birileriyle birlikte oldum ama hiçbirine oral yapmadim hijyen sebebi ile dedi. ilk defa sana yapıyorum dedi. yalan bence, çünkü çok iyi yapıyordu. sizce?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Vala ben yalarken asla inemez. Bir erkeğinki iniyosa tahrik olmuyordur. Tiksinme değil. Nadiren erkekler sevmiyor yalamayı
ne yapmalıyım bu durum beni mutsuz ediyor. oral yaparken bile azicik durayim hemen yumusuyor
ama bi sn, sen yalarken de mi yumuşuyor
ben ona yaparken de dikkati az dağılsın telefon çalsın hemen yumusuyo.
o zaman sorun senlik değil. sertleşmek için çaba sarf etmesi gerekiyor. sertleşme bozukluğu olabilir.
sen oral yaparken penisine uyaran olmadıkça nasil sert kalabilir ki
oral yaparken kadının belinin kıvanması ve benim ona zevk veriyor olmam, beynimi uyarıyor. sertliğim o yüzden. zevk vermekten zevk alıyorum çünkü. hiç içime girme sadece yala desin birisi, yaparım bunu
peki vajina sekli ne duzeyde önemli?
şekli ya da rengi değil. önemli olan ıslaklığı bizim için. az ıslanan vajina çekici olmuyor. ama ıslandıktan sonra dudakların yapısı önemli değil. şekliyle ilgili mi çekincen var
evet iç dudaklar
iç dudaklar ayakta dururken dış dudaklardan dışarı sarkıyor dimi
evet ic dudakların sadece bir tanesi öyle
bu bir erkeği tiksindirmez. tiksindiriyosa prnodaki vajinalara kanmış demektir. çoğu kızın vajinası senin gibi. ve ben de bu şekildeki dudakları çok yaladım. çeke çeke emmesi bile ayrı güzel. bundan tahrik olur oral yapmayı seven bir erkek. vajinanın tadını keyfini çıkarır. ama seninki sanırım ilişki odaklı
vajina estetigi yaptırmayı düşünüyorum bu konuda ne düşünüyorsun
asla diyorum. sakın yaptırma. barışık ol. kötü değil vajinan.
neden asla?
onun da komplikasyonları yan etkileri var. değmez. iç dudaklar külota yapışıp rahatsız edici boyuttysa, yürürken bile sıkışıyorsa (böyle olan kzılar var) onlar yaptırmalı. ama sen bıçak altına yatma gerek yok. kendinle barışık ol, özgüvenli ol. çünkü istekli ve ıslak bi kızsın
iserken sağa sola akıtıyor o tek dudak:(
parmaklarınla dudakları ayırıp işeyebilirsin denedin mi?
onla mi ugrascam. bana ilk defa bir kadina oral yaptığını söyledi. yalanını ortaya nasil çıkarabilirim. kendisi çok titiz biri . hijyen sebebiyle kimseye yapmadığını ama yattığını soyledi. 5 senelik iliskisi vardi onunla bile yaptığı o kadar net ki
Çok titiz ise ilk defa olması yüksek ihtimal. Suyu sevmez titiz birisi. Mesela karısının suyu eline bulaşınca karısının ğstüne silen kocalar var
ilk defa yaptığı icin tiksinmis olabilir mi. bence yalan çünkü cok iyi yapiyodu.
Çok iyi yapn biri iştahla yapıyor demektir. İştah seziyor muydun
evet ih mih diyodu ama penisi yumusacik inikti
Çok ilginç yaa. Tahrik olmuyor. Olmuyosa taklit yapıyor. Oral ile tahrik olmanın ne olduğunu biliyorum. Taş gibi oluyor. Sana iyi gelmek için taklit yapıyor
inliyodum hem de baya ama 20 dk falan yaptı uzun sürdü. ondan mi söndü acaba. bilmiyorum. doğrusunu nasil ogrenicem asli astari nedir diye. bu arada günlük kokulu ped takiyodum. o rahatsızlık vermiş olabilir mi ona tadı var mı o pedin
Yaa ben de 15-20 dk yalarım. O inlemeleriniz bizi sert tutar zaten. Kokulu ped kullanan sevgilim olmuştu. Dış dudaklarınızın kokusu değişiyor ama suyunuzun tadı aynı. Ona etki etmiyor
pedin tadi iyi mi
Onun kokusu iyi. Tadı yok. Tadı aslında vajinanın tadı. Yumuşama sen kaynaklı değil
ne kaynaklı olabilirr biraz soğuk davranıyorum niye soğuk davranıyorsun diyo
Sevmiyor orali. Sen çok seviyosun diye iştahlı görünüyor
yaptirmim o zaman bida. sevecek hali yok sonrwdan
Aklında bu kadar soru olacağına yaptırma bence de. Güzel bi zevkten mahrum kalmış olacaksın da. Neyse…
dün gece yine yaptık.69 da denedik. 69 yaparken arada bi yumusadi Arada bir sertlesti. dedi ki sebebi odak noktamin degismesi.. mesela sana oral yapmaya odaklanmissam o an 69da yumusuyorum hafif. ama bana yaptığın orale odaklanmışsam o zaman seni yalamayi unutuyorum ve sertlesiyorum diyo. sonrasinda 69 u birakip sirf bana oral yaptı. penisi yumusacikken yaptı. bundan tahrik olmuyorsun dedm. kabul etmiyor. diyo ki sen penisime oral yaparken tahrik mi oluyosun diyo
sen penisine oral yaprken tahrik oluyo musun peki
hayır olmuyorum bitse de kurtulsam diyorum zorbi sey ağzım cenem yoruluyo. o kadar sey yazdm. yorumun ne
vala oral seven bir erkek olarak diyorum ki oral yaparken erkek tahrik olur. olmuyosa sadece senin işin görülsün diye yapıyodur. işi görülsün diye yapmak çok kötü bişey
ben de işi gorulsun diye yapiyo oluyorum. dedim ki sen tahrik olmuyosun. olsaydin erekte kalirdin. bunun doktoru var ürolog. sorayim ona istersen dedi. soru şu olacak "sevgilim ona oral yaptığımda erekte kalmadığım için oralden tahrik olmadığımı dusunuyor bu doğru olabilir mi? " bunu sorick
evet bunu sorsun, içindeyken sertliği nasıl peki?
gir cik yapmıyoruz. ama yapsaydik dedi ki o anda ikimiz de o olaya ayni olaya odaklanmis olacagimiz icin yumusamam odagimi kaybetmem dedi
sürütnürken peki?
kaliyo ama bosalamiyo surtunme ile
ya penisinin üstünde ıslak ve sıcak yumuşacık bir organ. gözleri kayan bir kız. nasıl boşalamaz
penisi tam sarmasi lazım diyo bosalabilmesi icin
ohoooo kandırmasın artık yaaaa. ben de erkeğim yani. bu nedir
sorun nedir sence. benim 2 sevgilim daha oldu. onlardan bir tanesi tas gibi duruyodu. digeri ise ssdcee oral yaparken uzun sure geçmişse 40 dk gibi. hafif yumusuyodu. ama bununki bildiğin sonuyo cucuk kadar kaliyo
sorun ereksiyon kaybı, sertleşme sorunu. tıbbi destek şart. kabul etmek istemiyor.
bu sorun neden oluşur. ayrica benim de sorunlarim var bence. gelebilmem icin karnimin alt noktasini parmağımla bastırmam gerekiyor. nefesimi tutmam gerekiyor biraz zor geliyorum. surtunmede de gelemiyorum bakireyim
bu sorun genç ise penise giden damarlarla ilgili. yaşlı ise yaştan kaynaklıdır. yaşlı dediğim 50+dan bahsediyorum. mastta nasılsın gelebilmek açısından
mastta cok iyi ama onda da kendimi kasiyom nefesimi tutuyom 5-6 kez art arda gelebiliyorum 5 er dk arayla
nefes tutunca orgazm kolaylaşıyor. 5 dk arayla 5-6 kez gelmen harika. sürtünürken klitorisin mi tam uyarılmıyor acaba
surtunurken vibrasyoneyetersiz geliyor.
hijyen sebebiyle daha once kimseye oral yapmamışti ya hani. cunku bi kadından koku gelmiş soğumuş. bana ilk yapışında tedirgindi ve inikti penisi. ama sonraki günler yapa yapa temiz olduğumu gördü ve o bana yaparken ben de elimle onunkini sivazliyoken inmedi semsertti. sivazlamiyo olsaydim inebillrdi belki bilmiyorum. ama şimdi çok istahli yaliyo
her erkek bir değil demek ki. çok uzun yaladığımda oldu. sen de başka erkekleri görmüşsün. taş gibiyiz. bu da böyle demek ki, seni yalarken sıvzlayabileceğin pozsiyonda olursanız okşa mutlaka
engeli kaldırmak istediğinde yazabilirsin, problem yok. ben buralardayım
Son durum nedir
Yalandir valla bazen oyle oluyorki resmen aş eriyorum vajina yalayim emeyim diye hee bu arada hijyen falan gormuyor insanin hozu o an vajinayi yalarken magatida emiyor dilliyor yani agdaliyken
ne zamandır birliktssiniz? sende ona deseydin bende ilk defa yapıyorum diye
hijyen sebebiyle daha once kimseye oral yapmamış. cunku bi kadından koku gelmiş soğumuş. bana ilk yapışında tedirgindi ve inikti penisi. ama sonraki günler yapa yapa temiz olduğumu gördü ve o bana yaparken ben de elimle onunkini sivazliyoken inmedi. sivazlamiyo olsaydim inebillrdi blki. ama şimdi çok istahli yaliyo
sen ilk defa yaptığına emin misin 😅
değilim
he pardon ben seninde ilkin sandım sorry :)
Yalan. Yalani da iyi soyluyor yalamayi da iyi yapiyor demek ki 🤣
hijyen sebebiyle yapmadım dedi. koku takintisi varmış
Bilemedim 🤔
tabiki yalan , buna inanıyormusun , kadınlar kendilerini özel hissetmek isterler böyle yerlerde özel hissetsin diye biz erkekelr böyle şeyler söyleriz
🤔🤔🤔🤔 oyle zevkli ve leziz bir durumda bile yani. Sasirtici
sogumamıştır onun odagı o an seni yalamak olunca
İyi günler sizinle konuşmak istediğim önemli bir konu var rica etsem bana ulaşır misiniz
Buyrunuz buraya yazin lutfen :)
Tamam. Softpowerr adlı üye ile ilgili
burada misiniz?
Ee
Cok yogunum kusura bakma aktif okuyamayacagim mesajlarıni sinavlarim var opuldun cicegim byby
Takip ettiğim biri. Size engeli kaldırmak istediğinde yazabilirsin ben buralardayim yazmış. Neden engel attınız. Kusura bakmayın biraz ozelinize girmiş oluyorum ama öğrenmem gerek, çünkü samimi bir ilişkimiz var ve benimle birlikte başka kisilerlede gorustugunu düşünmeye başladım
Rica ediyorum cevaplarsanız sevinirim
Cok komik ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Komik olan nedir?
Coklu kisilik bozuklugu yasiyor olman dhdhdhd
Bu tavrıniz çok yanlış değil mi. Sizden yardım istiyorum verdiğiniz tepki üzdü
Bari aranızda bir şey geçti mi sanaldan cevaplasan olmaz mı
Ablacım sana oral yapıyor. Penisine temas eden bir şey yok tabi iner. Demir çubuk mu bu sürekli dimdik dursun. Sallıyor burdaki a.. msalaklar.
sende ilk defa yaptırdım de :P
aynen :D
çok tehlikelisin :D
o da öyle
Bende :D
ister inan ister inanma 😂
sence
ne bence
Offf canım çekiyor ya epeydir yalamadım
O zaman sende önceden basklarins yaptırdın
Evet yalan ama takilma
Konuşarak ögrenebılırıdn
Yalan söylüyor
Yalandır kesınlıkle onanmayın
Gelmeden 31 çekmiştir
cekmemis
Yalan söylüyordur kaç posta koydu
gir çık yapmiyoruz
Nasıl yapıyorsun
oral vs
Kaç posta boşaldın? O kaç yaptı
birer
Yetti mi sana
Pasif olabilir bu it
pasif ne oluyor
Erkekçi
Sen yalayınca kalktı mı
evet ama durdugumda iniyo hemen
Çıkıyım gizliden özele geçelim
hyr
Hadi ben mutlu edicem seni
Görünce kalkmadiysa biraz ilgilen
nasil ilgilenim
Ellerinin arasına sonra dudaklarının arasina
Aman tamka o kadar
vajina öyle çekici bisey değil ki
Bence de öyle... İlk yapan öyle iyi yapamaz
Muhtemelen sıkıldı
yok bir erkek ya sevmez, ya da sever. severken sıkılma olmaz oralda
kimseye yapmadım dedi ama inanmiyorum yapmıştır.
Kıllı mıydı
hayır
Detaylı konuşabiliriz istersen
Yalattın mi
kalkması lazım
Beğendim mi
Rahatlamistir
Ya sonra?
:D pasiftir
Ee ne yapsk
🤣... He he
Öncesinde seviştiniz mi