Eşim askerden döndü ama libidosu eskisi gibi değil zamanla düzelir mi detayı okur musunuz? 1ay yaptı mesleği gereği ve 5yıldır evliyiz hiç böyle bir sorun yaşamamıştık askerden döndüğünde canı çok istiyordu ama erekte olamıyor zamanla düzeleceğini söyledi düzelir mi? Yaşayan var mı bu durumu askerde vs ve neden olur? Normalde libidosu çok yüksek biri nerdeyse her gün ilişkiye giriyorduk
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
1 yılAskeriyede yemeklere şap atıldığı bilgisi tamamen yanlış. Askerden sonra cinsel gücün düşmesi durumu görebiliyoruz. Ancak bu, daha çok uzun dönem askerlikte ya da 5 ay süren kısa dönem askerlikte karşılaştığımız bir durum. 1 aylık bir askerlikten sonra genelde böyle bir etki beklemeyiz. Yine de eşinizin durumun çok yüksek ihtimalle psikolojik olduğunu söyleyebilirim. Ancak yine de önemsemekte fayda var zira dediğim gibi bir ayda böyle bir etki beklemeyiz genelde. Yani bunun altında askerlikle alakası olmayan bazı psikolojik nedenlerin yatıyor olması kuveetle muhtemel.
02 Yorumla
Soran1 yılAnladıım çok teşekkür ederim uzun uzun açıklamışsınız
- 1 yıl
Rica ederim. Umarım faydası olmuştur. Daha fazla sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
1 yılAskerde psikolojik olarak erekte olamıyorsun :) ilk gittiğimde bende bu durumdan şüphe ettim. Dedim acaba şap falan mı atıyorlar 😂 2-3 güne düzelir merak etme
01 Yorumla
Soran1 yılİçim rahatladı biraz olsun başka yaşayanların olduğunu da görünce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yıldüzelebilir zamanla.
10 Yorumla
1 yılHmm hayatında başka birisi olmasın ya da o arada hayat kadını eskort gibi birisiyle yaptıysa tiksinmiş olabilir
03 Yorumla
Soran1 yılHayır isteği hala eskisi gibi sadece sertleşmesi çok uzun sürüyor uzun süre oral yaparak sertleştiriyorum
- 1 yıl
Şimdilik çözümü bulmuşsunuz
Soran1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşamadım jandarma karakulunda olduğum için büyük birliklerde şap veriyorlar ondandır
12 Yorumla
Soran1 yılTesekkür ederimm icim rahatladi
Sabırlı ol, sen şimdilik dili ile boşaltsın. Orgazm olablyormusun. Sen oral seks çekiyormusun?
16 Yorumla
Soran1 yılYa ben bir şekilde hallediyorum ama eşimi özledim o yüzden sevişmek istiyorum rahatlamasını istiyorum yapıyoruz aslında ama zor erekte oluyor uzun süre sertleşmiyor
Soran1 yıl27ye girecek
Soran1 yılben de 26 yaşındayım
1 yılYemeklerine şap atamışlardır ondan bir iki haftaya duzelir
14 Yorumla
Soran1 yılO da öyle diyor
- 1 yıl
Doğru diyor merak etme sorun yok
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim mutluluklar gözün aydın olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDuzelir yemekte şap olduğu için bunu vücut atana kadar geçer
110 Yorumla- 1 yıl
Bol bol yapın stresi biterse eski haline döner
Soran1 yılBir de daha geleli 2 gün olmadı o da geçeceğini söylüyor
- 1 yıl
Aynen öyle düzelir özlemin geçer. Bu işi gün aşırı yap farkı görün
Soran1 yılTeşekkür ederiö
- 1 yıl
Sen taktıkca oda strese girer sen takma düzelir
Soran1 yılBen taktığımı belli etmiyorum ona hiç sadece noldu eskiden hemen semsert olurdun dedim güldüm o da düzelir yakında dedi sadece onun dışında hiçbir şey demedim demem zaten
- 1 yıl
Tekrar etme yeter duzelir dersin
- 1 yıl
Eskisinden iyi olur o..
Soran1 yılBakalım
- 1 yıl
Aynen öyle farkı görün birde sabah erken yap uykudan uyanır uyanmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılDüzelir. Bence sen oral seks yap eşine. Kafasını takmasın olamıyorum diye. Planlı sevişmeyin. Plansız olsun. Bir anda öpüşüp koklaşın herhangi bir zamanda.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAdam geleli 2 gün olmamış bir rahat mı bıraksan?
17 Yorumla
Soran1 yılNerdeyse her gün ilişkiye giriyorduk ve 1 ay boyunca onu arzuladım haliyle de istiyorum gayet normal bi durum o da istiyor benim gibi ama zor sertleşiyor işte ben de anlamadım
Cevap sahibi1 yılArkadaşım 1 ay bekledin 3 gün daha bekleyemedin mi?
Soran1 yıl1 ay yanımda değildi ama 2 gündür yanımda 😀 fark bu... Ayrıca benim sorunum bekleyememek değil ki? Biz zaten ilişkiye girdik ama zor sertleşiyor bunun normal olup olmadığını soruyorum sadece yaşayan var mı neden olur diye yani soruda sabredemiyorum bekleyemiyorum diye bir şey geçmiyor
Cevap sahibi1 yılBunu her erkek dönemsel olarak yaşar ama senin bu ısrarcı halin yüzünden kalıcı soruna sebep de olabilir rahat bırak diyorum o yüzden.
Soran1 yılben eşime karşı bu ısrarcı tavrımı hiçbir zaman sergilemedim belli de etmedim sormadim bile sadece merak ettiğim için buraya sordum o kadar
Cevap sahibi1 yılTamam onu biraz kendi haline bırak tekrar isterse ve aynı sorun olursa yanında olduğunu geçeceğini söyle destek ol.
Soran1 yıltaamm
1 yılKolay değil, tükettiği şapı sen tüketsen sen de öyle olursun. Zamanla düzelir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. aşırı stres yorgunluk odaklanma sorunu yaşatıyordur düzelir. çok üstüne düşüp utandırmayın. bu daha kötü olur
01 Yorumla
Soran1 yılYok üstüne düşmüyorum hatta hiçbir şey demedim sadece noldu eskiden hemen semsert olurdun diyip gülmüştüm o da düzelir yakında dedi bu kadar üstüne gidip strese sokmam zaten
Bazen stres yaşamak ya da çevre faktörü (izlenimler) de yaratabilir bu durumu. Akışa bırakmak lazım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Askerde yemeğine şap almışlardır oda aleti kalkmasını engeller bir süre sonra canavar gibi olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yıldeğişikmiş :D ben 21 ay yaptım ne askerde ne döndükten sonra öyle bir sıkıntım olmadı...
03 Yorumla
Soran1 yılBen de anlamadım düzeleceğini söylüyor yani isteği falan eskisi gibi ama erekte olmuyor en haz alacspı şeyleri yapıyorum zor sertleşiyor
- 1 yıl
ona arkadan kaymışlar galiba böyle saçmalık olmaz
Soran1 yılHayır ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılTamamen psikolojik, zamanla eski haline döner
02 Yorumla
- 1 yıl
Üstüne gitme yeterli
Gizli Üye(25-29)1 yılBende şunu anlamıyorum alt tarafı 1 ay askerlik yapmış neyin tribine giriyor farklılık denedin mi peki
023 Yorumla
Soran1 yılTribe girmiyor aslında isteği falan gayet yerinde hatta o sırnaşıyor bana sürekli ama ilişkiye başlamadan önce çok istekli olsa da zor sertleşiyor uzun süre oral yaparak sertleşmesini sağlıyorum o şekilde giriyoruz ilişkiye eskiden olsa ben daha üstüne çıktığım anda semsert olurdu
Soran1 yılEskiden dediğim de 1 ay önce
Cevap sahibi1 yılYani şöyle söyleyim bir insanı aşırı arzulamakla alakalı bir durum beyin o kişiyi çok isterse orası anında sertleşir
Cevap sahibi1 yılUzun süre dediğin ne kadar oral yapıyorsun mesela
Soran1 yıl20 dakika falan sürüyor
Cevap sahibi1 yılYani çok uzun bir süre sertleşmesi için sert yapabiliyor mu peki
Soran1 yılEvet her şey eskisi gibi sertleşmesi dışında
Cevap sahibi1 yılBu sertleşme olayı başına çok iş açar benden sana söylemesi
Cevap sahibi1 yılAmacım moralini bozmak değil yanlış anlama bu sertleşememek erkeği psikolojik olarakta etkiler beyin ya acaba yine geç sertleşirsem vb diye korku salgılar aynı zamanda cinsel terapi yapıyorum evli çiftlere ben
Soran1 yılDaha geleli 2 gün olmadı görüşlerde de bunu yaşayanlar olmuş o biraz içimi rahatlattı geçer diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılÖncelikle umarım düzelir ama 20 dk oral yapıp sertleşmesi cidden çok sıkıntılı bir süreç o bahsedenler belki evli değillerdi döndüklerinde ama siz evlisiniz sen eşini kapıda karşılayıp dudağına yapıştığın an bile ufak hareketler olmalı insan doğası gereği böyle çok istediğin insanın en ufak hareketi bile deliye döndürür seni
Soran1 yılBakıcaz artık daha yeni geldi
Cevap sahibi1 yılNe kadar süredir evlisiniz
Soran1 yıl5 yıldır
Cevap sahibi1 yılFantezi dünyanız geniş mi peki durmadan aynı şeylerde bıktırabilir
Soran1 yılYa ben sadece normal olup olmadığını merak ettim geçsin biraz bakalım
Cevap sahibi1 yılŞundan dolayı sordum zor sertleşmesinde bu da etken olmuş olabilir
Soran1 yılAnladımm teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılPeki ne kadar sürede tatmin oluyor
Soran1 yılDeğişiyor daha çok yapmadık zaten öyle içime girdikten sonra ortalama 15 - 20 dk sürüyor
Cevap sahibi1 yıl2 gün olmuş neden çok yapmadınız ki özlemişsinizdir
Soran1 yıl2 3 kere yaptık henüz
Cevap sahibi1 yılCidden çok az 1 aydan beri eşini görmeyen biri için
Gizli Üye(36-45)1 yılBi doktora gitsin yasınız genc
16 Yorumla
Soran1 yılDaha geleli 2gün bile olmadı biraz bekleyelim de yine aynı olursa gideriz isteği falan eskisi gibi ama işte zor sertleşiyor
Cevap sahibi1 yılİçindeyken yımısakmı
Soran1 yılHayır değil
Cevap sahibi1 yılDüzelir birazdaha sabır
Soran1 yılSabrediyorum
Cevap sahibi1 yılAçısını cıkartırsın
1 yılbunalımdan dolayı olabilir ve onu eskiye döndürmekte senin elinde
08 Yorumla
- 1 yıl
önemli değil lakin her gün kendini ona hatırlat en seksi elbisen ile iç çamaşırın ile ya da çıplak videoların at eşine
Soran1 yılElimden gelenç yapıyorum
- 1 yıl
neler yaptın
Soran1 yılUzun süre oral yaparak sertleşmesini sağlıyorum
- 1 yıl
evde olmadığı zamanlar peki
Soran1 yılEvde olmadığı zaman olmuyor çünkü geleli 2 gün olmadı daha
- 1 yıl
anladım evde olmadığı zamanlarda olur ise ona mst vidolarını at
Askerde şap vermişlerdir onun etkisi olabilir
016 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapıyorum
Soran1 yılSevişme istediğim gibi oluyor performansı arzusu her şey eskisi gibi ama zor sertleşiyor ve kendi sırnaşıyor sürekli bu kadar istediği halde nasıl kalkmaz anlamıyorum
Soran1 yıldaha 2 gün olmadı bakalım bi süre daha
Soran1 yılSadece başlarda yapmış sonradan hiç yapmamış ve yapmadığı belliydi çünkü ilk boşaldığında çok geldi normalinden fazla geldi yani
Soran1 yılBen de anlamadım
Soran1 yılHayır yaşasa bana anlatırdı
Soran1 yılHahaahshahs teşekkürlerr
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılPsikoloji bozuk düzelir umarım zamanla
07 Yorumla
- 1 yıl
Aynen yavaş yavaş farklı şeyler düşündür ona işte fanteziler hakkında konuş rahatlat bence dene
Soran1 yılYa ilişkkiye girdik zaten rahatlattım ama en haz aldığı şeyleri yapmama rağmen sertleşmesi çok uzun sürüyor
- 1 yıl
Düzelir zamanla
Soran1 yılBakalım
- 1 yıl
Hiç olmayan farklı bişeyde olabilir denemek için belki farklı olabilir yani ama bence öyle oluyor sıkıntı yaşadıysa sivil hayata alışır yakında
Gizli Üye(30-35)1 yılZamanla düzelir ne zaman geldi
110 Yorumla
Soran1 yıl2 gün olmadı
Cevap sahibi1 yılZamanla düzene girer psikolojik olarak ta olabilir dert etme
Soran1 yılO da öyle diyor ama bakalım
Cevap sahibi1 yılDenemenizi tavsiye ediyorum ederim
Cevap sahibi1 yılFarklılık yap hatta
Soran1 yılZaten girdik ilişkiye ama sertleşmekte zorlanıyor
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi psikolojik olabilir
Cevap sahibi1 yılBu durumu biraz idare edebilirsin bence
Cevap sahibi1 yılSertleşme konusu Selin elinde
Cevap sahibi1 yılBu gece deneyecek misiniz Yaşlar kaç
Gizli Üye(45 üstü)1 yılacele etme
11 Yorumla
Soran1 yılÖzledim
Gizli Üye(36-45)1 yılAskerde istenmeyen olaylar yaşanmış olabilir mi
05 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılBanyoda Birinin sabununu almak için eğilmiş olabilir mi
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılGay olmuş olamaz demi
Soran1 yılHayır olamaz tabii ki
Gizli Üye(36-45)1 yılNe yani geldi geleli hiç olmadı mı?
025 Yorumla
Soran1 yılHayır oldu da zor sertleşiyor en haz aldığı şeyleri yapıyorum ona rağmen zor benim açımdan sıkntı yok ama eşimi özledim ve rahatlamasını istiyorum eskisi gibi olmasını geleli daha 2 gün bile olmadı
Cevap sahibi1 yıl6 ay yaptı dimi askerliğini...
Soran1 yılHayır mesleğinden dolayı 1 ay yaptı
Cevap sahibi1 yılAma bir ayda insan psikolojisi öyle dağılmaz diye düşünüyorum... Hem ayrıca dopdolu gelmeli... Hiç mi sertleştiremedin?
Soran1 yılYa ben de anlamadım düzeleceğini söylüyor. Sertleştirdim boşaldı da zaten ama zor sertleşiyor
Cevap sahibi1 yılİş size de düşüyor ama ayrıca başkasına para ile verdiğim bir kür var isterseniz yardımcı olabilirim...
Soran1 yılYok ya teşekkür ederim düzelmezse doktora gideriz daha yeni geldi zaten sabretmem lazım
Cevap sahibi1 yılPeki. Oral yapmayı denediniz mi?
Cevap sahibi1 yılOnu deli etmek için mesela?
Soran1 yılTabii ki oralsız olmaz ön sevişmeyi uzun tutuyoruz ve oralla sertleştiriyorum zaten
Cevap sahibi1 yılPeki ilk boşaldığında çok geldi mi menisi yoksa az mıydı?
Soran1 yılÇoktu
Cevap sahibi1 yılDolmuş belli sıkıntı yok o durumda demek ki... Peki içine alınca sertliği gitti mi...
Cevap sahibi1 yılYoksa içine alamadan yumuşadı mı?
Soran1 yılHayır ben sertleşene kadar oral yapıyorum sonrasında içime girince boşalana kadar o sertliği devam ediyor
Cevap sahibi1 yılİçinde sertliğini kaybetmiyor yani...
Soran1 yılKaybetmiyor
Cevap sahibi1 yılPeki performansı hala aynı mı?
Soran1 yılHer şey aynı sadece başta sertleşmesi uzun sürüyor
Cevap sahibi1 yılSertlestirmek için oral uzun sürüyor mu peki?
Cevap sahibi1 yılEskisinden...
Soran1 yılEvet sürüyor
Cevap sahibi1 yılPeki sen ne durumdasın rahatlayabiliyor musun?
Cevap sahibi1 yılYarım kaldığın oluyor mu?
Cevap sahibi1 yılYetti mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılYaşı kaç?
07 Yorumla
Soran1 yıl27ye girecek
- 1 yıl
Stres yapmıştır birşeyleri bence
- 1 yıl
Sabah ereksiyonu oluyor mu?
Soran1 yılasırı istekli eskisi gibi ama zor kalkıyor işte
- 1 yıl
Boşalmadan iniyor mu?
Soran1 yılhayır boşalana kadar sert
- 1 yıl
Birkaç kez ereksiyon ilacı kullansa sorun düzelir bence
- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılDüzelir zamanla
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOrcik yedir
13 Yorumla- 1 yıl
O ne kız
Soran1 yılisteği yerinde ama zor sertleşiyor
- 1 yıl
Elazığ orjiki mi :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi