Dünyada artık birçok ülkede cinsel eğitim veriliyor. Ülkemizde seks okulu açılsa gider miydiniz?

Dünyada artık birçok ülkede cinsel eğitim veriliyor. Ülkemizde seks okulu açılsa gider miydiniz?

Cinsel eğitim veriliyor nasıl sevişirim dersi değil 🤦🤦🤦
yani ergenlik ile başlayan fiziksel değişimler, hamilelik süreci, anne karnında bebek gelişimi, cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve korunma yöntemleri vs ele alınıyor.
Bu eğitimlerin hiçbirinde kafanızda geçen şey yaşanmıyor.
Daha az p*rno izleyin
Dünyada artık bir çok ülkede cinsel eğitim veriliyor diye bir yazı okudum orada ama açıkçası ben Torontoda yaşıyorum yani cinsel konular işlenirken mesela biyoloji dersinde evet Türkiye göre daha açık işleniyor ama öyle işte şöyle seks yapın böyle korunun vs bunları demiyorlar
Tabii ki bedava olarak mesela tamponlar prezervatifler veya pedler okulların tuvaletinde bedava olarak bir kenarda duruyor ihtiyaç olduğunda alıp kullanabilmek için.
Sorunun cevabına gelirsek de evet kesinlikle giderdim ama bir şartım var😜 Ben kendi Hocamı kendim seçmek istiyorum o bana öğretsin😂 Ve mümkünse sınıfta sadece ikimiz olalım kapıyı da kitlesinler ders yapacaz 🏋️♀️🏋️♀️😂😂
Açıldığı an, kapanırdı. Bir de bana öğretecek, kız çıkmazdı. Çünkü, çok tipsizim. İyi para verirsem, belki.
. Ama bir çok gençde olduğu gibi, ben de dar gelirliyim. Takmıyorum artık kafaya.. Seksden, çok daha önemli şeyler var..
iğritmin ılırık gidirdim kıkıkıkı.🤦♂️
eli şeyinden beri gelmeyenler öğretmen olarak girecekmiş. daha öğrenci olacak seviyede değil çoğumuz gördüğümüz gibi.
Cevap
70Cevap
Eğitimci olarak görev alabilirdim.
Selam gadası 🙃
Gitmek isterdim. Çünkü net bilgi almak her zaman daha iyi olur.
Evet giderdim
Evet bütün mahalleyi toplar giderdim)) ülkemize böyle bir eğitim şart
Ayy bana öğretecek olan hoca kesinlikle kız olmasın erkekte az utangaç olsun halden anlasin yoksa gitmezdim🤐
Hayır, seksin kitabını yazdığım bir kadınım var..
Uuu 🔥
Keşke açıkça dünden razıyım para verip yine giderim kurs bile olsa giderim seve seve çok azgınim çünkü 🥵🥵🥵
Gitmek demeyelim de bizde içeri gireni keskin nişancı ile avlarlar jshshs
Biz Türkler de bu kafa olduğu sürece hayatta gitmezlerdi. Ben giderdim valla.2. görsel fena üfffff üffff hatta
Tarih ogretmeni olarak atanamadim oral seks ogretmeni olarak atanirdim iyi olurdu 😄
Bacaklar omza sekilde görüldügü gibi uygulamalı ders🌼
Cinsel açlığın Afrika’sı olan bir ülkede seks okulu açmak iddalı bir karar olurdu
Benden geçti artık, kaldırımdan yetiştim😁. Ama zamanında olaydı iyiydi.
Olabilir… hatta iyi seks yapanlara sertifika da versinler cv için lazım olabilir.
Türkiye'de torpille girilemeyecek tek okul olur herhalde :D
ders vermek iyi bir fikir olabilir tabi ki :)
Muhtemelen öğretmen olarak 😋
Tadına bakıp çıkardım ben ya da nakil isterdim sjh
Genç olsam giderdim. Hele uygulamalı eğitim olursa tadından yenmez.
Öğretmen açığı varsa olur
kaydımı yaptırır ne gidecem ohula ya der asardım giren çıkan karı kızı keserdim :ss
Heee🤣 öğretim görevlisi Sibel , ve Johnny sins , Rocco da dekan olurdu. şahin k hademe
profesör hoca olarak giderdim.
benden öğreneceğiniz çok şey var.
Deneyim önemli hayatta seks de var bende olması gereken birsey
Evet tabi girmek isterdim
Giderdim belki
Ogretmen kadrosu varsa evet :)
egitimci olarak calısmak ısterdım
Bizdekiler hocaya ders verir
Gerek duymam çünkü seksin ehli oldum 😊
Hayır ozguven dusurucu bence
Çok yazan var yazmayacam kustum
Çokta gerek yok
İlk bende giderdim sanırsam:)
Güzel olabilirdi giderdim
İhtiyacım yok , sicmaninda eğitimi olsun
Urfada oxfort vardida bizmi gitmedik 🤣
Uygulamalı dersler varsa giderdim
Giderim eğitim şart 😁
Öğretim üyesi olarak evet 👍🏻
Gider hepsine dersini verirsim
Bizim ülkede sorsan herkes o okula öğretmen olur.
Gitmek isterdim eğlenceli olurdu
Kesin beni prof diye alırlardı
Ben kesn giderdm
Öğretmen olurdum orada.
Uygulamalı olacaksa giderim
Eğitimci olarak tabiki evet
Gitmezdim böyle şeyler özel olmalı bence 😀
Ben ogretmen olurum
Olabilir
Hayırr
gereği yok.
Asla