Diğer Zaten küçük olan göğüslerim kilo verince iyice küçüldü napmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Yani estetik dışında da bi çözümü yok biliyorum ama çok küçüldüler ve beni çok üzüyor böyle olması ne yapsam bilemedim? Güncellemeler+1 yıl Güncelll Zaten küçük olan göğüslerim kilo verince iyice küçüldü napmalıyım? Cevapla Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
RoxanaRojin Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 92% +1 yıl Niye dert ediyorsunki. Minik olmalarini cok seviyorum ben. Bence vucudunla barışık olmayi öğrenmelisin 🤗 0 0 Yorumla
Ozansnx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yemeğini biraz artır ve göğüs çalış dumbel fly ya da makinede fly ordaki kaslar daha sık ve diri gösterir emin ol 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moral motivasyon kas gögüs kas spor yap zamanla büyür kadınsal hormon takviyesi al internetten araştır 0 0 Yorumla
ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl şu an kaç beden birde boy ve kilo kaç 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 75 beden 160boy 55 kilo Yorumla ѕємραтιк_вєу +1 yıl Görünüş olarak çokmu küçük duruyor Yorumla Soran +1 yıl Kucuk Yorumla ѕємραтιк_вєу +1 yıl Bişe sorabilir miyim ama gizlisin Yorumla ѕємραтιк_вєу +1 yıl ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Sor Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 310 cevap paylaştı. Tam olarak ne kadarlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 75 beden kadarlar Yorumla aliali1926 +1 yıl Tam emmelik daha ne istiyorsun işte Yorumla Soran +1 yıl Olmayan seyi nasil emceksin Yorumla aliali1926 +1 yıl Emdir beni o zaman Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 319 cevap paylaştı. Estetik operasyon düşünebilirsin 0 0 Yorumla
BlackLiterary Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Egzersiz yap dik dursunlar daha iyi görünür 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Göğüs çalışarak toparlayabilir sin. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Daha çok erimesin 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır hareketleri düzgün yaparsan. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazıyoruz cvp vermiyorsun. Güncel diyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Madem bir işe yaramıyor küçük kes at gitsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl :(((( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küçük göğüslü kadınları ben kadından bile saymam adam yerine bile koymam yüzümü çevirim bir soru sora vebal bile vermem ayağı kayıp yere düşse kçına bir tekme de ben atarım Yorumla Soran +1 yıl Yuh aw buk seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka yapıyom Yorumla
cokbunaldımof Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl boş ver anasını satayım 1 3 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Aynen ne takiyorsunuz bu konulari Yorumla Soran +1 yıl Cunku siz erkekler takiyorsunuz Yorumla ucankazmorton +1 yıl Valla hic alakasi yok Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Senin için mi yoksa beğenmez korkusundan mi 0 1 Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Takılma bu kadar erkekler için diyorsan her şekilde zevk alıyor merak etme Yorumla
Erencan2107 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Tekrar kilo almalısın 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Sirf meme icin Yorumla Erencan2107 +1 yıl Memelerinin toparlanması için Yorumla Soran +1 yıl Zar zor verdim kilo alinca bi tek meme mi aliyor sanki Yorumla Erencan2107 +1 yıl 😅😅 Yorumla Erencan2107 +1 yıl Göğüs için egzersiz yap o zaman Yorumla Erencan2107 +1 yıl Kaç beden bu arada Yorumla Erencan2107 +1 yıl Çok mu küçük Yorumla Soran +1 yıl Egzersizler daha cok eritiyo 75 beden Yorumla Erencan2107 +1 yıl 85 ideal olan mı yoksa Yorumla Soran +1 yıl Sanirim.. Yorumla Erencan2107 +1 yıl Çok küçük değil ama seninde bence Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyosun Yorumla Erencan2107 +1 yıl Tahmin yürütüyorum Yorumla
Gkhnxzx Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ben biliyorum nasıl büyütülür 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil 🥺 Yorumla Gkhnxzx +1 yıl Mesaj? Yorumla
gaymakcocuk Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Kac besen oldu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 75 Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Baya kuculmus ama Yorumla Soran +1 yıl 80di onceden Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Ama auan uclari diktir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Niye dert ediyorsunki. Minik olmalarini cok seviyorum ben. Bence vucudunla barışık olmayi öğrenmelisin 🤗
Yemeğini biraz artır ve göğüs çalış dumbel fly ya da makinede fly ordaki kaslar daha sık ve diri gösterir emin ol
Moral motivasyon kas gögüs kas spor yap zamanla büyür kadınsal hormon takviyesi al internetten araştır
şu an kaç beden birde boy ve kilo kaç
75 beden 160boy 55 kilo
Görünüş olarak çokmu küçük duruyor
Kucuk
Bişe sorabilir miyim ama gizlisin
☺️
Sor
Tam olarak ne kadarlar
75 beden kadarlar
Tam emmelik daha ne istiyorsun işte
Olmayan seyi nasil emceksin
Emdir beni o zaman
Estetik operasyon düşünebilirsin
Egzersiz yap dik dursunlar daha iyi görünür
Göğüs çalışarak toparlayabilir sin.
Daha çok erimesin 🙄
Hayır hareketleri düzgün yaparsan.
Yazıyoruz cvp vermiyorsun. Güncel diyorsun
Madem bir işe yaramıyor küçük kes at gitsin
:((((
Küçük göğüslü kadınları ben kadından bile saymam adam yerine bile koymam yüzümü çevirim bir soru sora vebal bile vermem ayağı kayıp yere düşse kçına bir tekme de ben atarım
Yuh aw buk seni
Şaka yapıyom
Küçük takil daha rahat değil mi
boş ver anasını satayım
Aynen ne takiyorsunuz bu konulari
Cunku siz erkekler takiyorsunuz
Valla hic alakasi yok
Senin için mi yoksa beğenmez korkusundan mi
Takılma bu kadar erkekler için diyorsan her şekilde zevk alıyor merak etme
Tekrar kilo almalısın
Sirf meme icin
Memelerinin toparlanması için