Eşim ayrılmak istiyor, cinsel hayatımız kendisini tatmin etmiyormuş. Ne yapacağım?

Esim yabanci. Bir senelik nisanlilik doneminden sonra evlendim. Esim devamli ters iliski istiyor. Nisanlilik donemindede zaman zaman ters iliskiye girerdik. Şu an normal iliskimiz yok denecek kadar az. Kendisini seviyorumda. ama benden ayrilmak istedigini, yatakta berbat oldugumu ve bir suru sey soyledi. Bilet aldi bu aksam ulkesine donuyor. Ne yapabilirim? Benzer durumu yasayan var mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Esimin anne italyan. babasini ispanyol. Disardan baktiginizda boylu poslu yakisikli bir erkek. Spor salonlarindan cikmayan birisi. Espirili sakaci ama hic stress ve probleme gelebilen bir kisilige sahip deyil. Turkiyede yasamaya cok hevesliydi. Turkiyeye tasindiktan bir hafta sonra, ben sorun stress istemiyorum bana asla sorun anlatma dedi. Dinlememde dedi, ki dediginide yapti. Sorunlarla zaman kaybedecek, zamanim yok derdi hep. Haftanin 4 gecesi mutlaka disarda olmak isteyen tip
Eşim ayrılmak istiyor, cinsel hayatımız kendisini tatmin etmiyormuş. Ne yapacağım?