Merhabalar. Eşim 33, ben 32 yaşındayım. Eşimle severek evlendik ve 4,5 yıllık evliyiz. Genel anlamda iyi anlaşan çiftiz ve çocuk yok. Evliliğimizin en başındada eşimde genel anlamda cinsel libido azlığı vardı. Bu konuda çok yol katedemedim maalesef kabullendım. Ortalama olarak haftada 2 kez bırlıktelimiz vardı.1,5 yıldır ise o bile yok. Eşimde psıkolojık olarak sertleşme problemı ve ilişkiyi sürdürememe problemi var. Benim bu duruma anlayısla yaklasmıslığımda var sert yaklaşmışlığımda😌Bu süreci yenioruz bi şekilde sonra tekrar kısır döngüye giriyor. Psıkolog randevusu aldık o da 3-4 ayda sıra gelıyor. Onu beklıoruz. Böyle bir durum yaşayan arkadaşların tecrübesine ihtiyacım var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılzor bir durum sağduyulu ve mantıklı yaklaşılması gereken bir durum ki sende oldukça mantıklı yaklaşmışsın , tabi bir kadın olarak en verimli en tutkulu bir yaşındasın ve bırak doya doya boşalmayı daha zevk alamıyorsun bile , bu iş hayatından tut sosyal yaşantına kadar etkili bir durum bence , bu konuda erkek daha çok çabalamalı ama en baştan durum sııntılıymış ve tahmin ettiğimiz gibi gün geçtikçe de artan bir sorun durumu var böyle giderse tamamen ortadan kalkacak bir cinsellik durumu var , bence burada senden ziyade çabalamas gereken kişi erkek taraf araştırmalı bence sen onun için çabalıyormuşsun gibi geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBu ruh durumu etkiliyor ve hayattan zevk alAmıyorum. Üstelik ikimizde çocuk çok istiyorduk. Çocuğu bırakın birliktelik yaşıyamıyoruz bile. Ve o an ereksıyon hali bitince birliktelik esnasında bütün isteğim kaçıyor ve çabalamak istemiyorum. Bılmıorum erkekler bu konuda içine atıyor gibi daha çok. Eşimde çözüm arıyor. Ama düşündükçe dahada kaygı, başarılı olamama korkusu oluşuyor. Ve öylede oluyor
Soran+1 yılBurdan yazamaz mısınız rica etsem
- +1 yıl
tabiki yazmayı denerim ama örneklem veremem maalesef , şimdi erkekler cinsel istek hissettiklerinde erekte olamamak gibi bir problemi olmaz , eğer erekte olamıyorsa bu konuda isteğide yok anlamındadır açıkcası
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılSertleşme sorunu genellikle psikolojik sorunlardan kaynaklanır ve terapiyle çözümü mümkündür. Anladığım kadarıyla siz de bunun farkındasınız ve buna yönelik bir adım atmışsınız bu sevindirici. Ancak 3-4 ay dediğinize göre sanırım devlet hastanesinden randevu aldınız bu durumda bir çözüme ulaşmak maalesef güç zira cinsel terapi eğitimi olan bir terapiste gitmenizi öneririm ki devlet hastanelerinde maalesef böyle bir kadro yok. Ayrıca tek seansta çözülecek bir sorun değil, sadece eşinizle çözülecek bir sorun da değil. Çift terapi gerektirir ve sonuca ulaşmak için bir süreç gerekir. Bu süreçte düzenli terapi yapmak gerekir ki devlet hastanesinde bunu sağlayabilmek neredeyse imkansız. Sizi üzmek için değil gerçekçi yaklaşımda bulunmak için yazdım bunları. Cinsel terapi eğitimi olan bir terapistten destek almanızı öneririm. Bu sorunu önemseyin lütfen. Çünkü cinsel sorunlar evliliklerde genellikle farklı sorunların tetikleyicisi olurlar.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet İstanbul'da yasıyoruz. Erenköy ruh ve sinir hastalıkları cinsel terapiste sıra aldık. Çift terapisi yapacaklarını belirtiler. Ama bu devlet hastanesınde cok mu uzun sürüyor? Terapi aralıkları çok mu ızun oluyor? Özeller çok uygun bütçeli olmayabiliyor. Birde sanırım 5-6 seans flan dımı ortalama? Sizce nasıl yok izlemeliyim ben
- +1 yıl
kaç seans süreceği çifte göre değişir açıkçası. 4-10 seans diyebiliriz. haklısınız cinsel terapi ücretleri biraz yüksek (kendimden biliyorum :) ) Devlet hastanesinde bir sonraki senası bazen bir hafta sonraya bazen iki ay sonraya veriyorlar bir tutarlılık yok maalesef.
Soran+1 yılSiz İstanbul da mısınız acaba? Ücret nedir?
Soran+1 yılAnkara sanırım şimdi baktım profile
- +1 yıl
ankaradayım. Benim ücretim biraz yüksek söylemesem daha iyi :) ancak online destek olabilirim isterseniz. Buraya zaten bu amaçla giriyorum.
Soran+1 yılÜcret online nedir?
- +1 yıl
Online terapiden ücret almıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişkyi sürdürememe değil ama aynı insanla uzun süre cinsel ilişki yaşayamama sorunum var acaba kastınız o mu mesela 2 yıllık bir beraberliğim var başlarda çok iyi idik ama bitti sayılır artık cinsel anlamda bişiler yaşamak istemiyorum külfet gibi geliyor ki partnerim gayet güzel ve çekici olmasına rağmen aynı evde yasıyoruz bu şekilde bir sorun mu var acaba
08 Yorumla
Soran+1 yılYok bizimki sertlelemiyor. Psıkolojık olarak o an olcak mı olmayacak mı düşüncesi ilişki esnadında sürekli cinsel organına odaklanması durumu var. Dolayısıyla haz alamıyor ve ereksıyon olamıyor ya da sürdüremiyor. Ama ilişki yasamayacamız bır ortamda kolum koluna sürtse bile ereksıyon halınde
Cevap sahibi+1 yıltamami ile psikolojik peki siz de olmayacak yerlerde yapın mesela ona bhissettirme burada olmaz de mesela ormanlık lanada kimse yokken sonra başla al içine veya başka türlü dene bunları sertleştiğini kendi psikolojinde oturtsun
Soran+1 yılEvet denedım benzer seyler ben anladım kafamı rahat bırakınca oluyor çözdüm dıyor. Sonra yine başa dönüyor. zaten bu başa dönmeler çok yordu beni🥲
Cevap sahibi+1 yılbunun değişik çözümleri var cuckold erkektir belki izlemesi lazımdır bunu da deneyebilirsiniz son çözüm bu karşılıklı verebileceğiniz karar
Soran+1 yılTam anlayamadım açıkcası neyi izlemeli?
Cevap sahibi+1 yılburdan anlatmayayım googleden siz bir araştırın
Soran+1 yılAnladım sonu müge anlı ve cinayet
Cevap sahibi+1 yılaslında değil bir çok çift yapıyor ülkemizde sadece bu işten maddi manevi çıkar amaçları olan kişilerin düştüğü durum orası bu nedenden diğerleinin de adı kirleniyor bu düna üzerinde yayılan bir fantezi ve etkili
+1 yılhanımefendi doktor yardımı ile çözülür... ama eşiniz ile konuşmakta çok yardımcı olur... bir birinizi tatmin etmek için bir sürü alternatif yöntem bulabileceğinize eminim... yeter ki arada sevgi ve saygı olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız bakış açımızı değiştirmemiz lazım çok teşekür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kesinlikle doktorla sonuç buluyor bu tür sorunlar
00 Yorumla
+1 yılSertleşme sorununu , ona oral yaparak alistirarak asabilirsin.
Psikolojik olabilir.
Ben 40 yaşındayım.
Beraber olduğum birisi olduğunda sabaha kadar beş altı kez ve her bir birleşimi 20/25 veya 30 dkkayi bulduğum yaptığım oluyor.
Yaş etken olsa da , daha çok etken psikolojik durum ve sağlıklı beslenme06 Yorumla
Soran+1 yılYaş sanmıyorum bu arada fiziksel bir rahatsılıgı yok psıkolojık basaeılı olamama korkusu, odaklanamama sorunu var
- +1 yıl
Pardon yanlış anlama ama fiziken görüntü de hani erkeği kiskirtacak şekilde fiziğin var mı veya ne bileyim , oranda kararma goguslerde. sarkma vesaire bunlarda isteksizlik yapabilir erkekte
Soran+1 yılHiç alakası yok çok çekici bakımlı bir bayanım. çogu insan görünüş itibarıyle evli olduma bıle ınanmıyor cogu üniversitelç zanedio
- +1 yıl
Anladım.
Ben bı kaç sene içinde bu sorunu asabilecegini düşünüyorum.
Mesela erken boşalma sorunuda yaşıyorsa , cinsel uzvun baş kısmını her defa senin içine girince çabuk çıkarsın ve peçete ile ucunu kurulasin. Bu saçma gelebilir sana ama sizin açıklaması şu. Sinir hücreleri yani haz veren hassas hücreler , erkek cinsel aletinin uç kısmında daha çoktur ve bunu kontrol edemez ise çabuk boşalır ve bu durum psikolojik kırılganlık yaptığı için sertleşme veya geç sertleşme sorunu yaşar. Yani senin ya da genel deyişle odaklanamama.
Bu durumda alışana kontrol edene kadar her birleşmede her girişte fazla tutmaya içinden çıktığında ucunu bir pez ile kurulasin. Bu durumda hassaslık kayganlık azalir ve sonraki girişlerde saniyeler dakkalar her denedikce yaptıkça süre olarak artar ve psikolojik olarakta kendini kontrole , bir tekniğe dönüşür. Belli bir zaman sonrada bunları yapmasına gerek kalmaz ve gün ya da gece içinde üç dört kez ya da daha fazla uzun süreli birleşmeler doğumlar yaşarsınız. Bunun için seninde desteğin ve bir süre sabrin, ayrıca onu isteklendirecek yardımların önemli
Soran+1 yılTesekür ederim
- +1 yıl
Sormak istediğin bir şey olursa m, esa, jim açık 👍
+1 yıldeğerli arkadaşım, bu konu çok hassasiyet gerektiren zaman alan ve o zaman içerisinde de sabır etmeyi öğreten bir süreçtir biz danışanlarımıza cinsel terapiste aldığımızda da bu sorunlarla karşılıyoruz profesyonel bir danışman adı altın sorun çözülür
06 Yorumla
Soran+1 yılArtık sabrımın kalmadığını fark ediyorum. Elimden geleni yapıyorum. Tamam artık hallettik diyorum. Eşimde yine aynı düşünceler. Basarısızlık korkusu, yıne olcak mı korkusu, cinselliğe odaklanmama vs. Ve ona olan bakış açım değişiyor benimde. Bu tarz sorunlar terapiylede olsa düzelmesi yılları mı alıyor?
- +1 yıl
okadar kötümser olmayın. sabır bu yolda en önemli taşlardan birtanesidir. eminim elinden geleni de yaptığından. kadınlar hassas bir canlıdır. onlar çiçektir sulamak gerekir. güneş ile beslemek gerekir erkeğinde bunlar eksik anladığım kadarıyla...
- +1 yıl
randevu almışmıydın
Soran+1 yıl1,5 yıldır aynı girdabın içinde dönüp duruyoruz düzenli bir birliktelik bile yaşayamıyoruz. Bütün hayaller çöp ne anne olabilcem ne mutlu olabilcem düzelmezse😞
- +1 yıl
soran olmasaydın gizlisin bulamadım seni
Soran+1 yılRandevu aldım Ama devlet hastanesi o da 3-4 ayda terapi sırası geliyor. Özeller ciddi bütçe istiyor dıye biliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni cok iyi anlıyorum ayni sorunu 4 sene yasadım hele rededilmek insanin kötü hissetiriyor doktora gitmezdi eşim kac sene ikna etmeye cabaladım gecen sene bulduk cözumünü şimdi cok iyiyiz işallah sizde düzelirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok kötü durum. Peki nasıl çözdümüz acaba
+1 yılBu konuda tip çok gelişti bir tedavi yöntemi var bulunca atıcam.
04 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
Soran+1 yılTesekür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Mutlaka faydalanın mutluluklar dilerim.
beraber spor yapın , sosyal aktivitelere katılın
uyumunuz cinselliğe de yansır04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu denenebilir ama kaygılarını korkularını nadıl yencek bılemıyorum. Adeta konsantre olamıo
Soran+1 yılTesekür ederim bunu da deniycem
Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Bir dostum yaşamıştı bunu her insanda farklı sebeplerden oluyor diye düşünüyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılAtlatabildimi bu durumu? Yardım mı aldı? bızımkı basarılı olamama durumunu takıntı yspmıs. Sankı bu cinsellik doğal bir düreç değil de atomu parcalamak kadar zor bısey gbı
Soran+1 yılHaklısınız ama nasıl atabilcek düşünceyi bilemiyorum
Soran+1 yılBizimki de atlatıyor tamam buldum kafamı rahat bırakınca oluyor anladım vs dıyor sonra geri başa dönüyor. Vala başa dönmeler yordu beni ve başarısızlığına tahammül edemiyorum o an tüm isteğim gidiyor tutkum gıdıyor o da hıssedıyor zaten. Kendımede söz gecıremıyorum😒
Soran+1 yılKendi çapımda evet. Belkı eşimin beklediği daha sabırlı olamam. Ve süreci yüzüme yansıtmamam o an ama yansıtıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Zor bir durum bence. umarım psikolog iyi gelir. yoksa senin için de zor olacak
05 Yorumla
Soran+1 yılBnmde psıkolojım iyi değil. Artık başarısızlığına tahammül edemiyorum ve o an isteğim gidio. Umarım psıkologtan sıra biran önce gelir ve çözüm olur. Yoksa ev arkadaşı gbı nereye kadar yaşayabiliriz ki anne olmak istiyorum
Soran+1 yılYa tamamen ya birliktelik anında ereksıyon bozulması. Çok özel olcak ama kendide boşalmaya vs gidemiyor yani erken boşalma değil bizimki
Soran+1 yılSanırım istemedende olsa üzerıne gidiyorum. Basarısız olunca hiç bişey olmamıs gıbımı davranmalıyım acaba? bır erkek olarak yol gösterebılırmısınız rıca etsem
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Doktor yardımcı olur size eşinle konuş altta yatan neden nedir
04 Yorumla
Soran+1 yılAltta yatan neden başarılı olamama ve aynı süreci tekrar yaşama korkusu ve birliktelik esnadında sürekli ereksiyon oldummu dıye bakmadı ve akışı bozmadı. İnş çözülür
Soran+1 yılSanırım bnmde yüzüme yansıyor ya da tepkılerıme. o an bole ısteksızlık gelıyor bu yönümü törpülemeliyimve sürekli tekrAr etmesi yordu beni. tam hallettık dıorum basa dönüyor ve ben yıprandım
Uzman desteği sizi halleder
01 Yorumla
Soran+1 yılİnş🙏🏻
+1 yılNe yönden sert yaklaştınız
04 Yorumla
Soran+1 yılTepki olarak sert yaklaştım biraz. İliki yaşamadan önceki günler de sürekli stres yapıomus olcak mı bu sefer diye😒ve olmuo. Bebekte istıoduk ama mümkün değl gibi
- +1 yıl
Evet zor süreç ama senin içinde zor bu duurm kolay gelsin
Soran+1 yılHem de çoook herkese anlatılmıoda burada gizli olunca anlatabılıosun yine
- +1 yıl
Evet haklsınız kolay gelsin birde vinaelik olunca dahaz or
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılyeni farklı fanteziler deneyin
06 Yorumla
Soran+1 yılSonuc verır mı bılmıyorum? cunku ben beklentı içinde olunca eşimde panik, korku, kaygı baslıyor basaramama korkusu
- +1 yıl
daha farklı daha heyecanlı şeyler deneyim. mesela eşinle aynı ortamda, 2. bir erkek gibi... sonuç alacağınıza emin ol
Soran+1 yılSonra müge anlı ve cinayet😂
- +1 yıl
işte bakış açısına göre değişir tabi haklısın. Bunu deneyerek çok mutlu olna ve sorunları aşan bir çok çift biliyorum.
Soran+1 yılDoğrudur Ama imkansız
- +1 yıl
anladım... Herkese göre değil tabi... Ama bi hayal etsene. ne hissedersin o an :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılUmarım bu evlilik bitmez
06 Yorumla
Soran+1 yılBıtmesını ıstemıorum ama böylede sürmez gibi
Cevap sahibi+1 yılBitmesin hiçbir yuva yıkılmasın ne gereği var
Soran+1 yılNe yapmalıyım bılmıorum hıc
Cevap sahibi+1 yılKocanız tedavi olurken har daim yanında olun moral verin ki daha kolay iyileşsin
Soran+1 yılElimden geleni yapıcam inş🙏🏻
Cevap sahibi+1 yıl🙏
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğişik bir şey yaşınız çok değil
010 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef banada cok değişik geliyor. Ve yoruldum bu durumdan balarısızlığa tahammülüm yok. tamsm düzeldi dıyorum tekrar aynı kısır döngü
Cevap sahibi+1 yılBirazda onun düşünmesi çare yoluna bakması lazım daha yeni evlisiniz önünüzde yıllar var
Soran+1 yılEvet ya yıllar var ya da ayrılık😌
Cevap sahibi+1 yılAyrilmazsin da galiba ilerde annem gibi mastürbasyon yapıp devam edersiniz 🙈🙈
Soran+1 yılYok bebek ıstıyorum Anne olmak ıstıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok ilerlemeden o zaman gerekirse hap kullanıp ilişkiyi siklastirman lazım
Soran+1 yılHapı denıycez bu seferde hapa bagımlı olmasından korkuom. hap olmadan asla demesınde.30lu hap olmus (1aylık)650 tl🙁
Cevap sahibi+1 yılOha çok fazla ya en azından çocuk olana dek kalksın da 🙈
Soran+1 yılAynen aynen
Cevap sahibi+1 yılSende dikkat et kendine seksi ol sürekli
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Sekse ve zevke odaklanmıyor demek ki
05 Yorumla
Soran+1 yılBüyük ihtimal kaygıya odaklanıo başarısızlığa odaklanıyor
Soran+1 yılEvet haklısınız
Soran+1 yıl👍🏼👍🏼
+1 yılPiskolejikmen değil sizinki
02 Yorumla
Soran+1 yılPsıkolojık fiziksel kontrollerde bişey çıkmadı😊
- +1 yıl
Çıkar
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Erken boşalma mı
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ya sertleşememe yasa hemen sönme. Erken bosalma değil
Soran+1 yılYok fızıksel sorunu yok muayne oldu. Psıkolojık
+1 yılÇok garipmiş ya
02 Yorumla
Soran+1 yılHem de çook
- +1 yıl
Sağlık olsun
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Diyalogla çözülüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir diyalog acaba yanlışmı dil kullanıyorum😞
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim tam tersi günde iki defa olsa yok demem
02 Yorumla
Soran+1 yılSizede isteksız bırı gelır kesın
Cevap sahibi+1 yılİnan hep öyle olur şans yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşin zor be ablacım
00 Yorumla
+1 yılİçinde mi sönüyor
08 Yorumla
Soran+1 yılYahiç sertleşmiyor ya da dedeiğimiz gbi
- +1 yıl
Elle yapıyor da olabilir
- +1 yıl
Ev içinde fazla yalnız bırakma
- +1 yıl
Psikolojik olmayabilir
Soran+1 yılValla bu kadar soruna elle yapıyosa bişey dıyemiycem evliliği sallantıda
- +1 yıl
Sen tamir ediyorsun o eli ile eziyor
- +1 yıl
Hiç yapamasa psikolojik diyebiliriz ama bazen yaptığına göre
Soran+1 yılEvet olabılır bu da
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhemen iniyomu
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen dediğiniz gibi bazende hiç sertleşme olmuyor
Cevap sahibi+1 yılyaşın kac
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı