Aldatmayı şıklara koymanız bile üzücü. Başka birini istiyorsanız bu ilişkinizi sonlandırmanız gerekiyor
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende öyle düsünüyorum ama bir sürü dinamik var malum çocuk aileler haricinde iyi giden ilişki gibi. Bu sebepten bitirilmez diyor bir tarafım, bir taraftanda ihtiyaç işte.
Aldatsanız daha mı iyi olacak ama? En iyisi eşinizle oturup ciddi ciddi konuşup bir karara varmanız. Suçlamadan etmeden söyleyin hislerinizi, o neden böyle davrandığını açıklasın. Dinleyip konuşmak en önemli şeyler.
Bence konuşun yine de. Belki onun bazı şikayetleri vardır söylemiyordur ya da farklı şeyler deneyerek aranızdaki çekimi tekrar canlandırırsınız ama dediğim gibi hepsi konuşmaktan geçiyor.
O zaman ne bileyim onun yüklerini hafiflet bir obje gibi gormektense gerçekten hayat arkadaşın gibi aşık olduğun kadın gibi gör. Başka aktiviteler yaptırmaya çalış illa ki boş bir zaman diliminiz olur bunu sırf cinsellikle doldurma. İnce düşün biraz o nelerden hoşlanır kaleyi içten fethet önce sonra devamı gelir belki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aldatmayı şıklara koymanız bile üzücü. Başka birini istiyorsanız bu ilişkinizi sonlandırmanız gerekiyor
Bende öyle düsünüyorum ama bir sürü dinamik var malum çocuk aileler haricinde iyi giden ilişki gibi. Bu sebepten bitirilmez diyor bir tarafım, bir taraftanda ihtiyaç işte.
Aldatsanız daha mı iyi olacak ama? En iyisi eşinizle oturup ciddi ciddi konuşup bir karara varmanız. Suçlamadan etmeden söyleyin hislerinizi, o neden böyle davrandığını açıklasın. Dinleyip konuşmak en önemli şeyler.
Anladıgım kadarıyla isteksiz, en basından beri öyleydi ama bu sıralar artık zirve yaptı
Bence konuşun yine de. Belki onun bazı şikayetleri vardır söylemiyordur ya da farklı şeyler deneyerek aranızdaki çekimi tekrar canlandırırsınız ama dediğim gibi hepsi konuşmaktan geçiyor.
Deneyeceğim, cok tesekkurler.
Rica ederim
Bazı şeyler bitince bitiyor... Zorlayarak ya da kendin gibi olmadan bazı şeyleri düzeltme çabası hiç bir şeyi değiştirmeyecek
Haklısınız sanırım, bir yerden sonra zoruna gidiyor insanın
Manyak mısın reis aldatılır mı. Al karşına konuş yani iletisimi koparma bari
Zorla birsey istemekte çok mantıklı gelmiyor. Birde beni üzen dışarıda talep gören beğenilen biriyim. Ruhum ona ait ancak isteklerim de zorluyor
O zaman ne bileyim onun yüklerini hafiflet bir obje gibi gormektense gerçekten hayat arkadaşın gibi aşık olduğun kadın gibi gör. Başka aktiviteler yaptırmaya çalış illa ki boş bir zaman diliminiz olur bunu sırf cinsellikle doldurma. İnce düşün biraz o nelerden hoşlanır kaleyi içten fethet önce sonra devamı gelir belki
Her konuda aramız iyi haricinde, bu isteksizlik sadece artık beni kötü hissettiriyor.
O zaman ona böyle söyle al karşına güzel güzel anlat ortamın gerilmesine izin verme
Belli ediyorum ama cokta fazla ısrarda artık beni kücük düsürüyormus gibi hissediyorum
Olsun sen dene bence
Tesekkurler deneyeyim
Gayet normal. Evlilik sekse en uzak şeydir
Boşan sonra ne bok yiyorsan ye
İstek at yardımcı olayim