herkesin tavsiyesi bu yönde. konuş. ama ne zaman? böyle çay içerken değil. sevişme başladığında direk külotunu çıkartmasına müsade etme. dur biraz, ben öyle sevmiyorum, biraz masumca sevişelim, dayanılmayacak noktaya gelelim filan de. bizde de durum aynısı, sevişmeyelim hemen gir modunda. ben konuşuyorum yıllardır ama bizde çözüm yok
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGenel anlamda narin olmayan kadınla sevişmek zevk vermez.
Bizim standart taraklı ayaklı ve koca kafalı Türk kadını, kollarımın içinde kaybolan, çıtkırıldım ve kıvrak hatlı bir kadının vereceği hissiyatı veremez ne yazık ki..
Genlerimiz çöp, o yüzden.30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Giyin kuşan ve herifinin yanına git, oturma odasında yap bunu..
Adamın karşısında seksi danslar yap.. transparan seksi giyin.. ruj oje hafif makyajlı ol.. seksi sen başlat hemen soyunmasın, soyunmayın iyice aska gelin... dumen sende..113 Yorumla- +1 yıl
Soran hemen sil yorumumu lütfen 🤦
Soran+1 yıl@Hayatgercek silemiyorum malesef 😒 soruyu silym istersen zor durumda kalcaksan?
- +1 yıl
Oda olur senin silmen lazım. Yorumum yanındaki... 3 noktaya tıkla ve bu beyin yorumumu sil. Görmek istemiyorum demen yeterli
- +1 yıl
@Hayatgercek
Hahahaha:))
Noluyor bismillah, 😉
Silinecek ne varmış.. yorumunda kotu bisey yok ki..:)
Anlamadım bu telâşı - +1 yıl
Telaş değil de, pek bu taraklarda işim olmaz. Nasıl oldu da yazdım anlamadım 🤦🙄
- +1 yıl
Sen sil bari ayna, soran yapamadı nedense 🤭
- +1 yıl
@Hayatgercek
Yaaaaa boşver takılacak bir durum yok.. sen ilişki sever bir yorum yapmamissin , yardımsever bir yorum yapmışsın..
Ben silemiyorum, sadece gizlen seçeneği çıkıyor..
Şansa bak bir de EIG seçilmişim 😄😄😃🙂🙂😂😆😅🤣🤣😉 - +1 yıl
Kendi yorumlarında tabi öyle şikayet butonu çıkar. Benim yorumlarda ki üç noktaya tıklayacaksin. Bu kadar zamandır buradasın hala bunu bilmiyorum deme çok gülerim 😂
- +1 yıl
Ayrıca her nedense kasıtlı yaptığını düşünüyorum bildiğinden değil de hatta ikinizin de 🙄🤭
- +1 yıl
@Hayatgercek
Valla bilinçli yapmıyorum, evet şikâyet butonu çıkıyor ama bu senin istediğin bir sonic değil.. b3n silemiyorum. soru sahibi silebilir..
- +1 yıl
Neyse artık, boşver... Hoşçakal 👋
- +1 yıl
@Hayatgercek
Hadi görüşürüz.. Kendine iyi bak
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu azdır ama hedefe ulaştırma, surünsün peşinde
63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@joeyzassa kadın zaten hazır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tatlı tatlı söyle direk olmadan
20 Yorumla
+1 yılsevişme başyınca ipleri eline al güzelim kocanın elinde oyuncak gibi oyna
52 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Zaten böyle bir ilişkidwen zevk almak mümkün değil. Ön sevişmeyi uzun tutmak erkeğin boşalma süresini de uzatır aslında ve senni yeterince ıslanman için ön sevişme gereklidir. Bunu konuyu eşinle aqçık açık konuşman gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen ayda bir bulunuyorum,2 günde bir istek tavan yapıyor ama karşılık bulamıyorum. Mecburen mast. yapıyorum. Bu yaşımda hiç gerileme yok.
Öpüşmeden seni ne zannediyor direk girmek sende insansın, en az yarım saat ön sevişme sonra 15 dk kadar içine girip çıkyorum en sonunda hadi artık dediğinde aynı anda boşalıyorum. Sonrasında her yerlerim geriliyor, Ama süper oluyor.
Kalbi kırılmazz yapacak ise doğru dürüst yapsın.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Kalbi kırılır diye birşey yok kendisi zaten bencil sadece kendini düşünüyor senin sinirlenmem lazım normalde
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYani günümüz erkekleri zaten hep kendi zevkini düşünüyor, karşindakini rahatlatmak akillarindan geçmez, senin onu yönlendirmen lazimki bazi ince şeyleri anlasin, sonuçta kadinsin ve bazi şeylerde tecrüben vardir
10 Yorumla
+1 yılmilyonlarca yabancıya konuyu nasıl açıyorsan biricik eşine de öyle açacan. Düzgünce konuşup derdini anlatacan. Bak nasıl sana hak veriyor. Biraz iletişim kur ökkkk
üz.20 Yorumla
+1 yılTepki vericeksin arkadaş karı koca arasında gizlilik olurmu derdini söyliyceksin eşinde kendine çeki düzen vericek ne var bunda.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişme en az bir saat olmalı artı hergün girilmeli başlarda zaten. Erken boşalma var mı?
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Söylemen lazım uzun önsevişme olmalı diye orgazm olamazsın yoksa.
Açıkça söyle. Konuşun bunları. Birbirinizin isteklerini dinleyin. Ayrıca bazı şeyleri ondan bekleme elin armut mu topluyor. Hareket et azcık
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde yeni evliyiz aynisi bende yasadim halada ara ara yasiyoruz konus ya da iliski sirasinda onu etkilicek seler soyle devam et oral yapsin sana bunu dikkate al mutlaka sende esine oral yap ozaman uzar iliski suresi
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşin tam bir odunmuş, ön sevişme olmadan seks mi olur? İşini görüp gidiyor adam. Ne güzel valla. Seni hiç düşünmüyor.
20 Yorumla
+1 yılAynı şeyleri yaşayan biri olarak. Konuşman gerekli. Sakince ve kibarca. Anlamazsa sert konuş.
73 Yorumla- +1 yıl
Zor ya budurum bencillik var demekki
- +1 yıl
@scronaldo7 bencillikten ziyade daha önce biriyle birlikte olmamış olmanın cahilliği. Ki bu iyi bisi benim için.
+1 yılEşim bencillik yapıp kendi işini görüyor sadece seni pek düşünmüyor
50 Yorumla
+1 yılEşin o kalbi kırılsa da bunu düzeltmek için konuşabileceğin tek muhatabın. Uygun zaman ve dille anlat
20 Yorumla
+1 yılSert bir dille uyar 😂dilin sertliği uyarının şiddetiyle doğru orantılı olsun
20 Yorumla
+1 yılErkekten bekleme yapış dudağına 😉 cidden ilk adımı aydan beklersiniz sizler
20 YorumlaYeni evlisiniz sizin Hergün hatta günde iki veya üç kez yapmanız lazım uzun uzun önsevişmeyi bırakmamalısınız bunu açık açık söyke eşine
anlamıyorum bu adamların nasıl dayanıyorlar30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuş onu anlamaya çalış bencillik mi yapıyor diye sorgula düzelmezse de boşanmaktan çekinme böyle gitmez yani bence
30 Yorumla
+1 yılİnsan bir masaj yapar önce sonra tüm vücudu öper yalar oral yapar dakikalarca yumuşatır suyunu akıtır şırıl şırıl. Yuh yaa çokmu aradın bunu
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılonu kendi düşünücek önce seni kıvama getrcek öpsun koklasn yalasn masaj yapsn sen pamuk gbi olursun sen kendn istersn zaten art gr içime diye
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhaksızmıyım ama doru olan bu değilmi
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılişte kimi bulamaz kimi bilemez
Cevap sahibi+1 yılben olacamkiiiii
Bunları bile konuşamadığınız kişiler ile niye evlenirsiniz anlamıyorum ki
40 YorumlaKonuşmalısın sevişmeden seks mi olur. Erken boşalması da vardır kuru kuru giriyorsa canını da yakar
40 YorumlaBu tarz rahatsızlıkları paylaşmazsan daha büyük sorunlara yol açar. Iletişimsizlik en kötüsü
40 YorumlaBelki seni ilişkiye zorluyor gibi görünmekten çekindiği için yaklaşmıyordur bunu onunla konuşmalısın
30 Yorumla
+1 yılOral dene önce öyle bir bosalt ikinciye daha istekli olcak.ön sevismeyi kadın uzatir isterse
21 Yorumla- +1 yıl
Fazlada yipratma:)
+1 yılSen opüşmeyı göster bol bol cınsel içerıklı videolar ızleyın
20 Yorumla
+1 yılAnlat kendini isteklerini açık açık.. Böyle ilişki yürümez
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılistediklerini söylemez isen bu sende ileride sıkıntı yaşatır. ilişkiden soğumaya tutta boşanmaya akadar gider.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konuşman gerek aşırı bencil bir eşin var kaç yıllık evlisiniz
33 Yorumla- +1 yıl
İlerleyen zamanda senin için daha zor olacak
- +1 yıl
İstersen detaylı konuşabiliriz
- +1 yıl
?
Once 20 dakka kadar sevisin iyice cildir Kendine oral yaptirt direk girmesin 15 dakka kadar oral yaptirt ondan sonra girsin
20 Yorumla
+1 yılBirde yeni evlisiniz yuh yani düzgün bir uslupla anlat. daha ilk günden böyle olursa ilerde ne olur çok merak ediyorum
30 Yorumla
+1 yılne diyeyim ki boyle giderse boşan seks de evlilikde cok onemli
20 YorumlaEşin Seksi sadece gir çık sanıyo
80 YorumlaEsin hic birsey bilmiyor kusura bakma cok şansızlık
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni beğenmemiş olabilir temizliğine falan dikkat et
20 YorumlaBen olacağımki dudaktan ve boynundan ve kulaklarından ve ğögüslerden vs iyibir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıleşinle bunu güzel bir şekilde konuşarak çözebilirsin
20 Yorumla
+1 yılOna sekste nelerden hoşlandığını sor. Onun da sana sormasını sağla ve anlat
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ön sevişmeyi sen yapabilirsin sakso çekerek teşvik edebilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlıskı bittikten sonra ikinciye zorlamalısın al eline oyna ablacım
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsığır mı bu, hayvanlar bile başta cilveleşiyor
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah bilir esiniz sizden yaşça büyüktür
41 Yorumla
Soran+1 yıl5 yaş
+1 yılBacım demek ki iyi öpüşemiyorsun
30 Yorumla
+1 yılAcelesi neymiş ki oldu bittiye getiriyor 🙄
31 Yorumla- +1 yıl
Afedersin ama baştan savma gibi olmaz 👎 tadına varılmaz 🙄
- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmalısın başka türlü çözüm üretemezsiniz
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılSüre az. Kaliteliyse yetebilir ama az yani.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Böylede sen kırılıyorsun ama
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha yenisiniz ondan tecrübe yok
31 Yorumla
Soran+1 yılİkinci evliliğimiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek sokmak nedir ya. s. s. s.
40 YorumlaAnlat başta almazsan önlemini ilerde sorun olur
30 YorumlaKirilacak bisey yok bu konuda.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh! Çüş! Sende belanı arıyon. Mcık bulmuş kılsızını istiyon. Sen çatlak mısın? Azgın mısın?
10 Yorumlaahahahahah sağın solun ağzın falan kokuyordur 😂😂😂😂şimdi derki yooooo banyodan çıkmam 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılkonuşmalısın bu durumu..
20 Yorumla
+1 yılBizdede tam tersi napcez
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle düşüneceğini bilseydi evlenmezdi seninle.
20 YorumlaSen uzat caktirmadan verme hemen
20 Yorumlaİlk adımı sen at hiç bir erkek orala hayır demez
30 YorumlaKonus ya olurmu ole sey
20 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne