genetik olarak ailedeki kadınlarda küçük göğüs yapısı yok normal büyüklükte.
10-15 kilo civarında kilo almaya uğraşıyorum bu kadar kilo alınca göğüslerim de büyür mü?
genetik olarak ailedeki kadınlarda küçük göğüs yapısı yok normal büyüklükte.
10-15 kilo civarında kilo almaya uğraşıyorum bu kadar kilo alınca göğüslerim de büyür mü?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Umarım istediğin gibi olur ve evet düzenli beslenip spor yaparsan göğüslerin de büyür
spora yeni başladım zaten ama spor küçülüyor diyorlar. benimkini küçültmes3 bile büyümesine engel olur diye korkuyorum.
Hayır saçmalama hem kilo alırsın hemde düzenli bir vücudun olur spor iyidir özellikle yüzmeye git
yüzme vücut şekillendirmiyor ve kollara kas yapıyor bence kadınlara maskülenlik katar. ben kum saati fizik egzersizleri yapıcam. fitness yani
Yüzme kilo almak için Harika bir branş ama sen bilirsin
Kiloyu direk yağdan alırsan büyür ama sporla beraber kas yaparsan aşırı büyümez diye düşünüyorum.
aslında spor yaparak kilonun göbeğe filan gitmesini engelleyip kalça ve göğüse gitmesini sağlamayı düşünüyorum. yani böyle olur mu tam bir bilgim yok ama sporla ilgilenen bir arkadaşım olacağını söyledi.
Herkesin vücut tipi farklı, kiloyu nereden alacağını bilemezsin. Senin dediğin vücudunla oynamak gibi oluyor, biraz zor.
Memelerinde buyumesi icin cok kilo alman lazim
Normal alinan kilolar hep gote gobege gidio
işte o yüzden spor yapıp kalça ve göğüse gitmesini istiyorum.
Su an ki halini gorsem bisileri daha net diyebilirim su an hayali yorum yapiorum biraz
Tam aradığım kızı tarif ettin zayıf küçük göğüslü birde kalçalar da küçükse tam olur
are you gay? çsödçdöşdödşdöd
No gay
göğüslerin büyüyünce ne olacak? tiktok videosu mu çekecen?
bence çok çok az büyür kanka. çok bir etkisi olmaz.
neye göre söyledin bunu? nereden biliyorsun
göğüs boyutu genetik çünkü. kilo alımında bir miktar etkisi olabilir ama çok fazla olmaz. Kadınlık hormonu olan östrojenler meme büyümesine yardımcı olurlar. bu hormonu arttıran yiyecekler tüketmen daha mantıklı olur. zayıfsan biraz da kilo alman yardımcı olacaktır
açıklamayı okursan. genetiğimizde küçük göğüsün olmadığını söyledim zaten...
o zaman yazdıklarım faydası olur. bir de yaşla beraber büyüme de olur. yaşn kaç
18
yaşla beraber büyür bence. takma kafana
normalde buyur sadece gogus buyumez
anlamadım
kilo alinca sadece gogus buyumez demek istedim
zaten 10 15 kilo alıcam diyorum sadece göğüslerimin büyümeyeceğini kavrayacak kadar akıllıyım hakshjdhdj spora başladım zaten spor yaparak kilo alıcam
peki kizma
büyürde şekli ne olur belli olmaz
Koca memeli var mı genetikte sjdjjs
Zayıf ve küçük göğüs çok güzel kilo alma
büyümez. kubun aynı kalır.
mantıken büyümesi gerekiyor çünkü göğüslerin çoğu yağdan oluşur
şöle düşün 70-80-90 senin kafes ölçün. kubun B ise C olmaz yani ölçün ne bilmiyorum ama. zayıfsan zaten büyük göğüs sıkıntı yapar. bence heveslenme fazla
knk 10 15 kilo alıcam diyorum. bu 10 15 kilonun hepsi göğsüme gitmicek dçöfçdlfö yani ideal kilomda olucam ve spor yaparak kilo alıcam bozuk bir vücudum da olmicak
tamam günün sonunda resim atarsın yorumlarız :) sonucları değerlendirirz.
büyür büyür
Büyür
Büyür tabiki
Gel yaristiralim hangimizinki daha büyük 😄
Genetikte en büyük kimin kanka jshjz
Kaç beden
Evet biraz büyür
Büyür