herkes büyük göğüs seviyor kimse aman küçük güzel falan demesin olay gayet belli saçmalamayın lütfen büyük daha iyi duruyor benimki 75a bile değil o bile olmuyor en küçük beden yani ne yapmam lazım bilmiyorum kilom da yerinde zayıf değilim ortayım göğsüm yok artık ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence küçük olması daha iyi büyük olsa bir yaştan sonra sarkar şahsen ben büyük sarkık gögüs yerine küçük ve dik göğüsleri tercih ederim, illede büyük istiyorsan iki çözüm var silikon ya da hamile kalıp bebiş emdirmen:)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Belki hormonal olabilir genetikde tam bilmiyorum ama küçük göğüsleri olan kadınlar genellikle kalçarı büyük olur ve seven birçok erkek vardır ama buna kendini dert etme sakın herşeyin çözümü vardır ama ben estetiğe karşıyım doğal görümünü asla yapay insan eline değiştirme
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
43Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. küçük göğüs seven çok var dert etme
20 Yorumlasen 18 yaşındaymışsın. bende senın yaşındayken takardım kafama. 24 yaşındayım şu an benımde hıç yok resmen dümdüz. boyum uzun benımde dıyıp avutuyordum. ama artık takmamaya alıştım kendımle barışık olsamda. erkek arkadaşımın saçma sapan bır şakasına alındım. bana dedıkı göğüslerın küçük südyen takmasanda olur gıbı şaka lar yaptı küçük beynıyle bende ayrıldım. sırf bu yüzdenç. demekkı ne kadar takmasamda o laflara gelemıyormuşum. bılmıyorum ama ben estetık yaptıracağım amelıyat yanı rıskı yoksa
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş kaç senin insan oğlu ne kadar garip hava sicak olur soğuk olsun deriz soğuk olur keşke sicak olsaydı deriz bak sen diyosun ki göğüslerim küçük nasil büyüturum az önce biride göğüslerim cok büyük nasil kuculturum diyor bu kadar takilmayin hayatınızı yasiyin bence
04 Yorumla
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılDaha yaşın küçük erkek arkadaşına elletir yalatir buyur bence
Soran+1 yılabaza koktu sg
Cevap sahibi+1 yılNe alaka okuz sana yol gösteriyom
Gizli Üye(25-29)+1 yılküçük göğüs seven erkekte çok estetik açıdan güzle duruyor bence tabi herkesin kendi görüşü ama zeytinyağı ile masaj yapabilirsin veya adaçayı içmende fayda var oralar zaten evlendiğinde falan oralle buyur ama sende oksa arada
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılve hiç türk kahvesi içme içinde kafein olduğu icin küçültür memeleri meme yağdan ibaret kilo alırsan veya biraz oralara masaj yaparsan bide protein ağırlıklı beslen ekmegi azalt balık et ye var ya oralar çok güzel olur birde çok sıkan seyler giyme büyürler yaşın kaçtı bu arada
Cevap sahibi+1 yılbirde belkide genetiktendir anne baba tarafının küçüktür kız halaya çekermiş belki halalarının küçüktür genetikte önemli
+1 yılKızım memeyi napacan. Bırak onu sen düşüneceğine seni alacak kocan düşünsün. Laf ederse "Sende hiç yok" de geç karşıya.
En iyi savunma taarruzdur. 😀20 Yorumla
+1 yılKimse için görünüşünü değiştirme öncelikli olarak sen kendini seveceksin ki sonra dışarıdaki insan da seni sevsin
12 Yorumla
Soran+1 yılsacma motivasyon sozleri
- +1 yıl
Kendini sevmek sana nasil saçma gelebilir?
- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük isteyenler mandıra işletecek olanlar... şaka bir yana seni seven dümdüz de sevmesini bilmeli takılma bunlara
12 Yorumla
Soran+1 yılo öyle olmuyor işte
- +1 yıl
O öyle oluyor hanımefendi o öyle oluyor !
Benimkilerde cok büyük sayilmaz ama ele avuca geliyor ve dikler, kendimde minyonum zaten dahs büyügü iyi durmaz, bosver sikma canini
03 Yorumla
Soran+1 yılben minyoon degilim. boyum uzun kotu duruyo
ufak göğüste güzel bence, çok üzme kendini :) ayrıca üzülecek bişey yok ki, doğallık en güzeli. sen kendini beğenmiyosan bilemem ama cicik, ciciktir :D
00 Yorumlabendekileri sana verebilsem keşke ;-; estetikten başka büyümez ya da kilo alcan
29 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnanmıyor olabilirsin, ama cidden küçük göğüs seven o kadar erkek var ki.
Şahsen ben orta severim, büyük göğüsten de nefret ederim.00 Yorumla
+1 yılIçini biraz da olsa rahatlatacak birşey biliyorum aslinda
01 Yorumla
Soran+1 yılsg
Emildiğinde daha büyümüyorlarmı peki? Hem zevk alırsın hem büyürler bir erkeğin ağzında diliyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılsacma sapan konuşma
+1 yılYapacak birşey yok senin de kaderin buymuş fazla ellememişin demek
02 Yorumla
Soran+1 yıledepsizleşme hep kucuktu
- +1 yıl
Yapacak birşey olamadı gerekeni söyledim o zaman silikon yaptırırsin ne diyeyim
Olmayınca olmuyor sizinkisi büyüyor biz napalım çare yok küçüğe.
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaah
+1 yılYaşın ilerlediğinde küçük göğüslü olmanın nimetlerini fark etmeye başlayacaksın. Çünkü sarkma olmuyor. Ayrıca bebeğin olduğunda biraz daha büyüyecektir. Büyük gögüslü olmak çok da iyi bir şey değildir sırt ağrısı yapar çünkü.
20 YorumlaBu durum seni estetiğe götürür ama belki evlenip hamile kalırsan göğüslerin büyüyebilir
00 YorumlaPiyasadaki bütün kıyafetler küçük göğüslere göre yapılıyor bence bu açıdan siz çok şanslisiniz
01 Yorumlaherkes büyük seviyor diye bişey yok benim favorim 75 😍💋
00 Yorumlaaman büyük olunca ne olacak ben küçük dik seviyorum
00 YorumlaErkekler lafa gelince büyük olsun, dik olsun diye ağızları sulanır ama sadece lafta.. Kadın olsun yeter onlar için
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sevmiyorum ya büyük koşsan koşamazsın zıplasam olmaz küçük olsaydı üff
21 Yorumla
+1 yılVallahi büyük olan da memnun değil merak etme ayrıca yaşına da bağlı benim de mesela ergenliğin başlarında gözüme küçük geliyordu ama zamanla gelişiyor
20 Yorumla
+1 yılErkeklerin laflarini agzina tikmissin ya cok guldum dkdkdk kilo alinca buyuyorlar aslinda veya kilo verince kuculuyorlar. Biraz kiloyla da alakali olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaah çok konuşuyor o amipler
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa küçük göğüslüler daha iyi seks yapar ben severim 😘
02 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama gerzek
Cevap sahibi+1 yılBunu gerzeklik olsun diye yazmadım.. küçük göğüslüler kendilerince büyük gögüslülerden daha geride olduğunu düşünüp sekste o açık olduğunu düşündüğü alanı daha aktif olarak kapatmayı seçerler. O yüzden ben küçük göğüslülerle yaptığım sexlerde hep daha fazla mutlu oldum
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsen memeden ıbaret degılsın senı begenen oldugun gıbı beyenır ama daha sen kendını begenmıyorsun baskaları nasıl begensın once kendını sev begen kendını seversen baskalarıda senı sever
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük ğöğüsü genelde erkekler sever 😅
Ben hiç sevmiyorum hatta keşke küçük ğöğüslerim olsaydı 😕10 Yorumla
+1 yılkiminin derdi kiminin hazinesi. bende bekliyorum küçük göğüslü birisi denk gelsin diye ahahah. bence küçük göğüsler geyet çekici.
00 YorumlaBak kız arkadaşım da aynı problemi yaşıyordu 1 ay öncesine kadar şimdi bana dua ediyor.😉😏
02 Yorumla
Soran+1 yılneden yani
Kızım derdine bak boşver sağlıklı mısın ona bak ilerde çocuğun olunca büyür illaki
06 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Soran+1 yılAma çocuk düşünmüyorum model olacağım
Soran+1 yılyoo
Emdigimde agzima sigiyorsa guzel olur yeterli bence. Zaten eme eme buyuturum biraz
06 Yorumla
Soran+1 yılsg aptal ya git banyoya 31e
Soran+1 yılÇok kötüsün
Soran+1 yılben de seni savcılıkta
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz de kendimizi yırtıyoruz küçük göğüslü kız bulalım diye buda tutmuş şikayet ediyor
01 Yorumla
Soran+1 yılsg
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz uzun boyluların çoğunluğunda var bu sorun ama bir çözümü de var sabır gerektiren bir çözüm ama
28 Yorumla
Soran+1 yılboyun kaç ve çözüm ne knk
Cevap sahibi+1 yılben 168 boyundayım çok uzun sayılmam bu sorunum da kalmadı şu an aslında pek, ama bu konuda eğitimim olduğu için yorum yazmak istedim. Eğer doğru kişiyle doğal yöntemler içeren bir terapiye başlarsan emin ol sonuç alırsın hem de doğal olanı en güzeli estetik hem pahalı riskli ve çakma duruyor. Ben bir çok kişiye bu konuda destek olmuştum
Soran+1 yılaynı boydayiz ve uzunuz ortalamaya göre bnce. ayrica terapi nedir yani ne terapisi olacak
Cevap sahibi+1 yılTürk ortalamasına göre evet :) Terapiden kastım asla ilaç vs içermeyen bir program tamamen doğal yöntemler kullanarak ama 1 ay falan gerekiyor sonuç almaya başlamak için biraz uzun bir süreç
Cevap sahibi+1 yılCanım yorumumu görmedin sanırım :)
Soran+1 yılgördüm 😄😄😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılSanaa yardımcı olmak istedim ama neden uzak kaldın anlamadım ayrıca ücret talep etmiyoruz :)
Soran+1 yılsg
+1 yılBüyük de sıkıntı be hacı orantılı ise vücudunla sıkıntı yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSütyene dolduramayan kalbide dolduramaz derler
36 Yorumla
Soran+1 yılseninkiler sarkıyor sanırım nene gibi yazık...
Cevap sahibi+1 yılKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
Soran+1 yılseninki ciğer değil ya yağ
Cevap sahibi+1 yılYav he he başkasını göğsüne bu kadar saldırdığını göre seninkiler le bayağı yokluk çekiyorsun belli
Soran+1 yılnapim
Cevap sahibi+1 yılTakma kafana
+1 yılSilikon takarsın ileride
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılS. Et sen kendini nasıl seviyorsan öyle güzelsin önemli olan göğüs değil içindeki kalptir
00 YorumlaEstetik cerrahiye müracaat et.
00 YorumlaTek yol hamile olman jffdjffjfgıı
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük göğüs çok güzel hanımefendi bence
00 Yorumla
+1 yılEstetik olabilirsin O kadarda dert etme
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Küçük hoştur sıkma canını
00 YorumlaOlur olur evlenince büyüt rahat ol
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeyecegim ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes kim?
Kesinlikle küçük olmalı!010 Yorumla
Soran+1 yılyok gibi
Cevap sahibi+1 yılCidden bak mankenlere neredeyse hepsi öyle.
Erkek de ne kadar çok tutabiliyorsa o kadar haz alır
Büyükler hemen sarkar emin ol.
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğendim.
Soran+1 yıltm
Cevap sahibi+1 yılYazmak istersen ayrıntılı yazabilirim
Soran+1 yılkaç yaşındasın sen ya? senden en az 12 yaş küçüğüm
Cevap sahibi+1 yıl30, sen?
Soran+1 yılmatematik yok mu sende :D. 30-12
Cevap sahibi+1 yılBu yaşta göğüsü mü dert ettin sen 😂😂😂
Soran+1 yılevet?
Gizli Üye(25-29)+1 yılDolgulu sütyen giy var gibi görünsün 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılne komiksin
Cevap sahibi+1 yılAmeliyatla doldurt o zamn
+1 yılSağlıkçiyim bunun çaresi var
02 Yorumla
Soran+1 yılnedir
- +1 yıl
Belirli egzersiz ler var onları yapabilirsin
+1 yılYapabileceğiniz tek şey estetik müdee
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama o zaman da çok büyük ve çirkin olur
- +1 yıl
Kimse 95 yapın demiyor daha makul ebatları olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenince büyüyor diyorlar koca bul hemen shsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarakterin iyi ise ben küçük göğüs seviyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya kötü karakterim
Cevap sahibi+1 yılHaha 😂
+1 yılMaalesef o biraz genetik yapabilcen hiçbirşey yok
00 YorumlaBüyüyeyim
13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gayet küçük severim
00 Yorumla
+1 yılNapalım senin memelerini
04 Yorumla
Soran+1 yılnapiyim senin poponun profilini?
- +1 yıl
Memesi varmış
Soran+1 yıls2 varmış ama 2cm
- +1 yıl
Görmeden konuşma 20 cm 0 ekle yanına
Boşver. Ben emerim.
02 Yorumla
Soran+1 yılkanka. acil 31i birak
+1 yılBoy ve kilon kac peki
07 Yorumla
Soran+1 yıl168 58
- +1 yıl
Uzun ve zayifsin vücudun çok güzel miş
- +1 yıl
Peki yas kaç
Soran+1 yılnapacan olm
- +1 yıl
Ona göre yorum yapacam
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
Daha yaşın küçük yumurta kadar varsa sorun etme
+1 yılpara ile yaptırırız
, asuman bi rahat ol03 Yorumla
Soran+1 yılsg
- +1 yıl
al işte
başka çözümü var mı
Soran+1 yılyok kurufasulye
Kalçanı büyüt
08 Yorumla
Soran+1 yılbenim bacaklarım kalçam da düz orta kalınlıkta. belim ince sadece geri kalan kısımlar erkek gibi
Soran+1 yıl1.68
Soran+1 yılsenin boy kaç
Soran+1 yılguzelmis
Gizli Üye(30-35)+1 yılemdirmen lazım, büyür.
21 Yorumla
Soran+1 yılsaçma
Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Estetik
00 Yorumla
+1 yılHerkes deme
01 Yorumla
Soran+1 yıltm
- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Artık cidden bıktım göğüslerim küçük diye, ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler