Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok pinti ve bencil olduğuna inandım. Çok haklısınız. Evlilikte cinsel ilişki çok önemli sma bu ilişkide de öpüşme, ön sevişme, fantezi, pozisyon zenginliği ve tabi ki oral çok yer tutar. Bunlar yeterli dozda olmalı ki sen de tatmin olasın. Hatta bu yüzden bu eksiklikleri yüzünden kendisi de çok şey kaçırıyor. Senin gibi istekli arzulu ateşli ve şehvetli seksi bir kadın bulmuş da kıymetini yeterince bilemiyorsa, seni yeterince istediğin gibi tatmin edemiyorsa bırak gitsin. Onunla boşa zaman harcama o senin paranı seviyor. Sana erkek mi yokprenses. Sevgi aşk şehvet orgazm tatmin hepimizin ihtiyacı. Sen çok iyi çok donanımlısın nasıl böyle sabredebiliyorsun… 😎🌸🍃
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her iki sebep te çok geçerli sebepler ayrılığı ciddi anlamda düşünmen için özellikle de cinsellik olayı onur boyu bu şekilde bir cinsel hayatın olacağını düşünmek bile çok korkutucu her olayda ben merkezci ve bencil birisi bu yatağa yansidiginda İnan bana çekilmez oluyor o yüzden açık açık konuşup beklentilerini dile getir çözüm bulmaya çalış olmuyorsa da ciddi şekilde ayrılıği değerlendir bence.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Çözümü belli. Nato kafa nato mermer birisi için uğraşmak zaman kaybı olur. Nişanı atman gerekecek biraz peşinden de koşacak ama tek önemli bir şey var. Bu konularda zaman kaybetmemen önemli. Çünkü zaman geçiyor yaşın geçiyor. Güzellik geçici. Sana yarın gelebilecek bir fırsat varsa şu an onunlasın diye göremeyip kaçıracaksın. Ya uzatmadan ayrıl. ya da bunlarla yetinirim diyip devam edeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılEğer evlenirsem mutsuz olucam çok cimri ve patacı aynı zamanda bana para da harcatmaz
+1 yılEğitirdim. Madem ne istediğini biilorsun ona yol yordam göstereceksin üşenmeden
Ne kadar zevk aldığını fark edince o da düzelir zaten
Ve oral seks yapma.. Ta ki kendi istekli şekilde yapana kadar. Bu işin karşılıklı olduğunu öğret00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok bencilmiş eğer yapamayacaksan ayrıl
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bazen ayrılmak gerek buda öyle bir şey sanırsam
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama buradaki insanların düşüncelerine göre mi hareket edeceksin? İyice günaha giriyorsun. Önemli olan sana olan tutumu kardeşim. Ne güzel daha önceden hayatına birini almamış mutlu olman gereken yerde ettiğin şikayete bak. Yorumlara bakıyorum çogu ayrıl demiş nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz anlam veremiyorum. Yaptığınız zaten evlenmeden yanlış üstüne neler düşünüyorsunuz ilginç. Allah doğru yoldan ayırmasın. Namus bekçisi felanda değilim yanlış anlama ama o senin nişanlın sen yanında olmayı dene. Cimrilik ile tutumluluk arasındaki farkıda unutma bence. Çocuk evlenecek tabiki tutumlu olacak enflasyonu görmüyor musun? Yorumlara aldırış etme.
151 Yorumla- +1 yıl
Tek sorun cimrilik mi sence adam bencil bir kere cinsellik evlilikte çok önemli
- +1 yıl
Oysa adam çok şey anlatmış ama sadece anladığın yerden almışsın.. dediği gibi yanlışa yanlış deyince namus bekçiliği yapılıyor sanıyor bazı potansiyeli düşük kişilikler.. bak kendinde diyorsun evlilikte önemli diye; bu bile başlı başına büyük bi kusur.. evlenmeyi bekleselerdi.. helali olmayının yolu olmaz zaten
- +1 yıl
Allah falan yok, lütfen böyle anlamsız masallara göre değerlendirmede bulunan insanları kaale almayın.
- +1 yıl
Gözün var onu korumak için kapagı var; onuda terden korumak için kaşın var.. ortada kusursuz bi sanat var ama sanatçı yok yani.. insan suya muhtaç su var tesadüf, gündüzden gece olmuş insanın istifade edebilmesi için, bugun kaysı ağaçları ölüyor, tekrar yenisi çıkıyor sanki hizmet sunmak için, her şey insanın isteyeceği şekil.. bu kadar kusursuz bi tesadüf var ee bu kadar kusursuz tesadüf kainat; insanın en çok isteyeceği ölümsüzlüğü niye sunamamış.. bunca sanatı tesadüfe vermek deliliktir etme
- +1 yıl
Evlilik adimi atmak çok kolay , bitirilmesi gerektiğinde çok çok zor ve meşakatli bir durumdur. Yaşayıp yaşamadığını bilemem, tecrübelerime göre konuşacağım. Karar verildiğinde herkes yanında olur bunda problem yok. Herkes mutlu olduğunu düşünür. İlk adım ilk heyecanin verdiği hareketle sende düşünemezsin sorun var mı yok mu diye. Varsa da ileride çözeriz dersin. Ama inan çok çok nadir bu. Genelde hiçbir şey çözülmez ve kimse değişmez. İş boşanmaya geldi mi herkes akbaba gibi üşüşür başına. Eğer gerçekten Türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsan bilmesen de tahmin etmen gerekir baskıyı. Sen seçtin sen buldun böyle devam edeceksin vs. Gibi cümleler meşhurdur. Psikolojik travmalar da yaratır, iyi bilirim. Bu yüzden gözüne batan çöp olsa bile insan konuşmalı içine sinmiyorsa başlamadan bitirmeli. İçine sinmiyorss bitirmesi en doğrusu. Bazı şeyler sadece sevgiyle olmuyor. Mantıkta olmalı, vicdan da olmalı.
- +1 yıl
@Tafo21 Öeeh şu ilkokul muhabbetiyle savunmanız zaten olmadığının ispatı.
Kusursuz bir sanat varsa İzzet Altınmeşe niye var? - +1 yıl
@Tafo21 Hala aynı ezber ilkokullu lafları
Okulda tembel de oluyor çalışkan da, ee demek ki okul herkese hitap etmiyor
Kusursuz olduğunu iddia ettiğin şeyin kusru olunca normal görüyorsun
Evren kaosun ve keşmekeşin tillahının yaşandığı bir yer, kusursuzlukla alakası yok, vücudunda kuyruk sokumu, artık işe yaramayan ve seni öldürebilen organ artıkları falan var
Kanserden ölüyorsun genetik hatalar yüzünden her sene binlerce insan ölüyor, iki kafalı bebek doğuyor ama kusursuz, muhteşem sanat falan
Melih Gökçek herhangi bir sanatın ürünü olamaz mesela
Son derece boş şeylere inanıyorsunuz - +1 yıl
Öğrenmek için sohbet etmek istiyorsan özele yaz insan gibi saygı duyacaksan, sohbet ederiz.. benim imanım bana senin imansızlığın sana.. aksi senin gibisi ile tartışmam beni küçültür.. tamam ilkokul seviyesi.. kim seviyeli kim ateş ehli o zaman elbet gelecek görecegiz bakalım kimde kim ne kadar
- +1 yıl
@Tafo21 Senin küçüleceğin falan yok
Zaten çapın belli büyüyüp ufalmazsın rahat ol
Saygı önce hak edilmesi gereken bir şey ve apaçık bir biçimde yanlış düşünüyorsun
- +1 yıl
Yav saçma sapan kavga etmeyin
- +1 yıl
@Tafo21 Hala Melih Gökçek'in olduğu bir sistemin kusursuz olduğunu iddia ediyor bence bu tartışma bitti
- +1 yıl
Özelde her istediğinin cevabını veririm.. ana it de doğuruyor yiğitte; ana yine ana.. sandıklarını gerçek sanmayı bırak bence.. sandıklarını gördüklerinle değere tut.. at kafalı gözü görmeyende var.. nasıl okul imtahan yeri tembelde var çalışkanda.. bu dünya imtahan yeri herkes zengin olsa kim hizmet edecekti düzen nasıl ilerleyecekti
- +1 yıl
At kafalı at kafalı sürekli hakaret ediyorsun bı susacak mısın?
- +1 yıl
@Tafo21 Daha Türkçe yazmayı bile beceremiyorsun bu kadar zorlama bence.
- +1 yıl
Aranızdaki tartisma beni ilgilendirmez ben senin hakaretlerinden rahatsızım güzelce konusacaksaniz konuşun at kafalı at kafalı deyip durma adama. Başka bir kelime bul kendine. Otur bı oku yazdıklarını. Sürekli bildirim geliyor gördüğüm şey at kafali at kafalı yeter 😒
- +1 yıl
@Pınar-Günce E herifin lügatı yok ki, sadece aşağılama ile çalışıyor bir de cevap verdiğini zannediyor işte
Ben kendisine çok enteresan sıfatlar bulurum da gerek yok yani - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok bende bundan rahatsızım zaten sinirlenince hemen bi komplekse giriyor bak iki üç yerde var. Hoş değil.
- +1 yıl
@Tafo21 İtiraf et, Melih Gökçek'e oy verdin
- +1 yıl
@Tafo21 adam kendi inancını savunmuş sana küfür mü etmiş? Sen göremediğine inanıyorsun o inanmıyor bu mu senin adamlığın şimdi? Çok mu dincisin? Allah ıslah etsin de geç. Ne kendi meselen haline getiriyorsun? Kime göre neye göre karaktersizim? Yaftalamak kolay çokta iplediğim söylenemez bu düşünceni.
- +1 yıl
Karaktersiz olduğun için demedim bu söz için özür dilerim.. bi şeyi anlatmak istedim.. hakaret duyunca öfkelenmek normal demi.. en başa gelince bi inanç gösterdim.. yok öyle değil deyip bilmem ne evren teorisi açıklasa eyvallah.. verdigi cevap ilkokul seviyeside ilkokul sevisi dedi tutturdu.. bizi konunun dışına etti.. bu söylemi yaparken sözüme dair bi savunmada yapmadı.. oysa o sözüde alçaltma hakaret nitelikliydi.. burada da mesela dedim ardına sana o sözleri söyledim.. şimdi nasıl sinirleneceksin diye örneklemesi içindi.. saygı göstermeden saygı olmaz.. din dan olan din ine laf edene susmaz.. şahsın için değildi tekrar olarak örnekte olsa böyle bi duruma soktuğum için özür dilerim
- +1 yıl
@Tafo21 haklı olsan bile bu seni haksız duruma düşürür. Evet kızdım ama sonuç olarak şahsına hakaret etmedim değil mi? Dene bunu. İyi günler.
- +1 yıl
@Tafo21 Arkadaşım çok ama çok düşük zekalı argümanlarda bulunuyorsun ve ben senin söylediklerinin tıpkısının aynısını söyleyip, ciddi açıklama yapınca hiçbir şekilde anlamayan bin tane insanla tartıştım bu mevzuları
maalesef, belli bir seviyenin altında kalınca anca küçümsemek geliyor insanın elinden
Ayrıca argümanlarının sığ olduğunu, çok temel ve abuk karşı argümanlarla yanlışlanabildiğini söyledim ama alaya alındığında ne söylendiğini bile anlamıyorsun ben ne yapayım?
İlber Ortaylı'nın ''Ne yapacaksın böylesini, aşağılayıp yerin dibine sokacaksın başka bir şey fayda etmez'' lafındaki prototipin tam tezahürü gibi davranırsan yapacak bir şey olmuyor ki ben senin katren kadar hakaret etmedim
Elinden bir şey gelmiyorsa sus bari
Çünkü din savunacağım diye ''Dindarlar ahmaktır'' mesajı veriyorsun davana hizmet etmiyor
SAna evren teorisi açıklasam ne olacak? - +1 yıl
Melih gökçek için onca tepki vermiş birinin karşısında kabul et melihe oy verdin diye bakan birinin sözüne söylediğine nasıl inanmamı beklersin ki.. anca kafandan yakıştırıyorsun.. pınarında dediği gibi ne kadar tanıyorsunda fikir sahibisin.. aslında birinize veriyorsunuz benim söylemem gerekenleri.. sen şöylesin diye ben öyle olmuyorum.. yine ben söyledim diye karşımda ki öyle değilse, o olmuş olmuyor.. harbi klasik laflar.. herkeste olan, herkes gibi söylemler.. bunu senin seviyen.. sen tartışmıyorsun karşı duruyorsun.. saygısızca giriş yapıp saygı gösmek isteyene senin lafınlar cevap vereyim; saygı önce hakedelimesi gereken bi şey.. yok ben konuşayım sizin kendiniz bile kendinize fikirlerinizle karşısınız
- +1 yıl
@Tafo21 Arkadaşım sen dalga geçildiğini bile anlamayıp her şeyi face value algılıyorsun bir kere.
Ayrıca ''Burada bir sanat varsa sanatçı vardır'' klişesiyle lafa girip bana bu tepkiyi veremezsin, kendinle çelişmeyi geçtim bihabersin
Boş boş lakırdayacağın, cümle kurma biçiminden bile anlaşıldığı için en baştan öyle tepki alıyorsun zaten. - +1 yıl
Dalga geçip karşı taraftan anlayış saygı beklemek nasıl bi kafa oluyur.. pınara bi sor o sever araya dalmaları saygı hususunda.. hep sanıyorsun hep sanıyorsun.. bana sonuç söyleme nedeni ile konuş.. benim gibi bi adam sonuç olarak melih çi yakıştırması yapmış birisin.. defalarca söyledim bunu.. bu memlekette onlarla bir görülmeyecek ilk yüze girecek kadar tepkili biriyim.. ama sen oradanda sebep olmadan sonuç çıkardın.. bunu anla bi sen bi söz yakıştırmış olunca karşında ki o olmuş olmuyor
- +1 yıl
@Tafo21 Ben senden saygı beklemiyorum ki, fikriyatının nazarımda değeri yok
Ayrıca kendisiyle dalga geçildiğini anlamayan adamların tartışması yasaklanmalı - +1 yıl
@Tafo21 benim araya dalma sebebim surekli bildirim gelmesi ve sinirlenip ettiğin hakaret ikide bir beni araya katıp durma. İnsanın susmayı da bilmesi gerek. Bilmem anlatabiliyor muyum?
- +1 yıl
@Tafo21 anlatamıyorum işte. Bak sana göre söyledikleriyle sana hakaret etti. Bunu nasıl yaptı? Alenen hakaret etmeyerek. Yani ben okuduğumda bunda hakaret sayılacak bir yer gormuyorum. Adam üstü kapalı yaptıysa büyük başarı. Madem hakaret etmek istiyorsun , sende öyle yap. Bunu alenen değil farkettirmeden yap.
- +1 yıl
@Tafo21 benim sana bir takıntım yok tanımam etmem neden sana özellikle yapayım? Göze batıyor demekki ben değil başkası olsa onunda gözüne batar. Ayrıca bende uyguladığın ve başarılı olduğun bir durum yok. Ben zaten alenen hakaret etmem. Benim bana karaktersiz deyişini bile iplememem sana zaten en büyük hakaret. Benim üzerimde bir şey denemek kimsenin haddine değil ayrıca.
- +1 yıl
@Tafo21 burdaki arkadaşların dışarda tanıdığın arkadaşların gibi olmayabilir. Herkes at kafalı dediğinde bunu hoş karşılamaz. Zaten bu laf herkese söylenmez. Bak kendinle celisiyorsun gene. Tanımadığın biriyle samimi olduğun birine aynı şekilde davranamazsin. Sence senin söylediklerin mantıklı mı? Çik bir hava al. Oksijensiz kalmışsın.
- +1 yıl
@Tafo21 direk karaktersiz demek farklı bir şey tenzih ederek söylemek farklı bir şey. Tanımadığın bir insana bu şekilde yaklaşamazsin. Az önce söyledim zaten. Özrün de önemsiz. Bir şeyi açıklama gereği duyduğunda gerçekten açıklayıcı konuşman gerekir. Direk şahsa değil.
- +1 yıl
@Tafo21 Hala aynı şey. Adam hakaret etmeden hakaret edebilmeyi basarabiliyorsa eğer bunu sende dene. Ben hakareti bır tek senin yazdıklarında görüyorum anlamıyor musun? Adam sana cümle olarak hakaret etmemiş sen ne algilarsan algila. Sen at kafalı deyip durmuşsun burada hakaret eden kim? Kimseyi koruduğum yok alenen hakaret etmen yanlış. Anlamıyorsun.
- +1 yıl
@Tafo21 ve sana anlatmaya gerçekten yoruldum. Umarım bir gün jeton düşer. Cevap vermeyeceğim artık , kendine iyi bak. İyi akşamlar.
- +1 yıl
@Tafo21 Şimdi, Dil Anlatımın lisede kaçtı bilmem, ama birinin argümanına ''İlkokul düzeyinde'' demek sana hakaret etmiş olduğum anlamına gelmiyor.
Bunlar hep temel tartışma mevhumunu öğrenmemekten, kadın iki saat anlatmaya uğraşmış yine anlamamışsın.
E şimdi sana ''canım'' demeyeyim de ne diyeyim? - +1 yıl
@Tafo21 Kötü söz sahibine aittir bi kerem...
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle haklısın, cinselliğin yoğun ve güzel olmadığı evlilik arkadaşlığa döner ve kötü sonuçlanır, bi kere adam sadece kendine odaklı, ön sevişme yok, seninle ilgilenme ve senin zevk almandan zevk alma durumuda yok, büyük ihtimal çok kezde yapamıyordur üst üste?
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet üst üste yapamıyor
Cevap sahibi+1 yılEvlendiğinde yatakta zevkten kendinden geçmiş şekilde kalacak hale getiremiyorsa erkek, niye evleniyorsun ki, mastürbasyon yapsan daha zevkli yani dimi :)) Bide cimriliğide var
Soran+1 yılEvet bence de
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn sevişme kadınlar için çok önemli. Bunu bilmiyor olabilir. Onunla beraber bunla ilgili eğitici videolar izleyebilirsin. İsteklerini belirtirsin. Mesela Oral eğer o istiyorsa önce kendisi yapmalı bunu işini bilen her erkek bilir. İkincisi kadın ıslanmadan içine girmeye çalışırsa canı çok yanar. Bu gibi bilgileri bilmeyen çok erkek var. Bu konuda eğitime açıksa konuş ve beraber öğrenin. Cimrilik meselesine gelince maalesef bunu çözmek çok zor. Bu yerleşmiş bir alışkanlık çünkü. Sen en baştan bunu da söyle sonra başın ağrımasın. her şey para değil bu hayatta..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Depot kişilige sahip seni kullanıyor sadece tak fişi bitir işi yapıyor ya da yapmak istiyor Cinselliği bir anda kes bekle gör neler çıkacak ortaya seyret başka limanlarda aramaya başlıcak cinselliği onun amacı sadece fişi pirize takıp kendini şarj etmek partnerinin kim olduğu önemli olmayacaktır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Açık ve net bir şekilde konuş, beklentilerini söyle. Bu şekilde yürümez. Cinsel haz insana büyük mutluluk veren zevklerimizden ve ihtiyaçlarımızdan. Tek taraflı olmamalı, rutine bindirmemeli, mekanikleştirmemeli. Ön sevişme özellikle çok önemli. Hep söylemişimdir; eli, dili ve dudakları çok iyi kullanmak lazım. Seksi güzelleştirmek için gerekli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. denediysen ve mutsuzsan ciddi anlamda tekrar dusun. geri donusu olmayan birsey. ve bazi gercekler goz onunde zaten. he olmaz mi olur, mutlu olur musun olursun ama aklinda hep dahs fazla haz alacagin daha iyi ten uyumu olan biriyle evkenmek kalir. onu da soyle asarsin aldatirsin denersin biriyle. illa bosanirsin demiyorum ama vicdanin lekelenir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Evlenirsen hersey daha kötü olur bunu kendine yapma sadece kendini düşünen bir erkekle bir ömür asla geçmez özellikle cinsellikte o işi baştan bitir ten uyumu yoksa zaten bitir bu sonradan düzelecek bisey de değil evlenince daha beter olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte evliliğin büyük bir parçası. Eksik olursa ilişki bozulur. Eğer cidden artık zevk alamadığını düşünüyorsan ve rahatsız olduğun noktalar varsa bu durumu onunla açık açık ciddi bir şekilde konuş. Baktın olmuyor bitirirsin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılen azından sevdiğin ve yaşamak istediğin şeyleri bulamayıp mutsuz olacaksan şimdiden bunu farketmen önemli bir şey. sen özgür tutkulu ve cinsel sınırları sevmezken karşında ki buna ayak uyduramıyorsa soru işaretleri oluşması normal
00 Yorumla Cinsellik düzelir de pintiliğinin düzeleceğini sanmıyorum aç yatarak zengin olunmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlilik olduktan sonra da bu şekilde olacaktir esin olarak içine girip cikip boşalacak sonrada uyuyup kalacak sende yarida kalip mastürbasyon vs ile kendini mutlu etmek isteyeceksindir
10 Yorumla
+1 yılCinsel doyum öyle bir kavramki ya aldatırsın ya da ayrılırsın, bu kimi insan için önemli değil ama bizim gibi libidosu yüksek insanlar için önemli, bence yol yakınken vazgeç
00 YorumlaÖyle birisiyle ömür mü geçer Allah aşkına? Cinsellik yoksa evlilik devam etmez. Cinsellikte bencil hayatında bencil bir adam. Yol yakınken ayrılmak en güzeli yoksa çok üzülürsün
00 YorumlaBoşuna mı evlilik öncesi seks şart diyoruz yavrucum, bunlar piyango ihtimaline bırakılamayacak kadar önemli ayrıntılar. Denedin, olmadığını gördün, sıra geldi ayrılmaya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle bırak derim çünkü ciiden seks uyum evliliğin büyük bir parçası eşleri daha da birbirine yakınlaştıran bir hâl. nişanln sadece kendine odaklanan bir adam ise işkence olur inan bana.. bırak daha iyisi olur muhakkak
10 YorumlaAyril, daha cok gencsin iyi yapani buluncaya kadar ara, tam mutlu edeni bulunca evlenirsin, tabi evlenen bulursan.
10 Yorumla
+1 yılSana söyleyeceğim tek şey,
Ardına bakmadan kaç.
Her açıdan kaldırılabilecek biri değil..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel birliktelikte iki tarafında zevk alması gerek diğer türlü sadece bir kişinin tatmin olduğu ilişkiye döner
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ayrıl ama önce bunu ona söyle mutlu edemiyorsun bir çözüm bulmaya çalışın olmuyorsa ayrıl yoksa evlendiğinde daha çok pişman olacan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl bence , sadece kendi zevkini ve cebini düşünen bencil bi insaanla ömür gecmez , benim eşimde gir çık yapıyor , 4 yildir bosalmadim bi ilişkide sen düşün artik , p*rno izleyip mastürbasyon. Yapmak bile daha makul 😊
03 Yorumla- +1 yıl
4 yıldır mı?
Cevap sahibi+1 yılEvet oyle internetlerdeki p*rno gbi bosalma vs olmadi titremedim bile
- +1 yıl
Öyle olmayacaksın zaten. Orgazm olamıyor musun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocamda öyle. Ama bosanamiyorum işte şansa kaldık 😆
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Tafo21 ne alaka gereksiz yorum 😒 bosanamiyorum cunku bu bir sebep degil benim için zira seviyorum esimi
+1 yılPeki sen bu insanın böyle olduğunu bilmiyormuydun da nişanlandın
02 Yorumla
Soran+1 yılNişwnlılık zaten birini tanıma süreci tanıdım ve soğudum
- +1 yıl
O zman olmuyorsa olmuyordur 🤷
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılUzaklaş hemen ondan güzel kardeşim benim. Yol yakınken yanlış gidilen yoldan hemen geri dön. Üzülmeye asla izin verme ilerisi için..
00 Yorumla Sadece kendi zevkine odaklanmış. Bencil. Yol ver gitsin. İlkinmiydi? Başka bir ilişkin olunca bekarete önem veren biri olursa işin zor.
00 Yorumlaİlişkini bitirmen mantıklı olur. Evllikte ayrılmak daha zor olacaktir. eninde sonunda ayrılacaksin
Bence şimdi ayrıl00 Yorumla
+1 yılSenin için yanlış bir adam yanlış bir ilişkidesin yol yakınken dön
10 Yorumla
+1 yılEvliliklerin %70'ini cinsellik oluşturur ve düzelecek diye ummak büyük yanlıştır. Sonra benim gibi mutsuz bir evliliğin içine sıkışır kalırsın çocukların için
00 Yorumla
+1 yılBencede yürümez bu iş uzun vadede, ayrılsan daha iyi
00 YorumlaHep melik gökçek mi desemdim.. klasik herkesin agzında ki lafları bırakın artık
00 Yorumla
+1 yılSevmemissindir hersy cinsellik değildir sevgi fedakarlık benimsemek duygu yoksa yaş iş
00 YorumlaAyrılmana gerek yok. Ya düzgün yap ya da gözüm başkasına kayacak, demen yeterli.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yapacağın en doğur şey düğün yapmadan ayrılman
00 Yorumla
+1 yılİlkinmiydi? Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence ayrılmalısın mutlu olamadığın bir ilişkide ilerdede mutlu olamazsın hiç. bir zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hemen ayrıl. hiç devam etme. sonra pişman olursun. öyle bencil ökzüle ömür geçmez
00 YorumlaNişanlım diyorsun
Çoktan karı koca seks partneri olmuşsun00 Yorumla
+1 yılDirekt ayrılırdım. Beceriksiz erkeklerden hiç haz etmem.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılyol yakınken dönmekte fayda var hiç bir ortak nokta göremedim anlattıklarınızda
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Eğer cinsellik senin için çok önemliyse evlenmeden ayrıl bence
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde ilişki olmaz evlilik çocuk vs olup daha da batağa saplanmadan kurtar kendini
00 Yorumla
+1 yılCinsellik ilişkide büyük etken ayrılmak geleceğe yönelik çözüm
00 YorumlaCinsellik olmadan evlilik olmaz yol yakınken dön
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam ayrılırım girip çıkmak ön sevişme oral olmadan hayvan sokak hayvan skişine benzer
00 Yorumla Ayrılmak en mantıklısı çünkü ömür boyu cinsellik açısından mutlu olamayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılBu durumu onunla konuş sonuç olarak cinsellik evliliğin temel taşlarından birisi eğer duzelmese bana haber ver
02 Yorumla
Soran+1 yılValla kaç defa söyledim anlamıyor yine aynı
- +1 yıl
Yemeyenin malını yerler opmeyenin karısını operler ona bunu da soyle
Gizli Üye(18-24)+1 yıl"Nişanlınla" cinsellik de mutlu değilsin? burada bı tuahflik var. Umarım bu sadece bana değişik gelmemiştir.
00 YorumlaValla ayrıl bırkere çok pıntı yemek sonucta herseyden onemlı… çok saçma )) cınselık konusundada tam bır yobaz… bırkere opmedıkten sarılmaktan sonra kadın ruhundan hıc anlamıyor galıba … hayır da öyle şey mi olur ne saçma sımdıkten böyleyse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişmeyi uzun tutmuyorsa sana oral yapmıyorsa mutsuz olursun zaten.
00 Yorumla Bence ayrılmak çözüm değil konuş belki düzelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. e böyle seks olmaz ki zaten bu bildiğin escortla seks gibi bir şey sen bundan ayrılll hemen bununla ne hayat geçer ne seks
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ayrıl. Mutlu edemez seni. Seni değil hiçbir kadını mutlu edemez
03 Yorumla
Soran+1 yılDudağımdan bile öpmüyor hiç normalde de sürekli paradan bahsediyor ilerde yapacağımız birikimlwrden bahsediyor
Soran+1 yılZaten Bi yerde yemek yiyoruz ortaya Bi tabak istiyor ikimiz yiyoruz en çoğunu da o y ü yor zaten ve gittiği, yerlerde hesabı hep ben ödüyorum genelde bu da gözümdeki erkeklik değerimi düşürdü
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlenince dahada düşer mevcut durum.. sadece dolunca vurmak ister. yol yakınken bir çözüm bul.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAğzının tadınıı bilse karamana helvacı olurdu nişanlın. Oralsız seks mi olur maximuum 1 saat yapmalı
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrılmak en iyisi bence ilerde seni çok üzer
+1 yılNişanlıniz sünnetsiz mi sünnetli mi... ön sevisme aslında olmazsa olmaz... bakirim ama öyle düşünüyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişmeyi sevmiyor hatta, sevişmeyi bilmiş yor yani insan bilmese bile içinden gelerek öper koklar okşar bu bile bişey dşr bu odun givi yav
- +1 yıl
İlki misin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Aceleye mi getiriyor
Soran+1 yılBence odun
- +1 yıl
Odunu kesmek lazım o zaman
Nişanlın bencil kendi zevkini düşünen biri. Yol yakınken vazgeç
00 YorumlaPişman olmadan vazgecmelısın bence tabı yınede sen bılırsın
21 Yorumla- +1 yıl
Cinsel yönden mutlu olmadan olmaz dimi :)
+1 yıladam senin etinden sütündne faydalanıyor benden söylemesi. Ayrılmazsan geç kalacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Böyle yapması şimdiden soğuttuysa evlenince düşünemiyoruz
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat