İşin gerçeği şu ki Türk toplumunun büyük çoğunluğu son derece bilgisiz ve bilinçsiz seks yapıyor. Böyle bir eğitimin zorunlu hale gelmesi gerektiği düşüncesindeyim.

İşin gerçeği şu ki Türk toplumunun büyük çoğunluğu son derece bilgisiz ve bilinçsiz seks yapıyor. Böyle bir eğitimin zorunlu hale gelmesi gerektiği düşüncesindeyim.

Avrupa ülkelerinde okullarda belli bir sınıfa geçince cinsellik eğitimi verildiğini duymuştum birinden, bizim ülkemizde de böyle bir eğitimin verilmesini isterdim
Toplumumuzda erkeklerin özellikleri; övgü ve yüceltme. Kadınların özellikleri; sövgü ve aşağılama olarak kullanılıyor...
Dilindeki cinsiyetçiliği temizlemeyen düşüncelerini, düşüncelerini degiştirmeyen eylemlerini, eylemlerini değiştirmeyen kendini geliştiremez.
Bu kirlilik sadece kadına bakış açısında değil cinsellikte de var. Seks bir cezalandırma, hakaret ve aşağılama unsuru olarak kullanılıyor. Çünkü ucunda yine kadın var... Cinsel birleşmede erkek bilinçaltında kadına hakaret ettiğini düşünerek yücelmiş hisseder, bu yolla tatmin yaşar. Çünkü bilinç altında seks ve kadın aşağılık bir şeydir.
Toplumun önce kişisel gelişime ihtiyacı var. Bir çok konuda fazlasıyla sığ düşüncelere sahibiz ve bu bakış açılarımız hayatımızdaki her alana sızıyor , e tabi cinselliğe de.
Önce gelişim için eğitim sonra cinsel eğitim şart
Teşekkürler
Okuduğum bölümde hali hazırda doğurganlığın düzenlenmesi (halk arasında bilinen adıyla aile planlaması) genel kadın ve erkek anatomisi ve fizyolojisi ve hatta infertilite yani çocuk sahibi olamama problemi ilgili dersler aldım. Bu bile bana yeterli gelmiyor, ülkemizde böyle bir eğitim başlasa seve seve, çekinmeden giderim. Ama çoğu insanın karşı çıkacağından eminim. Özellikle cinsellik konusunda her şeyi bildiğinden emin olan insanların.
İstemezük diyenlerin elindeki malzeme belli. Din elden gidiyaaah.
Heh, bir de bu bahane var tabii. Çok doğru. Boş zihniyetlerin, boş beyinlerin gereksiz yorumları, başka hiçbir şey değil.
Tabikide seve seve giderdim, hatta ben okullarda cinsel eğitim verilmesi taraftarıyım, şimdi bunu yazdım diye üzerime kimse gelmesin benim cahil insanlarla işim olmaz.
Cevap
14Cevap
Evet giderdim.
Ülkede kimse gitmez herkes o kadar egoist ki hepsi en iyisi hepsinin ki mükemmel boyutta hepsi istedini ayarlıyabiliyor ama burada ki abazalari hala çözemedim onlarda en iyisi ama burada hiç görmedi kadinlara çok güzelsin yazan seviyede olanakar var
Sorun da burada zaten. Bilinçsiz ve bilgisizler ama bunun farkında da değiller.
Bilinçli olmak için önce hatalarını eksiklerini kabul etmen gerek herkes bu kadar iyiyse neden hayvanlara bile tecavüz edilen bir ülke de yaşıyoruz
Bizim ülkede cinsellik eğitimi olarak reglin ne olduğunu anlatıyorlar sadece. Çünkü insanlığın devamı için gerekli olan eylemi bilmemiz, öğrenmemiz yasak hatta günah (!)
Haklısın örtmenim.
Ben cinsellik bilgime güveniyorum.
Ülke için kesinlikle olması gerektiğini düşünüyorum.
Gerçekten öyle. Dünyanın birçok ülkesinde cinsellik eğitimi diye ders var okullarda. Bizde cinsellik eğitimi denilse tepki toplar ama aile ve aile sağlığı eğitimi adı altında bo-u konuda zorunlu ders olmalı diye düşünüyorum.
Bence de yoksa gittikçe artan baskılardan dolayı daha iğrenç bir hale dönecek ülke her yerde tacizci ve tecavüzcü artacak artı ( beni ilgilendirmez, şu an için kim neyi sever o da umrumda değil çocuğum olduktan sonra işler değişir ) lgbt sayısında artış olur.
Kamasutra, Tao cu sevişme falansa gidilir.
Kamasutra ile ilgili hiç tecrübem olmadı ama, Tao cu sevişme baş yapıt diyebilirim, tabi Tao ile ilgili biraz geçmişi olması lazım uygulayanın.
En basit cinsellik bilgisinden bile yoksun bir topluma Tao ve kamasutra profesör seviyesinde gelir
Türkiye de böyle bir kursun olması cinselliği kötüye kullanıma sebebiyet verir.
Çünkü bizim insanımız maalesef çok tuhaf bir insanlıktır
Bence seks bir kalip haline sokulamaz, monotonlasir , ve gizli kalmali, gizli olmayan hersey degerini kaybeder
Eğitim için cinsellikten daha önemli olan konular var. Gitmeme gerek yok
Bencede şart zorunlu eğitim olmalıdır bencede
Gerçekten öyle. Dünyanın birçok ülkesinde cinsellik eğitimi diye ders var okullarda. Bizde cinsellik eğitimi denilse tepki toplar ama aile ve aile sağlığı eğitimi adı altında bo-u konuda zorunlu ders olmalı diye düşünüyorum.
Aynen bencede eğitim şart lise sonda bir yıl haftada 8 saat ders vermeli😄
Eğitmen olmak için başka bi alanı tercih ederim 😎👅😀
ben giderim öğrenmenin yaşı olmaz ! hele ki uygulamalıysa ömürlük okurum 😉
Giderdim ya eğlence olsun
Hayır, gitmezdim..
Oraya hoca olarak giderdim sjsjs
Ön kayıt yaptırırdım
Güzelmiş :)
O kursta kan gövdeyi götürür
kizlar varsa hemen uçarak gelirim😅😅😅😅😅
Afganlardan seks eğitimi almadığımız kalmıştı..
Kesinlikle şart
Ben egitmen olurdum.
Böyle hocalar olsun giderim 😀
Gitmezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?