Genelde oldu bittiye getiriliyor ama bence birleşmenin kendisinden daha fazla önem arz ediyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
On sevismemiz olmazki yeterli zamanında ayırmak gerek ne kadını sikicak kadar uzun ne kısa karşındaki kadının durumuna göre ayarlanmali bence iki tarafta memnun olmalı ve sadece dil gezdirip yalamak değil bunlarla birlikte erojen bölgelere de temas etmek gerek kendini vererek karşındaki kadin ile tek vücut olman gerek he artık 2 tarafta birleşme için tam hazır olduğunda yansın tutussun 😎😎
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ön sevişmeyi genelde uzun tutmayı severim uzadıkça sekste çok daha iyi olur başlamadan önce kesinlikle dilimi kullanırım genelde her yerinde gezmiş olur karşımda ki kıvıranana kadar sevişirim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılZaman ayırıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖn sevişme anlayışı kurbağa gibi dil çıkarıp yalamak değilse evet
52 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki sjsjjsksksjs
- +1 yıl
Nasıl olmalı
beyefendiye 1 saat ayırırım ama bana 5 dakka ayırır en fazla -_- öldürmelik
33 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki öyle. Öpüşme o kadını okşama. Üzerinde dil gezdirme göğüslerini aşşalarını tahrik ede ede yalama. Kadını kıvama getirip girersen kat kat yanıyor olur içi ve istediğin gbi pozisyona da alabilir harda dönebilirsin sonra.
024 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu oldu bittiye getiriyor bence de bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl17 yaşında evlenmiş ama mutsuz 39 yaşında bi kız arkadaşım vardı. Aklını alırdım aklını. Tabi ilişki olacaksa önceden karşı taraf neden hoşlanır hoşlanmaz bilmek lazım. Ben mesela göğüs yalamayı çok sevmem altları daha çok severim ama önce kadını kucağıma alıp öpüşürken aleti hissettirirdim. Sonra göğüslerini öpüp koklar avuçlar öyle güzel yalardım ki. Ordan aşşaya inip kudurta kudurta her adımı atardım deli olurdu. Bende kat kat deli olurdum ama önce hazırlayacaksın kadını
Soran+1 yılİşte sanıyorum ki bencilce kendilerini düşünüyorlar. Ama atlanan şöyle bir nokta var. Kadın ne kadar zevke gelirse erkeğe o kadar zevk ve imkan sunar. Ama onlar paldır küldür mevzuya dalmak niyetinde çoğu zaman
Cevap sahibi+1 yılBende direk girmek isterim. Cidden dayanmak zor ama kadına zevk verdikçe daha çok zevk alırım. Oyüzden yatakta kontrol daha çok erkekte oldupundan ayarı vermeli. Misal bi öpüşmeyle kadının ağzına versen o yalamadaki performans isteğini düşün. Veya kadını kıvamına getirip. Onu nekadar çok yalamak istediğini hissettirip. Kudurtup. İlk sen yapcaksan sonra ağzına almasını düşün. Kadının bi yalaması var bide iştahla yalarken onu öyle izlemek yedirmek var.
Soran+1 yılİşte bu hemen girme sevdası 🥲 Halbuki ne kadar uzarsa o kadar iyi. Uzadıkça insanın gözü döner asıl :D
Cevap sahibi+1 yılİşte sade kendini düşününce insan 😅Halbuki kadını deli et çıldırt dediğin gbi bak mahvetmiyor mu seni yatakta 😅Ben mesela ön sevişmeli kadını azdırmalı ama girince softla başlayıp harda geçmeli severim. Sert yapmak isterim yatakta 😅Kadını kıvamını getirdiysem iniltilerle beraber bağırtsam şikayetçi olur mu? 😅
Soran+1 yılKıvama gelen bir kadın sence şikayetçi olur mu :D mesele tam da o kıvama getirebilmek
Cevap sahibi+1 yılMesela bahsettiğim kadın. Sanırsın kimömründe ilişkiye girmemiş 😃Aklı çıktı yerinden ama tabiki içine aldığı erkek farkı da önemli. Nekadar çok hemen girmek istesem de kıvama getirmek önemli. Hem kıvama gelirse bidaha altında olmaya can atar kadın. Hemde sabaha kadar altımdasın desen yok demez 😃
Cevap sahibi+1 yılNe uğurlu geldi sorun 😃Ara verelim bakalım duruma demiştik. Kadın 2 ay sonra tekrar yazdı buluşmak istiyor 😃
Soran+1 yılHahahaha evrene enerji yollamak bu oluyo sanırım :D
Cevap sahibi+1 yılHemde ne enerji 😃 Ara verelim bakalım duruma demiştim ama sanırım aklında kaldık. Çekiniyodu ama buluşalım diyor 😃
Soran+1 yılHadi bakalım kolay gelsin bol sevişmeler :D
Cevap sahibi+1 yılYakalanmazsak iyidir 😃Ama uyum çekinme tanımaz 😃İnş sende sadece kendini düşünmeyen birini bulursun da tadını alırsın 😃
Soran+1 yılYakalanmazsak deeken :D
Cevap sahibi+1 yılDemiştim ya bu kadın çok genç evlendi diye 😃
Soran+1 yılBoşanmadığını söylemedin :D kötü bir evlilik geçirmiş gibi algıladım
Cevap sahibi+1 yılYok yok ayrılmadı 😅Ona kalsa çoktan ayrılır da adam manyak biraz. Dedik biraz ara verelim bakalım hem kadın benleyken evi de idare etmek zorunda. Evdeki adamı yani. Hemde yakalanma çekingesi olmasın hiç diye. Ama yok duramıyor karıncalanıyor😃
Soran+1 yılAnladım valla adam sizi yakalamasın da :)
Cevap sahibi+1 yılYok normalde yazışmıyoruz hiç. Dışarda da buluşmuyoruz 😅 Yataktaki uyum sağlanınca durulmuyor ki 😃Sizde tadını alınca vazgeçemiyosunuz demekki. Yatakta kadının dilinden anlamak harika 😅sevişirken morluk iz bırakmamak için o istekle elimden geleni yapıyor yanında da iyice doyuruyorum😅
Soran+1 yılAnladım. Bol şans :D
Cevap sahibi+1 yıl😁😁
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl değerlendiriyosun peki. Evli mutsuz eşinden tatmin olamayan yatakta tüm bağlarını koparmış bi kadının başka kendine değer veren hoş bulan onunda güvendiği bir adamla gizlice buluşmasını sevişmesini
Soran+1 yılYine de yanlış bence
Cevap sahibi+1 yılBence de yanlış ama öyle erkekler var ki sağlıklı olmasına rağmen yatakta kadına pek önem vermiyor. Ya sade kendini düşünüyor ya da seks önceliklerinde değil. Baskıyla sertlikle kadından da ayrılmıyor. Kadında bi zaman sonra hoş güvenilir birine aklı gidebiliyor. Heleki anlaşıyorsa da yatakta da adam ona kat kat istediğini veriyorsa aklı çıkıyor kadının. Kadınlarında sonuçta isteklerini karşılamak için çabalamalı eşleri. 🙄
+1 yılÖn sevişme ana yemekten önce içilen çorba gibidir olmazsa olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. bazen kadından kaynaklı sevmiyorsa direk final isteyen kadında çok maalesef
00 Yorumlaön sevişme benim kızmızı çizgim :D çok önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Partnerim yeter diyene kadar ya larım sevişmekten kastın buysa eğer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazen ön sevişme süresi gereğinden fala uzayabiliyor eğer vakit sıkıntısı yoksa malumm :)
03 Yorumla
Soran+1 yılVakit sıkıntısı 1 olur 2 olur genelden bahsettim
Cevap sahibi+1 yılevli değilsen genelde olur gibi geliyor
sen evlisin galiba
Cevap sahibi+1 yılçok detlisiniz :)
- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin yüzde 80 ini on sevismedir ön sevişmeyi güzel yapacaksın ki karşındaki daha çok istekli olsun kıvama gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn çiftleşme dansı ön sevişme ön'ü ilikleyip alaeddinin cinine dokunmadan pandoradan devamm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) cinsel iliski 1 saat sürüyorsa 40 dk sı sevişmek olmalı :) bence
00 YorumlaKesinlikle ve kesinlikle ilişki kadar önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBencede ama memislwr kucik olacak
03 Yorumla- +1 yıl
Noldu sustun birsey sormustum mesajda😅
Soran+1 yılKüçük değil de ne alaka
- +1 yıl
Kucuk deyilse sevismeyi uzin tutamam cunki kiciklerden hoslanirim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha onemli tabi ki hazirlik asamasi
00 Yorumla Değişiyor
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZinaya karşıyım bilader
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet fazlasıyla ona çok özen gosteriyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle katılıyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. bazen sadece onu planlıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİtinayla dilimin değmediği nokta bırakmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılOlsa ayırırım😀
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin bu tanımlamalarıma her defasında şaşırarak gülüyorum :D ayırmak, ayıklamak daha neler duyucam
- +1 yıl
Vakit ayırmak anlamında dedim🙄
Soran+1 yılSjsjsjsjsjsjsjjssj
- +1 yıl
👺👺
Ayırmıyorum
11 Yorumla20dk 20dk ayırıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre değişir
00 Yorumla
+1 yılDenemedim
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme işin en tatlı anı
00 Yorumla
+1 yıl20 dakika ideal
08 Yorumla
Soran+1 yılDeğişir
- +1 yıl
Şehvet ve karşındaki kişiye göre değişir
- +1 yıl