Eşime ilk defa oral yaptım?

Yeni evliyim herseyi ilk eşimle yaşadım buzamna kadar o bana oral yaptı ama benden istemedi hiç bende yapmamistim. dun sabah bir sebepten kavga ettik ve haklıydı (ailevi bisey) çok kırgın gitti ise bütün onu napsam da mutlu etsem diye düşündüm ve burdada gördüğüm kadarıyla erkekler oral çok istiyor bende nette araştırdım video falan ızledim. . akşam geldiğinde kapıyı açtım hoşgeldin dedim sarıldım Özür diledim tamam önemli değil dedi ama kırgın di belli yemek yermiyik dedim yok duş alıp yatcam dedi 8 flndi saat bu saatte yatmaz hiç anladım ki çok kırılmış. . o duşa gidince zaten dua almıştım o gelmeden önce üstüme onun en sevdiğim camasirlari giydim.. duştan çıktı beline havlu bağlamış yanına gittim Özür dilerim dedim ve dudağına yapistim dur napiyorsun falan dedi ama istemem yan cebime koy dercesine iyice tahrik oldum ve öpmeye devam ettim ve aşağı doğru inmeye başladım baya şaşkın ve tahrik olmuş gibi bakıyordu gözlerime zaten kazık gibi olmuştu bende videolarda gördüğüm gibi yaşamaya başladım daha bir kaç sn sürmeden benimki izlemeye başladı ve saçlarımı tutup bastırdı baya hoşuna gitmişti sonra beni saçlarından çekip kaldırdı ayağa ve kucağına alarak yatağa götürdü buzamna kadar yapamadıgimiz kadar güzel bir gece yaşadık onu hiç böyle görmemiştim. .. Şimdi sorum yani beni böyle o.. falan gibi düşünürmu nerden öğrendi daha önce yaptımi acaba nerden biliyor falan diye çünkü harikaydın dedi o sırada.. bilmiyorum böyle düşüncesini istemiyorum bu aksam nasıl davranmaliyim acaba
Eşime ilk defa oral yaptım?