Sana göre yaşanan cinsellikte ön sevişme illa olmalı mı, neden?

Sana göre yaşanan cinsellikte ön sevişme illa olmalı mı, neden?
kitap sorusuna klasik cevaplar verilir :)
ön sevisme :) bu bir tanim ya
insanlar birbirini tanir tutkularini bilir tarzini dusuncesini :) bazen iki mesajda ön sevismedir bazen kulaga bir fısıltı bazen yatakdaki romantik veya kiskirtici haller :)
oyle aklini yasantisini bilmedigimuz kadin erkek farketmez birliktelikleri ispat veya bencillik kokar :)
kaldiki oyle anlar vardir ve 10 dk niz vardir
dur dur ön sevisme kaidesine uyalim :) yok oyle birsey cinsellik herkesin ogrenip uygulayabilecegi bir eylem yeterki o hissi yakalasin insan :)
✨👌
ön sevişme ülkemizde anlaşılmamış hatta yanlış anlaşılmış bir kavram
bu da bizim daha gramerimizi bile bilmediğimizi çok cahil olduğumuzu anlatır
bir eylemin başında "ÖN" eki var ise devamı var demektir
peki ülkemizde ön sevişme nasıl biliniyor önce ona bakalım
sabırsızca ilişki hevesinde çiftler bir araya gelir yalandan bir kaç öpüşüp koklaşma yaşanır ve buna ÖN sevişme derler ardından sevişme biter ver yansın pata küte gir çık işlemi.
bu razalet cinsellik mi şimdi. bu insani bir cinsellik mi.
sevişme btündür. ilk temastan orgzm sonrası sarılıp öpüşüp koklaşarak uyumaya kadar sevişmedir.
aynı kompozisyon gibidir "giriş gelişme sonuç"
erkekler cinselliğe hazır yaratılmıştır ama kadın ilgi ister.
erkek okşayarak yalayarak kadını en az 1 kez orgazm ederek ilişkiye hazırlar. böylece vajinal sıvı dengeye biner vajinal kaslar çalışmaya başlar. ilişkiye hazırdır. işte bu ana kadar olan ÖN SEVİŞME dir.
ama sevişme kesilmez devam eder. bir yandan öpüp yalayıp okşarken bir yandan ilişkiye başlanır. sevişme ve ilişki birlikte yaşanır. erkek sabretmelidir. kadın bir kaç kez boşalıncaya kadar sabretmelidir.
kadın artık doydum hadi sende gel dediğinde erkek boşalmalıdır.
sonrasında sarılınır öpüşülür koklaşılır ve o şekilde uyunur dinlenilir.
Çok güzel ve doğru bir görüş ✨
İlla olmalı; çünkü adı üzerinde ön sevişme, eğer o olmazsa aslında devamı da olmuş sayılmaz o başka bir şey olur.
Ön sevişmeyi de sadece fiziksellik olarak anlamamak gerekli, kişiler temas olmadan bile ön sevişme yapabilirler, bu zihinsel uyarılma ile olabilir. Gerek bakışlar, tavırlar, hareketler gerek ses veya söylenenler vs. bu olmuşsa ve kişi tahrik olmuş, birleşme için ıslaklık oluşmuşsa bu da ön sevişme sayılır çünkü ilişkiye hazır olunmuştur.
Bu tür durumlarda fiziksel olarak detayları uygulamadan sabırsızca bir sevişme veya seks nasıl tanımlanırsa gerçekleşebilir.
Tabi asıl zevki doruk noktasına çıkaracak olan bu sabırsızlığı biraz daha hatta olabildiğince erteleyerek, fiziksel ön sevişmeyi de gerçekleştirmektir.
Ön sevişme olmadan yaşanacak cinsellik eksik kalır...
Çok doğru 😌
Déjà vu🥳
Rica ederim 😄
Hak edilen bir déjá vu ekle tabi 😄
Asla bi zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum. Askine zaten bütünü yapan bu. Ne kadar uzun, şiddetli ise o kadar zevkli olduğunu düşünüyorum. Sadece fiziksel haz değil. İçten içe de dokunmalı insana..
Cevap
89Cevap
Bunu hazırlık gibi düşün hazırlık olmadan asıl olaya geçilmez geçilsede tat vermez
Ön sevişmeyi zaman kaybı bulan sevişmesin zaten
Yakisikli olmayan adam kiz tavlamak icin gunlerce dil döker 50 türü saklabanlik yapar. zor bela ya tavlar ya tavlayamaz.
Ama yakisikli birine kız zaten tav olmustur aynı gün aksiyin başlar.
Ön sevişme işi de buna benzer.
Eger adamin penisi yeterince buyukse ve iyi de kullaniyorsa direk aksiyona girmek en iyisidir.
Ama adam bamyaysa eksigini kapatmak icin türlü şaklabanliklar yapip yine mecburen bissuru "dil" döker 😀
Sonuc olarak; tipi olmayanin da miki olmayanin da açığını dil kapatir.
Alakası bile yok
Olabilir ben de emin degilim zaten. Sadece teori benim yazdigim😀
Ön sevişme sevmeyen? Çikolatalı gofret sevmeyen? 😄
Sevmeyen çok Türkiye burası 😄
Seviyorum.. Hatta seks olmasa yani yasanmasa da büyük bir problemi olmazdı benim için.. Sevişmeye çok daha fazla önem veriyorum..
On sevisme sexin en değerli şölen sofrasını hazırlamak gibidir.. sekste kadın emsalsiz bir meyve tabağıdır ve her lezzeti ile yenir. Hele kadına oral seks yapmadan seks tatsız tuzsuz bir sunum olur.. Amerika'da yapılan bu araştırmada en az iki saatlik ve oral seks ile yapılan in sevisme sexin unutulmaz bir huzur ve mutluluk verdiğini tesbit etmişler..
Ön sevişme ilişki öncesi kibriti çakmaktır Karşındakini tanımaktır
Gözlerine bakıp saclarını oksayarak bir kadını öpmüyorsan onun kısa ve tatlı kelimelerini duymuyorsan hayvan gibi direkt ilişkiye koyuluyorsan o kadını o geceden sonra unutmalısın
Çünkü kadın seviştiği erkeğin gözlerine bakar
Saçlarının oksanmasını ister
Ön sevişmesiz çok nadir olur ya, bunu atlayan seviştim demesin bir zahmet 🙄
Türkiye'de evli kadınların yarısından fazlası ön sevişmeden bir haberler maalesef.. erkeklerimiz pek ön sevişmeye önem vermiyor. Hatta ön sevişme çoğu Türk erkeği için iki öp kokla dal'dan ibaret )
Olmazsa olmaz, robot ile mi cinsel ilişki yaşayacaksınız.
Karşınızdakininde hissedeceği alacağı zevklerin olduğunu unutmayın.
SAdece boşalmak için ilişkiye girilmez, onu damarlarına kadar hissedeceksin.
Cinsel ilişki kendiliğinden oluşması gerekir, sevişir iken en sonunda otomatikman gelişen bir olay ve mutlu son olmalı.
Ön sevişmeyi sevmeyen kişi de sevgi, aşk, tutku, zevk, empati bunlara dair hiçbir duygu yoktur çok net.
Bence de öyle
Bizimkiler daha çok sonuç odaklı. sadece bakireysen ön sevişmeler fazla yaşanır tahminen tabi
Aceleci bir milletiz biz o yüzden hiç bir şeyin tadını alamıyoruz
On sevişme seni sulandirip oraya acı hissetmeden giriş için seni ilişkiye hazırlama yani ısınma hareketidir ısınma olmadan spor yapamazsak yaparsak sakatlanirsak on sevisme ve oralda ilişkinin ısınma hareketidir
Anlık durumuma bağlıdır. Cinsellige olması gerekenden çok ara vermişsek, tartismissak ve bu küskünlüğümüz uzun sürmüşse, barışma akşamı sevismeyi bekleyemem. Direkt hardcore olarak baslarim. Beast mode on...😂
Bir kitabı okurken direk sonuna atlamak zevk vermez. Başından sonuna kadar okumak gerek bu sayede anlayabilirsin. Keşfedebilirsin.. öğrenebilirsin. Kısaca panterini öğrenmenin en iyi yolu ön sevişmeden geçer
İlla olmalı evet pastanın dışınıdan içine varmak kadar gerekli bir süre 😀
Ön sevişme yaşanmazsa kadın ıslanamaz ve zevk yerine acı hisseder, bu durum da iki tarafı da tatmin etmez diye düşünüyorum.
En mantıklısi
Ön sevişme yoksa seks yok demektir, diğer gir çık ve boşalların da (istisna quickly fanteziler) harici önemi yoktur.
Seks = aşk yapma sanatıdır ve ön sevişme de bunun notalarıdır.
olmaz ise olmaz net,
neden? biz erkekler hazırlanmamız fazla uzun sürmüyor bencil olmamak gerekir ve kadınıı hazırlamak adına yapılması gereken bir eylemdir kısacası budur
Ön sevişme sekse hazırlık oldugu için çok önemlidir.
Ön sevişme yetiyor bana devamı gelmesede olur. Sjsjsjsh
Giriş gelişme ve sonuç… hepsi dozunda olmazsa eksik kalır hikaye
Zevk almak için önemli bir roldür. Ön sevişmesiz seks gir çık aceleye gelmiş bir sekstir.
Ana göre değişir bence.. Ön sevişme olmadan da aşk dolu ve duygu dolu gerçekleşen anlar da oluyor
Ön sevişme cinsellik temel yapı taşlarından birisidir. Ön sevişme yapmayan sadece mastürbasyon yapsa da olur kendine.
Tabiki ön sevişme ile yapılan seks makul olur. Fakat bazen öyle anlar olurki buna fırsat olmadan anı gelmiştir bir anda oluverir.
Ön sevişme olmadan ilişki yaşayan da bilemedim şimdi çok bencilce geliyor bana. Sonuca odaklanmak gibi oldu bittiye getirmek gibi.
Zaman kaybı diyenler uzak durulması gereken kişilerdir.
Kii ön sevişmenin olmadığı bir ilişkiye ilişki denilmez. Mutlaka olmalı.
Ön sevişmeyi uzatınca da partner artık çıldırıyor iyice arzuluyor 😃 İyi ayarlamak lazım. Dinlene dinlene… şeeeetmek lazım diyelim 😂😂
Ön sevişmemiz bir cinsel ilişkinin hayvanların ciftlesmesinden farkını görmüyorum aynı şeyler benim için.
Ön sevişme olmalı yaaa bana verseler ben saatlerce sadece sevdiğim erkek ile öpüşürüm sıkılmadan.
Ön sevişme olmalı. Ruhuma dokunmalı o tutku ve şehveti iliklerime kadar hissettirmeli.
ön sevişme yoksa zaman kaybı bence. o kadarını kendim mastla da yaparım. sevişmenin tadı asıl uzun önsevişmeyle oluyor.
(alkış emojisi)
Cıks cıks cıks duymamış olayım, zaman kaybı mı sdjkjds
Cinsellik tecrübem olmadı ama günün birinde olursa eğer, ön sevişmeyi uzatabildiğim kadar uzatırım.
Ön sevişmeyi sevmeyen zaten sevişmesin Ben Evet severim ne kadar uzun sürerse o kadar tutkulu olur
Duruma göre, gereğinden çok fazla uzaması da ne bilim.. 😏
Severim ön sevişmeyi dukunmak hafif ısırmak yalamak
oralsız yapamam, haliyle ön sevişme benim için önemlidir.
Ön sevişme yemekten önce gelen abur cubur gibidir dibi sıyrılır
Bence çok önemli ve güzel ön sevişme olmazsa olmaz
Severim çok farklı fantazilerim olduğu için ön sevişmesiz kesinlikle başlamam
Seksin en temel kavrami bana göre, tahrik ve ön sevişme aşaması çok değerlidir
Ön sevişme yoksa seksin bir anlamı yok bence ön sevişmesiz bir seks ne kadar zevk verebilir ki
Sexe hazırlanmak İçin güçlü bir orgazm ve tam doyuma ulaşmak İçin gerekiyor
Ön sevişmesis cinsel birliktelikmi olur damdan düşer gibi
Ön sevişmeyi çok uzun turuyorum ve çok bence harika oluyor
İşin en zevkli kısımlarından biri ön sevişmedir bence
Evet seviyorum
Ha Ön sevişme olmadan ilişkiye girmişsin ha elinle yapmışsın
Ön sevişmeyi kısa tutan gitsin mastürbasyon yapsın partnerinin zamanını boşa harcamasın
Çok seviyorum kesinlikle olmali
Olmalı. Kadın bedeni daha cok hazir olmasinicin duygusal temas lazim. Onsevisme bu sebeble var. Erkek icin de oyle ama erkek daha cabuk hazirlanir.
Ön sevişme önemli. Özellikle Fransız öpücüğü biliyorsa o ön sevişme benim için daha uzun sürebilir
Ön sevişme ile sevişme arasindaki farki bilmeyen ben burdaki yorumlari algılamaya çalışıyorum 😂
İkisi de aynı şey. Sevişme diyince cinsellik/seks ile karıştıran olabiliyor bu yüzden 'ön' diye belirtmek istedim
Hmm tamam anladim canım cok sagol ☺️
Rica ederim 🌸
Zaman kaybı olur mu hiç futbolda bile gol atabilmek için defanstan başlarsın top çevirirsin pas verirsin pas alırsın ve golun de en güzelini atmaya çalışırsın böyle bir şey
Ön sevişme olmazsa sexsin anlamı olmaz sexsin alt yapısı ön sevişme dir
Ön sevişmeyi zaman kaybı olarak gören ağzının tadını bilmeyenler
Çok sevdiğim biriyle ön sevişme yapmaktan çok zevk alırım. Sevmediğim biriyle zaman kaybı olur
Severus omega 5 komsi
😂😂 lütfen doğru bilgi verelim komsim
Tamam tamam omega 1 😂😂
Protein ve vitamin diyelim komsim Z kuşağı yanlış öğrenmesin balık mi buu 😄
🤦♀️😄
Zaman kaybı sırtıma alıp yatağa atmam lazım😅
Görüş ben Adanaliyim diyor 😄
Seviyorum olmazsa olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?