Belki hiç ön sevişme yaşamadınız ama bir fikriniz vardır kendinizce.. #ebenizz #önsevişme
Ön sevişme partnerlerin cinsel birleşmeye fizyolojik ve psikolojik olarak hazırlar.🦁
Belki hiç ön sevişme yaşamadınız ama bir fikriniz vardır kendinizce.. #ebenizz #önsevişme
Ön sevişme partnerlerin cinsel birleşmeye fizyolojik ve psikolojik olarak hazırlar.🦁
Ön sevişme seks arzusunun tavan yapması için bi hazırlık bana göre...
Kesinlikle ön sevişmeye vakit ayrılmalı...
Erkek için ön sevişme erken boşalma durumunu ortadan kaldırmaya yardımcı olur.
Kadın içinde gerekli istek ve ıslanma durumunu sağlar...
Tabi ki.
Ön sevişme partnerlerin ilişkiye en yüksek halde başlaması için bi' aracı esasında.
o yüzden çok önem verir, kendimden daha çok partnerimi yükseltmeye çalışırım.
Fatihin bizans surlarına dayandığı gibi ilişkiye girilmez tabii. İlla öncesinde sevişme olacak olmalı da
Cevap
36Cevap
Ön sevişme kadınlar için çok önemli bir aşama çünkü biz erkeler gibi görsel olarak ikiye hazır hale gelmiyoruz yani erkeler meme kalça görse anında ereksiyon olup ilişkiye hazır hale geliyorlar ama biz kadınların erkekler tarafında elle temasa maruz kalması gerekiyor ki vajina ıslanıp ilişkiye hazır hale gelsin. Çoğu erkek bunu bilmiyor maalesef
Evet önem veriyorum. On sevisme keliteli bir seksin bir parçasıdır. Yemek yerken direk ana yemeği mi yersin yoksa baslangicla mi baslarsin?😉
elbette en azz 45 dakika oral seks ile geçiyor ama oraya gelene kadar kulak memeleri köprücük kemikleri omuzları koltuk altları memelerinin uçlarını es geçemem ki
Ön sevişme olmazsa kadını boşaltamazsın , ayrıca onun zevki çok başka , kesinlikle uzun tutulmalı
İki tarafıda sıkmadan ön sevişme yapıyorum ön sevişmesiz seksi kafam kaldırmaz zevksiz tatsız kılar b ni ön sevişme önemli
Tabii ki ön sevişme olmadan sekse başlamam tek bir şartla zaman kısıtlıdır yer rahat değildir böyle durumlarda oral yaptırır direkt git gele başlarım
Evet, fazlasıyla. Çok da severim. İlişkinin kendisinden daha zevkli olduğu durumlar bile olabilir.
Ön sevişmesiz s*k*şilir mi! Hem de belki 1 saat... Partnerim zevkten kendini bırakana kadar beni eliyle üzerine çekene kadar hemde...
Uzun süreni makbuldür lakin fazla da abartmamak lazım.
Yakışıklılar la birlikte olursanız önem vermezler sırada bekleyen birsuru kız var
Yakışıklılar ön sevişmeye önem vermez yarın başkası ile yatacak çünkü sen o anliksin gecicisin yani sma normal insan yarın birdaha sevirim diye mutlu etmeye calsir
ön sevişirken kadınımı boşaltmadan içine giriş yapmam
peki sen ne dülünüyorsun
en önemli şeydir ilişkide birliktelikde bunu 13 yıllık evli birisi olarak söylüyorum
Deliklerini itinayla iştahla yarım saat yalayıp emmeden asla başlamam :)
Ön sevişmeden olmadan yapılan seks çok kısa sürede bitiyor. Bence ön sevişme çok önemli.
Ön sevişme seks için hazırlık sexin temeli. Haz dolu seks için ön sevişme olmazsa olmaz.
ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsanız cinsel birleşim kalitwaide o kaddar artar :)
Çok önem veririm 15 -20 dk arası sürer sevişme ve oral önemlidir seks öncesi😉
Ön sevişme sadece öpüşmek, okşamak, memeleri yalamaktan ibaret değildir.
Oral de ön sevişmeye dahildir. Ama yapmam ve yaptırmam diyen kadınlar neye dahil?
Uzun bir ön sevişmenin olmadigi cinsel ilişkiye ilişki demem. İki taraf içinde çok önemli.
Ben veriyirum özellkle oral kısmına sen peki
ön sevişme olmadan kimse zevl almaz sadece erkek rahatlar olda zevk almadan
1 kere dm sadece :)
Benim partnerim çok uzatıyor zevk falan kalmıyor
@sakinn06 söyledim zaten seninle sevişmek çok hoşuma gidiyor falan diyor
@sakinn06 bir noktadan sonra kalmıyor tabi sonra kendi uğraşıyor zevk almam için
@sakinn06 8 yıl ama cinsellik 3 yıldır var
@sakinn06 evet
@sakinn06 2 ayda belki
@sakinn06 karşı taraf mutlu olsun diye
Yani veririm çoğu zaman
Oda neyin nesidir?
On sevisme olmadan kalkmaz bile
hemde asırı derecede cok onem verırım
Önemli belki sekstende guzek
Ben hep sadece sevişme yaptım sjsh
Çok önem veriyorum ben
Kadın orgazmı için uzun önsevişme şart.