müthiştin agzına saglıkmı denir bilmiyorum dedi
ilk tecrübemdi benim sizce gerçegimi söyledi yoksa tekrar yaparım diye gazamı getirdi? Siz bu şekilde yalanlar söylermisimiz cinsellikte
müthiştin agzına saglıkmı denir bilmiyorum dedi
ilk tecrübemdi benim sizce gerçegimi söyledi yoksa tekrar yaparım diye gazamı getirdi? Siz bu şekilde yalanlar söylermisimiz cinsellikte
Penis çok hassas olduğundan özellikle baş kısmına dokunulduğunda bile çok haz verir. Oral yaparken kadın dişlerini değdirmeyip dilini de işin içine katarak erkeğine verdiği hazzı arttırabilir. Eğer miden hassas değilse dip yaparak erkeğinin aklını başından alabilirsin. Bu benim en büyük hayalim, henüz yaşayamadan da. Hoşuna gitmeyecek erkek yoktur bence.
Yani kadının oralda tecrübesi olmasına gerek yok, erkek her türlü haz alır.
Kac yasındasın gırtlak yapan olmadımı?
30 yaşındayım ve 19 cm penisi gırtlağına kadar alabilen bir kadın çıkmadı karşıma.
bunu tayin edebilmem için ayrıntılarını ve nasıl yaptığını bilmem gerek bir çok erkek oral seks yapan kadın bulmakta zorlandığı için çok kötü de olsa ona oo inanılmaz gelmiş olabilir
Ben tecrübeli degil ama ögrenmek için izlerdim sürekli.
Ucuyla cok oynadım yandan dudaklarıma sürttüm ileri geri yaparken elimide kullandım döndürerek gel git yaptım. Gırtlagımada girdi dilimin ucunada vuruyordum arada sence?
öğrenmek için izlediğin videolar sana oldukça faydalı olmuş belli ki gördüğün şeyleri çabucak kavrayabiliyorsun
Bir kadın oral yaparak iz bırakırmı 😂?
kesinlikle bırakır , hatta ben oral yapma kabiliyetlerine göre kafamda bir sıralama bile olurturuyorum istemesem de
Cevap
22Cevap
Müthiştin ağzına sağlık mı 🤦🏻♂️ ne libido killer bi cümle bu adam nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyor daha
Neden?
Bana göre çok aşağılayıcı ve gereksiz bir söz sanki bir hizmette bulunmuşsunda buna karşı dönüt olarak söylenmiş gibi hissiyat veriyor
Sonucta keyif alınmış bir şey ve agızla yapılıyor. Neresi anormalki kadınlarda zevk aldıgında partnerinin penisine iltifat edebilir
Bu benim düşüncem ayrıca teşekkür de edilmez mesela anlamıyorsun boş ver
"müthiştin agzına saglıkm" ajsdhashdkas :D Ne bu yemek mi :D Bir daha yaparsın belki diye demiştir
Agzina saglik mi 😄
Ya senle cocuk nereli 😄 nerde oldu bu olay cok merak ediorum
Haz aldığı için gerçek demiş olabilir sende başarılı olmuşun sana yaptimı
Ben yaptırmaktan çok yapmayı seviyorum o yüzden bişey diyemem 😊
Yok yalan söylemem ben yaparken tahrik edici şeyler söylerim
İlk iyi yapamadığın kesin , ama acemilik zevk veriri tahrik eder
Eline diline dudağına sağlık denir 😅
yapmayın yaptırmayın hıc mı mıdenız yok?
Sen erkek halinle kendi şeyinden tiksiniyorsan biz napalım
mutlu etmişsin o seni etti mi
partnerin ne kadar şanslı ;)
onun yerinde olmak vardı ;)
Yalan vala zaten ilkmiş de yalan söylemöez ya
Ekstra bişeyi yok önemli olan hissederek yaşamak
sonra o apğzı öpuyor mu :D
Öpmüyor ne manyak adamlarsınız ya senin şeyin diyorum gerçekten cok acayip varlıksınız
ne kızıypn mk :D ya oralcı
Onun da ilk deneyimiydi galiba. :D
İlki iyi olmaz genelde, teşvik için söylemiştir
Bir bana yap deniyelim bakalım gerçek mi demiş
Böyle kadınlar hep +1 resmen
Tebrik ederim
Tekrar yapman için söylemiş olabilir
sölerim
Hepsini mi aldin
Evet
Hmm nasıldı
Gırtlak yapınca insan zorlanıyor ve işin kötü yanı gegirdim resmen gırtlak yapıncca 😂
Hmm hoşuna gitti mi
Zormuyfu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?