ama hiç tam birlesmeden her denemwde de kan geliyordu zaten en son bı gün herzamankinden değişik bir kan geldi, o günden sonra da denemelerimizde canım öyle çok yanmadı yapa yapa alıştım hala canım yaniyir ama ilk girerken sonra geçiyor o şekilde birde ben internetten yazılar okudum kendimi cesaretlendirdim hatta kendime parmak egzersizi bile yaptım 3 hafta sonunda tam birlestik ve şükür artık sorun yok bu şekilde
Cevap sahibi+1 yılYa ne güzel ğeki eşime tavsiyen ne olur ne söylemeliyim ona neler yapmalı
Soran+1 yılİlk önce sakin olmalı , ve herşeyden önce herkesin başına gelen bişey olduğunu bilmeli. Sizde sabırlı olmalısınız bebe yağı veya kayganlastirici kullanın kolay olur sizin için ve eşiniz kendi kendine parmak egzersizi yapsın ve oraya dokununca bir tehlike olmadığına kendini inandirsin siz dokununca da kendisi dokunduğunda bişey olmadığını bildignden sizden de korkmaz diye umuyorum
Cevap sahibi+1 yılKendisi bile dokunuyor ama egzersiz yapamıyor ben zorla elini alıp orasına değdiriyom
Soran+1 yılBence bir Dr a gitmeniz de fayda var kendi parmağını bile oraya goturemiyorsa
Cevap sahibi+1 yılBakım bu gece dediklerinizi demeyecgım dilerseniz bana t—@kip atın olan gelişmleri size aktarayım olur mu? Yarın sabah
Soran+1 yılGizli hesabınız
Soran+1 yılİnşallah başarırsınız bu arada
Cevap sahibi+1 yılCıkıyom gizliden
Soran+1 yılTamam
Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Merhaba👋🌹
Evlilikten önce anlaşılan mastürbasyon konusuna bağımlılığı oluşmuş. Bu durum cidden bağımlılıktır.
Bu sebeple eşinin ikili sekse alışması için zaman tanı. Eğer sorun hala çözülemiyorsa çözüm nihayetinde seks terapisi olur10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. seks esnasında eliyle boşalması biraz sacma olmuş zevk alıp hissedemiyor dicem bellki zevk alıyor... başka durum vardır bunun bekarken yaptıgı mastürbasyon ile alakası yok
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil benimle ilişki yaşıyor ama boşalamiyor bekarken yaptigi gibi 31 çekerek bosalabiliyor
- +1 yıl
31 cekerek boşalması acaba sen erkenden boşalınca bide o kadar cok ıslanınca hissetmiyormu ammını icinde gidp gelirken
+1 yılZamanla düzelir bu durum.
Kendisi masta çok alışmış ve penisi de ona uyarı veriyor
Düzenli seks hayatınız devam ederse düzene girecektir04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim 🙏zevk aldığını söylüyor ama ona alıştığı için durum bu şekilde
- +1 yıl
Sağlıkçı olarak biliyorum bu durum da denk geldim zamana bırakmayı deneyin
- +1 yıl
Süreç hızlı ilerlesin istiyorsanız da bı kaç çözüm yöntemleri var
Soran+1 yılNe gibi çözüm yöntemleri bunlar
Yani genelde iş psikolojide bitiyor, kafada bitiyor. Sana odaklanması ve kendini rahat hissetmesi gerekiyor gibi. Bu durum zamanla düzelecektir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Mastürbasyona alışmış zamanla sanada alışır ama o mastürbasyondan daha çok zevk alır sana alışana kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHep mi boyleydi peki kendini cok mu sıkıyor stres mi yapıyor peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu alışkanlık saplantı boyutunda ise işin zor bir aile terapisti yasa ilişki terapisti ile görüşmen gerekiyor seks koçunuz var mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılCogu kadinin hayal ettigi bir sey aslinda erkegin gec bosalmasi bence sekste sonlara yaklasinca onu cildirtacak farkli seyler dene
00 Yorumla
+1 yılEllerini bağla , kışkırtı onu.
00 YorumlaÖn sevişme uzun tutun ve sen boşalt onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzelir düzelir zamanla
00 Yorumla Sen ona oral yap ilk basta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTerapiste gitmeyi denediniz mi?
07 Yorumla
Soran+1 yılHenüz 2 aylık evliyiz zamanla düzelir diye bekliyoruz
Soran+1 yılEvet yapıyorum
Soran+1 yılEvet o konuda sorun yok kaç kez boşaldığımi hatralmiyorum bile
+1 yılUzunmu sürüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevistikce acilir o
00 Yorumla oral seks yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDar değilsindir
01 Yorumla
Soran+1 yılO konuda sorun yok zaten zorla giriyor kayganlastirici ile darlık la alakalı bir durum değil masta alstgi için
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk gece eşimle olmayız ya napmsliyizki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet anlatim
00 Yorumla
+1 yılYazık be 😀
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden yazık
- +1 yıl
mastürbasyon nereye kadar 😀 ne güzel kadın var yatağında
Soran+1 yıl🤷♀️benimle ilişki yaşıyor, zevkte aldığını söylüyor ama sonunda eli ile yapıp boşalıyor
- +1 yıl
Yuh ya onca yer varken el nedir 🙂😀 Reis alışmış öyle
Soran+1 yıl🤷♀️🤷♀️bende anlam veremiyorum. Yani onu alışkanlık haline getirdiği için o şekilde bosalabildigini söylüyor
- +1 yıl
Ne alaka ya 😀 Yanında minicik tatlı bir kadın varken inanmadım 🙄🙂
Soran+1 yılBunun benimle ilgisi yok ki onun alışkanlık haline getirmis olması sıkıntı
- +1 yıl
Yok zaten minik sana bir şey dediğim yok 🙄 Sorun onds işte bağımlı olmuş ondan sana yazık dedim zaten 😢
Soran+1 yıl🤷♀️🤷♀️Zamanla düzelir inşallah
- +1 yıl
Umarım minik 😢 Sen minyon musun?
- +1 yıl
Uykun yoksa sohbet edelim 🙋🏻♂️
Terapiste gidin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi