Çok seviyorum onu. Çok iyi uyum yakalıyoruz ama fazla dayanamayıp (10-12dk) boşalıyor. Bende orgazm taklidi yapıyorum. Kırmak istemiyorum. Tam libidonun tavan olduğu anda kalıyorum. Nasıl çözücem bunu ben ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇözemezsin imkansız gibi yani erkekler onu beceremiyor işte içki sigara varsa beslenmede düzenli değilse spora yapmıyorsa ve kendini düşünerek yapıyorsa zor evvela psikolojik bir durum sana odaklı olup seni düşünmesi kendi zevkini düşünmeden yapmalı ama kaç yıllık evlisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yıl7 aylık evliyiz
Cevap sahibi+1 yılÇözülürmü çözülmezmi detaylı soru cevapla anlatıyım istersen gizlisin sen ama
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzelim 10 -12 dakikada bosaliyorsa sana benim süre uzatma taktigi vereyim 10 daki kadar bosaldigini var sayalım 8 dakika gir çık yapıp bosalma noktasına yaklaştığını eşin hisseder bu durumda kökleyip 2 dakika içinde hareketsiz dursun bu sürede bosalma hissi gider kronometre sıfırlanır. 2 dakika dolunca bir 8 dakika daha pompalarsa yine wyni duyguyu duyunca birdaha kökler 2 dakika bekler bunu 2 kere yaparsa aler yarım saat içinde kalırdı sen bu sürede 2 kere bosalirsin başarılar dilerim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
54Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTakliti bırakıp gerçekleri konuşarak
40 Yorumla
+1 yılKadınların en büyük sorunu, seks esnasında zevk alamadıklarını kocalarına söyleyememek. Aslında bu tıbben de sabit olan bir şey; kadın seks esnasında karşısında ki erkek eğer becerikliyse erkekten daha fazla zevk alır ama eğer kocası çabuk boşalan bir tipse o zaman vay haline. Seks bir ihtiyaçtır, o senin kocan, sevdiğini de söylüyorsun bunu ona söylediğinde kırılmaz, aklı başında biriyse zaten sevinir. Karım bana utanmadan söyleyebiliyor diye. Bu geç boşalmak için ilaçlar var, kocana onları tavsiye ediyorum. şu an bu sana normal bir şeymiş gibi gelebilir ama sonrasında mutsuz olur ve kocandan da soğursun. Mutluluklar dilerim.
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSizde de anlayis yok gibi. Erkekle kadinin anatomisi farklidir, erkekler kolay bosalabilir ama kadinlar zor olur bu normal bir sey yani burada onun sizden once bosalmasi anormal bir durum degil aslinda ama sizi nasil cabuk erken bosaltilir onu bilmiyom iste..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu hayat böyle geçmez bacım ya boşancan ya da aldatcan
76 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsizin hatrınız için aldatmasın hocam
Cevap sahibi+1 yıl@Kadir2134 tamamdır hocam :)
Soran+1 yılTek kullanımlık mı kardeşim bu ne aldatması. Seviyorum ben eşimi
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişmeyi uzatın, birleşme için acele etmeyin. 10-15 dakika penetrasyon sonrası boşalma erkek için normal, erken değil.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. herkesin sorunu boşalmak benimde boşalamamak bu cidden hastalık bence de son zamanlarda yaptıgım seks de hep boşalamadan bitiyor hersey
00 Yorumla
+1 yılBunun çözümü on sevişmedir. Om sevişmeyi uzun tutmalisiniz ve erken bosalmayi kaldirmak icinde surekli seks yapmanız gerekir
00 YorumlaHalledebilirsin bence, dürüst ol açık açık konuş, daha fazla zevk almak, daha uzun süre içinde olmasını istediğini!
00 Yorumla
+1 yılKonuşman gerek, kontrolü gerekirse sana biraksin bir süre, sen yonlendir seksi
00 Yorumlakocanın boşalacağını anladığında pozisyon değiştirmeyi teklif et uzar biraz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. acik acik konusun ufak ufak anlat. belki alkolun etkisi ie cesaret bulursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGeciktirici kullanın. Hem hazzı hem boşalmayı artırıyor. (Doktorum)
00 Yorumla Bunları onunla konuşursan anlayışlıysa geciktirici filan alır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılBu herksin sorunu herhalde kadinalarda. bol. bol. arastir
00 Yorumla
+1 yılön sevişmeyi uzun tutun belki sende boşalabilirsin bu sürede
00 Yorumla
+1 yılCowgirl pozisyonunu deneyin misyoner pozisyonda erkek çabuk boşalır
09 Yorumla
Soran+1 yılÜstte ben oluyorum kucağında ama dayanamadığını söylüyor aşırı tahrik oluyor sanırm. O bakirdi bende bakireydim evlendik. İlk bende boşalıyordum ama alıştım sanırım artık uzun sürüyor boşalmam o dayanamıyor hala
- +1 yıl
Ön sevişmeyi uzun tutuyomusunuz ayrıca eşini tam olarak sertleştiriyomusun tam olarak sertleşmeyen erkek erken boşalır
- +1 yıl
Ve birleşmeye başladıktan sonra ten teması fazla olmasın ilişki sırasında çok tahrik edici olma sertliğini kaybetmeyecek biçimde tahrik edici davran
Soran+1 yılSertleşiyor ama çok yoğunlaşıyor sekse. Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
Evet doğru o yüzden çok yoğunlaşmasını engellemek için sen biraz ama biraz geri çek kendini ve dikkat et istemeden kendinden soğutma
Soran+1 yılYa durduramıyorum kendimi 2 haftadır böyle tavanda kalıyor libidom.
- +1 yıl
Ayrıca orgazm numarası yapma orgazm olamadığını belir eşine oral ya da el ile sonlandırsın seni
- +1 yıl
Çok can sıkıcı bir durum buna diyecek bişey yok ama çözümü zor olan bir durum değil sadece biraz geri çek kendini
- +1 yıl
Buna benzer durumu bende yaşadım anlattığım şekilde davranarak düzeldi
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Orgazm taklidi yapma ilkinden sonra sevişmeye devam edin penis ereksiyon olunca da 2. ye geçin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEpimedyumlu macun kullanacak. ilk postayı oral ile attır ikinci posta 45 dk sürer.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnunla konuş bence kötü bir durum başladı mı ön sevisme son sevişme en az 1 saat olmalı...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılabla zamanla alışır eşin bakire miydi senle evlenirken?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken bosalma sorunu olabilir. On sevismeyi kisa mi tutuyor peki esin hemen iliskiye geçiyorsunuz sonrasında da hemen bosaliyor ve seninle sonrasında ilgilenmiyor mu esin
00 Yorumlavibrtr dahil edin ilişkinize önce sen bosal snra mevzuya dahıl olun
00 YorumlaCok uzucu bir durum esini doktora gotur ve saglikli beslensin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen doyurayım
00 Yorumla
+1 yılGeciktirici kullansın biraz
00 Yorumla
+1 yılyardımcı olabilirim
00 Yorumla
+1 yılrol yapma gerçekleri söyle ve tedavi olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tut
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonusarak caresini bulabilirsiniz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yokken doyumsuz bir manitam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılTekrar yapın parayla mı sanki
00 Yorumla
+1 yılBunu aynen ona sor öncesinde biraz alt yapı yap
00 YorumlaOralla veya baska sekilde seni bosaltmasini soyle
00 Yorumla
+1 yılGeçiktiricili kayganlaştırıcı alacaksın ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılOral yapmıyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılYapıyor ama tahrik eşiğim yüksek sanırım ben kendimi sorunlu hissetmeye başladım bi de.
- +1 yıl
boşaldıktan sonra içinden çıkınca oral yapması gerekli.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl10-12 dk iyi değil mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltaklidi bırak, eşne de geciktirici sprey al
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka birini bul ve ver yapistir vur de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 3 saat boşalmadigimi bilirim
00 YorumlaTrol soru
02 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalıyor bu olabilen bi şey ne alaka trol soru?
- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılNeden doyuramıyor mesela örnek olarak
01 Yorumla- +1 yıl
Kolayı var
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Pat diye
00 Yorumla
+1 yılYedek biri yokmu kimse guvendigin biri
00 YorumlaTam doktoruna geldin yüzdeyuz garanti veriyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYeni evli misiniz
00 Yorumla Spora başlasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor
00 Yorumla
+1 yılSana tüyolar verebilirim
00 YorumlaKonuş onunla
00 Yorumla
+1 yılÖnsevişmeyi uzun tutsanız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor
00 Yorumla Merana bunu anlat bana cozelım
00 YorumlaWpdam yaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇözüldü mü sorun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkey rötar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi pozisyon da yapıyorsunuz bunu?
00 Yorumla
+1 yılAnti depresan icir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası