Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Benimde bir arkadaşım var oda hollandslı bir adamla evlendi, adam sert yapiyorki boynu falan arada fark takip gizlemeye çalışırdı ama biz alıyorduk bir süre böyle gitti birde çok uçları oldu sonra baktı olmuyor ayrıldılar adam Hollanda gitti bu yabancılarla evlilikler sorunlu oluyor. Onlarda kıskanma olmuyor. Birbirinin karısını kızını duruyor rahatlıyorum. Biz dünyaya zevk alıp vermek için geldik diyor ve bunu doyasıya önden arkadan yaşamak istiyor ve arkadaşlarında anlatıyor söyle yaptım böyle yaptım performansını dene diyebiliyorlar bu durum bizim gelenek göreneklerimize ters. Kızlarımızı uyarmak açısından bu platforma getirmen çok iyi olmuş. Bizim kızların bazılarında yabancı hayranlığı var görsünler yabancılar nasıl. Ayrılmak isabet olur zararın neresinden dönersen kardır. Arkana bile bakmadan ayrıl sil kafandan gitsin. Yeni hayztindada mutluluklar dilerim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evlenmeden verdiğin birşeyi evlenince neden olmaz diyorsun bu kızların en büyük hatalarından biri ama sende biraz kendini ver mutlu et yatakda ayrıca bi yoruma yazdığın dikkatimi çekti arkadaşına al karımı diyen şeref yoksunu adamla ne işin var bırak gitsin o swinger seviyor buruda sana söyleyemiyor demekki tek erkek alacak hem sizi izleyecek bende kendini yaptıracak bence kurtul ondan sana önerim bu olur
03 Yorumla
Soran+1 yılbirseyin ayari olcusu vardir. hep hep istenmez. zorlama ilede olmaz.
Sorun dinlemez destekçi olmaz yatakda kötüsün die azarlar yatakda neler yapman gerekli onları öğreteceğine seni bırakıp gidiyor ve üste üstelik senden ters ilişki istiyor. Azıcık kendine saygın varsa sen terk et onu bırak sik**r olup ülkesine dönsün böyle bir adama ne eş demelisin nede üzülmelisin böyle biri için.
00 Yorumla
+1 yılYabancı erkekler için evlilikte beklenti ilk ve en önemli sebep cinselliktir. Düzenli seks ve değişik fanteziler olmalı ki birliktelik sürsün. Bunu yapsanız bile Anglosakson ve avrupa kültüründe evliliklerin büyük çoğunluğu ilk beş yılda bitiyor. Bence hiç mücadele etmeyin bırakın gitsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok haklisiniz. Cinsellik yoksa aninda gidiyorlar. Kendi arkadas cevresindede cok vardi bu sekilde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılMesele sadece anal seks isteği değildir bence. Başka nedenler de vardır ayrılma isteğini tetikleyen
00 Yorumla Konu içinde konu var burada..
Söyleyeceklerimin iyi ya da kötü olduğu hakkında fikrim yok.İyi olan şu ki, adam dürüst bir şekilde durumunu izah etmiş ve ayrılma hakkını kullanacağını söylemiş. Düşünsene aldatmış olsaydı durumlar çok daha çirkin hale gelirdi.
Cinsellik meselenizin içeriği bizleri pek ilgilendirmiyor. Hani kim nasıl isterse yapsın bu mesele değil. Ancak bu durumun çözülmeyecek bir problem değil, konuşarak, paylaşarak düzelebilir. Her türlü alternatifler gözden geçirilerek bir sonuç elde edilebilir.
Kadın için de, erkek için de doyumsuzluk bir yerde sıkıntı çıkarabiliyor. Bunu dizginlemenin en kolay yolu, uğraşacak meşgaleler hobiler bulmak..
Çok riskli bir durumdur ancak, komple ayrılmak yerine bir süre kendi kişisel hak ve özgürlüklerinde insanların kafa dinlemesinde fayda görüyorum.
Resmi ayrılığı bir süre erteleyin, kendinize ufak bir zaman tanıyın ve kendinizi dinlemeye çalışın.. Bakalım neler olacak..
14 Yorumla
Soran+1 yılonerileriniz icin sagolun. Tutumunu biliyorum. Agzindan cikandan geri adim atmaz. Gectigimiz hafta avukata vekalet bile vermis. daha dun haberim oldu.
Soran+1 yılyok cocuk
- +1 yıl
Aşağıda ki yorumlarada göz attımda, senin için hayırlısı bu olmuş gibi geliyor bana.. Hani dedim ya ilişki tarzınız kimseyi ilgilendirmez ama, 3. kişiyi istemesi midesizliğini ve nasıl bir pislik olduğunu gösteriyor. Bu işin dini açısına bakmam hiç bir daim.. Ancak erkek dediğin adam da kadınını paylaşmamalı. boş ver hayırlısı olmuş. Çocuk olmaması da çok büyük isabet.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten yanlış yerdesin bence o adam senden herşeyi almış anal yapmışsın oral yapmışsın ona verebilecek bir şey de kalmamıs ki sen ona ne yaparsan yap memnun kalmaz zaten farklı arayışlar içine girer eşin birde arkadaşına senin için al dene dediği zaman bu ilişkiyi bitirmeniz gerekiyordu geç bile kalmışsınız böyle bir terbiyesizlik saygısızlık olabilirmi hiç bırakın gitsin siz daha iyilerine daha güzellerine layiksınız bence kendinizi üzmeyin olur mu hakkınızda hayırlısı olsun
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSuraya bak cinsel hayatiniz yolunda gitmiyor diye ulkesine gidiyor evlilik beraber badireler atlatmaktir sevgi bagi oyle sip diye olusmaz o insanla biseyleri atlatirsin mutlulugunu uzuntunu beraber yasarsin birbirinize yol arkadasi olursunuz boyle bag kurulur. Bide bunlarin duzenine bak niye evlendin o zaman boyle tipleri vurasım geliyor
32 Yorumla
Soran+1 yılSenin bu anlattiklarin Turk kulturu. Onlarda oyle bir kavram yok. Dusuncelerine isteklerine karsi cikarsan, biz ayni dusunce yapisinda deyiliz diyor ve kestirip atiyor.
Bu aksam arkadaslarimla eglenceye cikacagiz de. Kiminle cikiyorsun demez. iyi eglenceler der. Sen ona sorarsan kiminle ciktigini, arkadaslarimala der. Cok bireyselciler
Cevap sahibi+1 yılSen neden onunla evlendin merak ediyorum ben kisitlamalara zaten karsiyim ama esinin nereye kimlerle gittigini bilmek herkesin hakkidir. İkincisi karsi ciktigin hangi konu varda cekip gidiyor? Biseyleri duzeltmek icin biraz caba gosterseydiniz once.
Türk kadını yatakta heykel gibi. Sonra neden eski Yunan heykellerinin çükü düşmüş hep. Kullanılmayan organ kaybolur gider. Adam bence bundan korkmuş.
Yeniliklere açık olmalısın. İnsanlar dert çeke çeke kendini tüketiyor. Bir de başkasınınkini istemiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. anal ilişki cinsellik değildir o bir zulumdür. yaşamk zorunda değilsiniz
bırak defoslu ngitsin sana zarar veren biri olmaz olsun
ileride makat bozulunca sen kakanı tutamaz hale gelince hast bezi ile gezerken seni hiç kabul etmeyecek kendi zarar verdiği halde yine kendi terk edecek.
bırak gitsin defolsun00 YorumlaKimseyi memnun etmek zorunda değilsin. Kendine değer ver ve o beni hak ediyor mu de. Kimseyi yatakta veya başka bir şeyde tatmin etmek zorunda değilsin. İster evli ol ister nişanlı ister sevgili olun. Seni öyle sevseydi hiç değişmezdi. Bazı eksik yanlarını görmezden gelir gerekirse senin açığını kapatırdı. Değmez…
00 YorumlaBir şeyler sebebiyet vermiş demekki ayrılıyor. Kendi cinsimi savundugum için demiyorum sizde gerçekten bir eksiklik olabilir. eşiniz de sizi istemeyebilir bahane üretebilir. ama Hiç kendinize sordunuz mu bu soruyu? Sorun bende mi acaba diye? bir tartın yanlış anlamayın yatakta kötü olabilirsiniz bunlar aşılır şeyler tecrübe edindikçe daha iyi olursunuz ne kadardır evlisiniz?
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYani neden yabancı diyecem ama ülkemizde ne dürüst erkek kaldı nede kadın, yabancılar kafasına koyduğunu yapar tutamassın, ve görünen oki yani öyle anladım kendi zevkini düşünüyor ki her istediyini yaptırmak istiyor, senin zevkini düşünmüyor sanki, her şey olacağına varır,
00 Yorumla Yanlış bir seçim Türk insanı Türkten başkası anlaması çok yaptığın en büyük hata bu hadi hata yaptın kimse de çıkıp iyiliğine dememiş ki bununla yapamazsın diye herşeyden önce temel sorununa yönel bence çevrende seni düşünüp algılayabilen , iyiliğini düşünen kimsen yokmuş tanıdığın herkes kuyunu kazmak için uğraşıyormuş çok yazık
#Hükümdar10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılee bosuna demiyorlar kendi memleketinden, orf, adetine, dinine uyan birisiyle evlen diye, bak, adam icin ters iliski normal istiyor da ama senin onun icin esi olarak bunu karsilamaman nereye getirdi olayi... Ne denilir ya da yapilir bu noktadan sonra pek bilemicem adam istiyor sonucta ve artik seni berbat oldugunu dusunuyor, daha dogrusu oyle diyor oyleymissin.. yani bunun icin evliligi bozmak iste ne kadar uzucu...
00 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey Yok Tatlım Ayrılacaksın Yabancılar Ne İstiyor Ki Yetersiz Olduğunu Düşündü Hep Ters İlişki Mi?
36 Yorumla
Soran+1 yılTers iliski onlarda cok normal. Kendi kiz kardesi ile konustum. Bunda ne varki biz kadiniz dedi. fantezi istiyor devamli. Baska ucuncu birisini almak istedi yatagimiza. Kovid doneminde calisamadim. UZerine dusen gorevlerini yerine getirmiyorsun gibi seyler soyluyor
- +1 yıl
3 Kişiyi boş ver Tatlım Ya İyi Ki Almamışsın Ve Normal Tabi Bizde Haram Onlarda Öyle bir şey Yok Kadınız Tamam Ama Herkesin Kültürü Vs Farklıdır İlla Ona Mı Uymam Gerekiyor Hayret bir şey Ya Ayrıl Tatlım Sen Kendinin Kıymetini Bil boş ver Ve Pişman Mısın Yabancı Biri İle Evli Olmaktan
Soran+1 yılCok pismanim. Disardan bakinca harika gibi duruyor ama icine girince hic oyle deyil. Baslarda ruyada gibisin. ama ruya bitince bok gibi. Arkadaslari ile konusurken, bazen saka malzemesi olabiliyorsun. Turk kizlari yabanci erkekle evlenme hayali kurarlarya, iste o hayallerin sonu boka cikiyor. Yurtdisinda yabanci erkekler evli bir cok Turk kadinla konustum. Buyuk bir kismi pismanlik yasiyor. Baslarda onlara kizardim sonradan anladim bende.
Soran+1 yılarkadasi sordu Turk kizla evlilik nasil diye. Arkadasina bu gece karimi al dene, Memnun kalirsan sende alirsin Turk kizi dedi. Adamin gozleri parladi. Ben tersleyince kalkti gitti. Onada kizdi sen nasil arkadasima kaba davranirisn diye
- +1 yıl
En İyisi Yurdum Malı Türk Erkek Gerçi Bizim Erkek Milletinde de Var Ama En Azından Evlenince Ters İlişkiyi Bitiriyorlar Yinede İyiler Bizim Türk Erkekleri İyi Denebilir :) boş ver Tatlım Ben Karşıyım Zaten Gerek Yok Ama her şey Bi Yapılınca Hata Olduğunu Anlayacaksın Bu Senin Hatandı Ders Aldın Arktık Bitir Gitsin Böylesi Daha İyiymiş boş ver
Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Doğru düzgün gerçekten seven karısına sahip çıkan onu kıskanan Türk erkeklerinin yerine geniş ve güya modern yabancı erkeklerini tercih edenlerin kaçınılmaz sonu. Yapacak bir şey yok. Herkes kendi kaderini kendi çiziyor.
10 Yorumlaİstemediğin şekilde seninle ilişkiye giriyor ve senden memnun değilim deyip kapının önüne koyuyor. Bu adamı önemli veya değerli kılan ne?
20 YorumlaBen de cinsellik olarak hiç mutlu değilim ama ayrilmiyorum. Bakimli, seksi, arzulu, güzel kadın değil misiniz ki yatakta seks güzel geçmiyor anlamadim?
00 Yorumla
+1 yılEn azından açık sözlü , ama şu varki geçmişinde çok kadın tanımış ki yatakta berbat olduğunu kıyaslıyor. Bencil ve sadece kendi mutluluğuna odaklı. Buda ayrı tabiki.
00 Yorumla
+1 yılİlginç, neyse geçmiş olsun. Senin istemediğin birşeyi zorla yapmak istiyorsa tec*vuze giriyor. Seni sen olduğun için değil cinsellik için seven birinden ayrıldım diye üzülme.
00 Yorumla
+1 yılSitirsin gitsin o adam seni sevse yatak ilişkisi yüzünden ayrılmazdi yüzde yüz bahane etmiş belli ki sıkılmış kafasında farklı projeler var yazık kullanildiginla kalmışsın
00 YorumlaBaya ayrılmak için bahane olmuş be boş ver erkek nüfusu mu tükendi o gider başkası gelir kendine uygun yabancı başka birini bulursun sıkma canını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsırf böyle bir şey yüzünden ayrılmak saçma geliyor bana. evet cinsellik evlilikte önemli bir şey ama başka şeylerde önemli.
01 Yorumla
Soran+1 yılSana sacma gelebilir ama durum bu. Yabancilar isteklerini acik ve yuzune soyler. Sev ya da sevme. Bizim kulturumuz gibi deyiller
+1 yılNişanlılik döneminde her sey anlaşılırdı aslinda. Ayri dünyaların insanlarisiniz
13 Yorumla
Soran+1 yılCanim o zamanlar beni prenses gibi hissettirdi. Turkiyeye tasininca birseyler oldu. Soyle birsey daha oldu. Bir yere gidiyoruz Kizlarimiz kadinlarimiz sinek gibi yapisiyordu. Kac defa tartistim kadinlarla. Esimede birsey diyemedim. Onunda suc yoktu
- +1 yıl
Peki evlilik öncesi ilişkiye girmemis miydiniz? Yani ters iliski konusunu önceden çözebilirdiniz ama erkekler işte pipileri tarafindan yönetilirler
Soran+1 yılayda yilda bir ters iliskiye yasiyorduk. Bu kadar deyildi
Gizli Üye(18-24)+1 yılYabancıyla evlenmen hata adamlarda baba oğul ilişkileri bile yok babasına ismiyle seslenirler senlede sadece cinsellik için ayrılmasına şaşırmadım eş seçimin yanlış tamamen senin suçun eşini yanlış seçmişsin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOoo güncellemeni okudumda sen tamamen yanlış insanla evlenmişsin sana müstehak
Yabancı da olsa sürekli yers ilişki istemesi abest , tamam herşeyi açık konuşur yüzüne söyler istediklerini veya istemediklerini ama istiyo diye de her zaman Her şey olmaz biraz uzak kalmanız daha iyi olacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenimde ilk esim Alman bir kizdi. Sevgiliyken harikalar ama evlenince berbatlar. Baska erkek ve kadinlari aramiza almak istedigini soyledi. Bir kac defa aldin ucuncu kisileri. sonra istek ve arzularinin sonu gelmedi. ayrildik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. aslında adam sakin düzenli bir ilişki evlilik istemiş sen kurcalamışsın adamın ayarı bozulmuş trip atıyor :D
00 YorumlaHer gün her gün ters ilişki mi olur be sağlığının içine eder. Onu kabul etsen bile sonrası swinger falan o ilişkinin
00 YorumlaEvliliğin büyük bölümü cinselliktir ama karımı paylaşacak kadar değil!!!
Ayrıca ters ilişki uzun vadede penisede zararlı00 Yorumla
+1 yılBro işte yabancı alırsan en kritik noktalardan biri bu çünkü adam ülkesindrkine alışık bizde öype tabi o yüzden ee şey ben uzman değilim s*ktiredin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir sey yok, sen hayatina devam et.
Herkeskn cinsel ihtiyaclari ve fantazilerk farklidir.
Ama bana soracak olursa bahane aramis00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. adam gidecekmiş zaten bahane uydurmuş resmen. gidecek olanı hiç bir şekilde tutamazsınız. konu sadece cinsellik değil sahiplenme duygusu yok adamda
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. evet yabanci erkeklerde boyle bir seks hastaligi var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine bir partner bul ve onunla hard bir seks yap. Bunu kayda al ve kayıt boyunca inleyerek bak ne güzel *ikiyor beni de. Bunu da ona gönder. Çok fena bir ders alacak 👊
13 Yorumla- +1 yıl
Kişi kendinden bilirmiş tavsiyeni kendine sakla evli biri için saçma sapan şeylerde bulunma
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenzer durumun tersi var bende
3. kisiyi bende istiyorm ama erkek olarak
Ama ben esime soyleyemem zor.
20 Yorumla
+1 yılÜzülmekten başka ne yapabildirsin. Uyumlu değilsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Siz daha türk erkeklerının kıymetını bılmeyın kızlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyy defolsun gitsin be saçma sapan bi adammış
00 Yorumla Bir şey yapma ayrılsın seni bırakıcsk biriyle mutlu bir ilişki beklenemez
00 YorumlaAh be canım türk erkeğinin suyu mu çıktı. Ne diye yabancı kollarda mutluluk ariyosunuz.
00 Yorumla
+1 yılBundan bize ne ters ilişki için zorluyorsa gayrimüslim biri ile evlenirken düşünecektin 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Gram üzülmüyorum şu an beter olun 🤣
bırak gıtsın kardesım ters iliski nedır kurtulduguna sukur etmelısın
00 Yorumla
+1 yılBende eşinle aynı dertten muzdaribim ama öyle anal seks isteğim hiç olmadı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Tatlım adam gay hala anlamadın mı? Bırak gitsin sen de başkasını bul.
00 Yorumla
+1 yılEşin bildiğin pisliğin tekiymiş.. nereli hangi ülkeden?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok vardır da herkes anlatamaz, boşanmadan mı ülkesine gidiyor?
00 YorumlaCehen. Nem olsun gitsin. Seninle bunun için mi evlenmiş beş para etmez öyle şahıslar
00 YorumlaBacım ne işin var yabancıyla boş ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsa zorlama gitsin kendini küçük duruma düşürüyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGarip türkü beğenmezsen elin gavuru seni atıp gider kara kasina mı hayran sandin
00 Yorumla
+1 yılHayat onun saygı duy yaşayan da ikiniz. Bilemem.
00 YorumlaKendini geliştirmelisin bazı seyleri düzeştmelisin
00 Yorumla
+1 yılBırak gitsin ben kocan olurum ayrıca ters ilişkiye çok da meraklı değilim önden yaparız
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir lağmancı ile hayat devam etmez güzelim cehennemin dibine kadar yolun var de gönder gitsin.
Türk erkelerine kurban olun siz bak elin ecbebisi sizi nasıl kullanıyor!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle ilişki isteyen lanetlenmistir bu durumda boşanmak helaldir direkmen boşan
13 Yorumla
Soran+1 yılKendisi avukata vekalet vermis bile gectimiz hafta. Benimde yeni haberim oldu.
Cevap sahibi+1 yılİyi bari inşallah biran önce kurtul kuzum daha hayırlı insanla evlen
Cevap sahibi+1 yılRabbım hayırlı insan çıkarsın karşımıza amin kendini bilen helal haram bilen
Gizli Üye(25-29)+1 yılsurekli ters iliski istemesi gay olduğundandır ve gayliği kabul edince boşanmak istemiş olabilir
11 Yorumla
+1 yılArka genisledimi peki degdigi gibi aliyormusun artik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte yabancı biri ile evlenmenin sonucu türk dururken git yabancıya ne gerek var ya bizi ilgilendirmiyor valla bacım aklın onceden neredeydi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla anlamıyorum böyle kafaları
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn bastan esinle konussaymissin ters iliskiyi sevmediğini nisanliyken aranizdaki en buyuk problem ters iliskiye girmek mi
00 Yorumla
+1 yılYabancılar cinselliği küçük yaşlarda yaşadiği için onu tatmin etmen zor bugün bunu isteyen yarın grup ister o yüzden ailemi kurtaracak diye hayatını karartma derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKültür uyusmazlıgı bir taraftan. Ne desem boş ya Allah yardımcınz olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBatı kafasıyla yaşayıp doğu kafasıyla evlenirseniz olacağı bu
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne