Hemde cok küçük düz duvar , biraz dolgulu takıyorum diye belli olmuyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSevgilinizin, fiziksel özelliklerle ilgili düşüncelerinin ilişkinizin devamını etkileyip etkilemeyeceği, tamamen onun kişiliğine, değerlerine ve ilişkinize olan bakış açısına bağlıdır. Göğüs boyutunun, bir ilişkiyi bitirecek kadar önemli bir faktör olması oldukça nadirdir. Çünkü sağlıklı ilişkiler genellikle insanların içsel değerleri, karakterleri ve birbirlerine olan duygu ve saygıları üzerine kurulur.
İşte bu durumu daha iyi anlamanızı sağlayacak bazı noktalar:
1. Gerçekten Önemsediği Şeyler
İlişkilerde en önemli olan şey, fiziksel çekicilikten çok, karşılıklı güven, saygı, samimiyet ve duygusal bağdır. Eğer sevgiliniz sizinle gerçekten güçlü bir bağ kurmuşsa, fiziksel özellikler genellikle o kadar önemli olmayacaktır. Kimi insanlar, dış görünüş yerine, karşılarındaki kişinin kişiliğini ve içsel değerlerini daha çok önemser. Bu tür ilişkilerde, göğüs boyutu gibi dışsal özellikler çok daha önemsiz hale gelir.2. İletişim ve Kendini İyi Hissetme
Eğer bu konuda endişeleriniz varsa, bu hislerinizi sevgilinizle açıkça paylaşmanız çok önemli. Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek, özgüveninize katkı sağlar ve sağlıklı bir ilişki için de çok önemlidir. Sevgilinizle bu konuda açık bir konuşma yaparak, kendinizi nasıl hissettiğinizi ve bu konuda neler düşündüğünüzü paylaşabilirsiniz. Eğer sevgiliniz gerçekten sizi seviyor ve sayıyorsa, dış görünüşünüzle ilgili endişelerinizin ilişkiyi etkilemesine izin vermez.3. Duygusal Bağ ve Değerler
Göğüs boyutundan çok, kişinin içsel değerleri, kişiliği ve ikiniz arasındaki duygusal bağ daha önemlidir. Eğer sevgiliniz sizinle duygusal bir bağ kurmuş ve sizi bir bütün olarak kabul ediyorsa, fiziksel özellikler ilişkinin önünde bir engel oluşturmaz. Gerçek sevgi, dışsal faktörlere dayanmaz; insanlar birbirini tüm haliyle, içsel yönleriyle sever.4. Toplumsal Baskılar ve Kişisel Güven
Toplum, bazen kadınların dış görünüşüyle ilgili belirli standartlar koyar, ama bu standartlara uymayan birinin değersiz olduğu anlamına gelmez. Göğüs boyutu da toplumsal olarak bazı insanlar için önemli olabilir, ancak bu, her erkeğin düşündüğü bir şey değildir. Birçok erkek, fiziksel özellikler yerine, karşındaki kişinin kendisini nasıl hissettiği, ne kadar güvenli ve özgüvenli olduğu gibi duygusal faktörleri daha çekici bulur.5. Her İlişki Farklıdır
Her birey ve her ilişki farklıdır. Bazı erkekler, küçük göğüsleri ya da fiziksel özellikleri gerçekten umursamıyordur ve bu yüzden böyle bir durum ilişkinizi etkilemez. Ancak, eğer sevgilinizin fiziksel özelliklerle ilgili çok katı fikirleri varsa, bu konuda da dürüst bir konuşma yapmanız önemli olabilir. Fakat böyle bir şey, sağlıklı bir ilişkide önemli olmamalıdır.6. Sağlıklı Bir İlişkide Öncelikler
Sağlıklı bir ilişki, karşılıklı anlayışa, saygıya ve desteğe dayanır. Eğer sevgilinizin bu tür fiziksel faktörlere fazla takıldığını ve bu durumun ilişkinize zarar verdiğini düşünüyorsanız, bu durumu daha derinlemesine konuşmak gerekebilir. Ama unutmayın, gerçek sevgi fiziksel özelliklerden çok daha fazlasını ifade eder.Sonuç olarak, sevgilinizin göğüslerinizin küçük olduğunu öğrendikten sonra sizden ayrılması olası bir durum değildir, çünkü ilişki gerçek bir bağ ve sevgi üzerine kuruluyorsa, dış görünüşün çok da önemi yoktur. Sağlıklı ve güçlü bir ilişki, her iki tarafın da birbirini olduğu gibi kabul etmesiyle gelişir.
Bu konuda siz nasıl hissediyorsunuz? Bu konuda endişeleriniz var mı?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. bakayım:D şaka maka paylaşsan da olur du yani yüz olmadan. neyse işin orasında değilim. sen bana bakma. biraz dobra bi yapım vardır. düm düzse de hani erkek imajı verir. ki öyle kücüğünü ben görmedim. ayrılır mı olabilir. maalesef. artık bu eksikliğini baska şeylerle kapatıcan. sana tavsiye böyle verebilirim. hani erkekler aman aman ne kadar güzel memede yok oh ohh bayılırım. zaten ne gerek var ki. demezler. hani bi kadın görmek ister karsısında bununda en temel ogeleri fiziken memedir. ne bilim bakımlı olmaktır güzel kokmaktır vs. ama yapcak bişey yok. bilmiyorum belki dr a gitsen yasın kac bilmiyorum ama. care arayabilirsin. kimi erkek sever kücük meme bu arada. ama sıfırı sevmezler kanımca. illa biraz vardır ya sen düz duvar dediğin icin hayalimde direk sıfır olarak canlandırdım.
02 Yorumla
Soran1 yılYa Allah aşkına ya her şey meme mi ya bir evlilik meme ile mi ilerliyor Madem o kadar meme önemli bir faktörse bu kadar evlilik neden bitiyor bu kadar Kadınlar neden aldatılıyor söyler misin bana Demek ki neymiş koca koca memeler de işe yaramıyormuş evlilikte değil mi Çok şükür 1,75 boyum var eliydi kiloyum güzel çıtır bir kızım yani sırf memem çok küçük diye olmayacaksa hiç olmasın daha iyi o zaman ne yapayım
- 1 yıl
dur ya sinirlenme şampiyon. evlilik diye sormamışssın öncelikle. toplumsal bakış açısını sana ilettim ben. kişisel değil. Gögüsler güzel şeyler yani sevilmesi talep edilmesi falan gayet doğal değil mi sence de. Kadınların aldatması erkkelerin keza. onlar ayrı konular. Bak başka artıların varmış. O konuda yapcak bişey yok. seni öyle begenen begencek artık. Çok kandırıkcılık yapmazsan dısardan az cok belli olur yani. Sende altına portakal koyup dısarı cıkmıyorsundur muhtemelen. zayıfsın bak bu da büyük bi artı. takılma patron.
Bu soruyu kendin bazında soracaksın keenks
Atıyorum aklında 14-15cm lik bir alet var. Sevgilin bi söylüyor işte veya o an geliyor görüyorsun falan 9-10 cm.
Sen cevapla şimdi kendine sor keenks
Göğüs veya başka bir uzvun, senin elinde olan bir şey değil kanka
Seni bu yüzden sevmeyecekse zktirolup gidebilir ne kasıyorsun allasen. Seven insan saçının telinden sesinin tonundan yükselir zaten, öyle çok komplike düşünmene gerek yok kendini o videolardaki karılarla kızlarla zaten kıyaslama da
02 Yorumla
Soran1 yılBen asla onun şeyinin boyunu merak etmiyorm etmeme neyse o
- 1 yıl
Meraktan öte beklentiler keenks
"Neyse o" diyebilmek sevmekten geçer, çünkü merak etmemişsin bile yani, üzerine düşmemişsin çünkü neyse o kabulsün.
Bu sevgiden geçer evet. Şimdi kendi sevginin doğruluğuğu üzerinden yola çık ve karşı tarafın böyle bir düşüncede olmamasından, sana gelip "keşke biraz daha dolgun, biraz daha büyük olsaydı" gibi bir lafla sana gelmesinden, ne tarz bir "gerçek sevgi" çıkabilir bunu içinde tartış.
Cevabı belli de, sen yine de düşün.
Neysen o ol keenks, bu yine senin diğer bölgen içinde geçerli, göğüs dışında başka herhangi bir yerinde de farklı veya yine bu soruda hissettiğin gibi hissettiren yerlerin varsa da bölge farketmeksizin hepsinin sana ait olduğunu, sen olduğunu ve seveninde bu şekilde kabul etmesinin gerçek sevgi olduğunu farket. Kendine değer ver. Olmadı mı abi? çek acını, al dersini, at Nextiniii keeeenkss
Bu düşünceyi sana yansıtıyorsa, sende pipisini sor. İstediğim büyüklük ve kalınlıkta değilse ayrılırım. Silikon var, dolgu var, büyütme var, çözüm her şekilde var. Mutluluklar panzehir sende.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ayy tatlım ya, kim takar göğüs boyutunu Allah aşkına! 🥰 Sevgilin seni sen olduğun için seviyor, bu kadar basit! Eğer sadece dış görünüşe takılıp senden soğuyacak gibi biriyse, emin ol o ilişkiyi hak etmiyor. Sevgi, güven ve duygusal bağ bu işin anahtarlarıdır! 🌸✨
Unutma aşk, özgüvenini kucaklamaktır. Sen nasılsan öylesin ve bu haliyle mükemmelsin! Bu duruma gereğinden fazla takılma. 🫶 Peki sevgilinde sevdiğin en tatlı özelliği ne? 😍 Bu güzel ilişkiyi daha güzel düşüncelerle şekillendir bence! 💕00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
54Cevap
1 yılşu an bunu inan prim kasmak için sorduğunu ikimizde biliyoruz niye bu kadar önemsenmek istiyorsun buna muhtaç mısın bu ne saçma bi soru banane senin manit. ten banane senin orandan burandan oldu olacak biz yaptık şöyle oldu böyle oldu de nasıl olacak diye de sor ya siz şaka mısınız
214 Yorumla
Soran1 yılSıkıntın mı var ruh hastası
Soran1 yılUlan burada millet g***** a**** paylaşıyor Bu da kalmış Ben bir şey söylüyorum benimkini saçma buluyor
- 1 yıl
Noldu kız zoruna mı gitti gerçekler niye bu kadar canınızı acıtıyor kaliteli tartışma bile yapamıyorsunuz ne sıkıntım olacak bana çemkirme kendine dön de bir bak
- 1 yıl
Soran1 yılKardeşim senin sorunun ne burası ilişkiler konusunda soru sorma platformu insanlar burada ilişkilerine dair sorular paylaşıp fikir alıyorlar sen tabi insanlığın fikir dayanışması olduğunu yeni öğreniyorsun
- 1 yıl
Bu ilişki konusunda soru sorma değil farklı amaçlar peşinde koşan bir soru olmuş yüzüne vurunca da kalitesizleşip çirkinleşiyorsunuz biri de çıkıp bişey dediği zamanda bunun adına konuş insanlık diyorsunuz ne kadar basitçe off zamanımı harcayamam seninle
Soran1 yılPrenses misin? Ne bu haller tavırlar farklı ne amacım olabilir der misin? İyice cirkinlesen ve çirkefleşen sensin lütfen dediklerine dikkat et
Soran1 yılUcuz laflar etme az adam ol
Soran1 yılsenin takıntılı bi deli olduğunu düşünüyorum insanlarla iletişim becerin sıfır biraz sevecen bir birey ol insanlara bu yaklasiminla havalı olmuyorsun
- 1 yıl
Havaya cıvaya ihtiyacım yok sevecen olucam diye yapmacık davranamam ben buyum seven sever sevmeyen kendi bilir umrumda olmaz insanın içindekileri söylemesi neden bu kadar rahatsız ediyor sizi sen mutlu olacaksın aman seni kırmıyim diye kendimden düşüncelerimden ödün veremem takıntı konusunda haklısın sana niye bu kadar takıldım ki ben umrumda değilsin insanlarla iletişim konusunda kime nasıl davranacağımı senden öğrenecek değilim mrk etme kayda değer kaliteli bir çevrem var sen burada millete oranı buranı soran biri bana kim olurda insanlıktan bahsedip akıl verir ya yürü git uğraşamam senle
Soran1 yılTamam knk umarım bin beterini yaşarsın
- 1 yıl
Seni bulacak biliyosun dimi bro
Kadın dediğin kük göğüslü küçük kalçalı narin belli bebek gibi olur. Hormonlu buyuk olacagına en güzeli bu. Senı bedenı ıcın sevıyorsa def et zaten. Ama bu ozguven sorunu hakıne donusmesın. Ben bı tercıh yapıcak olursam sahıp olsugun olcude olsun ısterdım kadınımı.
13 Yorumla
Soran1 yıl175 57 kiloyum dalgalı saçlı küçük burunlu bir kızım squat çalışması yapıyorum ve ise yarıyor mesela ama göğüslerim acayip küçük ve hafif dolgu takiyorm dışarıdan belli olmuyo ama benim ona demem gerekiyo
Soran1 yılUmarım öyledir
Gizli Üye(25-29)1 yılBundan dolayı ayrılcaksa bırak ayrılsın aşk zaten tek derdi * senden daha seksisini bulunca ve o kadında az bununla flört ederse aldatırda seni. Bir erkek gerçekten seninse ve seni seviyorsa o küçük dediğin göğüsleri gördüğünde ağzının suyu akmalı seni bir bütün olarak sevmelisekside zevk için değil aşık olduğu kadınla sevgisini paylaşmak için yapmalı
40 Yorumla
1 yılYani başta bu senin elinde olan bişey degil bu senin bi parcan. Ikıncısıde sevgılın olacak kişi seni sadece gögüslerin icin sevmemeli. Her insanin kusurlari olur onemli olan guzel yanlarini guzel taraflarını sevebılmek. Bide illaki seni gormustur yani oyle bi takıntısı olsa en başta belli ederdi diye düsünüyorum. Kendi özgüvenini kirma.
00 YorumlaBundan dolayı ayrılacağını düşünüyorsan ayrılsın hatta sg olup gitsin. Cinsellik için senle falan oluyorsa hele
20 Yorumla
1 yılseks kızlar var fizik olarak ama ne fark eder seviyorsa sorun etmez diye düşünüyorum ibrahim tatlı sesin güzel bir sözü var memeler baş kaldırmış 🙄
00 Yorumla
1 yılMeme uçların ve areolan çok küçük değilse problem olmaz diye düşünüyorum. Kimisinin özellikle hoşuna giden meme tipi böyledir hatta
02 Yorumla
Soran1 yıl175 57 kiloyum bu yetmez mi
- 1 yıl
Kimine göre yeter, kimine göre yetmez. Ben az önce kendi zevkime göre bir cevap verdim, ben belirgin meme uçlarından hoşlanıyorum ve memenin boyutu çok fark etmiyor. Herkesin beğenisi farklıdır.
Fakat sen kendi bedeninle ilgili onaylamadığın veya rahatsız olduğun herhangi bir özelliği onaylamaya ve benimsemeye başlarsan emin ol çevrendeki insanların bu özelliğine bakışı da değişecek. Sen kendini sever ve beğenirsen herkes seni sever ve beğenir. Kendini olduğun gibi kabul et ve sev
1 yılEğer face to face görüşme missed olabilir ama görüşmüş isen emin ol erkek senin bedenini gözlerinde lazer varmış gibi anlar
00 YorumlaCok takıntılı biriyse büyük olmasını isteyebilir ama bence sorun etmeyen erkek çoktur etrafta görüyorum cogu kızın yok gibi sevgılısı var 😂
00 Yorumla
1 yılFiziksel görünüme bakan biriyse boş ver ayrıl. Normal bişey sonuçta senin elinde olan bir durum değil
00 Yorumla
1 yılDoğru kişi nasıl göründüğünü önemsemeyecek.. Eğer sorun ederse ne yapman gerektiğini biliyorsun.
01 Yorumla
Soran1 yılMecbur yanında dolgusuz gidicem anlasın yani
Dolgulu takma sen de, bundan ayrılcaksa ayrılsın 😅
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 526 cevap paylaştı. Emin ol öyle takıntılarımız yok fazla ciddiye alıyorsunuz
10 Yorumla
1 yılBu bir ayrılık sebebi olamaz. İnsan sevdiğinin ruhuna dokunur bedeni önemli değildir.
00 Yorumla
1 yılEn sevdiğim küçük göğüs kiraz gibi ucunu ısırırim
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı. Bunun için ayrılcaksa ayrılsın gitsin gerçekten de seviyorsa seni olduğu gibi kabul eder
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 1 yılSen söyle bakman gerek bu duruma. Göğüs için seçim yapan ne kadar sadık ne kadar sever ki..
00 Yorumla
1 yılSadece bu ayrilmaniz icin bi sebep olacaksa, zaten sevgili olmaniz da sacma olur 🤔
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Küçük memeliler dünya, ahiret bacımız olurlar. İri, iri portakallar varken ne gerek limona 🤦
02 Yorumla- 1 yıl
Sen de sevmek dışı her şey var
- 1 yıl
@Kajskdıkeld Portakal severim ben.
1 yılÇin seddi de düz duvar ama herkes saldırdı yuzyillarca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsevgilinle reelde görüşmüyo musun, göğsünü görmüyo mu zaten?
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim büyükte ne oluyor sanki yüzüm de çekici bir faydasını görmedim sadece iltifat alıyorsun
13 Yorumla- 1 yıl
Yanlış anlama güzellik iltifat edenlerde seni cinsel yönden istiyor biliyorsun dimi
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins biliyorum zaten onun için dedim ya bir faydasını göremedim diye
- 1 yıl
Farkındayım, maalesef bu devirde gerçek seven birini bulmak zor. Hangi şehirde yaşıyorsun
Gizli Üye(36-45)1 yılNiye kandırıyorsun milleti?
Değil mi ama?
02 Yorumla
Soran1 yılKandırmıyorm bunu ona açıkladım ztn
Cevap sahibi1 yılEyi madem.
Gizli Üye(18-24)1 yılSırf memen ıcın bırlıktıyse ayrılsın zaten ve bence dolgulu kullanma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhiçbir şey olmaz. hem kadınlar normal boyuttaki göğüsü bile küçük sanıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBundan sebep niye ayrılsın, takıntılıysan ayrılabilir.
00 YorumlaKör değilse zaten biliyordur. Ve hala birlikte işen şanslısın :)
02 Yorumla
Soran1 yılAhahahahh bn mi şanslıyım?😂175 boyunda 57 kiloyum her şeyimde çok güzel
1 yılKalbine baksın parası olan kadını istediği şekle sokar ne olacak yoksada sende dersin seninde paran yok ben bırakıyormuyum
00 YorumlaSarkmamis olsun iyidir. Ayrıca kalça memeden daha önemli
02 Yorumla
Soran1 yılSarkık degl zaten dik ama baya ayrık o yüzden dolgulugu belli olmuyo
1 yılSeviyorsa umursamaz ya sjsjsjd bu arada nerede oturuyorsun merak ettim?
10 Yorumla
1 yılPazardan aldım iki tane eve geldim bir tane 😃
Niye ayrılsın ya, sütle mi beslenecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbenim de öyle ama dert etmiyorum
41 Yorumla
Soran1 yılPeki hayatına aldığın kişilere deme gereksinimi duyuyor musn canm
- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBelki %50 öyle bir ihtimal var
02 Yorumla
Soran1 yılKanka öyle bir şey olsa memesi olan kadınlar niye aldatılıp bırakılıyor hem ben onun ckünün boyunu kalınlığını soruyor muyum? Ne saçma insanlarsınız ya çok şükür 175 boy 57 kiloym
- 1 yıl
Bilmiyorum ben sadece fikrimi söyledim
Gizli Üye(30-35)1 yılBn büyük olursa sevmem küçükse severim:) sevgilin şanslı
09 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKalça ve bel nasıl?
Soran1 yıl175 57 kiloyum hafif çıkıntılı ince belim ztn
Cevap sahibi1 yılBöyle bişey yok, 175 57 ne demek, tam bi afetsin... Hangi erkek şikayet edebilir
Cevap sahibi1 yılorada msn
Soran1 yıl
Buyrun ne diyonuz
Soran1 yılHayatımda biri var iken doğru bulmuyorum
Cevap sahibi1 yılLütfen:( 175 57kg küçük göğüsler benim hayalim. Böyle hatun istiyorum... Tam evlenmelik
Cevap sahibi1 yılBekliyorum, bulmuşum kaçırmak istemiyorum
Soran1 yılİyide beyfendi zaten benim aklımda biri var
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBegenmezse evet
02 Yorumla
Soran1 yılBen onun ckune bakiyor muyum acaba
- 1 yıl
Orasını sen bilecek artik
- Güzellik & Bakım konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılbisey olmaz arada bi göster bakalım :)
019 Yorumla
Soran1 yılKime?
- 1 yıl
sevgiline
Soran1 yılDaha neler
- 1 yıl
utanıcanmı
Soran1 yılBen or§bumym knk
- 1 yıl
niye herkese ver demedik sevgililik nedir acaba
Soran1 yılSevgililik karı kocalik değil beyfendi
- 1 yıl
ozaman sevgililiklrtı kısa tutucaksınız zamanı gelıncede evleniceksiniz 20 kisiyle cıkıp sonra bizden kimsenin dokunmamasını beklemeyin
Soran1 yılBen bu kadar cahilce bir yorum görmedim iki insanın mesajlasmasi veya sesli konuşması flört etmesi kirlice geliyo ama sexs yapması gayet normal geliyo sıkıntılı mısınız? Benim en uzun ilişkim 3 ay sürdü ha bunu kime diyebilisn her konuştuğu kişiye nude atanlara yatağına kucağına gidenlere de bana diyemezsn beyfendi ben bugüne kdr ne nude attm ne bi erkeğe gittm 3 yıldan sonra biri ile yüz yüze gelecem
- 1 yıl
oakdar cok ilişkim oldukı bi erkek bı kızla neden sevgili olur önce bunu özümsemelsin
Soran1 yıl😂😂sizin zihniyetinize göre yatak zevk meselesi gerçek aşkın ne olduğunu lütfen öğren ve gel o kdr kızla olmussn sana kattiklari tek bir şey yoookk bana göre kirli bi bireysin bu
- 1 yıl
su askla seks arasındakı seyi bi bagdastırmasanız
Soran1 yılNeymiş o şey der misin bana
Soran1 yılBedene dokunmayi aşk saniyonuz
- 1 yıl
beden demek temas demek zevk arzu istek demek aşk demek gönülden sevmek demek
Soran1 yıl😂😂😂Her yorumunda daha çok gülüyorum bu dediğin doğru fakat 1 kişi ile yaşanır her önüne gelenle veya flort ettiğin ile değil evlenirken eşinle yaşanır hani nerde ile muaazzaaaam aşk yaşadığınız kişiler
- 1 yıl
güzel düsünüyosun ozaman görücü usulü olsun bu ısler neticede sevgililk uzadıkca karsındakı sevismek istiyceksin
Soran1 yılO yüzden fazla uzatmicam 5,6 ayda evlilik düşünüyorum
- 1 yıl
yıllarca bunun üzerinde konustuk yasadık o yüzden bi ilşkide 5 ayda zaten o kısıyle evlınıp evlenmıycegını cözüp nisanlılık evresine gecmen lazım
1 yılCeviz kadar olsa bile dert etme.
010 Yorumla
Soran1 yılSen ciddi misin? Benim ki ayrık baya ama baksan yumurta kadar vardır
- 1 yıl
Hiç dert etme sevgilinde cinsel bir takıntı yoksa oda dert etmez. Ayrıca şahsen ben severim. Farklı olmak iyidir. Düşünme bunları
Soran1 yılUmarım öyle olur teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim. Kendin ile barışık ve özgüvenin olması seni daha güçlü gösterir
Soran1 yılPeki ona demem gerekir mi?
- 1 yıl
Ne diyeceksin mesela? Bendeki göğüsler ayrık ve yumurta kadar sever misin gibi bir cümle kurarak kendini zayıf gösterme
Soran1 yılÖyle kalsın mı yani supriz mi olsun
- 1 yıl
Yani süpriz olması iyidir. Cinsellik düşünüyorsan tek seferde onları yutması sana daha çok haz verir. Dediğim gibi düşünme bunları
Soran1 yılHayır yanlış anladınız evlilik olursa diyorum şu an cinsellik düşünmüyorum ztn
- 1 yıl
Seni seven erkek yüreğini sevdiği için alacak çok rahatsız olursanız uzmandan destek alırsınız. Dert etme bunlar sonraki aşamalar.
1 yılOkadar kalsa bırak gitsin
00 YorumlaBence ayrılmaz. neden ayrılsın ki
00 Yorumla
1 yılBunun icin ayrılıyosa sktrsin gitsin kanka
00 Yorumla
1 yılBüyük seviyorsa ayrılır
Kaç benedn
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.
1 yılAyrılacaksa ayrılsın
00 Yorumla
1 yılKimisi beğenmez ben aşırı beğenirim
00 YorumlaYokya severse sorun olmaz
00 YorumlaKesin biliyordur don’t worry
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. asagi taraflar iyiyse umursamaz.
00 Yorumla
1 yılAyrılmaz takıntılı değilse eğer
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet hayat memat meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrılacaksa bu sana iyilik olur
024 Yorumla
Soran1 yılHenüz konuşmadım konuscam ama
Cevap sahibi1 yılKonuş ve söyle, meme için ayrılacaksa sqtirsin gitsin
Soran1 yılMesela aynı boydayiz ikimizde 175 ben buna takılmadım asla genel halimi beğendi ams göğüslerim cok küçük bunuda demedim ona
Cevap sahibi1 yılBence söyleme, boyun manken gibi zaten.
Cevap sahibi1 yılAlttaki Instagram vereyim diyen erkek haberin olsun
Cevap sahibi1 yılMemeni görme peşinde phust
Soran1 yılElbet soylicem, ya da buluştugmzda cok çok küçük dolgulu takcam anlasin napabilirm
Soran1 yılAnladım tamam teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılYa gözünü seveyim meme için kadın mı bırakılır abazanlığın kaçıncı seviyesi bu
Soran1 yılYa tabiki hoş değil ama bazı erkekler yetmezsn dedi bende artık korkmaya başladım konusu açılmadı ama bilsin istiyorm
Cevap sahibi1 yılYetmezsin mi? Ne alaka ahahahsh.
Cinsel anlamda diyorlarsa erkeği doyuracak şey kadının istek seviyesi ve zevkleridir, belki bir de ten renti vs…Göğüs küçükmüş büyükmüş fark etmez
Cevap sahibi1 yılBöyle deyince de nefes alsın yeter gibisinden anlaşılmasın demek istediğim göğüs boyutu doymaya etki etmez
Soran1 yılHer anlamda kendime güveniyorum libidom yüksek biriyim eşim olacak kişinin kucağından inmem o derece ama işte sorun küçük göğüs biraz ozguvensiz yapıyor
Cevap sahibi1 yılYa kızım gözünü seveyim mis gibi boyun var manken gibisin bir de kucağından inmem libidom yüksek diyorsun kadını olacağın erkek piyango bulmuş gibi hisseder bu konularda.
Tamamen objektif ve samimi söylüyorum bence çok beğenecektir memen burada hiç önemli değil.
Ki sarkık olmaz avantajı bu, takma yani
Soran1 yılAy evet sarkık değil asla uzaninca duvar gibi o kadar , Diğer anlamda hem vücuduma hemde libidoma güveniyorum karşılıklı isteklerimizi yapmaya da hazırım yeter ki beni başka kadınla aldatmasin kiyaslamasn
Cevap sahibi1 yılAklı başında her erkek senin gibi düşünen bir kadın ister, sadakat konusundaki hassasiyetin çok güzel ve olması gereken de bu.
Üstelik erkeğini bu anlamda da mutlu etmeye önem veren biri olduğun bariz ortada, vücudun da iyidir söylediğine göre.
Sarkık değil ve ön sevişmede emilebilecek kadar ağza geliyorsa yemesin de yanında yatsın.
Endişelerin tamamen kuruntu, bunu bir erkek olarak söylüyorum
Soran1 yıl
Soran1 yılBöyleym tabi yöne dolgulu sutyen var
Cevap sahibi1 yılLütfen yanlış anlama, sevgilin var ve sana asla yanlış bir gözle bakmam ama fiziğin çok iyi kızım. Sporcu falan mısın? Bu bele bu kalça kendiliğinden olması çok zor
Soran1 yılGenetik diyebilirim kendimi bildim bileli böyleyim ☺️teşekkür ederim yani ben mi abartıyorum yani
Cevap sahibi1 yılBoyunla da birleşince harika bir vücudun olduğuna emin oldum, seninki tamamen kuruntu.
Erkek arkadaşın çok şanslı inan bana
Soran1 yılTeşekkür ederim bi nebzede olsa içim rahat etti umarım oda senin gbi düşünüyordur
Cevap sahibi1 yılOlgunlaşmış bir erkekse ve kadından anlıyorsa başka şekilde düşünmesine imkan yok, yüreğini ferah tut
Soran1 yılArtık ona ve olgunluğuna kalmış bir durum
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkiz bulduda derdi o kaldi onun zaten mk
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi dersin
Benim göüslerini çok büyük
24 Yorumla
Soran1 yılSanane sapik
Soran1 yılBabalarından öğreniyorlar zaaaar
Gizli Üye(30-35)1 yılSaçmalama her zerresini emer bir erkek
00 YorumlaAyrilirsa kurtulmussun demektir
11 Yorumla
Soran1 yılDur bakalım dicem
simdıden soyle ozaman
02 Yorumla
Soran1 yılSöyledim bende büyük meme sevmiyorum dedi
Ayrılır
01 Yorumla
Soran1 yılTamam
Oksat boyusun gogusun
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenym knk okşatirm
1 yılBiraz kilo alabilirsin
016 Yorumla
Soran1 yılAlmak istemiyorum 175 57 kiloymr
- 1 yıl
Boyuna göre 64 kilo filan olabilirsin
Soran1 yılAy asla ya
- 1 yıl
Ama 1.75 60 kiloyu geçmeli
Soran1 yılGöbek cikiyo bak benim göğüs tarafım kilo almiyo bacak ve göbeğe veriyo
- 1 yıl
birkaç kilodan göbek çıkmaz
Soran1 yılCikarr ven dümdüz seviyorum
- 1 yıl
Gögüsünü şınav çekip büyütmeye çalış o zaman
Soran1 yılYa cidden bu kdr önemli mi yapmam mı gerekiyo
- 1 yıl
Çok mü küçük sevgilin beğenmiyor mu
Soran1 yılBilmiyo ki 😂ahahaha
- 1 yıl
Göğüs sonuçta yani erkek görünce üstüne atlar
Soran1 yılEğer meme bu kdr önemli faktör olsaydı memesi olan kadınlar aldatılmazdi memesi büyük diye karısından boşanani aldatanı duydum
- 1 yıl
Peki senin ki küçük mü
Soran1 yılYa sabır okuduğunu anlamıyor musn
- 1 yıl
Sevgilim göğüslerimin küçük olduğunu bilse ayrılır mı demişsin bende ayrılmaz diyorum büyük küçük fark etmez erkekler her şekil sever
Yok gibi mi? Yani eli doldurur mu?
02 Yorumla
Soran1 yılBiraz ama baya ayrık o yüzden yok gbi
1 yılBilmiyormu
04 Yorumla
Soran1 yılBilmiyooo
- 1 yıl
Nasıl gorusmedimi yuzyue
Soran1 yılHenüz degl
- 1 yıl
Çokmu küçük
1 yılKanka aşk sence meme mi ya?
02 Yorumla
Soran1 yılTabi değil ama zevk meseli olunca evlenmez diye düşünüyorum
Soran1 yılNeden ki neyi var
- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sevgilim göğüslerimin küçük olduğunu bilse benden ayrılır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler