Eşimden ayrılmayi düşünüyorum ama cinsel olarak bırakamıyorum?

Son bir yıldır baska meselelerden dolayi bosanmayi düşünür oldum. Son 4-5 aydir bu dusuncem daha da artti. Ama ne zaman seks yapsak biraz bu dusuncemden vazgeçiyorum.

Gercekten iyi. Sanki bosansam baskasiyla boyle olamayacakmisim gibi hissediyorum, bu ten uyumunu baskasinda bulamazmışım gibi hissediyorum. Yatakta bana deger veriyor, zevkimi düşünüyor, beni bugune kadar istemedigim tek bir şeye zorlamadı, ısrar etmedi, sınırlarıma her zaman saygı duydu, anlayisli. Cinsellik konusunda aramizda hic sorun olmadi ve verdigi zevke bağımlıyım bildiginiz durumumu en iyi boyle aciklayabilirim.

Reddettigimde nadirdir kendisini. Bu yuzden birakamiyorum resmen. Elimde sanki degerli bir maden var birakmamaliyim gibi hissediyorum. Cunku diger kadınların yorumlarina baktığımda zevk alamadiklarini, deger gormediklerini, partnerlerinin sadece kendilerini dusunduklerini, isini bitirip arkasini döndüklerini soyluyorlar ve bu o kadar fazlaki.

Yani sanki bu cogunlugun arasında maden bulmuş gibi hissediyorum abartarak anlatmam gerekirse. Boşanıp devam edelim diye dusunecegim ama bu sefer baska kadinlara ayni zevki yaşatma dusuncesi beni kızdırıyor.

Sunun şurasında alacagim zevke kac yil var zaten. Sonra menapozdu, yaslilikti, kuruluktu derken boyle sorunlardan dolayi yapamayacağım. Resmen diger huylarına cinsellik ugruna katlaniyor gibiyim. 2 ay seks yapmasak ya da beni kendinden bu konuda geri cekse bosanmakta gecikmem diye düşünüyorum.

Işte bu gibi seyler tek tarafli olmuyor. Cinsellik iyi olup diger seyler olmayinca da olmuyor, diger seyler iyi olup cinsellik iyi olmayinca da olmuyor.
Eşimden ayrılmayi düşünüyorum ama cinsel olarak bırakamıyorum?