Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle merhaba yazdıgın sordugun soruyu okuyunca kendımı gordum desem yeridir.. şimdi bizim evliliğimizde de en büyük eksiklik bu ondan yana.. ama işin içinde çocuk olunca bende durum farklı oluyor tabi ama diğer konu ise şu artık bir süre sonra karı koca değil de arkadaş gibi hisssetmeye başlıyorsun ben en azından öyle hissediyorum aynı evi paylaşan iki arkadaş misali.. insanın duygusal olarak cinsel olarak elbette ihtiyacları var ve ben bu konuda kendım için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama düşündüğüm şeyler var açıkcası.. eğer onun dışında düzenim bozulmasın diyen biri isen bak keyfine derim.. bu arada çocuk var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılKarnımda var ve düzenim bozulsun yenisini kurarım ben kendime eş istiyorum arkadaş değil
Cevap sahibi+1 yılo zaman senin bileceğin iş bu
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Öncelikle şunu söylemek isterim : Evlilikte cinsellik amaç değil araç olarak görülmelidir insan eşine sadece o gözle bakmamalı güzel yaklaşarak, tatlı bir dil ile gönlünü hoş ederek ruhunu ilgi alakayla beslemeli ama buradan anlaşılıyor ki maalesef sizin durumunuz daha farklı oysa bunun bilinciyle, hareket edilmeli aksi halde sağlıklı bir ilişki yaşanamaz ve mutlu bir birliktelik olamaz onu karşınıza alarak net şekilde konuşmalısınız böyle evliliği, yürütemeyeceğinizi belirtmelisiniz diğer türlü sadece kendinizi üzdüğünüzle ve yıprattığınız ile kalırsınız buda yaşam sevincinizi öldürür sizden daha değerli daha kıymetli, kimsenin olmadığını bilin tek taraflı fedakarlık bir süre sonra insanın görevi haline gelir sevgi kıymet bilene verilir olumsuz düşüncelerin sizi esir almasına izin vermeyin, enine boyuna düşünerek bir karar verin ve adım atmaktan korkmayın bugün bunu yapmazsanız ileri de daha fazla canınız yanar üstelik hayal kırıklığı kaçınılmaz olur, neyi nasıl yapmanız gerektiğine siz belirleyeceksiniz..
014 Yorumla
Soran+1 yılkendisi bana her çey cinsellik deöil diyip sürekli sanal seks yapıyor.. Kaçkere yapma dedim boşanmaya kalktım yalvardı ağladı daha da yapmam diye ama işte huyundan vazgeçmiyor ama benide sevdigini söylüyot ben nr yapacagimi şaşırıdm
- +1 yıl
Bakın bu şekilde evlilik yürütülemez siz, kendinizi üzmekle ve yıpratmakla kalırsınız.
Sizden daha değerli daha kıymetli, kimsenin olmadığını bilin sizin sizden başka dostunuz yok.
Var sayalım siz devam ediyorsunuz, ilişkinize böyle mutlu olamazsınız ki.
Nasıl rahat edecekseniz ve nasıl, mutlu olacaksanız öyle yapın ne istiyorsanız.
Evlilik tek tarafın emeğiyle çaba göstermesiyle, mücadele etmesiyle ayakta kalmaz.
Bu arada en iyi görüş olarak, seçtiğiniz için teşekkür ederim.
Soran+1 yılgüzel açıklayıcı yorumdu haketti))
Evet ben ayrılmak istiyorum ama bebegime de haksızlık etmiş olur muyum diye düşünüyorum büyüynce neden babam yok diye ya da neden ayrısınız falan diye sorarsa bir de kız çocugum olucak İnşallah bilmiyorum vallahi. Ama barışırsamda psikoloji destek görmek şart normal değilim stresten karnım agriyor hergün bebege zarar olcak diye korkuyorum. Her gece aynı yataga girdigimde eski sevgilisini nasıl tatmin ettigi aklıma gelecek bu durum çook berbat.. Düşünün evlisiniz ve eşiniz sizle evliyken eski sevgilisine onla yatarken nasl iyi hissetigini falan yazıyor ama aynı şeyleri sana asla söylemedi..- +1 yıl
Güzel bakan, güzel görür. :)
Siz şu an şu saniye bile olumsuz olarak etkileniyorsunuz bu durumdan ve bu da bebeğin sağlıklı bir gelişim sürecine ister istemez engel olacaktır, sizin hissettiğiniz ne varsa ona yansır bence ayrıca size kendinizi değersiz hissettiren biriyle beraber yaşamanız sadece kendinize zarar verir böylece yaşama sevincinizi öldürürsünüz, enerjinizi de tüketirsiniz aksine dik durarak sabrınızı koruyarak sil baştan yaparak yepyeni bir başlangıç yapabilirsiniz bu tamamen sizin elinizde olan bir durum geçmişe takılı kalarak geleceğe yeni, bir kapı aralamak mümkün değil üstelik bir anne adayısınız anneler fazlasıyla güçlü olurlar bunu unutmayın.
Sizden bir tane daha yok kendinize sımsıkı sarılmasını öğrenmelisiniz insanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz ama sevgi kıymet bilene verilir, bunları yazıyorum ama demek değil ki direkt ayrılın yuvanızı dağıtın hayır sadece baktınız olmuyor o zaman elinizden geleni yaptınız mı vicdanınız rahat mı geriye boşanmak, kalıyor doğal olarak diğer türlü üzülmekle kalırsınız ve hayal kırıklığı kaçınılmaz olur bu dünyada en çok sizin size ihtiyacınız olacak..
Soran+1 yılTeşekkür ederimm..
Daha bu konu üzerinden doğru düzgün konuşamadık bile biz yurtdışında Rusyads yaşıyoruz ve şu an savaşdan dolayı eşime belge geldi savaça götürcekler ama gözünde sorun oldugu için saglık raporu vermemiz lazım falan filan kaçgündür evde herkes perişan agliyorlar korkuyorlsr vs ben de bu konuyu açarak üstüne gitmek istemedim. Eğer üstüne gidersem delilik yapıb savaşa gider sonra bir çey olur suçlusu ben olurum Stres yapmasın diye bir şey ommayacak gibisinden sohbet ediyorum umarım böyle davrandigim için onu affetigimi zannetmiyordur bu durumlar bitsin tekrar konuyu açıcam ve ailemin yanına dönücem bakalım- +1 yıl
Bakın bu bile sizin vicdan sahibi, olduğunuzun göstergesidir.
Böyle bir insan bulmak kolay mı? Böylesine bir insan incitilir mi?
Siz gerçekten temiz niyetli bir insansınız, bu hassasiyetinizden bile belli oluyor.
Ve siz neyi nasıl yapmanız gerektiğini bilecek kadar da sağ duyulu bir insansınız umarım bundan sonrası sizin için daha güzel olur, yeter ki umudunuzu yitirmeyin karamsar olmayın her gecenin bir sabahı vardır nihayetin de hayatın içerisin de olan ne varsa bizim için var.
Zorluklara göğüs gererek yepyeni başlangıçlar sizi bekliyor yeter ki bir adım atmaktan korkmayın ondan sonrası kendiliğinden gelecektir, hiçbir zaman için ümitsiz olmayın.
Soran+1 yılYazdıklarınlz beni hem duygulandlrdı hem de mutlu etti. Evet beni yatakta olmasada beyinde aldattigi için cezası ölüm olmamalı asla Nede olsa çocugumun babasl onunla sevgim bitsede saygımın bitmesini istemiyorum ne zaman isterse kızımızı görebilir ne zaman ister kızım onunla kalabilir ne zaman isterse ararım video fotk falan hep yollarım ama maalesef bizim aramızdaki cinsellik sorunumuz beni ağır yaraladı. Kendimi gurursuz onursuz hissetmekten yoruldum. Kendimi kadın gibi hissedemiyorum artık sadece ev işleri yapan yemek yapan vs biri gibi görüyorum.
- +1 yıl
Cinsellik evlilikte amaç değil araç olarak görülmeli insan eşine sadece o gözle bakmamalı güzel yaklaşarak tatlı bir dil ile gönlünü hoş ederek, ruhunu ilgi alakayla beslemeli gerisi kendiliğinden gelir baktığınız zaman doğrusu aslında böyle fakat maalesef herkes bunun bilincin de olamıyor bir de kafa yapısı farklılığı var bu da bir gerçek, siz bir cinsel obje ya da onu tatmin edecek malzeme değilsiniz.
Cinsellik ile ilgili ne varsa iki insan karşılıklı olarak oturulur ve konuşulur ama başka bir yönteme başvurmak doğru değil hem evliliğe, hem de karşında ki insanın hakkına girmiş oluyorsun.
Uçkuruna sahip olamıyorsan lavaboya gider, mastürbasyon yaparsın değil mi? Bu kadar basit ne diye bu tür durumların içerisin de olacaksın, siz üzülerek ruhen kendinizi hırpalar ve yıpratırsınız bunu yapmayın.
Şu an bulunduğunuz yerden kalkın gidin aynanın karşısına gülümseyin eminim size fazlasıyla yakışıyordur bu bunu geçici bir durum olduğunu var sayın, sanki kötü bir kabus görüyorsunuz öyle hayal edin uyanınca hepsi geçecek gibi düşünün..
Soran+1 yılBen heo güler yüzlü bir insanım birkere bile somurtmam ama hep üzdü beni.. mastürbasyon yapmasına karşı değilim asla hatta beraber p*rno izleyelim diyorum yok Diyor ama gidip mastürbasyon yaparken kızlara yazıyor yardm bekliyor halbuki herzaman hazır olan karısı var..
- +1 yıl
İnsanın eşi varken böyle yapması anlamsız, yani alışkanlık deseniz isterse bırakabilir.
Siz zaten destek oluyorsunuz ve yanında olduğunuzu, hissettiriyorsunuz bundan ötesi yok olamaz da.
Bakın yine de son karar sizin enine, boyuna düşünerek bir neticeye varmalısınız.
İyi ya da kötü sonuçta bir netlik kazanacak bu durum ondan sonra içinizde bulunduğunuz durum değişecek iki seçenek var ya boşanacaksınız, tertemiz bir sayfa açacaksınız ya da o kendini düzeltecek bunun daha fazlası olmaz çünkü gönlünüzü ferah tutun siz iyi insan güzel bir anne adayı ve mükemmel bir eş olmuşsunuz bence, değerinizi bilmiyorsa bu da onun hatasıdır bu kadar.
Ne yazık ki bizim toplumumuz da eğer dayak atılmıyorsa eve para getiriliyorsa bunun dışında ne varsa boşanmak ayıp olarak algılanıyor ve ayıplanıyor, oysa kesinlikle bu doğru değil üstelik insanların görüşlerine göre hayatımızı şekillendirmek yanlış..
Soran+1 yılevet evet maalesef annem de aynı şeyleri söylüyor hiçbir şey yapmadı boşanma diyor :d Kızlarla msjlaşması her erkek yapar diyor sinirlerim bozuluyor. Bırakmak istemiyor demekki alışmış kudurmuştan beterdir. Bensiz kalsında göreyim
- +1 yıl
Hakkınız da hayırlısı olsun, ne diyeyim yani. :D
Bundan sonrası için umarım daha, güzel olur sizin için karamsar olmayın.
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler)
- +1 yıl
Rica ederim. :)
Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın.
Sizi emanetleri kaybolmayan, Allah'a emanet ediyorum.
Yol arkadaşlığımızın sonuna geldik, sohbetimiz buraya kadar bundan sonrası size bağlı.
Kendiniz ve çocuğunuz için, en doğru olan neyse onu yapacaksınız.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun değil mi?
Bu genel erkek durumu. Evlenmeden önce dibinden ayrılmayan, her an sana dokunmaya çalışman adam gitti sen onu kovalamaya başladım. Buda senin kadınlık psikolojini çok bozuyor değil mi?00 Yorumla
+1 yılOkuduğum kadar seni aldatıyor. Sende ona başkalarını arzuladığı için güle güle de. Delilleri topla aç bir boşanma davası, hayatı kararsın. İhaneti kabullenme derim. Seni arzulamıyorsa sadece kağıtta eşisin. Gururlu bir kadın olarak onu ağzına yapman lazım diye düşünüyorum. Gözü dışarda adam için kafayı yormaya gerek yok.
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyorki sadece sanal seviyorum ve bırakamıyorum neden yaptigimi bilmiyorum diyor..
- +1 yıl
Çok saçma. Aynısını sen yapsan sana etmediği hakaret kalmaz.. bu ne saçma düzen böyle
Soran+1 yılbiliyir musunuz ben yapsam da hiçbir şey demez çünkü aldatma olarak görmüyor hatta baba senin yapmadığın ne malum dedi geçen çok sinirlendim bana böyle bir şeyi nasıl yakıştırırısın dedin
- +1 yıl
Delillerle avukata gidin hiç uzatmayın
Soran+1 yılelimde sadece onun hesabindan atılmış msjksr var bunlarda delil sayılmlyor özel hayata mudahele sayiliyor sanırım telefon karıştırma vs hesabına girmek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu yüzden ayrılmak doğru olmaz ama sizin aranızdaki aşk değil sanki arkadaşlık Çünkü aşk içinde tutku ve seksi barındıran bir duygudur yani adam seni istemiyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence uyum yoksa ayrılmalısınız
00 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla sen bu durumdan muzdaripsin yani eğer cinsellik yok ise hayatınızda sıradan bir vatandaş gibi arkadaş gibi almanın pek bir anlamı mantığı yok bunun için ayrılabilirsin Sana tavsiyem Sen kendini rahatlatan şeyler ile ilgilen veya bu konuları konuşabildiğin birisi var ise onun ile parayı iyi tutman daha hayırlı olur bence
125 Yorumla
Soran+1 yılBizim toplum maalesef dövmuyorsa sovmuyorsa parayi sana veriyorsa boşanma Diyorlar. Cinsellik yuzunden bosandm desem beni arzulamıyor desem bana ors gozuyle bakarlar resmen
- +1 yıl
Hiç şaşırmam maalesef bizim ülkede böyle Sen eğer istediğin bir şey varsa o yoldan devam et ve Hiç Kimseyi dinleme Bu arada evli misin
Soran+1 yılevliyim zaten o yuzden boşanma durumu açtım
- +1 yıl
Kanka senin yapacağın tek şey eğer çocuk yoksa ailenin yanına git ve birazcık ayrı kalın Belki o an seni arayıp arzulayıp isteyebilir eğer olmazsa yapacak bir şey yok
Soran+1 yılçcigumvar karnımda ama yinede gidicem ben gittikten sonra arzulaması da pek bir şey ifade etmiyor. Eliyle kalsın baş başa
- +1 yıl
Hadi ya çok üzüldüm vallahi Kimisi sevmeyi beceremezsin Kimisi sevdiğini beceremez Bu erkek milleti neden böyle ben kendi adıma söyleyeyim hiç böyle bir şey yapmayacağım kendi kendime söz veriyorum her konuda eşim ya da kız arkadaşım olursa onun bütün ihtiyaçlarını karşılayacağıma umuyorum ama sitede çoğu kişiye bakıyorum herkes erkeklerden muzdarip Ya bunları da erkeklik yok ya da bunların gözü dışarıda evdeki kadına sahip çıkamıyor
Soran+1 yılolabilir bilmiyorum burdaki erkeklerin 70% da evli zaten
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun Ama çoğu hep bu yönden muzdarip çok kişiden duydum ben burada duyuyorsam dışarıda da gerçeği vardır %100
Soran+1 yılevet Mallesef
- +1 yıl
Var mı peki benim Yardımcı olabileceğim bir durum veya konu
Soran+1 yılyok tek konu bu teşekkür ederim
- +1 yıl
Elimden ne gelirse Sana kanım ısındı yenge ya bir sorun Bir ihtiyacın olursa bana mesaj atman yeterli Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılİnşallah))
- +1 yıl
Dikkat et kendine de yeğenime de fazla geç kalmayın uyuyun dinlenin haydi 😇
Soran+1 yılyeni uyandım
- +1 yıl
O zaman günaydın 😇 hava açıldı mı orada
Soran+1 yıl8:40 saat
- +1 yıl
Sen tr de değilsin o zaman
Soran+1 yıldegilim
- +1 yıl
Gelir misin peki buraya
Soran+1 yılorası benim ülkem degil ki
- +1 yıl
Nerelisin aslen
Soran+1 yılAzərbaycan
- +1 yıl
Ooo çok iyi maşallah burada hav daha yeni açılıyor ondan sordun yenge tr ye gelirsen beklerim mutlaka
Soran+1 yılpek sanmıyorum sizin ülke hiçde iyi durumda değil eskiden seviyordum şu an çocuk oldugumu ve cocukkem guzel oldugunu düşünüyorum Şimdi öyle değil
+1 yılArkadaşınlada gezer, film izler, oyun oynar eğlenirsin eşinin diğer insanlardan farkı o evde bulunması olmuş. Resmen aldatıyor bir de. Ben boşardım ama sen önce bir konuş, belki seni kandırıp ikna eder.
58 Yorumla
Soran+1 yılYok edemez de İnsan hamile olunca hormonlar yuzunden normal düşünemiyor
- +1 yıl
Hamilemisin bir de🥺 Sağlıkla doğsun büyüsün. O eşinlede al karşına konuş hala devam ediyorsa boşan. İlişkiniz eskidikçe asla vazgeçmez daha da ileri gider aldatmalarında
Soran+1 yıl3 senedir devam ediyor enson 2019 da gördüm konuştm asla yapmicam diye yemin etti bende inandım hesabida sildi dün hesabı buldum megersem hiç silmemiş giriyormuş keşke inanmasaydım sildigine. :( Çok geç şimdi
- +1 yıl
Kendinle bebişi üzme, boşan bırak o üzülsün
Soran+1 yılBebegim de benim gibi babasız büyücek garibim
- +1 yıl
Trol olduğunu belli etme tamam.
Soran+1 yıltrol degil özeldem yazayim sana ister sen
+1 yılacayip bir durum her şeyi yapıyoruz ama cinsellik olmuyor
ve olması gereken kişi ile olmuyor bir de tuhafbaşkası ile cinsel zaman geçirmesi beni aldatması ile eşdeğer bir davranış
bu ilişki yürümezdi11 Yorumla
Soran+1 yılbana diyorki kimseyle yatmadım sadece sanalda takılıyorum bu aldatma degil diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılYaşa ve yaşanmışlıklara göre değişir.
Yeni evliyken bunu yapıyorsa ayrılırdım.
Çocuk yoksa ayrılırdım.
Belli bir yaşa kadar gelmişiz unumuzu eleyip duvara asmışız ve bu olmuşsa ayrılmam.
Hastalık var ise geçici veya kalıcı bir sorun olmuş ise ayrılmam.
Her durumda beni arzulamıyor ve başkasını arzuluyor ise ayrılırım.
33 Yorumla- +1 yıl
Özetleri 🤭
- +1 yıl
*özetlerim
- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yıl13 Yorumla
Soran+1 yılattığınız link nedir
- +1 yıl
o ses kaydı Sizin için konuşulmuş
Soran+1 yılanladım dinlerim teşekkür ederim
+1 yılSeninle uyumu olduğunu düşünmesi için onunla oyun oynadığını dizi film izlediğini düşündüm nedense. Umarım yoktur öyle bir şey ben yanlış anlamışımdır. Ama cinsel anlamda kendini başkalarıyla tatmin ediyorsa seni seksi bulmadığı apaçık ortada.
Ne yapmak istediğine kendin karar veririsin. Ama bu bariz seni istemediğinin göstergesidir.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Cinsellik hassas bir konu. Beni arzulamıyorsa arzulamasını sağlarım. Ama o çözümü başka kişilerde arıyorsa ilişki zaten bitmiştir kuşum
19 Yorumla
Soran+1 yılçok denedim 3 senede okdr denedim ki olmadı
Soran+1 yılhayır o arzulamıyor beni arzulamak yerine sanalda ona buna yazıyor eski sevgilisi ile bile konuşmuş
Soran+1 yılteşekkür ederim
Soran+1 yılbende aynılarını söyledim ben yaparsam affedermisin hoş mu ha dedim Bana yapmadigin ne malum demişti bir insan eşine böyle bir şey yakıştırıyorsa zaten Boşanmak eniyisi
Soran+1 yılokumayı düşünüyorum sonra iş abim zaten evden çalışıyor kendi işi var o işi banada öğretir beraber çalışırız
neden arzulamadığı önemli bakımsız , fantezi vs sevmeyen birisi misin yani bakım gösteriş giyim kuşam fantezi vs bunalra dikakt edersen vede adamın aklını almaya çalışırsan senide arzular taibiki ayrıca seni elde ettiği için yeni hedef peşinde bu çağımızın hastalıkalrından biri maymun iştahlıyız eski bir atasözü vardır komşunun tavuğu komşuya kaz görünür diye biraz işle bununla ilgili
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTahrik edici giyinnn mesela sütyen takma goguslerin belli olsun tanga giyin çizgisi ipleri belli olsun çilekli ruj sur zayifsan kilo al kalçaların buyisun zaiy da seksi olunur vücut hatlarını cezbedici bir şekilde ortaya cikart kısa şort giyin üstüne kısa atlet göbeğin göğsün güzel görünür bunlar dene olmadı boşan tabikide
32 Yorumla- +1 yıl
sende cok fenasın ama imamı yoldan cıkartacaksın
+1 yılEşinden cinsellik beklemiyorsan sıkıntı yok, devam o zaman. Ama sen de ilgi bekliyorsan ve karşıdan gelmezse 1-2 seneye kalmaz aldatmaya başlarsın. 3-5 sene de öyle geçer ve o zaman da kendine neden evli kalayım ki? Boşanır hayatımı istediğim gibi yaşarım dersin …
Ya da şimdiden ciddi ciddi düşünüp sağlam karar al..10 Yorumla
+1 yılŞöyle cinsellik cok beklediğimiz gibi olmassa uyum olmassa bosanmam her şey cinsellik değil ben haytı paylaşıcak birini arıyorum ama bu zevki gidipte sexting falan işlerle yğraşıcak aldatıcaksa ayrılırım
02 Yorumla
Soran+1 yılevet yapıyor kaçkere Yapmicam demesine ragmen yapıyor enson eski sevgilisi ile yaparken msjları kaydetmiş onları buldum olay daha da büyüdü
- +1 yıl
Ayrılırdım
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. gelde inan şimdi başkasıyla konuşacak sende izin vereceksin ve burada soru soracaksın bir bitmediniz burada troll soruları sorarak gerçekten içini dökmek isteyenlerin sorularına bile sizin gibi insanlar yüzünden troll diye bakıyoruz artık
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayrılırım. Neden çünkü bir gün 24 saatin 10 saati istesin 4 saati vakit geçirme 6 8 saati uyumadir. 14 saat zaman diliminde seni arzulamiyirsa o kişiden hayr falan gelmez
03 Yorumla- +1 yıl
Psiolojin bozulur tabi orgazm olamamak mutlu edilmemek güzel ve çekici olduğunu hissetmemek kadın için başlı başına bir cinayet gibi. Kocanla ya konuş ya ayrıl. Zaten varlığı ile yokluğu bellimi? Değil. Demekki ayrılık en guzelidur
Soran+1 yılkonuşmak fayda etmiyor huyundan vazgeçmiyor
- +1 yıl
Çünkü başkası var. Seni aldatıyor yüzde yüz eminim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliksiz bir evlilik mümkün değil. Ev arkadaşı gibi değildir evlilik. Temel ihtiyaçlarımızdan seks evlilikle deneyimlenir. Çocuk yoksa ayrılmanızı her ikiniz içinde tavsiye ederim ivedilikle
00 Yorumla
+1 yılBende cinsellik kisminda eksiklik ve sevmeyen bir esle idare ediyor yasamaya çalisiyorum son 7aysir ise partner aramaya dönmüs bir hayatin içine girdim bosanmak yapabiliyorsan yap ama arada çocuklar olunca kolum baglandigi icin yapmamadim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Cinsellikle iletişimin bir parçasıdır diğer konularda anlaşıyorsun cinsellikle anlaşamıyorsan bir sorun var demektir sandalyenin dört ayağını düşün bir ayağı kırık olursa oturabilir misin hayır
10 Yorumla
+1 yılTatmin olamıyorsan ve buna ihtiyacın varsa ya aldatıcaksın ya da ayrılacaksın
41 Yorumla- +1 yıl
Boşanınca tatmin olabilecek mi
+1 yılCinsellik kötü diye ayrılmayı düşündüysen yani onunla cinsellik için birliktesin demektir. burada böyle bir soru sorma. ihtiyacı hissetiysen evliliğin zaten bitmiş. Farkınds. değilsin.
00 YorumlaBoşarım tabi hatta dava aç bu ne rezalet
51 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Sağlıklı birliktelik lerin lokomotifi cinselliktir...
Cinsel hayat sekteye uğrarsa tüm yaşamsal aktiviteler er ya da geç sekteye uğrar.
11 YorumlaBaşkasını arzuladığı an biter benim için
42 Yorumla
Soran+1 yılbana diyorki sanki giidp başkasıyla yatmışım napmışım konuştum diyor sadece bu aldatma diyorum hayır diyor... Eski sevgilisi ile bile konuşmuş ya deliricem
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ve boşandım da zaten
712 Yorumla- +1 yıl
Yeniden evlendim mi
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılyeni hayat kurmakta zorlandınız mş ve cocugunuz var mıydı?
Cevap sahibi+1 yılÇocuğum yok kendi hayatımı yaşıyorum
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun acaba?
Soran+1 yılsevindim senin adına benim karnımda bebiş var Ama kurarız İnşallah yeni hayat
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Bende senin adına sevindim ama benim hayat anlayışımda evlilik çocuk vs yok
Soran+1 yılbende üniversite okuyup çalışmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılUmarım istdiğin gibi olur
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
- +1 yıl
Azınca ne yapıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGaliba yaptığınız bir hareket veya söylediginiz bir söz veya başka bir şey ona itici geliyor. Ancak bunu yapması da doğru değil.
00 Yorumla
+1 yılAşk yok aranızda demekki herkesede nasip olmuyor işte ama az bir sevginiz var ayrılıp napacan, doğum yılını söyle bakim kader sayına bakalım
00 Yorumlaayrıl. cinsellik yoksa bir ilişki yürümez. bir de aldatılıyorsun, bu ilişkiyi şimdiye kadar devam ettirmen saçmalık.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence diğer gerşeyde iyiysen seksi 2. Plana atabilirsin… yaşın kaç? Cinsel hayatın aktif ne kadar daha devam eder manasında sordum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılsilkelemeyeni , silkelerler.
parası varsa ayrılma . kumda yürü izini belli etme.
00 Yorumla
+1 yılNasıl ilişkileriniz var aga anlamıyorum. Başkalarıyla sxting yapmak nedir bunu kabullenmek nedir inan anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılBaşkaları ile sexting nerden biliyorsun? Sanırım bende benzeri ama ben eşimi de arzuluyorum başkaları da öyle bir fark var. Düzelt onu ayrılma
00 Yorumla
+1 yılSende ayni sekilde yap bence bakalim napacakk nude falan at sexting yapp oda seni yakalasinn anlasin
02 Yorumla
Soran+1 yılniye ben namussuzmuyum
- +1 yıl
Yoo alakasi onun sana yaptigi dilden karsilik sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik insanın ihtiyacı olan şey bu ihtiyacı karşılamak zorundadır karşılanmadığı durumunda aksi takdirde farklı şeyler doğurabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende bu sitede milletin ayıplı şeyleri görüyorsun ve konuşuyorsun. En azından senin kocamdan haberin var ne yaptığından ama kocanın senden hiç haberi yok
04 Yorumla
Soran+1 yılnelaka ben buraya sadece soru sorup gidiyorum özel msjlarım kapakı takipşilerim sadece kızlardan ibaret? Sen kimsin de benim hakkımda iftira atıyorsn
Cevap sahibi+1 yılİftira değil bak yabancı erkeklerle cinsel konularını konuşuyorsun kimsenin niyetinin ne olduğunu bilmeden herkesle ailevi konularını cinsel konularını konuşuyorsun bence senin yaptığın kocanın yaptığından daha kötü
Soran+1 yılhe tamam kesin sende kocam gibi burada takılıp kadınlarla sextng yapiyorsn oyuzden kendine yediremedin
Cevap sahibi+1 yılBizimki belli en azından senin ne yaptığını ancak sen biliyorsun ve doğru söylemiyorsun
+1 yılseninle ilgilenmiiyorsa yanında durmanın anlamı yok
02 Yorumla
Soran+1 yıldimi
- +1 yıl
kesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılseksiz yaşayabilri misin? ya libidon tavan yapıp olgun bir erkekle aldatırsan? ne istediğini iyi bilmelisin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılSorun başkalarıyla sexting yapması? Bu da bir aldatma yahu
10 Yorumla
+1 yılBence sen uyumlu olduğunu sanıyorsun..., demekki değilmişsin...
10 Yorumla
+1 yılBence ayrıl ve seni her yönden mutlu edecek birini bul
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkalarıyla se. Ting yapıyor biliyorsun neden belli. boşalıyor adam. Sende onunla evlisin hala
20 YorumlaAdam genel olarak isteksiz mi? Yani libidosu mu düşük? Yoksa sana mı ilgisiz?
00 YorumlaBaşka birini bulduğunda ise cinsellik olacak ama diğer hiç bir şey olamayacak bu da var ama
01 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle olsun ya
Evet ayrılırım ya da başkalarıyla olmama itiraz etmeyecek
00 Yorumla
+1 yılbu bir ayrılma sebebi değil ama aldatma sebebi olabilir
00 Yorumla
+1 yılBu hem hukuken hem de dinen açık bir boşanma sebebi sayılır.
00 Yorumla
+1 yılBunu oturup konuşun her çözüm bulamazsanız yolları ayırın
00 Yorumla
+1 yılBaşka biriyle cinsel amaçla da görüşüyorsa zaten seni aldatmış sayılır, bence bir boşanma sebebi
00 Yorumla
+1 yılaldatmış lan zaten boğazını keserek öldürürüm onu öyle yapsa
00 YorumlaAyrılmazdım hatta ona uygun ortam hazırlar sexting yapabileceği kişileri bulurdum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkalarıyla seksting yapıyor hep ve sen bunu biliyor sorun çıkarmıyor musun? Ben direkt boşarım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam bende arzulasamda belli etmem. Kadınlar talepkar erkeği görünce hemen naza çekiyor heves meves bırakmıyor
10 Yorumla
+1 yılBence konu cinselkigi asmis ayril
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
En son ne zaman oldu aranizda
Ayrılırım cnku cinsellik evliliğin 1. Temel şartı. m
Cinsel hayat olmayan evlilikler hep tartışma ile gidiyor..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurum gerçekten sıkıntılı eşten çok ev arkadaşı olayı var galiba. Biraz eşinizle farklı konuları konuşabilirsiniz belki iletişim herşeyi değiştirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben sadece seks konusunda eşimden memnun değilim. benim istediğim kadar istekli değil ! ya aldatacağım ya boşanacağım ya da ikisi birden !
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik evlilikte her şey bence ya ama yinede bunu açıkça konuşun
10 Yorumlacinsellik önemli evlilikte seni neden arzulamadığını konuşmanız lazım
00 YorumlaUlaşılamaz olanlar çekici gelir herzaman belkide sexsi değilsin eski sevgilisi senden daha iyidi demekki olmuyorsa zorlama ark. Kalin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç bekleme kendine zarar veriyorsun daha da kötü olursun
00 Yorumla
+1 yılOturun açıkça konuşun yani birbirinize karşı uyum yoksa ayrılabilirsiniz ama anlaşmaya çalışın
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat