Sevgilim goguslerin çok küçük dedi durduk yere bende beni göğüsüm için seviyorsan ayrılalım dedim. Hayır ama senden daha güzel gogusu olan kadınlar var kadın dediğin 80beden üstü olucak seninki bı avuç bişey dedi. ayrılmak istiyorum sen de dört dörtlük değilsin dedim elimi sallasam ellisi sen kaybedersin dedi bitek yuzunle kalcan güzel biraz etli btlu olsaydın dedi. Çocuk gibisin biraz büyü falan dedi güldü şok oldum ne bu şimdi 2 aydır çıkıyorduk çok kırıldım madem sevmiyor elestirecegine istediğini arayıp bulsaymis. onun yüzünden kendimi kusurlu hissettim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u +1 yılMerhaba, atalarımız vakti zamanında çok güzel demiş. Zararın neresinden dönersen kardır. Böyle birinden 2 aydan sonra gerçek yüzünü görüp kurtulduğunuz için şükredin bence. Size layık biri değil kesinlikle. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOrtadan ikiye ayrılmalık biri daha. İğrenç. Kustum. İnsanların kusurlarını (ki kime göre neye göre kusur) yüzüne bu şekilde vuran insanda özgüven sıfırdır ve çocukken bir travma yaşamıştır. Yapabileceğin tek şey o çocuğa acımak. Hayatı etikete göre yaşayan insanlardan uzak durun. Ve ve ve gerçek bir sevgiden bahsediyorsak, 'sen dünyanın en güzel kadınsın benim için mükemmelsin' der bir erkek. Çünkü sevgi kusurları görmemizi engeller. Görsen bile umursamazsın çünkü sevgi böyle bir şey, olduğu gibi seversin.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel anlattın ağzına sağlık
- +1 yıl
Rica beyb sakın değmeyen insanlar için kendini üzme
+1 yılYani fiziksel bir özellikle bile bile alay edip aşağılamak, bir insanın kendini eksik ve kötü hissetmesine sebep olmak gerçekten çok çirkin bir davranış. O arkadaş daha önce hiç bir kadınla konuşmamış sanırım. Ya da ailesi onu böyle öküz gibi yetiştirmiş. Bırak kaybede kaybede öğrensin. Böylelerini affetmek kendine saygısızlık olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kaybetsin ki ne olduğunu görsün
Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Gereksiz boş herifin tekiymiş. Çabuk belli etmiş kendini kurtulduğun iyi olmuş.
Söylediği her kelime saçmalık muhatap olmak bile zaman kaybı
Böyle gereksizler yüzünden kendini kusurlu hissetmenede gerek yok.
boş ver takmaya değmez10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
67Cevap
+1 yılo kendi kusurlarını görmüyormuymuş yahu ne adamlar var çok şey yazarım da işte kendi cinsimden utandım ya kelimelere bak sanki manavdan meyve seçiyor terbiyesiz insanlıktan nasip görmemiş…!
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ben onun kusurlarını görmeyip sevdim en büyük hatam bu sanırım
+1 yılSenin yerinde olsam hadi lan ordan aç tavuk, erkekliğini sorgula, dışarda kadınını mutlu eden bir ton erkek varken çoluk çocuk ile niye oyalanıyorum ki der çeker giderdim sms i atıp :) Bir erkek erkekliğine laf edilmesine dayanamaz. Kesinlikle yap bunu.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bunu hak ediyor
Kendini böyle ahmaklar için kusurlu hissetme.
Emin ol göğüslerin küçük ya da büyük olsun, her iki türlü de sen güzelsin.
Kalbinle, zekiliğinle, karakterinle.
Bir erkeği vuracağın yeri iyi bilmesin.
Sana yaşattığını sende ona yaşat.
"Benim göğüslerim küçük de olsa ben yine güzel olmayı başarabilirim, ama seninki küçük bile olsa asla bir kadına zevki yaşatamazsın :)"
Sen git kendininkiyle ilgilen de ve böylelerine sikt** etmeyi bil.12 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yorum , ağzına sağlık
+1 yılSenin dış görünüşünü bu kadar yorumlayıp, yadırgayan aynı zamanda sana akıl verip öyle, böyle olsan aslında ne kadar güzel olur taabiri bir erkeğe yakışmayan yaklaşım biçimidir. Bir kadına sevgilin dahi olmasa böyle şeyler demek saygısızlıktır, kaldı ki bu kişi senin sevgilin ve sana böyle demesi hoş bir durum değil.
20 YorumlaElindeki olan sensin ve durmadan kafasında bir kıyas yapıyor belliki aslında sevgideki en büyük kusur bu. Kırıldıysan kendi ilkelerine bağlı kal ve bırak çünkü bu kendin olmaklıktan çıkarır insanı.
Umarım ne demek istediğimi anlarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, ince ve güzel yorumun için teşekkürler
+1 yılDert etme o senin göğsün onu sevmelisin çünkü o seni sen yapıyor bence büyük göğüs sıkıntı yapıyor mesela benim göğsüm büyük küçükten büyüğe herkesin gözü bende sinir oluyorum buna 😡
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsankar eleştiri yapacak yer arıyor dimi
O nasil sevgili öyle dağdan mi inmiş ayı. Hic ugrasilacak bi insana benzemiyo seni degersiz hissettirmesine izin verme manipule etmeye calisiyo da olabilir. Allah akil fikir versin
01 Yorumla
Soran+1 yılManipüle benim de aklıma geldi sonradan teşekkür ederim yorum için
Gözüm başkasına kayar demiş, devam etmek istersen bunu bilerek devam et derim. Seninkeyse senin vücudunu beğenmeli beğenmiyorsa yetersuz hissettiremez.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ayrıldım çünkü bence bir kadın değerli hissetmeli ilişkide
Böyle mi olmak lazım ki acaba nerede kaba saygısız fiziksel özelliklerinize bakan cinsel obje olarak gören bir hödük var onunla sevgilisiniz kızlar saygınızı koruyun, kendinize olan saygınızı.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim böyle olduğunu bilsem en başında bu ilişkiye başlamazdim kimse üzülmek için zamanını harcamiyor:(
+1 yılseneen daha güzel goguslu kamdınlr var , kadın dediğin… abi bu cümleyi de sevgiline kurmazsın. onlara git o zaman occcc desene be
11 Yorumla
Soran+1 yılDedim bundan sonra aradığını bulsun
+1 yılŞu erkekleri ayrılırım diye tehdit etmekten ne zaman vazgeçiceksiniz… türk kızları eğitin biraz kendinizi sizden çok var çünkü
22 Yorumla
Soran+1 yılTehdit derken? Ayrildim zaten beni sevmeyen insan eleştirecegine istediği kadını bulsaymis ya
- +1 yıl
Bu düşüncen beni kırdı demek yerine “istiyorsan ayrıl” gibi cümleler kurmak ilişkiyi zedeler ve erkekler de “ay yok ayrılmayalım” demez. * çekeler ama seni kırdığına dair şeyler söylesen özür diletir düşüncesini değiştirebilirdin. Biraz egona yenik düşmüşsün. Olabilir insanlar eşleri istiyor diye silikon göğüs yaptırıyor. Ayrılacak kadar büyük bir problem görmüyorum ben
+1 yılboyle insanlarla birlikte olmayin lutfen ya yazik birini bu sekile asagilamak nedir, sen de ayril boş ver elini bi sallasin bakalim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılelimi sallasam ellisi sen kaybedersin lafından sonra ben olsam direkt ayrılırdım. böylesinden hayır gelmez. vaktini bununla harcama daha fazla
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ayrıldım zaten gelecek olmaz bu insandan
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın.
+1 yılSaçmalamış… Küçük büyük, kilolu ya da zayıf.. istemiyorsan birlilte olma.. eğer birlikteysen vücudun herhangi bir yerini eleştirmek saçma…
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen kimse onu zorlamadı
- +1 yıl
Onunda vardır küçük bi yerleri 😂 ya da olması gerektiğinden büyük yerleri..
- Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılSen bu konuşmadan sonra onun yüzüne bakıyor musun? Asla konuşma. Asla... Sana böyle davranma cesareti nasıl bulmuş? Edepsiz herif
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet edepsizlik diz boyu
Bu nedir ya, onun da bir Brad Pitt olamayacağını hatırlatsaydın ona. Ayrıl gitsin, 1 saniye yüzüne bakarsan senin ayıbın olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım canım haklısın haketmiyor
+1 yılVe sen hala sevgili misin bu adamla?😱 ayrıl ve hayatının doğrusunu yap.
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim
Ben gogusumu buyuturumde senin zihniyetini nasil degistiricez deseydin?
Kalkip gitseydin oradan.11 Yorumla
Soran+1 yılMükemmel dedin
+1 yılİyikide ayrilmissiniz... Mide bulandirici bu tipleri nerden buluyorsun... Seninde onun gururunu kirman gerekirdi...
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun seviyesine inmek istemedim soğudum ayrildiktan sonra basit biriymiş yazıp duruyor abartiyorsun diye engelledim
- +1 yıl
en guzelini ypmssn... boyle bir sey soylenirmi.. bu tip bir erkege vucudunu gostermende sacma...
+1 yılelimi sallasam ellisi dese biri sg derim aw bi saniye durmam
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Iyki eşim böyle bir adam değil ne biçim erkek bu kusurlu olan sevgilin ayril kurtul
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim haklısın
+1 yılİki ay niye çıkmış ciddi olmak istemiyor bahane uyduruyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yıle ayrıl. bırak
engelle geç
gitsin bulun bakalım maymun suratıyla daha iyisini madem01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru bulsun , ayrıldım kusursuzlar efendisinden
+1 yılBoşverr o seni değil malum yerler için ilişki yürütürmüş
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söyledin
Göğüsümü seviyor isen ayrılalım demen ile iyi yapmışsın. Bu bir kusur değildir, beğenmiyorsa gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılherkesin zevki farklı ama bunuda karsıdakini renciede edecek sekilde konusması yanlıs
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz
- +1 yıl
böyle biriyle devam edilmez bence
her erkek büyük sevecek diye bir şey yok. küçük seven birini bulursun kafana takma.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün için
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEe nabiyim deseydin? Sonra da git o güzel göğüsleri olanlara yavşa diyip sepetleseydin
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim kimi bulmak isterse bulsun artık
- +1 yıl
Aferin. Akıllı ol böyle
+1 yılNe guzel iste kucuk amasya elmasi gibiler kütür kütür dislenip somurulur sal gitsin begenmiyorsa
00 YorumlaKendini kusurlu görme karsındaki ayı arkadaş için kısa zamanda ayrılmanın ümidiyle 🖐️
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim
+1 yılSuratına tükürüp sktr git ya abazası ne işin var benle deseydin iki gün içinde köpek gibi peşinde koşardı
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
Kızım bu senin elinde olan bişey mi? Merak ettim ne kadarlar
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayrılmalısınız böyle sığırlardan.
00 Yorumla
+1 yılNiyeti belli işte arkadaşın. En güzel lafı söylüyorum sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunları seni çıplak görüp seviştikten sonra mı söyle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır ya sen niye kusurlu hissediyon ki gitsin ne hali varsa görsün. Anlamşsın işte çok geç olmadan
00 Yorumla
+1 yılMal seciyo sanki sen de buna uzuluyosan sana da ayri yanarim..
00 Yorumla
+1 yılNe saçma? Neden kusurlu hissedeceksin ki? Mankenlerin hepsinin göğsü küçük mesela.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence harikasın kimse seni eleştirecek pozisyonda değil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevgilinin götlüğü o sen neden kendini kusurlu hissediyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin çok yanlış konuşmuş seni olduğun gibi kabullenemiyorsa bırak gitsin..
00 Yorumla
+1 yıl2 ayda bunu diyen neyin kafasında, kendi cok büyük ya. Salla şu çocuğu
00 YorumlaBöyle bir tipe bunlara rağmen aşkım deme lütfen. Bu kadar aşağılanmayı sineye cekmezsin umarım.🙏🏽
00 Yorumla
+1 yılTroll konusunda kendini geliştirmen gerekiyor olmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbüyük göğüse tapanlar genelde biraz aptal olıyorlar
22 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle ortalama 80 süper en iyisi 85b
Cevap sahibi+1 yılkatılmayan hangi dangalak merak ettim
Büyütemiyorsan bu senin eksikliğin deseydin lafi oturtmus olurdun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. adamın düşünceleri kusurlu. seni seks partneri olarak düşünüyormuş anlasana.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru dedin
+1 yılzaten dışarıdan anlaşılır ki az çok saçma yani madem sevmiyorsan ne diye sevgili oldun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende onu anlamadim
- +1 yıl
bende kücük göğüslü kız sevmiyorum ama gidip de sevgili olmam ve bu tavrı sergilemem. Saçma yani yaptığı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyun kısa veya uzun deyince kötü hissediyir musun. Aynı onda ne hissetmen gerekiyorsa onu hisset
00 YorumlaKusurlu hissetme küçük göğüslü kızları sevende var bu tercih meselesi zaten sırf bu yüzden senden daha fazlasını istiyorsa bir tokat atman gerekiyodu orada.
00 YorumlaAbi neden dış görünüşe bu kadar takılıyor bu insanlar. Tamam o da olacak ama tanıdıktan sonra yüreği ya cennettir ya cehennem. Bırakın böyle ilişkileri lütfen.
00 Yorumla
+1 yılYa Allah aşkına bu laflar yüzünden kusurlu hissedilir mi
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok kırıcı şeyler dedi
- +1 yıl
Ya bırak hadi ordan gitsin bedenin için sevmiş it
- +1 yıl
Sen yaşa öyle rahat rahat
- +1 yıl
KİME NE
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Seni sen olduğun için sevenlerle bir ol hayırlı geceler 🌹
"Senim de pipin küçük " de o da kusurlu hiss etsin. Normalim bu beğenmiyorsan yallah.
10 Yorumla
+1 yılDaha neler ya küçükte çok minnak hoş ayrıca sevgilin bunun yerine sevgi cümleleri söylemeli
00 Yorumla
+1 yılkusurlu değilsin. çözülebilir bir konu yöntemleri var.
00 Yorumla
+1 yılBu Ne Saçmalık 3 Dakikalık Zevk Için Yakma Kendini Evlen Çoluk Çocuğa Kavuş
00 Yorumla
+1 yılEngelli özürlü insanların söylediklerine kırılmamalısın.
00 YorumlaKüçük göğüslü olmak sorun edilmemeli bence.
00 YorumlaKüçük göğüs candır uçları büyüdüğünde harika görünür bence
00 Yorumla
+1 yılağız operasyonu yaparsa bence, küçüklüğünden Eser kalmaz..🤌😊
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim göğüslerin çok küçük diyince kendimi kusurlu hissettim. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler