Evliyim ve sene de toplam 10 kez ilişkimiz ya olur ya olmaz son 2 yıldır, bi oğlum var küçük. Bakımlı ve güzel biriyim öyle söylerler genelde fakat eşimle aramızda bi soğukluk oluştu. Yaptığım her şeyde bi eleştiri , söylenme bazen dinlemediğim anlamadığım konularda sinirlenme insanlık hali unuttuğum konularda devamlı konuşma eleştiri.. Ev içinde çok nadir gelip sarılır öper o da binde bir. Ben sarılırım falan 10 dk durur hemen uzaklaşır. Elli defa açmışımdır konusunu böylesin diye seviyorum ben seni ne alakası var kafanda kurma diyip duruyor. Aldatttığına dair hiç bir kanıtım yok. Ama aklı devamlı maddiyatta bakıyor. Kafam çok karışık psikolojim bozuldu. Buradakiler hemen aldatıyor senden soğumuş diyecekler. Peki neden evli kalıyoruz o zaman? Ayrılalım desem yalvar yakar olur. Kafayı sıyıracak durumdayım. Bi insan bi insana neden bunu yapar? Lütfen içten cevaplar verin dalga kaldıracak gücüm de kalmadı. Sürekli boşa kavga çıkarıyor gibi oluyorum sorun bende oluyor? Ben de mi sıkıntı var psikologa mı gitmeliyim? Şaşırdım kaldım
+1 yılÇocuk varmış biraz kurtarmak için çabalayın. Kavgalar insanı birbirinden daha çabuk soğutuyor, kavgacı olmamaya çalış, senden ne istediğini sor, o şekilde davranmaya çalış biraz. Yani huyuna suyuna git. Hiç beklemediği bir anda kucağına otur, sen onu sev, ondan bir şey beklemeden, eleştirmeden kızmadan. Belki sevmeyi bilmiyordur, alışık değildir. Öte yandan bir erkeğin yılda 10 kez ilişki istemesi hiç normal değil, kadınlar genelde yapmaz erkeklerden bekler, soyunup yatağa gir sen onu istediğini göster fazlasıyla, bunlarda çare olmuyorsa ya fizyolojik bir sorunu vardır, ya da başka biri de olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen aranızdaki soğukluğu aldatıldığına yoruyorsun ama hep böyle isteksizdi diyosun endişe etmeye gerek yok bence. Bazı eşler maddiyatı, bazısı annesini, bazısı arkadaşlarını ailesinden önde tutar çok öylesini gördüm. Kaç yıllık evlisiniz, telefonu kurcalamana izin veriyor mu, eve giriş çıkış saatleri ne, geç geleceği zaman sana haber veriyor mu bunların hepsini yoklamak lazım. Her Türk erkeği aldatmayı düşünür ama çok azı cesaret eder. Sen ona gerek iş hayatında, gerek sosyal hayatında, gerekse yatak odasında daha ilgili davran bakalım neler olacak. Eminim boş kalmayacaktır.
14 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıllık evliyim. 5 yıl da sevgili kaldık. Tüm şifrelerini bilirim telefonunu istediğim an verir. Eve giriş çıkış saatleri belli herşeyi haber verir. Ama yukarıdaki yazdığım olumsuzluklar kafamı kurcalıyor işte
- +1 yıl
Takma onları canım benim bak belki senin içindeki bu kuşku ona yansıyordur, misal ben mutsuz olduğum zaman belli etmemeye bile çalışsam eşime yansıyor bu. Çok süredir birbirinizi tanıyorsunuz, monotonluk sıkmış olabilir değişik şeyler deneyin derim; gezmek, oğlunuzla eğlenmek, ziyaretler, cinsel yaşam gibi gibi... Umarım düzelir.
Soran+1 yılEvet biraz yansıtıyorum haliyle.. ama zamana bırakıcam artık
- +1 yıl
Rahat ol sıkma canını
- Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yıleşinin bir sorunu var. Eken boşalma, sertleşme gibi. Doktora gitmelisiniz. Ama psikog değil öncelikle eşin ürologa gitmeli. Durumu kabullenmediğini söyle. Tedavi olmasını istediğini söyle. Baskı kur. Kabullenin ve arada dırdır edince savuşturuyor. Net ol. Ya buna çare bulursun ya da benden bu kadar de.
Erkeğin kadının üstünde hakkı olduğu kadar kadının da erkeğin üstünde hakkı vardır. İhtiyaçlarını karşılamaması boşanma sebebi.
210 Yorumla
Soran+1 yılEvet ikisi de var gibi.. Ama ben ona hiç bi zaman bunu yansıtmadım yüzlemedim. Terslemedim. Sırf bu sebepten boşanmak istemiyorum çok seviyorum ama böyle yapması üzüyor
- +1 yıl
Doktora gitmeli. Cinsel işlev bozukluğu var. Durum budur. Senlik bir şey yok. Kendini suçlamayı bırak.
Soran+1 yılSorun keşke sadece bu olsa.. Her şeyin tedavisi var çok yıpranıyorum hıncını benden alıyor öyleyse
- +1 yıl
Sorun sadece bu.
Cinsel yetersizlik hissediyor. Hormonları yetersiz kalıyor ve isteği olmuyor. Fizyolojik... Tedavisini olacak. Beslenmesine dikkat edecek.
Sana kötü davranıyorsa geçimsizlik varsa onu bilemem.
Soran+1 yılKötü davranmıyor. Umarım tek sorun budur
- +1 yıl
Sorun bu diye düşünüyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılCevabın için
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılHayat zor ve adam zorlanıyordur illa ilk aklına gelen aldatmak mı olur kavga etmek yerine oturup güzelce konuşabilirsiniz derdi neymiş sen de beklentilerini söylersin çözemiyorsanız terapiye gidebilirsiniz başkası varsa yakında kokusu çıkar bu kadar kendinizi yıpratmayın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılİçten cevap vereyim. Kişiliği oturmamış erkekler hep bir heyecan arar. Bir şeyi elde edince, o şeyden soğurlar. Sen eşini aldatmayacak olsan da, sanki başka birisi var gibi davran. Ekstra özenli ol, telefonda fazla vakit geçir. Sebepsiz mutlu görsün seni. Onu hiç umursama sen de. Hep sürekli kafan başka yerde gibi davran.
Spor salonuna vs git. Ve bu durumları baştan kanıt olması için bi video çek ondan gizli, bunlari sana bilerek yapacağım bana ne hissettirdiğini anla diye. Her şey rol olacak, ama ne yaşadigimi anlamış olacaksin vs de videoda o videoyu sakla aldatmadigina dair delil olur.
Rolünü iyi oyna bak nasıl tercih edilmedigini dusununce, elinden kayip gitme ihtinalini dusununce, tekrardan elde etme cabasina giricek kudurcak.
Kolay gelsin. Ha medeni bi insan degil, sana zarar verirse böyle bir durumda, ben olsam bu durumu çekmem bişanir kendime layik bir hayat yasardim. Bir çok annesi babasi ayri çocuk var. Gercekten duzelmiyosa dusman olmadan, çocuk için bir araya gelebileceginiz, aktiviteler yapabileceginiz saygi cercevesinde bi ayrilik yoluna gidin derim.10 YorumlaÇok geçmiş olsun Allah size sabırlar versin, inşallah aranıza da muhabbetinize de sıcaklık gelir.
Konuşun, çift terapisi almaya ikna edin. Psikolojik destek almaya ikna edin.
Böyle elinizden gelen ne varsa yapmaya çalışın, maddi imkanınız varsa beraber vakit geçireceğiz 2-3 gün de olsa bir tatil yapın.
Üzerine gitmeden sorunu çözmek en mantıklı olanı gibi geliyor bana.
Elinizden gelen her şeyi yaptığınızda ve hala düzelme olmadığını gördüğünüzde ise artık ayrılmak istediğinizi ve bu şekilde devam edemeyeceğinizi söyleyin.. hayatta her şey insan için.
İnsan evliliğinde sevgi ve saygı görmek ister. Bunları görmediği zaman kendini değersiz hisseder diye düşünüyorum.
Eşiniz belki sosyal hayatında olan bir sorunu evliliğinize yansıtıyor olabilir. Bir terapi alsanız belki bunun önüne geçilebilir..
Allah yardımcınız olsun.20 Yorumla
+1 yılAldatmalik bir durum yok gibi. Anlattiklarin aynisini bende yasiyorum. Araya o sogukluk girdimi ne yaparsan yap geri donus olmuyor. O an dunyanin en guzel kadini da olsan bir sey deyismez artik. Esin artik seni esin , cocugunun annesi oldugun icin sevip , saygi duyup hayatina oyle devm edecek maalesef. Yani ask olmyacak heyacan olmayacak istek vs olmayacak. Dedigin gibi boyle bir hayat gecer mi yani gecmez ama esin bosanmak istemeyecek ki dedigim gibi seni seviyor ama oyle askla falan degil soyledigim sebeplerden oturu. Cocuk olmasa ayrilik icin israr et derdim yol yakinken ama cocuk olunca is deyisiyor. Sizi bilmem ama ben cocuklarim icin bir omur asksiz sevgisiz yasamayi goze alirim. Ne diyeeyim baska zor bir durum. Seni cokkkk iyi anliyorum cunku anlattiklarini bire bir yasiyorum. İnan duzelme sansi da ihtimali de yok. burada veya baska bir yerde bosuna care arama.
06 Yorumla
Soran+1 yılSende mi artık eşine uzaksın bu sebepten.. Ama neden soğudun ki mesela bende çocuğum için sabrederim ama bunun sonu nereye gider
- +1 yıl
Benim durumum farkli bunlari yazamam ama bende anlattigin esin gibiyim. Anlattigin ayni olaylari yasiyoruz. Sacma bir olay icin kavga cikarma bagirip cagirma vs. Tabi bunlar gecici oluyor ama sonucta evliligi yipratiyor. Mesela su an aklimdan bir sey geciyor ama kus oldugum icin... Dedigim gibi o sogukluk girdimi araya ne yaparsan yap geri donusu olmuyor. Esim icin her seyi yaparim onun icin olurum hatta hep derim umarim ben senden once olurum senin acini yasamam diye ama diger yandan sevgi yok ask yok oyle sacma karisik bir durum. Cok dusundum acaba bu durumu nasil duzeltebilirim diye ama inan caresi yokkkkk. Bu hayat boyle devam edecek.
Soran+1 yılBence psikologa git o kadının suçu ne? Bu yaşta bu sorunları yaşamaya değer mi? Hayatı hiç yoktan zehir etmeyin git sarıl öp bari siz düzelin böyle yapma
- +1 yıl
Peki suclunun ben oldugum kanisina nasil vardin? Ayrica bu psikologun cozecegi bir durum degil. Becerebiliyorsaniz siz once kendinizi duzeltin. Yazdiklarimi tam anlamamissin. Hemen birini suclamaya calisiyorsun. İnsanlarin elinde olmayan seyler vardir ve bunlarin bazilarinin cozumu yoktur. Konusmakla fikir vermekle de duzelmezler. İnsanlar bu sorunlarla yasamaya devam. ederler etmek zorundadirlar. Ben kabullendim sahsen bence sende kabullenmelisin. Bu durumun tek bir cozumu var oda ayrilmak. Onun disinda baska bir cozumu yokkkk.
Soran+1 yılKadının suçlu olduğuna dair bi şey yazmadığın için öyle söyledim. Aranızdakileri bilemem
- +1 yıl
Suclu kimse degil. Sorun isteklerin , karekterlerin , beklentilerin uyusmamasi.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. iliskiler bi sure sonra rutine biniyor bu bilindik bisi. ama yilda 10 demek ayda 1 den bile daha az. rutine giren iliskilerde bile minimum haftada 1 birliktelik olmalidir. onun disinda ya saglik problemi ya da baska bir kisi olma ihtimali goz oune geliyor. soguklugun sebebi saglik ise bu fizyolojik degi psikolojik de olabilir. surekli maddi dusunuyorsa maddi imkaniniz iyi degilse ve bilincaltinda yetemeyecegine dair parasiz kalmaya benzer konulardan endise ediyorsa da psikolojisi bozulmus olabilir. konusunca cozulemiyor olmasini buna bagladim biraz. hayatinda biri olsa kesin hisseder anlarsiniz.
00 Yorumla
+1 yılİnan sende bir sorun yok. Vallahi de billahide sorun yok. Ancak eşin gerçekten seni sevmiyor bence. Daha 3 hafta önce senin benzerini ben yaşadım. Bir soğukluk falan diyorumki bak varsa insan gibi şöyle. Yok soylemiyor. Bende saldım gitti. Sonra kendi kendine döküldü suymusta buymusta. Bide diyo ee ne diyorsun. Bnde ne dedim biliyormusun hiç bir şey demiyorum dedim. Ya neden demiyorsun deyince uln sen beni bu zamana kadar oyaladinda benmi seni ciddiye alıp uzulcem deyip lafı girdirince yaptığını anladı ama geç oldu bende boş ver cekip heryerde engelledim herseyini sildim. Sanada tavsiyem aynısını yap sende psikolojini boşa yorduguna inanki deymez. Deymiyorda
00 Yorumla
+1 yılİlişkiniz yok nedencek kadar azsa aldatıldığını düşünmem çok normal kçherkes böyle düşünür bence ilişki azalırsa. Yaptığınız sürprizlere veya organizasyonlara burun kıvırmaya başlar. Kendini sık sık başka kişilerle yarıştırır. eşinizin ilgisizliği, eve bağlı olmaması, soğuk davranması gibi nedenler olabilir. Bu durumu takıntı olarak görüyorsanız, bir psikiyatriste başvurmanız, gerekirse eşinizle birlikte giderek durumu birlikte değerlendirmeniz uygun olur. Takıntı olarak görmüyorsanız, sizi bu düşünceye sevk eden ipuçları ve nedenler gözden geçirilmelidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu anlamadığını düşünüyor olabilir. Dertlerini oturup eleştirmeden sadece dinlediğin oluyor mu? Sorunlarında yalnız mücadele verdiğini düşünüyor olabilir. Aldattığını düşünmüyorum. Bana kaygılı ve sıkılgan geldi sadece. Değişiklik ve monotonluktan kurtulmak da iyidir canlılık katar. Kendinizde ya da hayatınızda ufak tefek değişiklikler güzel olabilir. Çocuğu arada bir yere bırakıp zaman geçirmeye çalışın farklılık olabilir ve birbirinizi dinleyip anlayacak vakit olur.
Herkesin başında bu dert var. Çalışma hayatı insanları uzaklaştırıyor. Yoğunluk maddiyat sorunları duyguları köreltiyor. Kendi hatanız var mı buna bakın bence önce. Belki yapılacak bir şeyler vardır12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bakıyorum kendime de bakmam lazım ama istiyorum ki bunu yapma bu bizi yıpratır bana biraz yardımcı ol şunları yap desin demiyor
Cevap sahibi+1 yılBıkmış ve yorulmuş bence. Bazı insanlar mücadele etmeyi bilmiyor maalesef. Belki siz bişeyler yapabilirsiniz derin Bi empati lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelkı baska yöntem dene akatan falan mesır macunu torosatomu gıbı bırsey al belkı ılgısı azalmıstı
benımde esım devamlı mastürbasyon yapıyor
yakalıyorum farkında degıl
ama cınsel ılıskımız de yeterlı sıklıta o yuzden onun Mart yapmasından rahatsız degılım
konusarak asamıyopruz bızd sıın gıbıyız erkekler cocuk dogduktan sonra kadınlar seks ıcındegıl annegıbı göruyor bakısacıları degısıyor demıstı pskologum
o yuden senı anac gördugu ıcındır
arada cılvelı kıyafetler ve ona özel bıseyleryap dus alırken yanına gır falan
ben öyle yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılYa belli bi kanıt olmadan kendi düşüncenle kimseye beni sevmiyor aldatıyor diyemezsin.
Belki bu aralar ruhsal anlamda kötü?
Olmasa bile sevgi kolay kolay bitmez
Ama burada sana düşen görev
Ondan biraz uzaklaşıp onu kendiyle baş başa bırakmak
Emin ol bi süre sonra sana kendi gelecek aranız düzelecektir
Lütfen dediklerimi uygula seni kaybetmekten korkması lazım
Eğer bunları yapmayıp üstüne düşersen senden daha çok uzaklaşır
Evet zor bir süre konuşmamak ama benim sevgilimde şu an öyle soğuk yapıyor ki biz aynı evlerde bile değiliz
Ama ben üstüne düşmediğimde o kendini toparlıyo aramız eskisinden de daha iyi oluyor
Sen kavga etme
Git tek başına dışarı çık ama sakın ona trip atma
Gayet konuşurken saygılı ol ama mesafeli ol11 Yorumla
Soran+1 yılAldatıyor demedim hiç. Aldatıldığımı düşünüyorum ama bunu yapması için bi nedeni ve karakteri bozuk değil aramız soğuk yazdım. Ama uzak durmaya çalışıcam biraz
+1 yılSen aslinda ilgi cibsleiikte biraz doyum beklemektesin buda seni gormediğin takdirde rahatsız ve huzursuz ediyor bu 8c8nde buyuyp gidiyor. Kocan sana bu konularda maalesef ilgi alaka gostermiyor belki istemiyor belkide icinde boyle beves yok.. ya da taktigi hayat olaylari fazla...
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
maalesef zindana girmissiniz evlilikte zindan bir tarafjn hayati yasarken bir tarfin eksiklerden artik bunalmasi gercekte zor kolay gelsin yasayan biri olarak biraz anlayabiliyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim
+1 yılÇok üzüldüm okurken.. küçük bir çocuk yalnız bir anne bunları haketmiyorsun. İçinde şüphelerin mutsuz bir evliliğin varsa bir şekilde bitirip önüne bak bence. Her insan mutlu olmayı hakediyor sende hakediyorsun seni mutlu eden hayatına kıymet katan birisini bul.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum aramız düzelsin istiyorum bilemiyorum işte
- +1 yıl
Allah başka dert vermesin ne diyim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yıllardır ben de aynı senin gibiydim. İlgi göstermez, soğuk, ben sarılırım o kaçar, ayda 1 kez anca yanaşır. Defalarca konuştum hep aynı bir şey değişmedi. En sonunda yakın zamanda boşandık. Bir yerden sonra iyice işkence gibi oluyor böyle evlilikler.
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç böyle olsun istemedim çok da seviyorum
- +1 yıl
Cidden ben de çok seviyordum ama bana karşı davranışlarıyla soğukluğuyla bendeki sevgisini de bitirdi. Senin de kadınlığını doyasıya yaşayabilmen lazım. Bu dünyaya bir kez geliyorsun onu da kıymet bilmez kişilerle heba etmemelisin. Tabiki kanının son damlasına kadar savaş konuş uğraş ama düzelmiyorsa emin ol ki dünyanın sonu değil.
Sizce senede on kez aşırı az değil mi yani eşinizin acaba başka problemi var..
Sizi üzmek istemem asla ama bir insan yapmadan duramaz. Aldatıyor olabilir ben olsam bunu düşünürdüm benimle yapmıyor ise bu adam bu ihtiyacı ne ile karşılıyor?
11 Yorumla- +1 yıl
Az değil yok gini
+1 yılMuhtemelen aşamadığı ve sana anlatamadığı bir sıkıntısı vardır bu durumda sana bu şekilde yansıyor maalesef tipik türk erkekleri diye genelleme yapmak istemiyorum ama senin dediğin bu durumlarla o kadar çpk karşılaştım ki hepsinde aynısı oldu en sonuncusu teyzemin kızının başına gelmişti ve eşinin kumar oynayıp büyük bir borç altına girdiği ortaya çıkmıştı illa aldatması gerekmiyor
02 Yorumla- +1 yıl
Peki aldatılmanin sebepleri nelerdir
- +1 yıl
@MertAltunkynk aldatma tamamen. Kişisel bir olaydır bir ve ya bir çok sebeb olabilir kadınlarda daha çok duygusal sebebler baskınken erkeklerde zevk ve ego tatmin vardır çoğunlukla ama durum her zaman değişebilir farklı etkenlerde söz konusu olabilir
Ben şahsen aldatıldığınızı düşünmüyorum. Öyle olsaydı size karşı tam bir soğukluk hâli içerisinde olurdu. Sizin eşinizle sevgi diliniz farklı. O sevgisini göstermeyi pek sevmiyor ya da çocukluk döneminde sevgi görmediği için bunu göstermeyi de bilmiyor. Siz de doğal olarak eşinizden sevgi ve ilgi bekliyorsunuz. Haklısınız, istersiniz ama dediğim gibi eşiniz bu konuda sizi anlamaktan ya da anlamaya çalışmaktan çok uzak gibi duruyor..
00 Yorumladurum net aslında hayat cokzor adam zorlanıyo demek ılerısını dusnuyo kafası bos degıl gecım derdınde cocugu var sen varsın naparız dıe dusuncelere dalmıs ona ne olursa olsun onunla ahırdada kalabılecegını kuru ekmek bıle yemeye ragzı oldugunu onemlı olan yuvanızın oldugunu dıle getır. adamın kafası bıraz rahatlasın.
hayat maalesef suzamanda gercekten zok zor emeklılık yasları olayı aybır dert sankı emeklı olanlar vıllarda kalıcak sekılde para verılıyomuscasına ınsanlar zorda bırakılıyo kendılerı 2 yılda super emeklı oluyolar mıller senelerını verıyoda ne oluyo asgarı ucrert kadar maasları dahı yok yazık bu emekcılere
00 YorumlaYani henüz bu genç yaşınızda bile milletin bir haftada yaptığını siz bir senede yapıyorsanız o evliliğiniz bitmiştir. Yani eşinin bu durumu hiç normal değil bunu ciddi bir şekilde karşına alıp konuşman gerekiyor belki de farklı arayışlar içerisindedir ya da farklı duygular taşıyordur bunu iyi tespit etmen lazım
00 YorumlaBak şimdi sorun sende değil onda da değil adam maddiyat olarak bakıyorsa biraz sıkıntıdadır veya krizdedir eğer bir insanın maddi sıkıntısı varsa karıya kıza koşmaz biraz daha yakın ol biraz daha ilgili olsun ama senden ilgili olmuyorsa yani sen cazibeli bile konuşturuyorsan senden uzak duruyorsun o zaman o zaman biri vardır
00 YorumlaBence normal davranıyor Geçim sıkıntısı sitres gün yorgunluğu başka biri olduğunu düşünmüyorum kadınlar sürekli ilgi bekler erkekler evlenince normal hayat sürer
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöylediklerinin birebir aynısını yaşadım. Ne yapsam sorun ne söylesem sorun kendimden şüphe ediyordum. Hep durduk yere kavga çıkaran gibi görünüyordum. Erkekler düzenlerinin bozulmasını istemez kurulu bı düzeni var sonuçta bunu goze alamazlar o yüzden boşanmayı düşünmezler. Ama üzgünüm ki büyük ihtimalle aldatıyor.
00 Yorumla
+1 yılEşine, doğal olarak da huzurunu kaçırdığın için kendine çok büyük haksızlık ediyorsun. Kadınlar anne olduktan sonra çok farklı bir psikolojiye bürünebiliyorlar. Dağılabiliyorlar. Senede 10 kez ilişki oluyor diye aldatılıyorum demek adil mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılBin tane düşünce var kafamda , aldatılıyor muyum neyim diye kafamda kuruyorum. Her insan senede 10 ilişki yaşayınca n'oluyo lan demez mi?
- +1 yıl
Der ancak telafisi güç değil. Bahsettiğin insan eşin. Senin hayat arkadaşın. Bebek sonrası cinsel sorunlar hemen her ilişkide oluyor emin olabilirsin. İlla kendinde eksiklik arama. Kafanı bulandırna. Cinsel hayatınızı yeniden toparlayabilirsiniz. Senede 10 kez oluyor ve kötü mü geçiyor hepsi?
Soran+1 yılYok güzel geçiyor ben onu istekli görünce daha da seviniyorum sonra aradan zaman geçiyo olmuyo ilgisizlik oluyo onun üzerine başka konular da binince kafam bulanıyor niye diye
- +1 yıl
Eşinle konuşmadın mı bu konuyu hiç
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKafanda kuruyorsun ne alakası var diyorsa yapıyordur bir şeyler. Gerçekten çok zor bir durum eğer anlamak istiyorsan eşini takip et telefonunu kurcala sessiz bir şekilde aldatsa bile alacağını al mahkemede delilin olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılBul uygulamasından bakıyorum saçma sapan bi yere gittiği yok hep dediği yerlere gidiyor
- +1 yıl
İş yerinden biri olabilir mi
Soran+1 yılİyi de illa ki görüşmesi lazım karşı tarafta ister ayrıca çalıştığı yerde abim kuzenim falan da var cesaret edemez etse de duyarım illa ki
- +1 yıl
Bilemiyorum telefonuna bakarsın işten
- +1 yıl
Yanlis anlama ama bireyden tiksinmiş olabilir , bir erkek 3 gün geçtimi azar erkeğim biliyorum 1 hafta yapma kudurursun nasıl durarki yapmadan , ya saklı saklı 31 yapiyo , ondan daha cok zevk alıo , aldatıyor mu bilmek cok basit eve gelince telefonundan kafayı kaldırmıyorsa, telefonunda şifre varsa wc ye giderken bile yanina alıyorsa var bisey, tabi 2 ci telefonu olup arabaya bırakmadıysa, aşkım gece çalışıyorum der öteki kıza, evden çıkınca aşkım işden çıktım eve gidiyom öptüm falan filan , aldatan erkek bakımsız iken bakım yapma başlar parfümler yeni elbiseler sık sık traj olmalar falan yani, herşeyi de anlattım hemcinslerim sövecek bana
Soran+1 yılmastürbasyon yapıyor. Diğer durumlar yok biliyorum her şeyi yedek tel yoksa eğer
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlginç, buradakilere kalsa linç ederler seni veya eşini
İş reele gelince cinsel soğukluk çok sebebi olabilir , adamı çok darlarsan soğur işi agirdir seks isteği kalmaz. Veya adamın c ii nsel gucu bu kadardir vitamin vs ile denenmesi gerekebilir02 Yorumla
Soran+1 yılYa benimde sorunlarım oluyor kişisel cinsel hayatıma yansıtmıyorum bunları hiçbir zaman.. Ben bu evlilikte erkek miyim kadın mıyım sürekli ben mi koşayım peşinden bu nedir benim de gururum var
- +1 yıl
Evli bir kadın olarak ve genç evli birisisin , cinselliğe aç v açık olmalisin. Bu durum seni çok üzüyor olmalı. veya hayatına tam anlamıyla konsantre olamazsın. Cinsel oyuncak kullanmayı dene , en azından bir rahatlama yapar eşinde bunu bilerek belki daha çok tahrik olup birşeyler yaşamama yardımcı olur. Ayrıca daha sakin sükunetli olmalisin
+1 yılEvlilikler hep böyle. Dışarda bulmuş istediğini. Çocuktan dolayı da ayrılmazlar. Bu böyle gider. Bi süre izlemeye al, sen adım at, yanaş ama asla tartışma. Tepki ölç..
11 Yorumla
Soran+1 yılO bulsun ben bulayım bu çocuk böyle bi ortamda nasıl sağlıklı olsun. Berbat bi durum
Zor iş bu evlilik ya. Çocukları çok seviyorum ve çocuklarım olsun çok isterdim ama evlenmek hakikaten zor. Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Ortada çocuğunuz var bunu unutma.
01 Yorumla
Soran+1 yılZor vallahi
+1 yılYılda 10 ilişki bile ayrılık nedeni. Haftada 10 olmalı en az bence
Çocuk için berbat bir evliliğe sabretme bence. Bekar yaşasan daha iyi gibi geldi bana. Ayrıl ve kalbine göre birini bul bence
00 Yorumla
+1 yılBence hiç uğraşma umursamıyormuş gibi yap. Sana döndüğünde pişman olduğunda bas tekmeyi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence psikoloğa git önce. Bu arada da sende sallama onu. Onun sana davrandığı gibi davran
10 Yorumla Evliliği canlandıracak şeyler yapmalısın
Nerde tanıştıysanız oraya gidin mesela, ilk günleri şll duyguları hatırlaması lazım25 Yorumla- +1 yıl
Peki ilişkilerine fantezi katsalar?
- +1 yıl
Sonraki adım değil. Düşünsene kadın güzel Bi tamga ya da jartiyerle kocasını karsilasa? Adamın halini Bi düşün
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. sene 10 defa cinsel ilişki ne demek yahu? kocan ya gay olacak ya da bu ihtiyacı başka şekilde giderecek ya da sen cidden arzulanmayacak kadar kilolu vucudun sarkmış bir tip olacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılMaddi yönden ne gibi bir problem olabilir ki? Çok mu masraf yapıyorsun, ona mı takılıyor acaba..
02 Yorumla
Soran+1 yılMaddi yönden sorunumuz yok
- +1 yıl
Sıkıntı neymiş o zaman tam olarak ilişkiye neden girmek istemiyor peki?
+1 yılYani ortada aldatmaya ait bur sey yok ama aranizda sevgi bitmis galiba en azindan onun acisindan senin suphen sadece az cinsellik yasamasindan kaynakli galiba bence otur ciddi ciddi konus
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBariz seni aldatıyor sürekli eleştiriyorsa ve cinsel hayatınız yok denecek kadar azsa net aldatma var bu işte. Erkekler böyle zaten aldatır ama konu boşanmaya gelince boşanmaz çocuk için kurulu düzen için.
11 Yorumla- +1 yıl
Sus. milletin yuvasını yıkma 😂
+1 yılHissediyorsan doğrudur emin ol buna. İlk başlarda bende öyle düşünüyordum ama gözümle görünce herşeyi yıktım.
00 Yorumla
+1 yılAldatılan hiçbir kadın bende mi sorun var dememeli. Adam şerefsiz karekterisz biriyse kurtul daha çok geç olmadan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBoyle düşünüyorsan sana gerekli guveni vermemis ya da pek üstüne dusmemis demektir iliski durumunu gözden gecir
00 Yorumla
+1 yılMüsait oludugunda seni dinlemek isterim canım cok geçmiş olsun. elimden geldiğince de açıklık getirirm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senede 10 kez ilişki oluyorsa alternetif biri bulmuştur.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa çevresinde çok sevilen biri normalde asla şüphe etmem vicdanlı merhametli gerçekten dürüst.. kalbi başkasına mı kaydı düşüncesi oluyo perişan oluyorum
Soran+1 yılNeden yanlış anlayayım sorunum bu zaten
+1 yılBaska yerde kapi acma ihtimali yuksek. Cezbeden baska biri vardir muhtemelen, detaylica arastir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi terapiste mi gitseniz çocuk da varmış kurtarmaya calısın bence
22 Yorumla
Soran+1 yılSanki ben zorladıkça uzaklaşıyor gibi kaçan kovalanır tarzı daralmak istemiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılSevgi emek cidden sonunda kurtuluş ve mutluluk varsa cabalamak lazım
Oturup düzgünce konuşmak lazım ama ilişki sayınız az cidden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTanımadığı bi erkeği yanında görse yeter kıskançlık sahiplenme duygularını harekete geçirir seni kaybedeceğini düşünür böylelikle ve düzelirsiniz belki
00 Yorumla
+1 yılkonusmak lazim nedne boyle bir supheye dusudun merwk ettim
00 YorumlaEvlilik danışmanına gitseniz faydası olur diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlikte yakınlık cinsellik çok önemli bence. 2 yılda 10 defa çoook az. İnsanlar ayda 10 defa yapıyor. Sevgi ilgi konusunda bir sıkıntı yoksa belki sağlık sorunu olabilir
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek maddi sorunu varsa kafası hep onu düşünür zevki unutur. Ayrıca eşler çocuk yaptıktan sonra ilişkileri monotonlaşmaya girer bazen. Senden kaynaklı ve ya aldatıyor diye bir kural yok yani.
00 Yorumla
+1 yılBurdan direk aldatıyor sonucu çıkmaz daha farklı şekiller de ogrenebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOğlun da olsa bu, insan başkası için kendine zehir etmemeli hayatı. Sana iyi gelmediğini düşünüyorssn ayırmalısın. Emin ol çocuğun bu tür bir anne baba ilişkisiyle büyümeyi tercih etmeyi istemezdi.
00 YorumlaMillet ne değişik ya varlık içinde yokluk çekiyorlar 10 defa ne ya
00 Yorumla
+1 yılÇocuk olduğu için, düzeni bozulmasın diye sürdürüyorlar. Aranızda cinsellik yoksa ve kendisi çok istekli biriyse aldatmaması çok düşük ihtimal. Kanıtın yok ama bişeyler hissediyorsun işte. Zor bir durum umarım Aşarsın.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu evlilik biter
+1 yılBoşa kafan rahat olsun. Kimse için acımaya değmez. Oğlunla mutlu mutlu yaşarsın🥰
21 Yorumla- +1 yıl
Milletin yuvasını bozma 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn iyisi ayrılmak yalvarmalarini dinlememek.. olmuyorsa aldatmak ! Yakışıklı uzun boylu Biriyle ki kendini yetersiz hissetsin
00 YorumlaEşcinseller, başarı odaklıi insanlar, işkoliklerde bu olaylar baş gösterebiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüzelir zamana yay benimkide böleydi sonra düzeldi kıskandı beni
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yıluzun biraz anlttmak isterim vaktın varsa
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu sorun senle onun aşacağı bir sorun (bedensel bir sorunu yoksa eşinin onun doktora çıkması gerek esasında cinsellik açısından)
Düzelir umarım..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı. Belki senin de dediğin gibi maddiyat durumu etkiliyor ve bunu (yapmaması gerekiyor) ama sana yansıtıyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSıkma kendine haline bırak bakalım bir de öyle dene.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKuruntu yapiyosun biraz sakin ol kendin diosun kanitim yok die vebale girersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArada sevişmeyi deneyin, bağları güçlendirin, erkekler sahiplenme duygusunu sever.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence telefonları kontrol et ve eğer şüphe ediyorsan takip et bir kaç kez hem için de rahatlar.
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat