evlendigimiz gunden beri mutsuzum gorup gorebileceginiz en gorgusuz aileye gelin gittim anlatacaklarim uzun lutfen sonuna kadar okuyun esimin ailesine dair bir cöp yok evimde hicbir sekilde yardim etmedikleri gibi elestirmeyide asla ihmal etmezler evlendigim gunden beri yatak hayati 0 hep benim zorlamamla birseyler ustelik severek evlendim esim p*rno izlemeyi tercih ediyor artik biktim bende itilmekten bende cektim kendimi sadece ayni evi paylasan iki yabanciyiz. 30. haftada erken dogum yaptim olumden dondum erken dogum yaptigim icin bile ailesi tarafindan suclandim 93 gun kuvezde yattida coxugum ne maddi ne manevi hicbirseylerini gormedim yardimci olmadiklari gibi hep köstek oldular evlerimiz yakin kaynanam hergun kafasina gore cikar gelir evdemisin musaitmisin demez evi soguk oluyomusta isinmaya geliyomus grlir uyur namazini kilar gider pandemi doneminde 5 ay issiz kaldi esim o hergun gelen kadin ne geldi ne aradi nede kapimizi iten oldu babamin destegi ile zorlu şureci atlattik. Ama esim asla ailemin yaptiklatini gormez hep ailesi hep anasi hep babasi kayin pederim kadar igrenc baska bir insan daha tanimadim parkeci kendisi yaptigi evin artan parkelerini çalar adini şıkırdatma koymus eve gelir anlatir bunlarda guler normal birseymis gibi babam yine şıkirdatmis derler kayinpederime gore herkez kotudur kardesleri bile damat her hafta getirir kizini aç elini kolunu sallayarak geldi der arkasindan tupu bitince tupunu doldurtur damada altin gibi kiz verdim der bizide hep asalar en cok sinir oldugum durumda bunlar esimde çanak tutar babasina nereye gitsem haklarinda kotu seyler duyarim ben utanirim onlar utanmaz gorgusuz saygisiz insanlar artik tahammul edemiyorum gorusmek ayni ortamda bulunmak istemiyorum ve daha birsuru sebepten dolayi bosanmak istiyorum bu sebeplerden dolayi kavga etmekten yoruldum artik acaba benmi abartiyorum nolur yardim edin
Not:esimle sorunlarim yuzunden defalarca psikologa evlilik danismanina gittik birseyler duzelsin diye elimden geleni yaptim ama hicbirsey duzelmiyor
Not:esimle sorunlarim yuzunden defalarca psikologa evlilik danismanina gittik birseyler duzelsin diye elimden geleni yaptim ama hicbirsey duzelmiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer